Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Az egyik próbálkozásról..
Gáz... 😞
Kérdésedre a válasz: akár 4 kártyát is ráköthetsz, Cpu röhögve elbánik velük. De mielőtt Titan X-be fektetsz, fogadd meg a tanácsom és vegyél mégy egy 980-at, két kártyával már élvezhetően játszhatsz 4k felbontáson. 😉
De ha te lépnél le...sokan azt hinnék, hogy többen lettünk! 😊
Ne haragudj elsőnek járni tanulok.. utána futok nem!? 😠
Konzolt ajánlok...te neked.
Lehet-e a procit húzni egy kicsit? Vagy ahhoz már nagyobb táp kéne? Ezt a kártyát mennyivel érdemes még emelni?
A watch_Dogs (fullosba megy) 36 fokig megy a proci (régen volt ez 65 is)
Ha valaki kompakt folyadékhűtésen agyal, én ezt merem ajánlani.
[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=16141&sub=usercomp&comp=31282[/url]
De az az igazság, hogy minimálisan van húzva a proci (gyári bios os tuning)
viszont a játékok meg a rajzprogramok megszíváj rendesen és ilyenkor gyengének tűnik a gyári intel hűtő.
A gyári intel az 60-65 fokon tartja, nagyobb léghűtőt nem szeretnék a bővíthetőség miatt, és így is elég meleg van bent.
Amit írtál esztétikus nagyon, de szerintem az már komolyabb tuner hűtő.
Nekem a kompakt is elég. számításaim szerint.
Csak az a kérdés, hogy melyik?
Akkor így hárman vannak a listában 😀 (ha minden igaz és nem szivatnak akkor egy H80i kinéz mélyen ár alat) akkor eldőlt, de ha nem akkor még áll a matek 😀
Amit írtál enermax,corsair őket simán leveri kb corsair h110 szintjén van a raijintek ráadás bontható is ami nagyon jó tulajdonság nála 😃 Nekem is az van és nagyon megvagyok vele elégedve.
Egyetlen gond van vele hogy a gyári ventilátorjai hangosak és tunningra gyengék.
Enermax Liqmax II 240
Vagy gyűjtsek tovább egy Corsair H80i Re?
COOLERMASTER Hyper T4 RR-T4-18PK-R1
ARCTIC COOLING Freezer A30
Van egy Cooler Master K350 házam ebben egy FX 6300 és 10 000 ft körül van szerintetek olyan hűtés erre (sima ventis nem vízhűtés) ami bele is fér rendesen úgy hogy hátul van van venti és redesen hűvösen is tartja? JA és nem hangos 😆 Ott a link alján a méret. A hútéshez annyira nem értek szóval bocs ha baromságot írtam. [LINK]
Raijintek Triton radiátorhoz kellene gyári helyet.Proci 4690k 4,4ghz 1,180
csak megoldottam valahogy 😃
Tanulmányozd itt: [LINK]
Mivel 1.250v 4,5ghz bf4 1óra játék után kifagy több fesz kéne neki.De nem adok neki többet mert 1óra bf4 alatt 67fokos max
15-20perc elég?
Teszteléshez meg a LinX-et vagy IBT-t ajánlom.
Raijintek triton hűti.
Nekem ez vált be 😃
http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=449
😉
Kehbya: Egészségedre ! Én ritkán iszom, eleget... 😜
ezt valahogy nem tudom elképzelni 😆 😆
Demmer még vmi:
Spoiler!
De erről pszt....
gyurmi: Osztom véleményed, az a legjobb ha nincsenek a háznak oldalai. Nálam csak eleje + hátúja van, plusz a váza, igényesen bele van húzva asszony harisnyájába (nem csipkés). Régen alaplap dobozon tároltam, de egyszer ráborult a sör... 😆
Danys írni akartam hogy az a legolcsóbb megoldás ha leveszed a ház oldalát, viszont ha eddig zavart a hang így csak még jobban fog, úgyhogy az új ház jó ötlet. Szerintem amit linkeltél teljesen jó. Alsó-tápegységes, sok helyre szerelhető benne ventilátor, a kábelezés szépen megoldható. Szerintem 50$-ért korrekt!
Sz*r a Thermaltake ház....
Ha leveszem az oldalát 30 fokot esik a kártya hőmérséklete, 15 a cpu.
plusz ventinek nem találtam helyet.
Most nézek valami jól szellőző házat...
Ebbe is érdekel ha valakinek van valami ötlete 😀
Most Coolermastert meg Zalmant nézek.
Ezt ismeri valaki? [LINK]
Jónak tünik.
Milyen ventilátort ajánlotok bele?
Ez van gyárilag benne !
ADDA AD1212UB-A70GL 120MM Fan
ADDA AD1212UB-A70GL
Dimensions: 120x120x25 MM
Voltage: DC 12V
Current: 0.50A
Power: 6.0W
Speed: 2500 RPM
Air Flow: 98.6 CFM
Noise: 43.3 dBA
Bearing: Ball
120 X 120 X 25 AD1212UB-A72GL BALL 12 0.50 6.00 2500 98.6 0.179 43.3
Vagy ami még tényleg jó ötlet amit Genesis1919 is ajánlott. A Morpheus is nagyon jó és arra akkora ventit teszel amekkorát csak akarsz. (meg persze amekkora ráfér). Viszont az ugyebár jóval többe jön ki.
De ha a véleményemre vagy kíváncsi: 5 hónapos kártyán semmiféleképp nem cserélném le a hűtést csak mert hangos. Ugrik a garancia is meg egy csomó pénzt ráköltesz. Én is gondolkoztam a referencia r9 290-emnél hogy lecserélem, de van még egy év garancia rajta. Hozzáteszem 100%-os terhelésen 94 fokon megy. Ha meghal? Ott a garancia. Viszont ha venti csere lesz és esetleg úgy hal meg akkor mehet a polcra könyvtámasznak. Megfontolandó...
Inkább költs egy kicsit a házad megfelelő szellőztetésére.
Demmer most olvasom a Te problémádat. Szerintem semmiféleképp szét ne szedd! Emberek ha van rajta garancia?! Nemár... Ha hangos? Vidd be ahol vetted cseréljék ki ők a szervizben garanciálisan a ventilátort benne. (szerintem)