még szerkesztetem a hsz.-t Az Asus Echelon camo és a Corsair Vengeance 1300 között agyalok 😃 az asus nagyon nagyon bejön mind kinézetre mind márkára (asus notim van😃😉 néztem róla teszteket elég jó viszont a corsair is tetszik és olcsóbb is 😃 nemtudok dönteni, de az asus felé hajlok.
Sziasztok! karácsonyra meglepném magam egy jóféle headsettel 😀
Feltételeim:
Jó hangzás( ***án adja át a mélyet!!) mert zene producerkedéssel is foglalkozok
mikrofonja ne a vezetékén legyen! és lehetőleg csak az én hangomat vegye fel.
kényelmes legyen mert nem fél óráig akarom csak hordani 😃 (lolozásnál pl. egy meccs 50 perc átlagba nállam szóval fontos a kényelem)
és az se baj ha szigeteli a hangot, nem akarom hogy mindneki hallja mit hallgatok épp 😃
szín: fekete-pirosat preferálom de igazából mindegy milyen színű.
Keret: 20.000FT
hálás köszi mindenkinek!
ezt néztem ki: Spoiler!
Asus Echelon Camo
http://i pon.hu/webshop/product/asus_echelon_camo_edition_gaming_headset/344039
Ezt a nagyon,de nagyon kiszűrni a hangokat úgy értettem,hogy ha beszélek akkor más zajok ne nagyon kerüljenek bele.pl család tv 😃 de amit írtál az meggyőző
Valami headsetet szeretnék,főleg gamelésre,és lehetőleg valami olyat,ami nagyon,de nagyon kiszűri a környező hangokat.az ár az lehetőleg maradjon 20k alatt és az ip.on ból szeretném megvenni és hosszú kábelje legyen
Hali mindenkinek! Kérdésem annyi lenne, hogy lehet haveromtól megveszem 15-be ezt a féle Nokia Monster-fülest!
Na most a kérdésem az lenne, hogy más telefonokkal, hogy kommunikál ez a füles? Mert alapból van, hozzá 1 nokia és egy másik kábel, nekem meg van egy Nokia 5230-féle mobilom, amin igaz jól szól a füles (érdekes módon nem a nokia, hanem a sima kábellel), csak már kissé megy tönkre, és lehet beruházok egy Xperia-t. De mivel haveromnak van egy, Iphone 4S-e és egy Galaxy S2-je, és az S2-n nem szól olyan jól, mint az Iphone-on. Szóval véleményt kérrnék, hogyan viszonyul más telókhoz, előre is kösz, hogy végig olvastad ezt😆, Peace!
madchief:Köszi, elég jónak tűnik! 😀
Annyi a próblémám vele, hogy ahogy nézem, ennek is elég vékony a vezetéke :/ (az ilyeneket eszem, kb 1-2hónapig tartanak nálam :S)
rafferd
Sennheiser CX 200 Street II, 7.5k és ahhoz képest nagyon jól szól 😃
Telefonnal használom én is, és ha egyik zenénél kicsit több treble kell akkor PlayerPro zenelejátszóban tudok rá dobni és még úgysem recseg be 😃
flash89:Vegyél olyat, aminek beépített kártyája van! 😀
Mivel nem igen van tapasztalatom velük, csak azt tudom ajánlani, ami nekem is van, Tt esports Shock One 5.1 kb. 20.000huf jelenleg.
5k körül tudnátok egy jó Nem agybadugós fülest ajánlani? Egy Sennheiser Mx 375-t néztem ki, most egy Sennheiser Mx 170 van, és a 375-ös mennyi javulást eredményezne?
Hali!
Elromlott a fülesem, és egy jó gaming fülest szeretnék 8 ezer-ig!
Ha tudtok irjatok, nem muszáj ide privátba is jöhetnek az ötletek! Ja és mikrofonos legyen!
Köszi 😃
Üdv!
Tudnátok ajnlani nekem egy fülest mobilhoz (xperia x8)? 😀
Lehetőleg 10k alatt, és agyba dugósat, a mély és a magas hangokat is egyaránt jól adja ki. 😀😉
Előre is köszönöm! 😀
sztem a mostania is kb ennyi volt, igaz az nem tudom milyen.. de már a fele leszakadt vagy mi x D
és apja mondta, hogy most ne szart vegyen, szóóóval.. szerintem marad ez a max 20k keret, leeht jó amit mondasz, nem tudom, de szerintem nem kockáztat : D
mindenesetre köszi! : ))
yugi valami és a többiek... 😃
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Canyon fejhallgatóm van 4-5k és sztem nagyon jól szól 😀
Én ezt ajánlom a többieknek is 😀
De lehet hogy ti tudtok jobbat is ennyiért de nekem ez a szuper most 😃
Sziasztok! Nem vágom a témát.. de haveromnak kéne egy headset, mivel a mostani befuccsolt:S
Főleg játékra lenne, de ugyan úgy használná filmre is stb. Mikrofonnal, ha lehet, mondjuk nem tudom, lehet ebbe az árba már alap, hogy van, tényleg nem értek nagyon ehhez : DD
És a keret: 20.000 FT
Előre is Köszi! 😀
bigbeagle01: Plantronics GameCom 780 jól szól van hozzá külön hang driver mikrofon kiváló. rendelkezik virtuális 7.1 el. csak ajánlani tudom (nekem is ez van) 😃 igaz 25-26k de bőven megéri.
Szeretnék vásárolni egy headsetet a közeljövőben amit beszélgetéshez, játékhoz, filmekhez és zenékhez is használnék, így jó ha kényelmes és jó a hangzása.
A felső határ olyan 25 Ezer Forint, mert hosszú időre venném, nem pedig két napra.
Előny ha van benne beépített hangkártya, mert ebben a kategóriában az alaplapim az már kevés lenne.
Amik eddig egész meggyőzőek: -STEELSERIES Siberia v2 (itt a mikrofon hajlíthatósága miatt félek attól hogy hamar tönkre megy.)
-CORSAIR Vengeance 1500
-Logitech Wireless Gaming Headset G930 (Erre nekem mondták már azt sajnos hogy különböző játékokkal/programokkal nem működik, csak egy később kiadott frissítéssel, ami kár mert ez nagyon tetszetős)
Ma lett egy Maxell Audio Wild-om és azt kell mondjam , hogy nagyon jó. 😃
A bassust nagyon jól adja , a közepes , magas hangok is teljesen jól szólnak , az én igényeimnek teljesen jó 😀
A recsegésről még annyit mondanék, hogyha windowson belül szabályzod, akkor semmi rendellenes hang, csak akkor hallatszik, ha a saját manuális szabályzóját használod...Amúgy szívesen, máskor is! 😃
boxxerhun:Látom sokan kérdeztetek felőle, hogy jó e.......nos, én tegnap kaptam meg a futártól és eddig csak jó tapasztalataim voltak vele 😀 A hangzása szép, csak a kiváló kis MAGYAR progijában el kell találni a frekvrenciákat 😜 Én a Dance beállítást kicsit módosítottam, így filmre, játékra, zenére is tökéletesen szól 😎
A mikrofonja olyan jó, ha suttogok benne, még akkor is kristálytisztán hallanak.......Még amit megemlítenék az a 7.1, ez ugye virtuálisan van kialakítva, de annak ellenére ez is meglehetősen el lett találva. A legjobb benne a mély kiemelést szolgáló vibra motor, ami olyan érzetet ad mintha szó szerint egy mélynyomóba lenne a fejem 😲 Tehát akinek bármi kérdése, gondja akad az szóljon, mert szívesen segítek! Ajánlom azoknak, akik szeretik a mély hangzást, és általánosan használják, mivel akár filmre, játékra zenére is tökéletes "szerintem" 😊
Ezt kb. fél éve írtam, azóta a szabályzója elkezdett nagyon halkan recsegni, de csak ritkán csinálja...
Amúgy tökéletes!😀
sacpatrik: Csak ajánlani tudom az OZONE márkájú füleseket. Nekem egy Ozone Attack-om van, aminek a mikrofon minősége az árához képest szerintem eléggé durva. Ha jól látom mostanában nem kapható, legalábbis ott, ahol én vettem. De ha körülnézel lehet hogy találsz. 6000 ft körüli árban vettem. Ennyit mindenképp megért. De ha esetleg még többet szánnál rá, akkor is érdemes az Ozone-k között körülnézned😀.
Sziasztok.
A lehető legolcsóbban szeretnék fülest venni mikrofonnal együtt. Igazából játékra esetleg zenét hallgatni kellene.
A mikrofonja meg jó legyen ne ilyen szar mint némelyiknek.
Voltam ma a Media Markt-ban és végighallgattam a füleseket és 5-10 ezres kategóriában a legjobban a Maxell Retro DJ és Audio Wild tetszett , ha lesz pénzem az egyiket megveszem a kettő közül.
Egyenlőre a Razer toronymagasan vezet 😆 De lehet azért mert már volt szerencsém kipróbálni egyet havernál 😃
Azok ott a listán nem nagyon tetszenek :S még a 6k-s Sony fülesem is jobban néz ki 😃 bár az is tökéletesen megfelelne ha nem 2m es kábele lenne 😆 utcán a jobb zsebem kb olyan vastag tőle mint a lábam 😆
ja csak az a mikrofon miatt + 7k annyit meg nemér a mikrofonja úgyse szoktam pofázni meg főleg utcára lenne véve meg otthoni zenehallgatásra Gyenesmartin: Ez nem épp olyan füles amit az utcán is felvennék 😃
boxxerhun: Én inkább egy Superlux HD 681 EVO-t vennék és egy csíptethetős zalman mikrofont. Minőségben sokkal jobb lenne. Már ha ez számít.
Magyarországon tőle lehet venni, de csak szeptembertől [url]http://***/apro/hivatalos_superlux_bazar_2/friss.html[/url] harver apro.hu
Hali fülest akarok venni zene hallgatásra meg persze olyat ami pc hez is jó kiszemelt példány a Razer Kraken/ Razer Kraken Pro na most pc hez a pro változzat jobb lenne csak nemtudom h eltávolítható e a mikrofon mert utcán is hordanám. válaszokat előre is köszi 😃 ja meg lehetőleg ne 2m es kábele legyen 😜
Feltételeim:
Jó hangzás( ***án adja át a mélyet!!) mert zene producerkedéssel is foglalkozok
mikrofonja ne a vezetékén legyen! és lehetőleg csak az én hangomat vegye fel.
kényelmes legyen mert nem fél óráig akarom csak hordani 😃 (lolozásnál pl. egy meccs 50 perc átlagba nállam szóval fontos a kényelem)
és az se baj ha szigeteli a hangot, nem akarom hogy mindneki hallja mit hallgatok épp 😃
szín: fekete-pirosat preferálom de igazából mindegy milyen színű.
Keret: 20.000FT
hálás köszi mindenkinek!
ezt néztem ki:
Spoiler!
http://i pon.hu/webshop/product/asus_echelon_camo_edition_gaming_headset/344039
Corsair Vengeance 1300
http://***/webshop/product/corsair_vengeance_1300/197316
Na most a kérdésem az lenne, hogy más telefonokkal, hogy kommunikál ez a füles? Mert alapból van, hozzá 1 nokia és egy másik kábel, nekem meg van egy Nokia 5230-féle mobilom, amin igaz jól szól a füles (érdekes módon nem a nokia, hanem a sima kábellel), csak már kissé megy tönkre, és lehet beruházok egy Xperia-t. De mivel haveromnak van egy, Iphone 4S-e és egy Galaxy S2-je, és az S2-n nem szól olyan jól, mint az Iphone-on. Szóval véleményt kérrnék, hogyan viszonyul más telókhoz, előre is kösz, hogy végig olvastad ezt😆, Peace!
Annyi a próblémám vele, hogy ahogy nézem, ennek is elég vékony a vezetéke :/ (az ilyeneket eszem, kb 1-2hónapig tartanak nálam :S)
Sennheiser CX 200 Street II, 7.5k és ahhoz képest nagyon jól szól 😃
Telefonnal használom én is, és ha egyik zenénél kicsit több treble kell akkor PlayerPro zenelejátszóban tudok rá dobni és még úgysem recseg be 😃
Mivel nem igen van tapasztalatom velük, csak azt tudom ajánlani, ami nekem is van, Tt esports Shock One 5.1 kb. 20.000huf jelenleg.
Elromlott a fülesem, és egy jó gaming fülest szeretnék 8 ezer-ig!
Ha tudtok irjatok, nem muszáj ide privátba is jöhetnek az ötletek! Ja és mikrofonos legyen!
Köszi 😃
Tudnátok ajánlani egy jó fejhallgatót olyan 6-7 ezerért?
Sajnos ma ment tönkre a TNB :/
Spoiler!
[LINK]
Tudnátok ajnlani nekem egy fülest mobilhoz (xperia x8)? 😀
Lehetőleg 10k alatt, és agyba dugósat, a mély és a magas hangokat is egyaránt jól adja ki. 😀😉
Előre is köszönöm! 😀
Creative Tactic3D Alpha /// 10k
[LINK]
Sokat nézek gépen filmet DTS hangsávval és ehhez vennék valami jóféle fejhallgatót ami nem torzít.
10.000 tudnék rászánni. Milyet ajánlanátok?
és apja mondta, hogy most ne szart vegyen, szóóóval.. szerintem marad ez a max 20k keret, leeht jó amit mondasz, nem tudom, de szerintem nem kockáztat : D
mindenesetre köszi! : ))
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Canyon fejhallgatóm van 4-5k és sztem nagyon jól szól 😀
Én ezt ajánlom a többieknek is 😀
De lehet hogy ti tudtok jobbat is ennyiért de nekem ez a szuper most 😃
Főleg játékra lenne, de ugyan úgy használná filmre is stb. Mikrofonnal, ha lehet, mondjuk nem tudom, lehet ebbe az árba már alap, hogy van, tényleg nem értek nagyon ehhez : DD
És a keret: 20.000 FT
Előre is Köszi! 😀
Szeretnék vásárolni egy headsetet a közeljövőben amit beszélgetéshez, játékhoz, filmekhez és zenékhez is használnék, így jó ha kényelmes és jó a hangzása.
A felső határ olyan 25 Ezer Forint, mert hosszú időre venném, nem pedig két napra.
Előny ha van benne beépített hangkártya, mert ebben a kategóriában az alaplapim az már kevés lenne.
Amik eddig egész meggyőzőek: -STEELSERIES Siberia v2 (itt a mikrofon hajlíthatósága miatt félek attól hogy hamar tönkre megy.)
-CORSAIR Vengeance 1500
-Logitech Wireless Gaming Headset G930 (Erre nekem mondták már azt sajnos hogy különböző játékokkal/programokkal nem működik, csak egy később kiadott frissítéssel, ami kár mert ez nagyon tetszetős)
A válaszokat előre is köszönöm.
A bassust nagyon jól adja , a közepes , magas hangok is teljesen jól szólnak , az én igényeimnek teljesen jó 😀
A mikrofonja olyan jó, ha suttogok benne, még akkor is kristálytisztán hallanak.......Még amit megemlítenék az a 7.1, ez ugye virtuálisan van kialakítva, de annak ellenére ez is meglehetősen el lett találva. A legjobb benne a mély kiemelést szolgáló vibra motor, ami olyan érzetet ad mintha szó szerint egy mélynyomóba lenne a fejem 😲 Tehát akinek bármi kérdése, gondja akad az szóljon, mert szívesen segítek! Ajánlom azoknak, akik szeretik a mély hangzást, és általánosan használják, mivel akár filmre, játékra zenére is tökéletes "szerintem" 😊
Ezt kb. fél éve írtam, azóta a szabályzója elkezdett nagyon halkan recsegni, de csak ritkán csinálja...
Amúgy tökéletes!😀
KB 10-15k-m lenne rá tudnátok írni párat ami jó ?
Nekem személy szerint a Genius HS-G700V jön be nagyon 13k ért de gondoltam kikérem a ti véleményeteket is.
Mikrofon mindenképp legyen rajta és jól adja át a mélyeket.
Előre is köszi a válaszokat.
A lehető legolcsóbban szeretnék fülest venni mikrofonnal együtt. Igazából játékra esetleg zenét hallgatni kellene.
A mikrofonja meg jó legyen ne ilyen szar mint némelyiknek.
Vegyél egy Noontec Zoro-t vagy egy Sony MDR-V55-öt
Azok ott a listán nem nagyon tetszenek :S még a 6k-s Sony fülesem is jobban néz ki 😃 bár az is tökéletesen megfelelne ha nem 2m es kábele lenne 😆 utcán a jobb zsebem kb olyan vastag tőle mint a lábam 😆
Gyenesmartin: Ez nem épp olyan füles amit az utcán is felvennék 😃
Magyarországon tőle lehet venni, de csak szeptembertől [url]http://***/apro/hivatalos_superlux_bazar_2/friss.html[/url] harver apro.hu