Az egy dolog, hogy mennyire terheled, a kérdés a hatásfok, hangerő, illetve az alkatrészek minősége 😀
Miért nem veszel inkább egy SagaII-őt, Chieftec CTG-t?
Valószínűbb, hogy az egész rendszer eszik annyit, bár üresben még úgy is sok.
Nézz utána te is kis barátom 😀
Niteforce
Giga táp jóféle. megéri
Nem értem mire fel ez a hangnem, ha már butaságot állítasz... 😀 Józan paraszti ésszel, hogy enne már üresjáratban 244W-ot egy vga? Terhelve ezesetben enne vagy 600-700W-ot. Azt mivel hűtenéd le? 😃
[LINK]
Metro alatt az egész konfig Core i7-920 (2,93 GHz) túlhajtva 3,6 GHz-en cpu-val evett 400W-ot, üresjáratban 141W. 😉
Giga táp jóféle. megéri
Ezzel a kijelentéssel is vigyáznék, mivel a Gigabyte nem gyárt tápot, csak matricáz, így vannak gyengébb darabok is, illetve olyanok, amik nem rosszak, csak már öregebb típusok. A szóban forgó PoweRock-ból, ha jól tudom létezik többféle (jó és kevésbé jó), és mivel nem igazán kötik a vásárló orrára, hogy éppen melyiket kapja, elég nagy zsákbamacska. Valahogy meg lehet különböztetni őket, de azt már nem tudom hogy 😀
Niteforce
Giga táp jóféle. megéri
Nem értem mire fel ez a hangnem, ha már butaságot állítasz... 😀 Józan paraszti ésszel, hogy enne már üresjáratban 244W-ot egy vga? Terhelve ezesetben enne vagy 600-700W-ot. Azt mivel hűtenéd le? 😃
[LINK]
Metro alatt az egész konfig Core i7-920 (2,93 GHz) túlhajtva 3,6 GHz-en cpu-val evett 400W-ot, üresjáratban 141W. 😉
Giga táp jóféle. megéri
Ezzel a kijelentéssel is vigyáznék, mivel a Gigabyte nem gyárt tápot, csak matricáz, így vannak gyengébb darabok is, illetve olyanok, amik nem rosszak, csak már öregebb típusok. A szóban forgó PoweRock-ból, ha jól tudom létezik többféle (jó és kevésbé jó), és mivel nem igazán kötik a vásárló orrára, hogy éppen melyiket kapja, elég nagy zsákbamacska. Valahogy meg lehet különböztetni őket, de azt már nem tudom hogy 😀
Először is nem vagyok a kis barátod, másodszorra meg hidd el, hogy neked kell utána nézni.
[LINK]
Nézzenek oda, ~20W-os üresjárati fogyasztás? 😃 Az egész rendszer eszik üresben 187W-ot...
apámat majd megkérdezem mert ő minden nap ilyen cuccokkal dolgozik mert ő is programozó csak hát elég messze van tőlünk. de hát erre való a skype és egy jó webcam😀
a 990x-ről hallottam már. azt mondják ugyan olyan árba lesz mint a 980x és hatékonyságba meg teljesítménybe bőven erősebb lesz. ezt is mondhattam volna de a 990x még nem jelent meg és nem tudok még konkrét dolgokat róla. de ha megjelenik egyből nézek teszteket és teljesítményméréseket.
Nekem az a lényeg hogy össze jöjjön az egész. a pénz kérdés most annyira nem zavar jelen pillanatban mert van a számlámon elég pénz amiből ki tudnám hozni a gépet. de előre nem veszem meg mert nem lenne értelme amíg nem végzek az egyetemmel.
tudom hogy ez nem kis összeg lesz, de hát ez a pénz elég hamar visszajönne(főleg külföldön)
na de az offot abbahagyom.
a tápon még ha véleményed szerint minimum 1000W-kell akkor még gondolkodok. bár az Enermax Revolution85+ 1050W os táp kicsit drága, de a hatékonyság magáért beszél.
ez jó tápegységnek tűnik. és a tesztek is nagyon nagy megbízhatóságot mutatnak és a legfontosabb hogy árban se katasztrofális, sőt nagyon nem az😀
na nézek több dolgot róla és lehetséges hogy ez lesz a nyerő választás.
hát max 60-70 ezret szeretnék rászánni. az a lényeg hogy jól hűtsön és megbízható legyen😀
Bár van időm eldönteni hogy milyen cuccok legyenek mert 2012 nyarára szeretném összehozni. de azért előre tervezni jobb mert így az ember el tud jobban igazodni és ha tökéletesnek érez mindent akkor előrendeléssel is meg lehet oldani az egészet.
komolyan gondoltam amit írtam. 1 év múlva végzek az egyetemen és programozásra fog kelleni a gép. külföldön veszem a cuccokat mert itt sokkal drágábbak meg nem is itt akarok majd dolgozni.
peraslaci írta:
Sziasztok!Kinéztem egy ASROCK 760GM-GS3 AM3 tipusú alaplapot,esetleg jó hozzá a sima atx-es táp,vagy milyent kéne hozzá vennem??
Ez szerintem nagyban a konfigba illesztett VGA-nak a TDP-je dönti el ...
Ha fermi kártyát használsz oda 450 W minimum ...
Amúgy meg csak pénztárca függő ....
peraslaci írta:
Sziasztok!Kinéztem egy ASROCK 760GM-GS3 AM3 tipusú alaplapot,esetleg jó hozzá a sima atx-es táp,vagy milyent kéne hozzá vennem??
asdasd1 írta:
Jaja ilyen noname 450-es, de szerencsére minden működőképes maradt szerencsém volt😃 amúgy köszi linkelnél is be egyet, ha szépen megkérlek mert találtam egyet Chieftec GPS-550A 550W ebbe egy A van, de 17-18k:S Előre is köszi😉, de 550w alatt nem akarok venni mert későbbiekben proci húzás stb. másik vidkari még remélem nyáron meg ram lehet elvinné egy 500as is majd, de 550w alá nem akarok menni fő most már a biztonság ilyen szempontból.
Jaja ilyen noname 450-es, de szerencsére minden működőképes maradt szerencsém volt😃 amúgy köszi linkelnél is be egyet, ha szépen megkérlek mert találtam egyet Chieftec GPS-550A 550W ebbe egy A van, de 17-18k:S Előre is köszi😉, de 550w alatt nem akarok venni mert későbbiekben proci húzás stb. másik vidkari még remélem nyáron meg ram lehet elvinné egy 500as is majd, de 550w alá nem akarok menni fő most már a biztonság ilyen szempontból.
Csákány all.😃 ELszállt a tápom:S Szeretnék kérni pár tanácsot 15-16k körül akarok venni újat chieftecre gondoltam ajánlanátok egy jó szériát/model-t tőle? olyan kéne ami jó a későbbiekre is valami bivaly😃(min 550w-os legyen)
Ó dehogynem csak nem ezeknél a gyártóknál kell nézni, hanem a prémium gyártóknál, Enermax, Seasonic, na ezeknél nincs jobb, és elég lesz egy 850-es is, csak 1db erős 12V ág kell.
Ezek közül csak a TR2-vel érdemes foglalkozni. 😀 Viszont akkor már vegyél egy 500-ast, az tuti, hogy elég lesz mindenre. Jó kis FSP bél és ez is 80+ Bronze.
Vagy ott az FSP Aurum, pár ezerrel többért, az már Gold-os. 😃
Mondjuk elég különböző kategóriájú tápokat nézegetsz. 😆 12-22ezer Ft-ig 😃 Szóval érdemes lenne eldönteni, hogy mik a fontosak számodra, mert sokat tudsz spórolni, ha pl nem kell a fekete szín, a harisnyázott kábelek stb.
Miért nem veszel inkább egy SagaII-őt, Chieftec CTG-t?
1 eszik üresbe 244 Watt-ot.(utánanéztem)
Niteforce
Giga táp jóféle. megéri
[LINK]
400 Wattost vennek, ugy 200 wattra terhelnem
Niteforce
Giga táp jóféle. megéri
[LINK]
Először is nem vagyok a kis barátod, másodszorra meg hidd el, hogy neked kell utána nézni.
[LINK]
Nézzenek oda, ~20W-os üresjárati fogyasztás? 😃 Az egész rendszer eszik üresben 187W-ot...
Niteforce
Giga táp jóféle. megéri
koszonom a valaszt😀
Régen rossz, ha a táp hűti a gépet 😀
Hát ennek nézz utána mégegyszer 😉
tökéletes az a 750 es is amit én mutattam, 93% hatékonysággal.. és nem is ilyen drága.. de tetudod...
de megjelen t a 990x.. már régen [LINK]
a 990x-ről hallottam már. azt mondják ugyan olyan árba lesz mint a 980x és hatékonyságba meg teljesítménybe bőven erősebb lesz. ezt is mondhattam volna de a 990x még nem jelent meg és nem tudok még konkrét dolgokat róla. de ha megjelenik egyből nézek teszteket és teljesítményméréseket.
és köszönöm neked is a választ😀
tudom hogy ez nem kis összeg lesz, de hát ez a pénz elég hamar visszajönne(főleg külföldön)
na de az offot abbahagyom.
a tápon még ha véleményed szerint minimum 1000W-kell akkor még gondolkodok. bár az Enermax Revolution85+ 1050W os táp kicsit drága, de a hatékonyság magáért beszél.
na nézek több dolgot róla és lehetséges hogy ez lesz a nyerő választás.
köszönöm a linket és a segítséget😀
azt mondják, megbízható 24/7 órás használat mellett is 😀
ebből a fajtából van 750 wattos is, mivel nem tudom hogy a QUADRO -nak hány watt kell, ezért írtam a 650 wattot 😀
ugyanakkor i7 980x gyártását jővőre befejezik, a helyébe a 990x lép😀
vagy pl van még az i7-2600k , ami már egy újabb generáció 😀 ez útóbbi 70 ezer körül mozog, a 990x pedig 250 ezer 😀
Bár van időm eldönteni hogy milyen cuccok legyenek mert 2012 nyarára szeretném összehozni. de azért előre tervezni jobb mert így az ember el tud jobban igazodni és ha tökéletesnek érez mindent akkor előrendeléssel is meg lehet oldani az egészet.
ennek elég nagy a hatásfoka, 93% os 😀
de mondj egy árat, amennyit rászánnál, mert így kapásból vagy 5000 féle, de mindegyiknek más az ára 😀
de egy ilyen géphez, minimum ez kell, ennél olcsobra ne add, mert én a helyedben az olcsóbb tápegységektől félteném azokat a drága cuccokat 😀
Köszi!
[LINK]
Sziasztok!
Ez a tap vinne a kovetkezo konfigot?
ASRock N68 GS 3 UCC alaplap
AMD Athlon II X2 550 3.0 GHz processzor. (huzni szeretnem meg 3.5 GHz-re)
2 GB 1333 Kingmax DDR3 memoria
Gigabyte HD 4650 PCI-e.
1 kis 80 GB sATA vinyo
1 DVD iro
1 kicsi hangkartya.
valaszokat koszonom!
Röhögve vinné 😀 Jó kis táp 😀
oke, koszonom😀
[LINK]
Sziasztok!
Gigabyte HD 4650 PCI-e.
1 kis 80 GB sATA vinyo
1 DVD iro
1 kicsi hangkartya.
valaszokat koszonom!
Röhögve vinné 😀 Jó kis táp 😀
Sziasztok!
Gigabyte HD 4650 PCI-e.
1 kis 80 GB sATA vinyo
1 DVD iro
1 kicsi hangkartya.
valaszokat koszonom!
Onnan, hogy megkérdezed 😂 Egyébként gyakorlatilag bármilyen jó minőségű 400W-os megteszi.
okés, köszi
[LINK]
Erről a tápról mi a véleményetek?
Inkább a TX650V2. Jobb táp!
Erről a tápról mi a véleményetek?
A GPS valóban 18 körül megy:
[LINK]
Szerintem erre gondolt 😀 [LINK]
Gondolom noname tápod colt. Gépet nem vitte magával? 😕
Alaplapon és Tápn sose Sporoljatok , majd ha leég a gépetek nézhetek 😃
Ilyen noném fityfaxokat írok nem is ismerem 😂 😂
Ilyen noném fityfaxokat írok nem is ismerem 😂 😂
Ez jóféle táp? [LINK]
Vagy jobb az FSP Aurum 500w?
aurum jobb valamivel de ez sem rossz! én most rendeltem 600w-os aurum-ot
Az oké, de nem ezt kérdeztem 😃
tudom,csak ajánlottam 1-et 😀
Ez jóféle táp? [LINK]
http://hardverapro.hu/apro/chieftec_560w_super_series_elado_2/hsz_1-50.html
sztem megéri 😀
Ennél nem hiszem h van jobb: [LINK]
14CM ventillátor, 90%+ hatásfok,...
[LINK]
Ó dehogynem csak nem ezeknél a gyártóknál kell nézni, hanem a prémium gyártóknál, Enermax, Seasonic, na ezeknél nincs jobb, és elég lesz egy 850-es is, csak 1db erős 12V ág kell.
Vagy ott az FSP Aurum, pár ezerrel többért, az már Gold-os. 😃
Mondjuk elég különböző kategóriájú tápokat nézegetsz. 😆 12-22ezer Ft-ig 😃 Szóval érdemes lenne eldönteni, hogy mik a fontosak számodra, mert sokat tudsz spórolni, ha pl nem kell a fekete szín, a harisnyázott kábelek stb.
És ha ez sok akkor ezek közül melyik lenne jó?:
[LINK]
[LINK]
[LINK]