@gyuri191: Nem rossz, egyelőre az első rész második felénél tartok. Elvileg van benne valamennyi bug, olyan is ami az eredetiben nem volt, de ezek szerencsére engem javarészt elkerültek, az a kevés ami volt pedig egyáltalán nem volt zavaró. Mindenképpen szebben néz ki a játék, szerintem van annyira jó mint a régi modokkal, és itt végre nem kell azokat manuálisan telepíteni. Gameplay változtatások nem lettek túlzásba véve, de nekem amúgy se volt ezzel baj, így is van valamennyi, és azoknak is mind örülök.
Igazából nehezen tudott rossz lenni, mivel így is az egyik legkedvencebb játékon. Egyedül bugok terén rosszabb, de ezek engem eddig kerültek. Minden más vagy jobb, vagy ugyanolyan jó mint régen.
@Ayistion: Ha betalálnának se különösen érdekelne. 😀 Valahogy egy PS exkluzív se fogott meg eddig, meg valahogy az 'ikszboksz' nekem mindig szimpatikusabb volt, noha kis gyerekként PS1-2 volt az első konzol élmény. 😀 Meg én még hiszek a 'tartsuk tiszteletben a másik döntését akármennyi is nem tetszik az' elvben. 😀 Remélem azért nem célzás volt... 😜
@Aaron Keener: Egyáltalán nem célzás volt, én kb egy hónapja váltam el az imádott one s-től, fura volt az első napokban hogy nincs ott, de valszeg majd kerül a helyére egy új xbox valamikor. 😃 Csatlakozom hozzád, egy ps exkluzív sem fogott meg engem sem, csak a detroit, de az már van pcre is. Azért írtam csak, mert a sok idióta psfanboi nem tudja felfogni hogy nem mindenkit érdekel a ps exkluzív, meg vannak azok akik nem értik minek pc mellé xbox, mert hogy minden xbox játék van pcre... na nekik sosem volt konzoljuk. 😃
@Ayistion: Néha nem esik jól "görnyedni" a pc előtt, olyankor kényelmi szempontból jobb bezuhanni a tv elé! 😃 Meg nincs nekem olyan komoly pc-m, hogy minden menjen röcögés nélkül, nem is tervezek pc-t fejleszteni, ezért is vettem egy next-gen box-ot... 😃
@kmetovics: Köszönöm! Last of us 1-2, Spidermannel végeztem, most a God of Warral és a Ghost of Tsushimával ismerkedem 😀 Engem alapból is mindig nagyon vonzottak az ilyen történet alapú játékok, túl is vagyok pár áll leesésen az biztos! 😆
@gyuri191: Számomra a Shadow warrior 2013 azon ritka rebootok közé tartozik, melyek saját véleményem szerint jobban sikerültek mint az eredeti. Jó játékot hozzá. 😀
@LordSzalko: A Portal Reloaded féle mindfuck már nagyon hiányzott egy ideje, egész jóra sikerült. Bár egy 50-100 plusz pályának még örültem volna, de így sincs rá panasz 😆
Igen, a HALO 3 után nem az ODST -t kezdtem el, mert sokkal jobban érdekelt, hogy hogyan folytatódik Master Chief John 117 és Cortana története. Már elsőre lerí a masszív különbség a Bungie és a 343 munkája között, amihez hozzá jön a korszakra jellemző "minden legyen epikus" mérce, ami egy részről jó, eyecandy szinten még ma is megállja a helyét, más részről tovább laposodik tőle az egész, amolyan "láttam már" módiban. Az első harcok a korábbi címekből szerzett tapasztalatokkal kimondottan élvezetesek, de amikor eljutunk a játékban arra a bizonyos pontra... . Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz elhúzva benne az új szál, remélem, hogy nem ezen bukik az eddigi pozitív véleményem.
@Arthur Morgan: Egy sima 500 gigás fat gépem van,de abból is a második kiadás 2020 februárjában vettem használtan 45000ft-ért 😃 és még működik szerencsére.
@Ayistion: Én is azon agyalok(egyre többször) így egy kis demon souls videók után, h ki kéne megint játszani, csak most az undead legion fegyverével.
Te amúgy játszottál már a demon souls-zal? Mert nekem az totál kimaradt eddig ps3-5 hiányában.
@kmetovics: Sosem volt ps-em, meg nem is lesz, így kimaradt a ds atyja, de nekem tökéletesen megfelel a ds. Nem fejeztem be teljesen xboxon mert a f.szára húzott a 30fps, főleg hogy nagyobb bossfightokban annyi sem volt, vagy területen, de most kipörgetem katana builddel.
@Ayistion: Értem. Nekem is csak ps4-em van, de az is csak sima verzió. Hát igen számít azért az fps ilyen gamekben is, főleg a bossoknál.
A demon soulsal amúgy elég szép munkát végztek a srácok grafikailag, meg animációk terén. Le a kalappal. Kár, h nem adják ki pc-re is.
@kmetovics: DS Remasterrel is nagyon szép munkát végeztek szerintem. Abban a részben különösebben szerintem egyik bossal sem szívtam, még Manussal meg Artoriassal sem. 😃
@Techthomas: Nekem a DS Remaster all bossrun volt, minden achivment meglett, DS2SoTFS-ben is all boss run, minden achivmentel, szóval ennél is az a cél. Várom már hogy agyrákot kapjak a ringed city dlctől. 😃
@Warlordcommander: Én kegyetlenül vártam a Genshin Impact-et anno! Azt amikor megjelent épp egy másik játékra voltam ráfüggve (SCUM) És egyszerűen a feledésbe is merült nálam a Genshin... pedig nagyon jó játék lett az biztos! De mindig volt egy másik játék a képbe ami miatt nem játszottam vele 😃
Igazából nehezen tudott rossz lenni, mivel így is az egyik legkedvencebb játékon. Egyedül bugok terén rosszabb, de ezek engem eddig kerültek. Minden más vagy jobb, vagy ugyanolyan jó mint régen.
Days Gone
Knockout City
Capcom Arcade Stadium
most
days gone pc
Siege Survival: Gloria Victis
Deep Rock Galactic
most jön a dark souls remaster 😃
ghost recon future soldier
shadow warrior 2013
RE: Village
Blightbound
Eco
Portal Reloaded
Life is Strange: Before the Storm
Igen, a HALO 3 után nem az ODST -t kezdtem el, mert sokkal jobban érdekelt, hogy hogyan folytatódik Master Chief John 117 és Cortana története. Már elsőre lerí a masszív különbség a Bungie és a 343 munkája között, amihez hozzá jön a korszakra jellemző "minden legyen epikus" mérce, ami egy részről jó, eyecandy szinten még ma is megállja a helyét, más részről tovább laposodik tőle az egész, amolyan "láttam már" módiban. Az első harcok a korábbi címekből szerzett tapasztalatokkal kimondottan élvezetesek, de amikor eljutunk a játékban arra a bizonyos pontra... . Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz elhúzva benne az új szál, remélem, hogy nem ezen bukik az eddigi pozitív véleményem.
https://gepigeny.hu/jatek/vanquish
Szerk: 5 óra alatt ki is pörgettem de jó volt 😃
Titanfall 2 story
Meg nem olyan hosszú, de nem is baj.
Ghost recon wildlands
Cyberpunk 2077
NieR Replicant ver.1.22474487139...
Diablo II: Resurrected
Te amúgy játszottál már a demon souls-zal? Mert nekem az totál kimaradt eddig ps3-5 hiányában.
A demon soulsal amúgy elég szép munkát végztek a srácok grafikailag, meg animációk terén. Le a kalappal. Kár, h nem adják ki pc-re is.
Cyberpunk 2077
Forza Horizon 4
Gardenscapes
Homescapes
Horizon Zero Dawn
Amihez épp kedvem van ezek közül, de jó ha 1-2 hetente elindítom pár percre, max 1-2 órára.
Cyberpunk 2077
Genshin Impact
konzolon meg Ghost of Tsushima.
Diablo II: Resurrected
Spoiler!