Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Adam996 avatar
GAMER2 írta:
robot fiu írta:
Az a lényeg hogy fettel óvodás nem fog beleszólni a futamba!😂

F*szfej Alonso se!😂

És ha te ilyen f*szfej vagy minek írsz ide?😂 Majd a versenyen eldől minden
0
0
0
0
szucsa avatar
robot fiu írta:
Legalább lesz új gumija.
0
0
0
0
no avatar
azért ne faxfejezzük már le a pilótákat... ez kb. 10 éves szint... én sem örülök annak hogy Hamilton is csak 3. lett az időmérőn 😕
0
0
0
0
GAMER2 avatar
robot fiu írta:

F*szfej Alonso se!😂
0
0
0
0
GAMER2 avatar
DavidGuetta87 írta:
Csak az 1. szabadedzésen cserélték neki a kormányművet...

Jah, a masodikon pedig esett az eso.😜 Igaz nem vegig
0
0
0
0
no avatar
Csak az 1. szabadedzésen cserélték neki a kormányművet...
0
0
0
0
GAMER2 avatar
DavidGuetta87 írta:
Az F1-ben nincs ha 😀 Amúgy most lehetett észrevenni h Rajkőnen is csak túl van sztárolva, Grosjean lenyomja 😀

Szerintem nincs tulsztarolva,azert ment rosszul mert az osszes szabadedzesen a kormanymuvet csinaltak.Igy aztan nagyon ki se tudta probalni, csak most elesben.😕
0
0
0
0
no avatar
Az F1-ben nincs ha 😀 Amúgy most lehetett észrevenni h Rajkőnen is csak túl van sztárolva, Grosjean lenyomja 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Synda írta:
Most tessék szidni Schumit...
Ha nem büntetik ok nélkül most pole lenne.😠

De nincs Pole😊 Vettel szar volt,Raikonnen se volt ma a legjobb. Nembaj majd holnap hátha jót mennek.
0
0
0
0
gregorpgm avatar
Nem volt ez annyira rossz futam szerintem. 😃 Alonso elképesztően jó. Nem semmi, hogy mit ki nem hoz a Ferrariból. Maldonado jól ment, bár szerintem ez is csak egy egy futamos siker volt a Williams-nek, úgy, mint a Mercinek.

[LINK]
0
0
0
0
Joker avatar
Hú gyerekek maldonado nagyon jól ment grat neki senna meg mehetne a levesbe már haragszom rá hogy az öregnek mennie kellett miatta mert bevásárolta magát a williams-hez😞
0
0
0
0
19ati93 avatar
hát kb az! drs zónával mért kell mindig spórolni 😜
meg a mclarenesek se tudják azt a hülye végátételt normálisan beállitani! tavaly is többször volt ilyen bajuk hogy szélárnyékban drs közben célegyenes közepén már maxon megy
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elég hulladék futam volt, bár mást nem is vártam ettől az unalmas teszt pályától.
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Érdekelne azoknak a véleménye akik lemarházták és hasonló jelzőkkel illették Vettelt amikor nem az ő hibájából kiesett a versenyből, és egy bizonyos jelzővel látta el a vétkes felet... na most kérdem én MSC mit csinált? Ugyanazt, csak itt ő volt a hibás... nem pedig a vétlen...

Ja és hogy is mondtátok? "egy igazi VB nem csinál ilyet..."

Nem vagyok Vettel drukker(sőt...), de ez nagyon szúrta a szemem...

Amúgy a futamról:

Spoiler!
Maldonado szép versenyt futott, Alonso alatt látszik hogy megy a Ferka, de jó lenne már látni mellette egy normális csapattársat(Sutil,Perez stb), Vettel is jó volt, Kobi meg hozta a zseniális formáját! (Y) Remélem lesznek még hasonló futamok!
0
0
0
0
RapStyle avatar
Randy Orton írta:
https://www.demotivalo.net/pic/1336854112.3103-5483414259625640999481405773126384761430336258430391n-f.jpg

ez mekkora 😆
0
0
0
0
Joker avatar
A szabadedzések szinte semmit sem tükröznek majd az időmérőn derül majd valami hogy hogy állnak😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
[url]http://a5.hu/f1/elo-tudositas-spanyol-gp-elso-edzeserol[/url]

Itt az edzés 😃
0
0
0
0
no avatar
Go Schumi!
Remélem igaz,hogy mész Ferrari..
0
0
0
0
Halamadrid0827 avatar
Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem Palik nélkül nem olyan érdekes az F1!😆
0
0
0
0
Joker avatar
robot fiu írta:
Lotus?Az meg ki?😲😆 Ugye ezt nem gondoljátok komolyan?😲 A sportban nincs jószívűsködés,ott az nyer akinek jó autója van,és ha profi versenyző ül benne.Igaz hogy Kimi profi versenyző és nagyon szimpatikus is számomra,csak úgy néz ki mint ha számára unalmas lenne már a versenyzés,akkor viszont nem kelltt volna vissza jönnie.Régebben nagyon tudott örülni,de most egyenlőre nem.

Te nem a caterhamre gondolsz? Mert most már a renault gyári csapatát hivják lotusnak.

robot fiu írta:
Lotus?Az meg ki?😲😆 Ugye ezt nem gondoljátok komolyan?😲 A sportban nincs jószívűsködés,ott az nyer akinek jó autója van,és ha profi versenyző ül benne.Igaz hogy Kimi profi versenyző és nagyon szimpatikus is számomra,csak úgy néz ki mint ha számára unalmas lenne már a versenyzés,akkor viszont nem kelltt volna vissza jönnie.Régebben nagyon tudott örülni,de most egyenlőre nem.

Te nem a caterhamre gondolsz? Mert most már a renault gyári csapatát hivják lotusnak.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
robot fiu írta:
Gamer2:
Igen, mivel ő általában mindig nyerő ember volt tavaly
De most nem lesz az,az tutkerály.😂

Majd meglátjuk.😉 Szerintem a Mclarenek és Vettel közt fog eldőlni a VB😃 max még Alonso és a Lotusok érhetnek oda😎
0
0
0
0
GAMER2 avatar
robot fiu írta:
Hát csak az a baj hogy nem áll neki jól semmi.Színészkedik,lejáratja magát,majomkodik,nagy valaki akar ez a gyerek lenni.Nem baj, az a lényeg hogy magyarországon nem őt kedvelik a legjobban.Sőtt utálják őt.😂

Igen, mivel ő általában mindig nyerő ember volt tavaly.😊😂
0
0
0
0
GAMER2 avatar
robot fiu írta:
Jajj ez a vettel,borzasztó egy buta külök.

Miért lenne buta?! Szerintem te is elvállaltál volna 10000 dollárért egy ilyen hülye reklámot.😜😉
0
0
0
0
Ferrari avatar

mint a tavalyi...

Legalább most nincs Red Bull dominancia 😆
Schumit szívesen látnám már dobogón, vlmi szerencsétlenség miatt mindig lecsúszik róla, de sztem idén nagy esélye van rá h hosszú idő után újra felálljon rá, ha nem is a legmagasabb fokára, de egy 2. 3. helyre legalább.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Superlompos írta:
1.Sebastian Vettel 53 pont
2.Lewis Hamilton 49 pont
3.Mark Webber 48 pont
4.Jenson Button 43 pont
5.Fernando Alonso 43 pont

1.Red Bull Racing 101 pont
2.McLaren 92 pont
3.Lotus-Renault 57 pont
4.Ferrari 45 pont
5.Mercedes 37 pont

mint a tavalyi...
0
0
0
0
Ferrari avatar
Hogy érted azt h béna? A forma 1-be nem nagyon kerülnek be béna versenyzők, az autóversenyzés legmagasabb szintje, aki nem tud vezetni annak nincs helye az f1-ben, és nincs is olyan pilóta a pályán, ide csak profi versenyzők kerülhetnek be...
Az igaz h vannak olyanok akik már nem illenek ide, vagy nem olyan csapatba amiben jelenleg versenyeznek, gondolok pl Massára. Hungarorin-i balesete óta olyan mintha nem merne hajtani, folyamatosan gyengébben teljesít Alonsonál ugyan azzal az autóval, és ilyennek szvsz nincs helye egy olyan csapatnál mint a Ferrari. Meg volt rá az esélye h bizonyítson, de hosszú idő után nem nagyon tett le semmit az asztalra és sztem elég sokan és nála tehetségesebb versenyzők szívesen átvennék a helyét.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
gregorpgm írta:
GAMER2: Hogy-hogy elverte Alonsot? Úgy, hogy a sokkal jobb autóval előrébb végzett, mint ő? Azért ne beszéljünk már úgy Alonso-ról, mintha még semmit nem tett volna le az asztalra!
Egyébként meg Grosjean-nak a jó autóval még nincs futamgyőzelme, Alonso-nak az ótvar autóval is van. És ezzel nem Grosjean-t bántom, mert tényleg ügyes versenyző, de azért még ne hasonlítsuk Alonso-hoz.

Az igaz, én nem írom le Alonso-t. Viszont ha azt nézzük hogy Alonso egy ügyes versenyző, Grosjean pedig egy béna, ez előbbi sz*r autóval megy, az utóbbi pedig ""jóval"" gyorsabbal, épp egy szinten kellene lenniük.😕
0
0
0
0
gregorpgm avatar
GAMER2: Hogy-hogy elverte Alonsot? Úgy, hogy a sokkal jobb autóval előrébb végzett, mint ő? Azért ne beszéljünk már úgy Alonso-ról, mintha még semmit nem tett volna le az asztalra!
Egyébként meg Grosjean-nak a jó autóval még nincs futamgyőzelme, Alonso-nak az ótvar autóval is van. És ezzel nem Grosjean-t bántom, mert tényleg ügyes versenyző, de azért még ne hasonlítsuk Alonso-hoz.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
robot fiu írta:

Ha Kimi egy Bal*** versenyző lenne akkor nem lenne világbajnok😊😜 Amúgy meg szerintem Grosjean sem kellene leírnod, mert még ő is elverte a te kis Alonsodat😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Elég hulladék pálya a spanyol.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
GAMER2 írta:
Attila007 írta:
Kövi futamon sztem egy lotus fog nyerni.

Én is remélem, hogy Lotus nyeri, már teljesen megérdemelnék a futamgyőzelmet.😀

Így van😀 És remélem Raikkönen lesz az😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
1.Sebastian Vettel 53 pont
2.Lewis Hamilton 49 pont
3.Mark Webber 48 pont
4.Jenson Button 43 pont
5.Fernando Alonso 43 pont

1.Red Bull Racing 101 pont
2.McLaren 92 pont
3.Lotus-Renault 57 pont
4.Ferrari 45 pont
5.Mercedes 37 pont
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
hogy állnak most az emberek? ki hanyadik hány pontal és csapatként is minek mennyi pontja van?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Attila007 írta:

Én is remélem, hogy Lotus nyeri, már teljesen megérdemelnék a futamgyőzelmet.😀
0
0
0
0
Joker avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
igen-igen,mercinek meg a dupla drs😆is vagy másnéven szuper drs
0
0
0
0
DCMAN avatar
ezek voltak a szép idők...nem drs meg kers...😶
0
0
0
0
DCMAN avatar
de viszont szorakoztatot..amikor tiszta unalmas volt 1 futam őő akor is feldobta valamivel😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
igen 1 esély volt csak akor elég közel volt hozzá de akor nemsikerült megelöznie így maradt a 2 hely ami így is jó
0
0
0
0
GAMER2 avatar
DCMAN írta:
Kimi végre dobogon volt😆 pezsgőzni akart szegény😆aztán rájött hogy nem az van benne😂

Jaja, de sztem a végén rászóltak h jó lesz a 2. hely is, mert végigelőzte a mezőnyt, aztán pedig csak szépen lassan "kocsikázott" Vettel után.😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
Kimi végre dobogon volt😆 pezsgőzni akart szegény😆aztán rájött hogy nem az van benne😂
0
0
0
0
GAMER2 avatar
DCMAN írta:
ez jó oltás volt😆go Kimi!

Köszi! Am én is Vettel és Kimi fan vagyok.😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
ez jó oltás volt😆go Kimi!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
robot fiu írta:
A Fettel visítása, és állandó érzelmek kimutatása az arcán csak engem idegesít vagy mást is?Én ezt a gyereket nem bírom elviselni,még várost is neveztek el róla,pfujj.Egyébként észreveszitek hogy ha Hami is a dobogón van,és Fettel is, akkor milyen feszültség van?Még Véber is mondta hogy"Jajj csak ezt ne"mármint a visítását ne keljen hallani.😂

Csak mondom hogy akit most ócsárolsz ezen a versenyen szétverte a kis Alonsodat, aki mellesleg szerintem sokkal köcsögebb mint Vettel😕😊
0
0
0
0
cseszka avatar
Superlompos írta:
Azért én senkinek se kívánnék ilyen rosszat.

Kitudja,lehet élvezné.Nemkellene h megmurdeljon,csak ne keljen nézni az F1-ben.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció