Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MSI nVidia GeForce GT 630 videokártya, 4096MB, GDDR3, 128bit, DVI, HDMI, VGA
Ha vettem egy videókártyát , aminek van 4 csatlakozása, sorolom: HDMI x1, DVI x2, DisplayPort x1. A képernyőmnek VGA csatlakozása van. Milyen átalakítót kell vegyek és hányat, hogy menjen? A HDMI-VGA megteszi?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
miért van az hogy windowsban nem veszi visza a gpu-k órajeleit
Nem jelentkezik a szürkefehér csíkos képernyő, meg semmi sem !
Sőt még azt is kimerte mondani, hogy sz*r a lapom és a pci csatlakozó rossz. Kérdés mégegyszer-----Miért működik hibátlanul a gép egy másik karival ? 😃
Jó kis cucc, kíváncsi vagyok hogy hűt..
+ ha netről rendelted akkor 8 napod van kb. h akár ok nélkül is vissza küld és vissza adják az árát, fogyasztóvédelemhez be kell menni és intézkedni, mert 50k nem apró pénz
Kicsit fel vagyok háborodva...Muszáj voltam ezt veletek megosztani, mert tudom hogy van itt pár olyan ember, aki ugyan így reagált volna, mint Én. Azt mondták hiába garanciás, nem cserélik ki....Hopp 50.000 ft az ablakon csak úgy ki. Jah és a poén, hogy a visszaküldésért is nekem kell fizetni 2000 ft-ot... HAHA !
Update: Esetleg egy másik megoldás, hogy a vga órajeleit kicsit visszavesszük.
"képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
1.nyomd meg a WIN + R vagy keressd meg a futtatást és ird bele hogy: regedit
majd nyomj egy entert
2. Hkey-Local-Machine --> system --> CurrentControlset --> control --> Grapicsdrivers
3. Itt mikor rajta vagyunk a Grapicsdrivers mappán jobb oldalt látunk olyat hogy:
alapértelmezet -- ReG_SZ-- nem beállitott érték
dxgkrnlversion -- Reg_dword-- 0x0000300e
4. -->üres helyre jobb egérgombbal kattintsunk
--> Új--> duplaszó (32 bites)
5. nevének ezt adjuk: TdrLevel
6. Jobb kattintás az elkészített regfájlra és a módosításoknál az értéket 0-ára állitsuk!
7. ezekután egy gép restart és nincs több üzenet és fagyás
😎
sajt3000:: talán csinálnod kellene egy Memtest-et, és ezzel is szűkítve a dolgot, vagy még annyit ,hogy kiszedel mindent a gépből, kitakarítod, kábeleket is kihúzogatod, majd összerakod megint. (proc hűtő, memória, vga ..stb)
hőmérsékletek rendben vannak?