Nem is az a kérdés, hogy gagyi-e, hanem, hogy adott pénzért, adott igényekre a legjobb választás-e 😊 A Superb se rossz táp, csak vannak már jobb alternatívák ennyiért.
A Thermaltake TR2 RX W0134RE nem egy modern táp (hatásfok, 12V-os ág). Ph-s tápos topicban kerestem rá. Ugyanennek az RU végződésű változata lenne a jó, csak azt nehéz beszeretni itthon.
kailee írta:
Az új gépemhez ezt a tápot néztem ki mit szóltok hozzá
Gigabyte Superb550P (GE-P450P-C2) Fekete 550W passzív PFC tápegység, 12cm cooling fan
15k körül van
véleményeket kérnék + ha nem jó miért és ugyan ebe az árkategóriába ajánljatok valamit
előre is köszi
Én annyira nme ajánlanám az 550-es superb-et, alig erősebb mint a 460-as és a bele sem a legjobb, a 460asnak legalább az fsp gyártja a szívét!
Amúgy chieftec ctg vagy FSP-t ajánlanám inkább én is ahogy Osynho tette!
HKC-t hagyd, erre az 580as HKC-re volt rákötve egy 4870x2, egy idő után megzavaradodott az egész gép, bizonyára az áramingadozásnak köszönhetően.Majd szépen megdöglött a winyó és a ramok.
igaz..tuttam hogy valamit kihagyok...😆
dehogy nem rossz. ha oda irják valahova nem azt jelenit hogy az igaz is...ja és hkc-t választani gigabyte helyett, nagy butaság
Gigabyte Superb 460 Szürke 460W 10k
FSP 400W FSP400-60APN Active 9k
ezek nagyon jó tápok, és simán elegek, de ebben sem szabad spórolni, ha nagyon jót akarsz venni akkor 12k egy
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W
mi?? ez most komoly??? 😆
az egy nagyon rossz táp....ezek a jó tápok Gigabyte, Corsair, XFX, Chieftec, Enermax, Thermaltake, és a Zalman tápjai is jókezek közül válassz valamelyiket
de 8ezerért Gigabyte GBT420 (GE-C420A-C2) 420W
laci503 írta:
mien tápot ajánlottok ami el visz egy HD5850 CF-et? a mostani gépemmel? van elgondolásom róla de érdekelne ti mit mondtok... mostani is eldöcögtetné határokat feszegetve de még is csak valamien megbízható táp kéne alá majd
😆 hát 😆 inkább nem mondok semmit 😃 Codegent nem fogok sose megvenni 😃 én FSP tápokat szeretem mert a mostanim is FSP 😃 valszeg szervírozok egy 600W-osat belőle 😃
prohardveren számoltuk 1ik fórumban hogy ez a táp is elbicegne 2 HD5850el
de arra jutottunk hogy azért nem érezné jól magát ha procit meg a VGA-kat is egyszerre stressz tesztelném 😆
mien tápot ajánlottok ami el visz egy HD5850 CF-et? a mostani gépemmel? van elgondolásom róla de érdekelne ti mit mondtok... mostani is eldöcögtetné határokat feszegetve de még is csak valamien megbízható táp kéne alá majd
Zsolt19892 írta:
Nekem egy kérdésem lenne! Lehet nem ide kell írni, de én ide írom!
A tápom néha nem mindig amikor gondol egyet, fura hangot add ki! Olyan mintha homok került volna bele, és recseg, de nem hangosan! Apum lakatos vannak neki ilyen különböző sprayei,ha szétszedem, és picit fújok a ventihez nem lesz baja? Vagy ezt felejtsem el!? Már pórtalanítottam! Tehát elvileg nem poros! Zavaró, mi lehet a baj? Segítséget szeretnék kérni, és ötleteket!
Zsolt19892 írta:
A tápom néha nem mindig amikor gondol egyet, fura hangot add ki! Olyan mintha homok került volna bele, és recseg, de nem hangosan! Apum lakatos vannak neki ilyen különböző sprayei,ha szétszedem, és picit fújok a ventihez nem lesz baja? Vagy ezt felejtsem el!? Már pórtalanítottam! Tehát elvileg nem poros! Zavaró, mi lehet a baj? Segítséget szeretnék kérni, és ötleteket!
Osynho írta:
Jabakker, elszámoltam, jogos. 😜 De akkor is érdekes, h a 12V-os ág erősebb, mint a kombinált max. Nemtom, járj utána, h milyen belseje van.
Ez egy szünetmentes tápegység ez mellé természetesen kell még egy rendes táp is a gépbe. Áramkimaradás esetén 10 percig tud ellátni egy maximum 360W-ot fogyasztó számítógépet vagy más műszaki cikket.
A Codegen tápodat pedig cseréld egy ilyenre: [LINK]
upland írta:
Üdv.
Szerintetek ez a táp elég lesz majd az OC hoz is???
Cooler Master GX 650W RS-650-ACAA-E3
Folyamatos Teljesítmény: -650 W
Max teljesítmény:-780 W
Cooler Master tápok általában nagyon jók de a GX egy nagyon szar széria, még véletlenül se vedd meg!
http://ipon.hu/webshop/product/_centralion_blazer_600/14580 ez a szünet mentes táp mit csinál ?? ez azt jelenti h áramszünet nélkül megy a gép 10percig?? és ez mellet lehet normális tápom?? meg ez jó az én gépemhez??
almos írta:
Elég. Jó táp énis pont ilyet veszek, csak 750-est. Annyi a legnagyobb hibája, hogy nem moduláris,de ez nem akkora baj. Csak ajánlani tudom!
A GX széria Seventeam belet kapott, amit sokan szidnak. Inkább vegyél egy jó kis Corsair TX650-est. 😀
Mondjuk azt nem értem, minek a te gépedhez 650W. SLI, vagy CF lesz?
A Thermaltake TR2 RX W0134RE nem egy modern táp (hatásfok, 12V-os ág). Ph-s tápos topicban kerestem rá. Ugyanennek az RU végződésű változata lenne a jó, csak azt nehéz beszeretni itthon.
Gery eddig mindenki leszólta a gigabyte superb tápot mindenkinek első reagálása jó a gép de a tápot nem rakna be superb-set
fsp, chiefteket nem tudok olcsón beszerezni
de találtam egy ilyet
Thermaltake TR2 RX W0134RE 550W tápegység PFC 14CM FAN
a gép ház is thermaltake
ehhez mit szóltok
Ezt is veheted bátran, nem hinném hogy a Thermaltake gagyi tápokat gyártana!
Gery eddig mindenki leszólta a gigabyte superb tápot mindenkinek első reagálása jó a gép de a tápot nem rakna be superb-set
fsp, chiefteket nem tudok olcsón beszerezni
de találtam egy ilyet
Thermaltake TR2 RX W0134RE 550W tápegység PFC 14CM FAN
a gép ház is thermaltake
ehhez mit szóltok
Az új gépemhez ezt a tápot néztem ki mit szóltok hozzá
Gigabyte Superb550P (GE-P450P-C2) Fekete 550W passzív PFC tápegység, 12cm cooling fan
15k körül van
véleményeket kérnék + ha nem jó miért és ugyan ebe az árkategóriába ajánljatok valamit
előre is köszi
Én annyira nme ajánlanám az 550-es superb-et, alig erősebb mint a 460-as és a bele sem a legjobb, a 460asnak legalább az fsp gyártja a szívét!
Amúgy chieftec ctg vagy FSP-t ajánlanám inkább én is ahogy Osynho tette!
15k körül van
előre is köszi
http://ipon.hu/webshop/product/_fsp_saga_ii_500w/114549
Errol mi a veleményetek?
Jófajta táp!
Errol mi a veleményetek?
jobban jársz ha az a terv lesz😆
de nekem aztán mind1 mit veszel csak a véleményemet mondtam el....
de nekem aztán mind1 mit veszel csak a véleményemet mondtam el....
dehogy nem rossz. ha oda irják valahova nem azt jelenit hogy az igaz is...ja és hkc-t választani gigabyte helyett, nagy butaság
Gigabyte Superb 460 Szürke 460W 10k
FSP 400W FSP400-60APN Active 9k
ezek nagyon jó tápok, és simán elegek, de ebben sem szabad spórolni, ha nagyon jót akarsz venni akkor 12k egy
Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W
az egy nagyon rossz táp....ezek a jó tápok Gigabyte, Corsair, XFX, Chieftec, Enermax, Thermaltake, és a Zalman tápjai is jókezek közül válassz valamelyiket
de 8ezerért Gigabyte GBT420 (GE-C420A-C2) 420W
http://www.hkc-europe.com/showPro.asp?ArticleID=390
csak az a baj hogy nem moduláris
Ha okos vagy,akkor Corsair TX650-et választod!
prohardveren számoltuk 1ik fórumban hogy ez a táp is elbicegne 2 HD5850el
de arra jutottunk hogy azért nem érezné jól magát ha procit meg a VGA-kat is egyszerre stressz tesztelném 😆
mostanival sincs semmi problémám csak szűkösen jönnék ki vele 😃
ez szerintem elvinné
Szerintetek valamilyen négymagos procihoz, 3 giga 800 mhz-s ramhoz és egy 8800GTX-hez elég lenne egy minőségi (FSP) 400 wattos táp?
Nagyobb terhelés alatt is bírná, nem "ciripelne"?
Szerintetek valamilyen négymagos procihoz, 3 giga 800 mhz-s ramhoz és egy 8800GTX-hez elég lenne egy minőségi (FSP) 400 wattos táp?
Nagyobb terhelés alatt is bírná, nem "ciripelne"?
Itt a rezgés lesz a probléma!
Milyen rezgés? Mit bírok csinálni vele?
Itt a rezgés lesz a probléma!
és ha nem veszek 1 ilyen tápot akk a szünetmentes se lesz jó??
Nem, a szünetmentes táp valójában egy akkumulátor semmi köze a PC-kben levő tápokhoz!
Jabakker, elszámoltam, jogos. 😜 De akkor is érdekes, h a 12V-os ág erősebb, mint a kombinált max. Nemtom, járj utána, h milyen belseje van.
Ez egy szünetmentes tápegység ez mellé természetesen kell még egy rendes táp is a gépbe. Áramkimaradás esetén 10 percig tud ellátni egy maximum 360W-ot fogyasztó számítógépet vagy más műszaki cikket.
A Codegen tápodat pedig cseréld egy ilyenre: [LINK]
Üdv.
Szerintetek ez a táp elég lesz majd az OC hoz is???
Cooler Master GX 650W RS-650-ACAA-E3
Folyamatos Teljesítmény: -650 W
Max teljesítmény:-780 W
Cooler Master tápok általában nagyon jók de a GX egy nagyon szar széria, még véletlenül se vedd meg!
A 2db 17A-es ágból hogy jön ki a 408W? 😂
Elég. Jó táp énis pont ilyet veszek, csak 750-est. Annyi a legnagyobb hibája, hogy nem moduláris,de ez nem akkora baj. Csak ajánlani tudom!
Inkább Corsairt,FSP-t nézz!
Mondjuk azt nem értem, minek a te gépedhez 650W. SLI, vagy CF lesz?