2012 ha "eljő" a világvége

Szerző: Ferrari, 2009. June 11., téma
Fórum » Társalgó
írd le h mi a véleményed 2012-ről, és h szerinted h lesz vége a világnak:D
A topic azért jött létre h ne offoljunk az egyik hírnél:D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kmisi99 avatar
Ja valami cuccba kellene feküdni és azt belegórni! Volt már fagyási sérülésem az se jó😆
0
0
0
0
Hitoshi avatar
hát igen -273 fok az abszolút hideg annál nincs hidegebb, azért írtam ezt a hőfokot
0
0
0
0
Cooley avatar
A -273 Az már az abszolút 0. 😆 A folyékony nitrogén -196 fokos. De természetesen már attól is égési sérüléseid lennének, de nem hiszem, hogy Kmisi úgy gondolta volna, hogy közvetlenül érintkezzen vele a test! 😆
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Kmisi99 írta:
Hibernáció hogyne volna beledobnak pár száz liter folyékony nitrogénbe de nincs olyan eljárás amivel úgy ki tudnának olvasztani hogy túléld!

-273 fokos folyadéktól 3.fokú égési sérülésed lesz, így nem abba halsz meg, hogy kiolvadsz 😉 viszont a hibernálás működik egyes földi fajoknál, csak azok ugye nem használnak segéd eszközt, de működik a hibernálás.Volt egy olyan baleset Angliában vagy Amerikába nem tudom, hogy egy terhes nő az autójával egy folyóba zuhant, aminek a vize közel 0-5 fokos volt.A nő egyből elájult, és 13 percig volt oxigén nélkül magyarul megfulladt.Ki mentek a mentők, és mikor a kórházba vitték újra éledt, és az agya sem sérült a több perces oxigén hiányában.A kis baba is túlélte.Az mentette meg az életletét, hogy hideg volt a víz. 😀, mivel a sejtek nem bomlanak el.Ha ezt meg tudják csinálni, hogy több 10 akár 1000 éven át ne bomoljanak a sejtek szét, és utána újra tudjon éledni az emberke, akkor fog működni a hibernálás 😃
0
0
0
0
Cooley avatar
Martinez000: Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem atom nagy baromságokat beszélsz. Persze vitát nem akarok, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ez csak az én személyes véleményem, nm kell vele törődni! ^^
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hibernáció hogyne volna beledobnak pár száz liter folyékony nitrogénbe de nincs olyan eljárás amivel úgy ki tudnának olvasztani hogy túléld!
0
0
0
0
no avatar
sztem ez egy marhaság😃 meg mekkora f*szság már h december 21-kén lesz a világvége pont amikor a téli szünet kezdődik x)) , amugy meg ezzel jönnek h a maják naptárába ez meg az van. honnan tudják h nem azért csak 2012ig van a naptár mert a maják pont akkor haltak ki, és nem volt idejük folytatni a naptárat, de ha mégis nekem a telómba 2069ig van naptár, szal inkább halgatok a telómra, mint a világtalan majákra 😃
0
0
0
0
ReSeth avatar
Sok minden lehetséges szerintem hogyan fogunk elpusztulni:q Nekem a leges leghihetőbb verzió az, hogy a robotok fognak uralkodni, mert már mindenféle kütyüket kitalálnak, pl múltkor láttam discovery-n hogy csináltak pár év alatt robotot, és az képes rendesen járni stb.. na és nézzük majd pár év mulva mi lesz abból a robotból, öntudatra ébred hogy őt ki akarják kapcsolni és ezt nem fogja akarni egyik sem.
Vagy másik verzió, Lucifer feltámad 😃😆
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Detros írta:
nem a hajó gyorsul hanem az út rövidül le

ez így van 😀, de nem minden esetben
0
0
0
0
no avatar
Ez a lényeg hogy meg tudnák építeni a hajtómüvet de nincs energiájuk még. Olyan mintha lenne egy kocsid de nem lenne benzin ami hajtsa a motrot. Hát ha emberek is termelnének ennyi energiát az csak a messzi jővőben lenne és mi ugyse láthatjuk. Nagy kár pedig szivesen lennék egy olyan hajón. Lehet ha a test nem bírná ki de az más mint a fénysebesség, mert nem a hajó gyorsul hanem az út rövidül le azt hiszem valahogy így mondták abban a dokumentumfilmben.
0
0
0
0
Hitoshi avatar
kisborda írta:
De a hiperűrsebesség mellett hány g-s nyomás éri a pilótát/utast?
Ezzel is számolni kell!

itt nem ezzel lenne a legnagyobb gond 😉
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Detros írta:
Amiket Írtama Planet X-ről azt egy oldalon olvastam és gondoltam leírom itt is nem biztos hogy igaz.

De én már láttam olyan dokumentumfilmet a Discoveryn amiben egy fizikus azt ,mondta meg tudnák építeni a hiperür hajtómüvet ami a téridőt meggörbíti és abban utazik a hajó. De nemtujdom valami különleges energia kell neki azthiszem és már sikerült is előállítaniuk a 0,000000 (jó sok nulla még)1 %-át.rengeteg energia kell szerintem egy ilyen szerkezetnek.
Én úgy tudom hogy ez a hiperür dolog a fénysebességnél sokkal gyorsabb.
ÉS szerintem ha minden jól haald akkor az következő 500-1000 évben az ember elhagyja a Földet, mert a fejlődés nagyon felgyorsult. 1970 ben milyen világ volt? ÉS ma milyen van ? Pedig csak 40 év telt el.
Az az energia olyan sok, ha egy nap élete során lead annyi energiát csak arra lenne elég, hogy Egy kicsit behullámozzan minden.És szerinted így az emberek tudnak annyi energiát létrehozni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Arra is lenne megoldás! Meg akkor ott van a teleport azt se nehéz megvalósítani csak az adatokat kellene valahogy rohadt gyorsan elküldeni meg az érkezési helyen kell lennie annak ami felépít
0
0
0
0
kisborda avatar
De a hiperűrsebesség mellett hány g-s nyomás éri a pilótát/utast?
Ezzel is számolni kell!
0
0
0
0
no avatar
Amiket Írtama Planet X-ről azt egy oldalon olvastam és gondoltam leírom itt is nem biztos hogy igaz.

De én már láttam olyan dokumentumfilmet a Discoveryn amiben egy fizikus azt ,mondta meg tudnák építeni a hiperür hajtómüvet ami a téridőt meggörbíti és abban utazik a hajó. De nemtujdom valami különleges energia kell neki azthiszem és már sikerült is előállítaniuk a 0,000000 (jó sok nulla még)1 %-át.rengeteg energia kell szerintem egy ilyen szerkezetnek.
Én úgy tudom hogy ez a hiperür dolog a fénysebességnél sokkal gyorsabb.
ÉS szerintem ha minden jól haald akkor az következő 500-1000 évben az ember elhagyja a Földet, mert a fejlődés nagyon felgyorsult. 1970 ben milyen világ volt? ÉS ma milyen van ? Pedig csak 40 év telt el.
0
0
0
0
kisborda avatar
De az se igaz, hogy az ember szervezete kibírja azt a sebességet!
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a star wars ban meg hiperűrsebesség van😆
0
0
0
0
akos328 avatar
Ott a Startrek film😆😆😆 ott is fénysebességgel utaznak
Asszem az a film az nem?
0
0
0
0
Hitoshi avatar
nem biztos, ha van nekik olyan technológiájuk, hogy áttudják lépni a fény sebességet, akkor ide érnek pillanatok alatt, de ez még kizárt dolog 😆
0
0
0
0
kisborda avatar
Én nem számítok rá, akkor most is lehet?😂😆
A viccet félretéve igen, biztos vannak földönkívüliek csak messze és mire ideérnének, hát addigra lehet, hogy kihal az emberiség.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kisborda írta:
Detros írta:
A világvége nem csak természetes lehet , nézzétek mennyi országnak van atombombája ha elkezdenek egy háborútakkor szerintem a sugárzástól mindenki meghalhat a bolygón.

A Planet x nem kitaláció mert a Nasa észrevette hogy Valami zavarja az Uránusz és a Neptunusz pályáját így fedezték fel a Plútót, de ez nem volt elég mivel a Plútó túl kicsi és csak egy Jupiter méretü bolygó zavarhatja a Neptunusz és az Uránusz pályáját. Ezért tovább kerestek. Be is azonosítottak egy égitestet és elküldték oda Az IRAS ürszondát (hittek benne hogy ott van valami mert ha nem lenne akkor nem küldtek volna egy szondát csak úgy).
Az az érdekes hogy a sumérok jól ismerték a csillagászatot és egy tudós szerint a sumérok azt írták le hogy az Istenei arról a bolygóról jöttek amit ők Nibirunak neveznek. A leírások alapján ez a Nibiru=Planet X . Elég furcsa hogy azok az IStenk egy másik bolygóról jöttek volna. Tehát akkor ők is lények vagyis földönkivüliek.Az IRAS ürszonda mikor odaért az objektumhoz a Nasanal azt mondták hogy meghibásodott de titkos projektként katonai célból folytattták a felderítést.ÉS azóta csend van.

Ebbe belekötnék.😆
Én azt olvastam, hogy a sumeroknak nem maradtak fenn írásaik arról, hogy értettek volna a csillagászathoz, tehát az se biztos, hogy találtak valamilyen bolygót és hogy az isteneik egy másik bolygóról jöttek az is csak kitaláció, az emberek szeretik azt hinni vannak földönkívüliek, ha gabonaköröket csinálsz már akkor arra gyanakodnak, hogy egy földönkívüli csinálta, az eszükbe se jut, hogy egy ember!
Biztos, hogy léteznek földön kívüliek.A világban a mi naprendszerünk csak egy kis por az egészhez képest.Biztos, hogy kifejlődhetett máshol is élet ahol megfelelő környezet van.Régebben a marson is volt élet csak a bolygó túl kicsi, hogy megtartsa a saját légkörét.És hát kitudja, hogy a maradványok milyen mélyen vannak a bolygón.A világvége meg amúgyis akkor fog bekövetkezni amikor nemszámítunk rá.
0
0
0
0
kisborda avatar
Detros írta:
A világvége nem csak természetes lehet , nézzétek mennyi országnak van atombombája ha elkezdenek egy háborútakkor szerintem a sugárzástól mindenki meghalhat a bolygón.

A Planet x nem kitaláció mert a Nasa észrevette hogy Valami zavarja az Uránusz és a Neptunusz pályáját így fedezték fel a Plútót, de ez nem volt elég mivel a Plútó túl kicsi és csak egy Jupiter méretü bolygó zavarhatja a Neptunusz és az Uránusz pályáját. Ezért tovább kerestek. Be is azonosítottak egy égitestet és elküldték oda Az IRAS ürszondát (hittek benne hogy ott van valami mert ha nem lenne akkor nem küldtek volna egy szondát csak úgy).
Az az érdekes hogy a sumérok jól ismerték a csillagászatot és egy tudós szerint a sumérok azt írták le hogy az Istenei arról a bolygóról jöttek amit ők Nibirunak neveznek. A leírások alapján ez a Nibiru=Planet X . Elég furcsa hogy azok az IStenk egy másik bolygóról jöttek volna. Tehát akkor ők is lények vagyis földönkivüliek.Az IRAS ürszonda mikor odaért az objektumhoz a Nasanal azt mondták hogy meghibásodott de titkos projektként katonai célból folytattták a felderítést.ÉS azóta csend van.

Ebbe belekötnék.😆
Én azt olvastam, hogy a sumeroknak nem maradtak fenn írásaik arról, hogy értettek volna a csillagászathoz, tehát az se biztos, hogy találtak valamilyen bolygót és hogy az isteneik egy másik bolygóról jöttek az is csak kitaláció, az emberek szeretik azt hinni vannak földönkívüliek, ha gabonaköröket csinálsz már akkor arra gyanakodnak, hogy egy földönkívüli csinálta, az eszükbe se jut, hogy egy ember!
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Ez egy nagyon jó meglátás thug.Amire itt a Földön valami is történni fog ilyen téren, az már minket nem fog érinteni, de lehet, hogy még az ük-ük unokánkat sem.
0
0
0
0
thug85 avatar
Rengetek ok van ami miatt én ezt baromságnak tartom, de most nem akarom mindent kifejteni!
A lényeg az, hogy rengeteg ökörséget lehet már hallani aminek semmi komoly alapja nincs, és nem szabad mindent elhinni!
0
0
0
0
no avatar

0
0
0
0
KuTYanMajOM avatar
A földet nem az ember és nem egy rajta élő faj, hanem a Föld saját magát fogja elpusztítani. Nem tudom észrevettétek-e, de minden nyáron egyre melegebb van és minden télen egyre hidegebb. Nagy valószínűséggel éghajlatváltozás történik és ahogyan a tudós bácsik mondják, ez egy automatikus "karbantartás" amit a Föld saját magán elvégez. Valószínű ez az automatizmus egyszer leáll és akkor lesz hellószia. De ez olyan messze van, hogy erről beszélni is fölösleges.

Meg van olyan kitaláció is, hogy van egy X-planet nevezetű bolygó, ami elfog menni a Föld mellett és az egy baromi nagy ingadozást fog okozni, meg az éghajlatok összevissza lesznek és a kontinensek helyet cserélnek meg egyéb ilyen okosság.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Ez a kis kioktatás már kellett😃 Kösz Hitoshi😃
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Már bocsássatok, meg de az atom erőmű nem szennyezz, Magyarországon meg nincs több száz gyár, ez csak rizsa....
a Globális felmelegedés sem ettől van, csak a buzi kapitalisták terjesztik ezt, semmi köze nincs hozzá.Ez az egyik dolog.A másik abban igazatok van, hogy szemetelünk.Meg ez is nevetséges dolog, hogy ha Atom erőmű mellett laksz akkor rákos leszel, ezt ti honnan veszitek ? az átlag életkor nem attól függ mit eszel, de ez is irracionális dolog.A rák is hülyeség, 100 emberből ha 20-n rákosak és azoknak csak a 4%-nál rosszindulatú.Ez is rizsa.Az végképp hülyeség, hogy ezelőtt az emberek átlag életkora 80-90 év volt..., ha nagyon érdekel titeket a dolog, akkor nézzetek körbe hol éltek, és most itt a politikára gondolok.Minden arról szól, ki milyen gazdag és ez a Kapitalizmus szemete, ha nem lenne, akkor még azt se tudnátok mi az az atomerőmű, meg ha ennyire szeretitek a környezetet akkor miért gépeztek ????? ezt sose fogom megérteni, mindenki nyomja a rizsát, de az emberek 10%-a tesz is valamit.Ha nagyon példamutató akarok lenni, akkor nem gépeznék, nem ennék, nem finganék, szóval kb ez jön le abból amit mondtok.Én hiszek a tudományban és hiszem azt, hogy 100 év alatt nem lehet akkora rombolást végig vinni, amekkorát ti képzeltek !!! ha minden országban legalább 100k szén atom erőmű működne állandóan, akkor se lehetne 100 év alatt lerombolni az egész bolygót 😜 na nézzetek körül, és az után mondjatok ítéletet. 😉

még annyit, nem azt mondom, hogy minden rendben van így ahogy van, mert lehet még hova fejlődnünk, de az ember akkor sem hülye
0
0
0
0
kisborda avatar
gyenesmartin írta:
kisborda írta:
Kmisi, asszondom menj politikusnak, te aztán tudsz vitázni meg érvelni, a végén te leszel a következő miniszterelnök!😆
De hazudni nemtud ígymár nem is lehet miniszterelnök.

Kimondta hogy nem tud? Én (fogjuk rá, hogy) személyesen ismerem, tud ő hazudni ha akar!
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
kisborda írta:
Kmisi, asszondom menj politikusnak, te aztán tudsz vitázni meg érvelni, a végén te leszel a következő miniszterelnök!😆
De hazudni nemtud ígymár nem is lehet miniszterelnök.
0
0
0
0
kisborda avatar
0
0
0
0
Feki1991 avatar
S ez mind azért van, mert az ember nem tiszteli a természetet!..s nem is fogja sosem, nagyon rossz tulajdonságokkal renelkezik az emberi faj s a legrosszabb tulajdonság a rettentő nagy kíváncsisága!..LHC, genetikai módosítások, ........... s amikről nem is tudunk
0
0
0
0
akos328 avatar
Igen és azelött az emberek 80-90 éves korukig éltek(jobb esetbe) most 50-60, rákban meghalnak, az csernobili atomerőmű és társaitól, nem tudom hogy akarsz meghalni Hitosi esetleg pajzsmirigyrákban vagy elég lesz a a tüdőrák is
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Hitoshi írta:
Kmisi99 írta:
Dehogynem! Továbbra is rohadt hülye faj az ami magát és az élőhelyét és még pár milliárd evolúció eredményét teszi tönkre pár száz év alatt na ez a bődületes pusztítás! Egy hangyának több esze van mint az embernek. Azok is ugyan úgy elélnek csak nem pusztítják el a bolygót!

lehet, hogy a hangya megél valahogy, de mint azt te is látod, az se foglalkozik saját környezetével, mivel nincs annyi esze, így év milliók alatt a környezet alkalmazkodott hozzá, azt meg nem értem, hogy az ember pusztítja saját környezetét ? ez alatt mit értesz ? a hülye reklámokban látható öko maszlagot nyomod te is ? 😊
Úgy látom te nézed a reklámokat! Nem nézek tv-t de mi is van benne? Új óemvé fele annyi káros anyag vagy energiatakarékos égő és megmenekül a világ meg ilyesmik. Azt sosem említik hogy mekkora bajban vagyunk! Gondolj már bele! pár száz év ennyi ennyi kellett az embernek hogy tönkre tegyen egy több milliárd tonnás égi testet és a komplett élővilágát. Emberek százai halnak meg már 50 éves koruk előtt mindenféle betegségben tüdőrák gégerák bőrrák agyvérzés szívroham cukorbaj. És mindez párszáz éve sehol nem volt igaz ott is ölték ezek a barmok magukat a földekért meg elnyomás volt, de az ősember idején az ember tudott a természettel élni úgy hogy csak annyit vesz el ami magának kell!
0
0
0
0
akos328 avatar
Hitoshi gondolom te is elmentél 1-2 erőmű mellett meg mindenféle gyár mellett milyen koromfekete füst száll ki nap mint nap több száz, ezer köbméter, és ez csak 1 gyár, csak Magyarországon több száz ilyen gyár van, ami eregeti a füstöt magából.
A szemétdombokról meg a vegyszerekről, kőolajról, ami sokszor a tengerekben köt ki.
Hát nem tudom lehet h neked tettszik a látvány, és akár öko- akár nem egyet értek vele
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Kmisi99 írta:
Dehogynem! Továbbra is rohadt hülye faj az ami magát és az élőhelyét és még pár milliárd evolúció eredményét teszi tönkre pár száz év alatt na ez a bődületes pusztítás! Egy hangyának több esze van mint az embernek. Azok is ugyan úgy elélnek csak nem pusztítják el a bolygót!

lehet, hogy a hangya megél valahogy, de mint azt te is látod, az se foglalkozik saját környezetével, mivel nincs annyi esze, így év milliók alatt a környezet alkalmazkodott hozzá, azt meg nem értem, hogy az ember pusztítja saját környezetét ? ez alatt mit értesz ? a hülye reklámokban látható öko maszlagot nyomod te is ? 😊
0
0
0
0
akos328 avatar
Nem lenne semmi baj ha nem lenne ez a pénzéhség, mert nem lennének ilyen kapzsik akkor tudnának azzal is foglalkozni mi lesz ha...
De mivel csak azzal törődnek h 200milliérd legyen a számláján, felőlük akár fel is robbanhat a Föld akkor se vennék észre.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
kisborda írta:
Kmisi99 írta:
okooos? Na ez hülyeség! Annyira ostoba naiv irigy semmivel nem törődő betegség az emberiség itt a földön hogy saját magát öli meg. Meg is érdemeljük! Nem csoda hogy az idegenek se veszik fel a kapcsolatot velünk! Ha nem lenne a pénzéhség az irigység a kapzsiság sokkal előrébb járnánk!

Egyetértek! Az emberiség saját magát pusztítja el.

bevettétek a kapitalista maszlagot 😉
lehet ha nem lenne az uralkodni vágy bennünk, akkor előrébb járnánk, de nézzetek körül, egy olyan számítógépes hálózaton keresztül beszélgetünk, amit józan ésszel nagyon nehezen lehetne behatárolni, hogy mi is ez 😀
Az viszont nagyon rossz kijelentés, hogy "még az idegeneket" sem érdekeljük, mert gondoljatok bele, míg a Nap-ból a fény(fotonok) ide ér a Földre, 8 percet vesz igénybe 300000 km/s sebesség mellett !!!!! Ha át akarnánk utazni a Galaxisunkat, az 4 milliárd évbe telne 300000 km/s-s sebesség mellett.Borzasztó nagy utazás lenne mi ? 😆 és akkor gondolkozzunk el ezen, ha létezik a Galaxisunkban más idegen, gondolkodni tudó életforma, annak milyen technika kellene, hogy eltudjon jönni ide, magyarul olyan fejlettnek kéne lennie, hogy áttudja lépni a fénysebességet, ami nekünk még kizárt dolog, szóval lehet nem is mi vagyunk a hülyék ? 😉
0
0
0
0
kisborda avatar
Kmisi99 írta:
okooos? Na ez hülyeség! Annyira ostoba naiv irigy semmivel nem törődő betegség az emberiség itt a földön hogy saját magát öli meg. Meg is érdemeljük! Nem csoda hogy az idegenek se veszik fel a kapcsolatot velünk! Ha nem lenne a pénzéhség az irigység a kapzsiság sokkal előrébb járnánk!

Egyetértek! Az emberiség saját magát pusztítja el.
0
0
0
0
akos328 avatar
A világnak nem is lesz vége csak a Földnek jól mondjátok de nekem a Föld a világ😀
Nekem ez a 2 dolog 1
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Hitoshi avatar
Feki1991 írta:
sCUBA írta:
OFF:én spec tojást reggeliztem

de a világnak szentem nem lesz vége...nem lehet vége 😃

Az egész világnak sosem lessz vége 😃..de a Földnek igen, kb 3-4 milliárd év múlva, mikor a Napból "kifogy" a hidrogén s fehér törpévé zsugorodik

az nem úgy van mester !!! itt töbfféle kérdést is fel kéne tenni, a Föld mikor hal meg ? vagy Az embernek mikor kell elhagynia a bolygót ? mert a kettő időben teljesen máskor lesz.A föld mint bolygó csak akkor tudna meg halni, ha a nap úgy hal meg, hogy mindent elsöpör maga elől, viszont a másik kérdés már húzósabb, mivel egyesek azt mondják, hogy 1200 éven belül leáll a mag, így az élő lények is kihalnak, mivel mágnesestér hiányában, nincsenek védve, de az emberiség szerintem nem fog kihalni, ahhoz túl okos 😉
0
0
0
0
Feki1991 avatar
sCUBA írta:

Az egész világnak sosem lessz vége 😃..de a Földnek igen, kb 3-4 milliárd év múlva, mikor a Napból "kifogy" a hidrogén s fehér törpévé zsugorodik
0
0
0
0
sCUBA avatar

0
0
0
0
akos328 avatar
Akkor ebbe az egész táméba beleköthetsz legalább is a felébe biztos, mert abba hogy 1x "vége lesz a világnak" ez igaz, ebbe ne kötözködj, de abba hogy ez 2012-be lesz... hát...
Az itt van a nyakunkon és még se tudunk semmit, az elöbb elterjed h a szomszéd Mariska néni mit reggelizett, akkor ennek az infonak is terjednie kéne
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akos328 írta:
Édes istenem, engem csak kritizálni lehet😀
Én se gondoltam komolyan, nem kell ezt életre halálra venni, majd ha megtörténik, akkor ráérünk agyalni most mi legyen

Bocs ilyen vagyok😆 Sajnos ami nem felel meg az igazságnak nem tudom nem kritizálni. Én ilyen vagyok! Anyámat őrületbe tudom kergetni mert szókimondó igazság mániás vagyok😆
0
0
0
0
akos328 avatar
Édes istenem, engem csak kritizálni lehet😀
Én se gondoltam komolyan, nem kell ezt életre halálra venni, majd ha megtörténik, akkor ráérünk agyalni most mi legyen
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
akos328 írta:
kisborda írta:
akos328 írta:
Hát remélem hogy ha már muszály akkor legalább gyors lesz, de az Atombomba is gyors hogyha mellé állsz😀
de én ezt hülyeségnek tartom

Szerintem meg vagy gyors vagy ne legyen semmi.

ne kezd te is ezt a hülyeséget😆😆😆
Am nem lenne rossz 1 ilyen fertőzés és élőben L4d1-2őzni😀

Ja így gondolod hogy hú de jó lenne! De ha meg történne visítva próbálnád menteni az életed. És az első zombitól beszarsz, nem nézve azt hogy te elkezdenél lőni egy M14 el vagy akármivel pár lövés után nem bírnád megtartani meg mellesleg kegyetlen hangos! Nem olyan mint a filmekben hogy durr! Egy 9mm lövésbe belerengnek a falak egy komolyabb fegyótól összehugyoznád magad ha a közeledben lövöldöznének vele!
0
0
0
0
akos328 avatar
kisborda írta:
akos328 írta:
Hát remélem hogy ha már muszály akkor legalább gyors lesz, de az Atombomba is gyors hogyha mellé állsz😀
de én ezt hülyeségnek tartom

Szerintem meg vagy gyors vagy ne legyen semmi.

ne kezd te is ezt a hülyeséget😆😆😆
Am nem lenne rossz 1 ilyen fertőzés és élőben L4d1-2őzni😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció