Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
videókártya tápcsatiját bedugtad?
Köszönöm a fáradozást 😃
Azt hiszem ez rendes ATX szabványú alaplap, lehet annak lentebb van a csatlakozója nekem most csak MicroATX van egy sínnel. Azt is látom hogy nincs bedugva az alaplapba menő tápegység 8+4 pin-es cucca, nekem lehet ott nem férne el hátul sem biztos hogy át tudom vezetni azt ami kell :/ . Lehet várok még a vásárlással spórolok inkább és veszek egy nagyobb gépet ami támogatja a microATX alaplapot is és elfér a kártya a kábellel együtt. (Esetleg veszek hozzá egy "gagyibb" ATX alalapot is ami az új ház beépített ventillátorainak is tartogat csatlakozót, és persze támogatja a mostani LGA1150-es foglalatú procim meg a mostani ddr3 memóriám. De ez még eltart egy darabig...)
Köszönöm és köszönöm 😉 mindkét képet
Aki meg mostanában vett legalább 1060 6G-t az nem igen fog a következő generációra váltani mert nem lesz érdemes. Aki meg 1070 vagy 1080 van az főleg, max ha 4K-zni akar.
Segítségeteket előre is köszönöm😀 😊
https://ipon.hu/webshop/product/asus_h81m_k/533135
ez a videó kártya bele megy jó a foglalat?
https://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_rx460wf2oc_4gd_rx_460_4gb_gddr5_windforce_oc_pcie/1485361
A másodikkal egyet értek, még a sapphire nitro hűtése nagyon effektív, és minőségi cucc, de én a 2 év gari miatt nem venném. Mondjuk annak legalább oldalt van a tápcsatijan
Vélemények?
Na és melyik gyártó? 😀
Nem rossz, de vegyél inkább 1060 -at.