Milyen memóriát vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt memória de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Ilyen gépbe milyen memóriát ajánlotok?", akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen memória lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen foglalatú az alaplapod és milyen memóriákat tud kezelni. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://www.p c x.hu/termek/corsair-4gb-ddr3-cmz4gx3m1a1600c9-vengeance-memoria-90938 de ilyet néztem mellé csak 1600 mhz es be megéri?
Vehetsz gyorsabbat, de a lassabb "tempóján" fog menni.😆
max 10500 ft
X2 a Grey széria, arany középút.
Blu széria a leggyatrább.
Intel mellé mindenképp Genesist vegyél.😉
Egy ASRock B75 Pro3-ba raknák Kingston memóriákat, de többféle van, és nem tudom van e lényegesebb különbség: van HyperX Genesis, HyperX Blu, HyperX X2 ... 8 gigát vennék (2x 4GBos kitet), 1600 MHzre tervezem őket (XMPvel).
Tudja e valaki, hogy van e valami különbség köztük?
ez a ram:> KINGSTON 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3/4G kompatibilis-e egy AsRock 970 Pro3 R2.0 lapba?
lenne ujra kérdésem :S (bocsi 😆😉
Patriot xtreme viper 16GB (4*4) 1600MHZ ez jo?
Szerk: max 2800Mhz lehet, alaplap addig támogatja.
Még egy kérdés. Ugyebűr a procim 1600 Mhz-es ramokat támogat. Az károsítja a processzort, ha 2133 vagy 2400-as ramokat használok, vagy ez hogy működik?
Azt kérdezném meg h intel 1150-es alaplaphoz milyen memoriát vegyek???
[LINK] 19k 😉
Egy Core I5-3570K mellett jó helye lenne?
CORSAIR Vengeance 8GB/2133 KIT Blue (CMZ8GX3M2A2133C11B)
Köszi a válaszokat!
b+meg 60k+? 2002 ben én a 8 bites Ending man terminator 2 ön nyomtam naphosszat 😆 azt hiszem 2004 ben volt az első komoly gépem, fél giga ram, athlon 3200+, fx5200 😆
Még annyit, hogy a mai napig működnek...😉
http://www.pc x.hu//?action=termekLista&kategoria_id=10096&rendezesSelect=&keres=&tipus=&kereso_kategoria=&kereso_alkategoria=&gyartoSelect=Samsung
http://www.user s.hu/termekek/memoria#orderby=keszlet&limit=10&oldal=1
Olyan Kingmax szint lehet kb.
Egyszerűen felesleges annyi irdatlan sok memória, az meg hab a tortán, hogy egyesek meg még ajánlják, hogy igen igen! vedd meg! Sokat dob a gépeden!
Mondd meg, 6 giga ram mellé ha veszel még 4-et vagy akármennyit, mégis miféle teljesítmény növekedés lesz? Mit dob rajta? Abból a meglévő 6 gigából sem használ sosem többet mint 3-4 giga, és ezzel sokat mondtam.
itt megnézheted: [LINK]
az alaplapodba: ddr3-as és 1600 mhz-es memoria mehet
a teljesítményen nem tudom mennyit dobhat attol függ hány gigával akarod bővíteni, mondjuk ha 2 gigát teszel még bele értelem szerűen nem lenne nagyon észrevehető de ha még 2×4 gigát tennél bele az már többet dobna rajta 😀 remélem tudtam valamennyit segíteni 😀
1.Most van 6GB DDR3-s RAM-om és még van 2 slotom,meg éri e bőviteni,és mennyit dobna a teljesitményen?
2.Honnan tudom megállapitani azt hogy az a RAM kompatibilis-e az alaplapomba?(ez már tudom nem igen ide tartozik,sajnálom)Köszönöm előre is!