Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan kérdésem lenne, hogy a gépembe milyen vidi karit ajánlanátok? Max.: 40-45k Ft
Köszi előre is!😀
Jah igen és mindegy,hogy milyen HDMI kábelt veszek hozzá vagy?
oké h nem a legdurvább proci de azért nem is gyenge darab.
De most lenne 1 kérésem.Szeretnék venni egy r9 280 videókártyát.Mivel a 280x sokkal drágább itt nálunk romániában azért nem veszek azt.A kérdés viszont az,hogy milyen tápot ajánlanátok hozzá ami nem olyan drága max 20k forintom lenne rá.Tudom,hogy a táp fórumba kellene írjak de holnap reggel le kellene adjam a rendelést.Előre is köszönöm a válaszokat.Innen szeretnék rendelni
http://www.pcgarage.ro/surse/
Innen szeretnék rendelni.Tudom,hogy a proci meg az alaplapom kevés hozzá de most egyenlőre erre van pénzem és később jöhet az is.
Szerintetek vegyem meg ennyiért? Jól fog szolgálni az Athlon II X2 250-el, 3Giga rammal, jah és a 480wattos tápom el fogja birni?
A cél: Bf4 menjen játszhatóan pl 1280x720 / medium beállításokkal, vagy full hd/low beállításokkal. Ha ez menne, gondolom menne a többi gém is hasonlóan pl: Crysis 3, Watch dogs, Far Cry 3, stb.
Mit gondoltok, jó vásár lenne ennyiért? (pont ennyim lenne rá -12k) Egyébként a tulajdonos postázná, és azt állítája hogy otthon áll a kártya, mert nem használja, és két éves.
vga pedig r7, de inkább r9.. vagy gtxből a 700as széria.
2 kérdés:
1.Egy AMD FX 8350 2 év múlva is megállja a helyét?VAgy inkább vegyek 2 év múlva 9350-est?
2.Ehez a 2 procihoz milyen vidi kártya illene?
Átrágtam jópár oldalt, teszteket, elemzéseket, de ettől még nem lettem szakértő. Az egyik opció, hogy azok alapján, amiket elolvastam, rábökök egy kártyára, aztán vagy elköltök egy rakat pénzt feleslegesen, vagy nem. A másik, hogy megkérdezek embereket, akik közül néhányan remélhetőleg jobban otthon vannak a témában, és tudnak néhány támponttal szolgálni. Nyilván lesznek rossz tanácsok, beszólások, és talán nem mindenkinek leszek komolyan vehető, de ha a a végeredmény egy/két jó ár/érték arányú kártya lesz, ami tud nagyjából mindent, amire szükségem lesz, akkor megéri.
Quadro + Titan Black vagy Titan Black SLI lehet inkább nyerő?
DE egy valamit nem értek.
-Ha te munkára is használnád a gépet /meg a mostanit is arra használod "gondolom" akkor az, hogy lehetséges, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy számodra még is milyen eszközök lennének a legmegfelelőbbek az ilyen "munka" elvégzéséhez.
-Az meg már nekem tényleg különös, (friss reg) és hogy ilyen dolgokba miért számodra vad idegem emberek ötleteit és tanácsait kéred ki ez ügybe. Mikor gondolom a köreidbe ,hogy te "3d tervezel meg mit tudom én" akkor biztosan akadnak közelebbi emberek akik eltudnának látni téged tanáccsal.
Sajnos nem tudok én ilyen embert komolyan venni.
....Javasolom én az álomgép topicot, hogy ott találjanak neked megfelelő VGA-t meg minden mást...
Többi tanácsadó hozzászólásra nem reagálnék...mert sértődés lenne.
MaTpro0F Válaszolta meg számodra a legmegfelelőbb kártyát... többiekére nem alapoznék...
Quadro vagy FirePro....De a legjobb alternatíva GTX Titan Black, mivel a dupla pontosság engedélyezve van nála...
Bár az NVIDIA alapértelmezett módban továbbra is csupán minden nyolcadik órajel során engedi a számítások elvégzését, ahogy ez a GTX 780 Ti-re is jellemző, de a driverben ez felülbírálható. Ilyenkor a dupla pontosság melletti tempó lényegében nem lesz korlátozva, viszont a magórajel némileg lecsökken, vagyis ezt a módot a játékokhoz nem érdemes használni.
Az a baj, hogy amire te írtad, hogy kell az pont a két véglet.
A játékra szánt vga nem fogja bírni a munka részét főleg amiket leírtál. Arra professzionális vga kell (quadro vagy firepro), de minimum egy Titan vagy Titan black. Titan Z nem éri meg akkor inkább Titan black sli, ha játékra is akarod használni.
A 800-as seria-t sztem fölös megvárni ha 780Ti Sli ben gondolkodsz 780Ti egy brutális VGA ahogy a 295x2 is,és ha még SLI-is...ugyebár ha kijön a 800-as seria biztos lesz 1-2 újjítás de a 700-as seriát sem fogják elhanyagolni abban biztos lehetsz,főleg az ilyen 760-770-780-at,mert ezek a kártyák már elég húzós ár kategóriában vannak
Szóval én is támogatom a 780Ti SLI-t ,ne aggódj bírni fogja a strapát még egy jópár évig.
A gpuboss meg a cpuboss nagyon komolytalan oldalak.Rengeteg tulajdonság hibásan van megadva rajtuk.Bár ha szerinted x márka jobb,sokkal(csak így fekete-fehér/igen-nem alapon),akkor mindegy is.3D tervezéshez meg nem kell 780Ti.Valószínűleg csak arról van szó eme cég esetében is,hogy el kellett költeni x Ft-ot.
[LINK]
azt tudom hogy voltam diákmunkán egy gépész cégnél és ott egy gtx 780 ti volt a gépbe és ott is volt 3d tervezés ez az én véleményem csak
Új konfighoz keresek videokártyát. Mivel a többi alkatrész még nem dőlt el, nincs semmi megkötés, a lényeg, hogy minél erősebb legyen. A csavar annyi, hogy főleg játékra, de részben munkára lesz, 3D renderek is készülnek majd rajta, így van néhány plusz szempont. A minél több video memória például nem hátrány. NVIDIA Titan Z tűnik a nyerőnek, de mielőtt kiadok ennyi pénzt egy videokártyára, szeretnék biztos lenni, hogy ez a legjobb megoldás. Minden ötletet, szempontot, tippet szívesen veszek.