Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Mass Effect Legendary Edition
0
0
0
0
💬 3
susguy avatar
@gyuri191: Nem rossz, egyelőre az első rész második felénél tartok. Elvileg van benne valamennyi bug, olyan is ami az eredetiben nem volt, de ezek szerencsére engem javarészt elkerültek, az a kevés ami volt pedig egyáltalán nem volt zavaró. Mindenképpen szebben néz ki a játék, szerintem van annyira jó mint a régi modokkal, és itt végre nem kell azokat manuálisan telepíteni. Gameplay változtatások nem lettek túlzásba véve, de nekem amúgy se volt ezzel baj, így is van valamennyi, és azoknak is mind örülök.

Igazából nehezen tudott rossz lenni, mivel így is az egyik legkedvencebb játékon. Egyedül bugok terén rosszabb, de ezek engem eddig kerültek. Minden más vagy jobb, vagy ugyanolyan jó mint régen.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@susguy: értem köszi hogy leirtad jó mulatást hozzá 😃
0
0
0
0
no avatar
BIOMUTANT
Days Gone
Knockout City
Capcom Arcade Stadium
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
no avatar
Majd mesélj hogyan ment, MC-t már annyit függöd, hogy említeni se kell... 😂
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Látom már előrehaladott állapotok vannak 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Munka után egyből belevágok a Biomutant világába. (Addigra biztosan már tölthető az áruházból)
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@Scorn Face: Majd véleményezd légyszíves ha lesz kedved!
0
0
0
0
Superman79 avatar
Forza Horizon 4, Assetto Corsa
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Max payne 1 ( kb olyan 1 hete) max payne 2 ( ma értem a végére ) Left 4 dead 2 Néha a haverokkal
0
0
0
0
bukta2 avatar
SCUM ( amíg a BIOMUTANT meg nem jelenik.)
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
Control Ultimate Edition (Xbox Series S), Resident Evil 2 (PC)
0
0
0
0
💬 7
Ayistion avatar
@Aaron Keener: Még nem találtak be a fogyatékosok hogy "minek vesző pécé mellé sz*r ikszbokszot, csak a pées ekszklúzívok a jók" ? 😆
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Ayistion: Nekem is van pc mellett xbox, de manapság csak blu ray lejátszónak használom 😀 Meg évente 3 szor játszok rajta kb 😀
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Warlordcommander: Series S-nél ez a blu ray lejátszás nem játszik, habár beüzemelhetném ilyen célra a One S-t, abba még van lemezmeghajtó.... 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Aaron Keener: Nem figyeltem hogy series s ről beszélsz, de most már látom. Mindegy nekem one s van ami be is van így üzemelve 😀
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Ayistion: Ha betalálnának se különösen érdekelne. 😀 Valahogy egy PS exkluzív se fogott meg eddig, meg valahogy az 'ikszboksz' nekem mindig szimpatikusabb volt, noha kis gyerekként PS1-2 volt az első konzol élmény. 😀 Meg én még hiszek a 'tartsuk tiszteletben a másik döntését akármennyi is nem tetszik az' elvben. 😀 Remélem azért nem célzás volt... 😜
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Aaron Keener: Egyáltalán nem célzás volt, én kb egy hónapja váltam el az imádott one s-től, fura volt az első napokban hogy nincs ott, de valszeg majd kerül a helyére egy új xbox valamikor. 😃 Csatlakozom hozzád, egy ps exkluzív sem fogott meg engem sem, csak a detroit, de az már van pcre is. Azért írtam csak, mert a sok idióta psfanboi nem tudja felfogni hogy nem mindenkit érdekel a ps exkluzív, meg vannak azok akik nem értik minek pc mellé xbox, mert hogy minden xbox játék van pcre... na nekik sosem volt konzoljuk. 😃
0
0
0
0
Aaron Keener avatar
@Ayistion: Néha nem esik jól "görnyedni" a pc előtt, olyankor kényelmi szempontból jobb bezuhanni a tv elé! 😃 Meg nincs nekem olyan komoly pc-m, hogy minden menjen röcögés nélkül, nem is tervezek pc-t fejleszteni, ezért is vettem egy next-gen box-ot... 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Elkezdem majd a Call of Duty-t és az United Offensive kiegészítőjét. Utóbbit csak egyszer játszottam ki.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
dark messiah of might and magic-et és a shadow warrior 2013-at kivittem

most
days gone pc
0
0
0
0
bukta2 avatar
WoW SL,Warzone Plunder... de már unom a multis játékokat... alig várom a Biomutant-ot, remélem leköt egy időre.
0
0
0
0
no avatar
Days Gone
Siege Survival: Gloria Victis
Deep Rock Galactic
0
0
0
0
Ironmask avatar
Splinter Cell:Blacklist majd utána a Conviction következik nosztalgiázok 😃
0
0
0
0
Ayistion avatar
Megjött az SSD és beüzemeltem, azt hiszem a CS:GO és a DS3 mellett lesz mivel elütnöm az időt, és ez még csak a kezdet, várom a leárazásokat. 😆
https://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/05/18/427a.jpg
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Metro exodus enhanced edition.
0
0
0
0
showtekk avatar
Szépen sorban az összes PS exkluziv ami az elmúlt 10évben kimaradt. 😜
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@showtekk: Akkor lesz mit pótolnod. Jó szórakozást hozzájuk 😀
0
0
0
0
showtekk avatar
@kmetovics: Köszönöm! Last of us 1-2, Spidermannel végeztem, most a God of Warral és a Ghost of Tsushimával ismerkedem 😀 Engem alapból is mindig nagyon vonzottak az ilyen történet alapú játékok, túl is vagyok pár áll leesésen az biztos! 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
ghost recon future soldier kivive

most jön a dark souls remaster 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
dying lightal mivan hol tartasz?
0
0
0
0
gyuri191 avatar

ghost recon future soldier

shadow warrior 2013
0
0
0
0
💬 4
zsiroslangos avatar
@gyuri191: Számomra a Shadow warrior 2013 azon ritka rebootok közé tartozik, melyek saját véleményem szerint jobban sikerültek mint az eredeti. Jó játékot hozzá. 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@zsiroslangos: Igen nagyon jó kis játék lett imádom köszönöm szépen 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én már nem tudom, hányfél verziót szedtem le anno az avatarhoz, de sosem akart elindulni. Mindig bedobott valami hibát
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: irtam privátba
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Returnal (nem soká platina)
RE: Village
0
0
0
0
no avatar
Metro Exodus Enhanced Edition
Blightbound
Eco
Portal Reloaded
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@LordSzalko: A Portal Reloaded féle mindfuck már nagyon hiányzott egy ideje, egész jóra sikerült. Bár egy 50-100 plusz pályának még örültem volna, de így sincs rá panasz 😆
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Kellemesek az új pályák szerintem, a három portálos megoldással is egész jó dolgokat lehet összehozni 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Call of duty modern warfare 2 remastered.
0
0
0
0
Zgamer93 avatar
Life is Strange
Life is Strange: Before the Storm
0
0
0
0
D4G4D3K avatar
Battlefield hardline, (multi és single is), Fallout new vegas
0
0
0
0
xCube avatar
HALO 4

Igen, a HALO 3 után nem az ODST -t kezdtem el, mert sokkal jobban érdekelt, hogy hogyan folytatódik Master Chief John 117 és Cortana története. Már elsőre lerí a masszív különbség a Bungie és a 343 munkája között, amihez hozzá jön a korszakra jellemző "minden legyen epikus" mérce, ami egy részről jó, eyecandy szinten még ma is megállja a helyét, más részről tovább laposodik tőle az egész, amolyan "láttam már" módiban. Az első harcok a korábbi címekből szerzett tapasztalatokkal kimondottan élvezetesek, de amikor eljutunk a játékban arra a bizonyos pontra... . Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz elhúzva benne az új szál, remélem, hogy nem ezen bukik az eddigi pozitív véleményem.
0
0
0
0
no avatar
The Hunter Call of the wilde.Mivel nem nagyon találtam még olyat aki le tudna benne győzni, ezért favorit nálam.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
medal of honor warfighter story

Szerk: 5 óra alatt ki is pörgettem de jó volt 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Ma ránézek az Insurgency Sandstorm-ra! Anno bejött! Remélem játszanak még vele! 😕
0
0
0
0
KrisztianRikardo avatar
Nfs heat, Red Dead 2, We Heppy Few
0
0
0
0
Ironmask avatar
Watch Dogs: Legion (PS4)
0
0
0
0
💬 3
Arthur Morgan avatar
@Ironmask: Slim vagy PRO konzolon, ha szabad kérdeznem ? 😆
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: Eszközök alapján Fat.
0
0
0
0
Ironmask avatar
@Arthur Morgan: Egy sima 500 gigás fat gépem van,de abból is a második kiadás 2020 februárjában vettem használtan 45000ft-ért 😃 és még működik szerencsére.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Necrovision

Titanfall 2 story
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@gyuri191: A Titanfallnak elég jó lett a story-ja, legalábbis nekem bejött.
Meg nem olyan hosszú, de nem is baj.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen ma kezdtem el baromi jó a gameplay pörgös mintha doom lenne 😃 imádom
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Jaja. Óriás robotos DOOM 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: Pontosan imádom 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Én is már minden lehetséges módon kivittem, minden nehézségen, plusz egy nekiülésre is, úgy 3,5 óra volt. 😀 De jöhetne már a 3.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: hát igen egy 3.rész nagyon jó lenne
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Köszi tegnap beletoltam 4 órát márcsak 4 pálya maradt normálon viszem
0
0
0
0
Zgamer93 avatar
The division 2
Ghost recon wildlands
Cyberpunk 2077
0
0
0
0
💬 1
gyuri191 avatar
@Zgamer93: wildlands az jóféle én 3 hete vittem ki kb és imádtam ja és offline vittem botokal és ugyis jóvolt
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Nier replicant, aven colony, stellaris
0
0
0
0
no avatar
NARAKA: BLADEPOINT
NieR Replicant ver.1.22474487139...
Diablo II: Resurrected
0
0
0
0
Ayistion avatar
Dark Souls 3, újra belekezdtem, de most már PC-n 60FPS-el, magyarul. 😃
0
0
0
0
💬 7
kmetovics avatar
@Ayistion: Én is azon agyalok(egyre többször) így egy kis demon souls videók után, h ki kéne megint játszani, csak most az undead legion fegyverével.
Te amúgy játszottál már a demon souls-zal? Mert nekem az totál kimaradt eddig ps3-5 hiányában.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: Sosem volt ps-em, meg nem is lesz, így kimaradt a ds atyja, de nekem tökéletesen megfelel a ds. Nem fejeztem be teljesen xboxon mert a f.szára húzott a 30fps, főleg hogy nagyobb bossfightokban annyi sem volt, vagy területen, de most kipörgetem katana builddel.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Ayistion: Értem. Nekem is csak ps4-em van, de az is csak sima verzió. Hát igen számít azért az fps ilyen gamekben is, főleg a bossoknál.
A demon soulsal amúgy elég szép munkát végztek a srácok grafikailag, meg animációk terén. Le a kalappal. Kár, h nem adják ki pc-re is.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@kmetovics: DS Remasterrel is nagyon szép munkát végeztek szerintem. Abban a részben különösebben szerintem egyik bossal sem szívtam, még Manussal meg Artoriassal sem. 😃
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Ayistion: Én is 1-2 hónapja toltam végig. Igaz Namless Kingtől el engedtem a Boss-okat. 😶 Be kéne már fejeznem nekem is, de hát.. Kegyetlen 😂
0
0
0
0
Ayistion avatar
@Techthomas: Nekem a DS Remaster all bossrun volt, minden achivment meglett, DS2SoTFS-ben is all boss run, minden achivmentel, szóval ennél is az a cél. Várom már hogy agyrákot kapjak a ringed city dlctől. 😃
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Ayistion: Na hát az is egy borzalom volt, boss-rol nem is beszélve. Jól mondod agy rákot tud okozni 😂 😂
0
0
0
0
PatkosXX avatar
Crash of the Titans (Crash Bandicootból kifog rajtam mind a 4 😆😉
Cyberpunk 2077
Forza Horizon 4
Gardenscapes
Homescapes
Horizon Zero Dawn

Amihez épp kedvem van ezek közül, de jó ha 1-2 hetente elindítom pár percre, max 1-2 órára.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
Diablo II: Resurrected Alpha
Cyberpunk 2077
Genshin Impact
konzolon meg Ghost of Tsushima.
0
0
0
0
💬 2
Warlordcommander avatar
@ichigo23619: A genshin impact jó is, én már február óta nyomatom. 😀 A cyberpunkot miatta nem sikerült befejeznem még 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Warlordcommander: Én kegyetlenül vártam a Genshin Impact-et anno! Azt amikor megjelent épp egy másik játékra voltam ráfüggve (SCUM) És egyszerűen a feledésbe is merült nálam a Genshin... pedig nagyon jó játék lett az biztos! De mindig volt egy másik játék a képbe ami miatt nem játszottam vele 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Euro truck simulator-Iberia
0
0
0
0
no avatar
Hobo: Tough Life