Milyen telefonod van?

Szerző: , 2009. April 20., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Piros LG Smart Camera-val 😎
0
0
0
0
krutka avatar
Én is egyszer a telenornál letapiztam egy S4-et, ha nem olvasom el hogy ez az S4 akkor abban a tudatban megyek haza hogy S3-at nézegettem 😆 iPhone 5-el szenvedtem aztán jobban megnéztem az "S3"-at aztán látom ja hogy ez S4 😲 Amúgy nekem sem tetszik, a samsung telókért nem vagyok oda. Samsung telefont csak Google Edition-be vennék (nincs semmi gyári samsungos cucc, csak a sima android aztán majd te alakítgatod és igy nem fogja le a sok b*zi háttéralkalmazás)
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Most egy Xperia Mini-m van , de lehet hamarosan veszek egy Lumia 520-at.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Tegnap megtapogattam egy Xperia P-t Nagyon jó fogása van mert fém a hátlapja. Egyébként tegnap a kezembe került egy Galaxy S4 a telenornál volt én kapcsoltam be szóval nem az volt, hogy napok óta ment és hát még mindig nem az igazi. Egy az, hogy egy az egyben az S3 mat másolták le de a másik, hogy még mindig optimalizálatlan meg lehet akasztani nagyon nem jött be. Nem tudom minek ezt a touchwizt erőltetni optimalizálatlan szar ami bekajálja a fele ramot.
0
0
0
0
krutka avatar
Sziasztok nekem egy Xperia P-m van, egy hónapja kapatam és tökéletesen elégedett vagyok vele, kicsit csalódtam hogy kijött az L ugyanabban az árkategóriában, de nem fogok váltani mivel ez sokkal szexibb 😜
0
0
0
0
jumpen97 avatar
Heló
Van egy Alcatel OT 602-esem. Volt egy kissebb kalibrálási probléma, amit 2 percen keresztüli folytonos kalibrálással oldottam meg. De az érintő fokozatosan ment tönkre. Mostmár a zárat sem tudom feloldani. A képernyő közepén van egy vékony vízszntes csík(nem repedés). Mit tehetek? Mert új telóra nincs most pénzem, a szolgáltatónak(telenor) meg kell a vétel blokk ami nincs meg. Az is elég lenne ha a billentyű zárat mázképp fellehetne törni.

Előre is köszi.
0
0
0
0
bukta2 avatar
molfer98" ugye a magad nevében beszélsz? 😃 nekem is U-m van mint azt már írtam, fél éve megvan,és 1 rosz szavam nem lehet rá 😀 minden game megy rajta szépen ahogy kell,mc4,asphalt7,Nova3, stb stb stb, de ha nem a játékokat nézzük akkor is tökéletesen működik nállam, gyári 2.3.7 es Rendszer.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Már én is megbántam hogy nem kínai telót vettem mert ez az xperia u egy rakás szerencsétlenség 😆
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kínából rendeltem de eladó. Még kb egy hét mire megjön. Hát igen néha rakják fel de akkor hamar elkapkodják.

thug85Ja elég népszerű a Jiayu pedig kínai viszonylatban egy kis cég. A mobilarena nagyon ráállt a kínai témára csomó telefont teszteltek.
0
0
0
0
almos avatar
Hát ez a THL W100 nem semmi mobil, 40-45ezer forint és micsoda felszereltség, egyedül csak neve nincs a márkának, nekem pont ilyen telefon kellene, dual simes és eléggé ütős hardware, ha szabad kérdeznem honnan szerezted ezt be?
A Vowney v5 is nagyon ütős, de ezt még magyar hirdetésben sehol sem találtam...
Egyébként nekem LG Optimus 3D P920, nem rég jött ki rá az ICS, és nagyon sokat javitott rajta, csak ajánlani tudom mindenkinek, mostanában nagyon megéri a 45k-t!
0
0
0
0
thug85 avatar
Igen, nagyon jönnek felfelé. A Jiayu G4 sem tűnik egy rossz kütyünek.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Kösz! Főleg, hogy 40 000ft ból kijön. De valószínű el is fogom adni és bepróbálkozok eg vowney v5 el. Nagyon hódítanak mostanság a kínai telók.
0
0
0
0
thug85 avatar
"Amúgy hallottam olyat, hogy egy esőben sikeresen beázott a Z."
Nem is értem miért lepődöm meg azon, hogy ezt pont te "hallottad"!

Kmisi99

Paraméterei alapján jó cuccnak tűnik. Gratulálok hozzá.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Nekem pár nap múlva jön meg az új THL W100 telóm várom már

[img]http://img2.banggood.com/thumb/view/upload/2012/liuguanglian/SKU078096%20(1).JPG[/img]
0
0
0
0
Feki1991 avatar
toopa írta:
niteforce: Lehet bírálni a sony-t a tft kijelző miatt, de azt sem szabad elfelejteni hogy nem mindenkinek jön be mondjuk egy samoled az élénk színeivel. Az előző telómon samoled kijelző volt, a mostani sony-val még sincs semmi bajom, nem húzom a szám hogy fakók a színek.
Neked nem jött be, ok, én viszont nem vennék mondjuk se s3-at, se s4-et, az is biztos, pedig nem utálom a samsung-ot.
Tökéletes telefon nincs, mindenkinek kicsit mások az igényei, és ami neked nem tetszik, azzal rengeteg ember nagyon jól el tud lenni.
Igazság szerint annyira elégedett vagyok a sony-val hogy jelenleg az xperia tablet z tesztet várom a mobilarénán, mert elsőre nagyon megtetszett a kütyü, és lehet hogy idővel beruháznék egyre.

a TFT kijelzőhöz még annyit hogy azért használnak a Z-nél TFT mivel vízálló...a vízálló S4-es is TFT kijelzővel lessz felszerelve...
[LINK]
0
0
0
0
zsivko avatar
HTC Sensation:

-Elegancia ROM v5.0.2
-Android 4.0.4
-Sense 4.1

Qualcomm Snapdragon MSM8260 - 1,2GHz @ 1,8GHz
Adreno 220 GPU 10% overclock
768MB RAM
0
0
0
0
sudosu avatar
Jelenleg egy Sharp GX17
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
beni97 írta:
Samsung Galaxy Ace.

Érkezik az Ace3, egész jónak ígérkezik.😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
orodreath írta:
Mintha az S4 az iPhone vagy a HTC One nem ázna be 😃

De azokat nem is úgy reklámozzák hogy csepp és porálló.😀 Na, látod erről beszéltem az átlag user, aki nem ért hozzá és nem is akar, csak jár a szája.😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Melyik sorban szidtam az apple-t? És hol írtam hogy azért vannak bajok mert nem tudott netezni? Az csak egy beállítás kérdése volt, ott van idézőjelben hogy mit mondott.😀 Szövegértés. Amúgy nem azt mondom hogy szar, csak hogy ennyi pénzért már lehet sokkal jobbat is venni. Amúgy hallottam olyat, hogy egy esőben sikeresen beázott a Z.
0
0
0
0
FoLey avatar
niteforce írta:
gabee97 írta:
Nekem egy Sony Xperia S-em van de már nagyon elegem van belőle..

Azt elhiszem, a Sony nem nagyon tud rendszert csinálni, a kijelzőik is vackok 😃

Nekem Sony Xperia U-m van,de nem gyári rom-al egy jól összerakott(Cybershoot,Walkman,Xperia Z felület+funkciói stb.-vel) rom-ot használok és gyors 😃
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Na igen, az "átlag" szó az ami itt a mérvadó nálatok. Bár egy átlagfelhasználó nem tudom miért vesz Z, One-t meg S4-et, azoknak untig elég lenne egy S2 vagy S Advece, főleg hogy semminek nem tudnak örülni igazán, mindenben ugyan azt látják mert nem értenek hozzá, de nem is érdekli őket. Vagy ennyire nem tudják a pénzt hova elverni? Aztán meg itt osztják az észt hogy mind ugyan az meg semmi különbség amitől a témában jártasabb embernek feláll a szőr a hátán.
Ez Kb az a szint, amikor januárban bement egy gyerek muteromhoz az üzletbe (Telenor), hogy karácsonyra kapott egy telefont, így mondta "valami alma van a hátlapján", mert nem tudott rajta netezni, és fiatal srác volt, ennyire fejlett agyilag ez az ország.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez már kicsit durva amennyira samsung mániás vagy. Elhisszük hogy jó gyártó de nem cska ez létezik és igenis a többi gyártónak is jó készüléke van. Pl a HTC one és xperia Z nem "tejfölös dobozból" készül. Volt S3 mam nincs sok különbség a 4 és 3 közt szóval tudok viszonyítani.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
[url]http://www.jofogas.hu/vi/9892211.htm?g=hhi4yl6n-ae17gulv2i7-0qjo4kt&gp=1[/url]

Vajon miért cseréli le ő is 2-3 hét után egy S4-re?😀 Nem is tudom.. nem is tudom...😀
0
0
0
0
thug85 avatar
Jó de most azt sem tudhatjuk, hogy a barátja nem súlyos látáskárosult-e. Ami azt illeti az a tény, hogy egy háttérvilágítással működő kijelzőt úgy szeretne jobb működésre bírni, hogy ellenfényt ad neki elég elmebajnok ötlet így akár halmozottan hátrányos is lehet.
Na jó minden viccet félretéve, ez teljesen abszurd. Ilyen bődületes baromságot abszolút nem lehet komolyan venni, még ha teljesen laikus is az ember. Ilyen kijelentések után mit lehet adni a kolléga szavaira? Elején még azt hittem viccelt mert annak jó volt, jót mosolyogtam rajta. De látom, ő ezt komolynak szánta, még ha komolytalan is.
Mindegy elnézést, hogy itt okvetetlenkedtem.
0
0
0
0
bukta2 avatar
férre értés ne essék, csak abból indultam ki hogy nekem Sony Xperia U-m van és a Z-nek 10 szer szebb és jobb minőségű kijelzője van mint az U-m nak 😃 (Énis fogtam már a kezembe Z-t) 😀 És nekem az U hoz nem kell lámpafény 😃
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Asszem én voltam ott nem te.😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
este lampa fenynel... xD ezen nevettem 1 joot ;D ugyan maaa... ezt te sem gondoltad komolyan... ;D de azert vicces gyerek vagy azt meg kell hagyni ;)
0
0
0
0
thug85 avatar
Blue-Fox írta:
Nos szoftveresen nem tudok róla negatívan nyilatkozni, azt meg mondanom sem kell hogy hardveresen is erősebb az S4. Akármelyik verziót is nézzük, és igen láttam használtam Z-t mivel húgomnak az volt kereken 2 hónapig, de már akkor bánta hogy megvette mikor hazajöttem 2 hétre és meglátta mellette az S3-asom.😀 Németben 2 szlovák kollégám is azt vett, de hamar eladták, csak a baj volt vele, az egyik egyszer még lámpát is kapcsolt hozzá este hátha jobban látja majd a kijelzőjét.😃 Mondanom sem kell jót szakadtam raja. Azóta mindnél samsung van és nem akarják cserélni. erről ennyit. Szó mi szó, lehet te elvakultabb vagy mint én, mert konkrétan a rosszabbat véded úgy mint egy anyakoca a kis disznóit.😀
Ja igen mielőtt ráncolnád a homlokod, azóta S4-esem van, ez nem most történt már.

Nem ráncolom a homlokom, inkább jól szórakozok. Ehhez már végképp nem tudok hozzászólni. Amiket írsz, egy kívülálló szemével is baromság, nemhogy olyannak aki ért kicsit a telefonokhoz.:-) Tény, hogy erősebb és jobb a kijelzője, de amiket mellé összehordasz az nagyon poén. És meg te mondod rám, hogy mennyire védem a cuccon.
Na de legyen. A Z szar, nem is értem hogy lehet szeretni mikor este lámpafénynél lehet csak látni. Az S4 király. Így már szeretsz? :-)
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Nos szoftveresen nem tudok róla negatívan nyilatkozni, azt meg mondanom sem kell hogy hardveresen is erősebb az S4. Akármelyik verziót is nézzük, és igen láttam használtam Z-t mivel húgomnak az volt kereken 2 hónapig, de már akkor bánta hogy megvette mikor hazajöttem 2 hétre és meglátta mellette az S3-asom.😀 Németben 2 szlovák kollégám is azt vett, de hamar eladták, csak a baj volt vele, az egyik egyszer még lámpát is kapcsolt hozzá este hátha jobban látja majd a kijelzőjét.😃 Mondanom sem kell jót szakadtam raja. Azóta mindnél samsung van és nem akarják cserélni. erről ennyit. Szó mi szó, lehet te elvakultabb vagy mint én, mert konkrétan a rosszabbat véded úgy mint egy anyakoca a kis disznóit.😀
Ja igen mielőtt ráncolnád a homlokod, azóta S4-esem van, ez nem most történt már.
0
0
0
0
thug85 avatar
Blue-Fox írta:
Ők nem kommentelgetnek itt, és nem belföldön dolgoznak, ahogy már én se, szerintem aki teheti és van egy kis esze az nem Magyarországon robotol a semmiért, és a kukába vágás alatt értsd azt hogy potom pénzekért adták el, csak hogy megszabaduljanak tőle... 😀
Láttál már egymás mellett Sony Z-t és egy S4-et? Szerintem színvaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki keblére ölelje a Sony-t. Még egy HTC One is köröket ráver arra a fakó kijelzőre, márpedig, egy telefonon a legtöbbet a kijelzőjét nézed, azért nem mind1 hogy mit látsz.

Látom, a mi kettőnk szemlélete eléggé távol áll egymástól, de ez nem is baj.

Ami azt illeti, én láttam egymás mellett Z-t és S4-et. Sőt, ha akarok most is láthatok, mivel a feleségemet megleptem egy S4-el a szar magyar fizetésemből.
Nos, az S4 kijelzője valóban szebb, élénkebb, színesebb, jobb a betekintési szöge. De a kijelző csak egy paraméter a sok közül. Hogy mit produkál szoftveresen egy S4 azt nem kezdem el taglalni, mivel te is biztosan tudod mert hát tulajdonodat képezi egy. Hogy anyaghasználatban mit nyújt szintén nem írom le, mivel ezt is biztosan tudod. De Z-d van? Használtál már egyet huzamosabb ideig, vagy csak láttál egyet egyszer valahol, és azonnal leírtad a cuccot a kijelző miatt? De még az sem, szerintem te is csak olvastál róla. Ugyan azt fújod, mint az összes Samsung tulaj. A kijelzőt fikázzák, mivel másba nem tudnak belekötni. De, hogy összességében mit nyújt a készülék gőzük nincs. De az S4 tutira ***ább cucc, mert színesebb a kijelző.
Te autóvásárláskor is az tartod szem előtt, hogy melyiknek szebb a színe, vagy a megbízhatóság, és a használat élménye a lényeg?
Röhejes az egész szemlélet.

Na de nem számít, nem akarok vitát szítani. De ahogy te sem, úgy én sem bírom magamban tartani a véleményemet. Úgy látszik valamiben mégis hasonlóak vagyunk.😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Ők nem kommentelgetnek itt, és nem belföldön dolgoznak, ahogy már én se, szerintem aki teheti és van egy kis esze az nem Magyarországon robotol a semmiért, és a kukába vágás alatt értsd azt hogy potom pénzekért adták el, csak hogy megszabaduljanak tőle... 😀
Láttál már egymás mellett Sony Z-t és egy S4-et? Szerintem színvaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki keblére ölelje a Sony-t. Még egy HTC One is köröket ráver arra a fakó kijelzőre, márpedig, egy telefonon a legtöbbet a kijelzőjét nézed, azért nem mind1 hogy mit látsz.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Használtan sokkal jobbat kapsz ennyiért. Az a telefon feature phone azaz a wifin kívül nemigazán tud semmi mást. Érdemes androidos telefon nézni. Androidra több ezer játék van minden. Gondolom egy 10 éves lánynak még nem kell a nagy tudás így egy zte blade vagy egy sony ericcson xperia x8 is megteszi. Azokat ennyiért már kapni használtan.
0
0
0
0
hondamoto2 avatar
Hali segítséget szeretnék kérni 10 éves lányomnak vennék használtan egy SAMSUNG S5260 STAR2 -ES TELÓT menyire megbízható és strapabíró megéri a 10-12 ezres vételárat? Esetleg max15 e ig érdekelne jó Wifis teló használtan persze mit ajánlotok előre is köszi a segítségeteket 😀
0
0
0
0
thug85 avatar
Blue-Fox írta:
thug85: Akiket ismerek és S4-ük van semmit nem panaszkodnak a készülékre, ahogy én se, sokan a sony s és sony z-jüket vágták kukába mert okádék lett egy S4-hez képest. De legyen.

😆
Nem kell megsértődni, ez van.

orodreath, gyurmi

Jó, azért ez egy eléggé sarkított hozzászólás volt a részéről, nem kell komolyan venni. Egyszerűen csak besokallt, biztosan nem tetszett neki amit írtam.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Rengeteg olyan emberrel találkozom - és látom vannak itt is egy páran - akik vakon követnek egy egy gyártót és azon kívül minden más gyártó termékét sokszor ok nélkül szidják. Én nem tagadom hogy Sony párti vagyok de nem becsmérlem le más gyártók készülékeit csak azért mert az nem Sony. Egyértelmű hogy nem készülhet a világon mindenből a legjobb egy név alatt.
Érdemesebb lenne szerintem tényekre alapozni egyes vádakat, nem pedig mások elbeszélései alapján vagy épp az alapján h melyik ismerős mit vág ki a "kukába". Azt meg nekem senki se mondja h akárki is kivág a kukába egy Z-t. Ha mégis így történne Blue-Fox biztosan ismeri az illetőt és remélem majd szól hogy kikukázhassam.

Csak hogy a témánál maradjunk mindegyik telefonnak megvannak az erősségei és gyengeségei. Sokknak azt tanácsolnám h saját véleményeiket hozzák napvilágra, a saját tapasztalataikat ne pedig azt hogy melyik ismerősnek az ismerősének az ismerőse hallott sok rosszal erről meg arról. Vedd meg, használd fél évig, alkoss róla vélemény és oszd meg velünk! 😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
thug85: Akiket ismerek és S4-ük van semmit nem panaszkodnak a készülékre, ahogy én se, sokan a sony s és sony z-jüket vágták kukába mert okádék lett egy S4-hez képest. De legyen.
0
0
0
0
toopa avatar
niteforce: Lehet bírálni a sony-t a tft kijelző miatt, de azt sem szabad elfelejteni hogy nem mindenkinek jön be mondjuk egy samoled az élénk színeivel. Az előző telómon samoled kijelző volt, a mostani sony-val még sincs semmi bajom, nem húzom a szám hogy fakók a színek.
Neked nem jött be, ok, én viszont nem vennék mondjuk se s3-at, se s4-et, az is biztos, pedig nem utálom a samsung-ot.
Tökéletes telefon nincs, mindenkinek kicsit mások az igényei, és ami neked nem tetszik, azzal rengeteg ember nagyon jól el tud lenni.
Igazság szerint annyira elégedett vagyok a sony-val hogy jelenleg az xperia tablet z tesztet várom a mobilarénán, mert elsőre nagyon megtetszett a kütyü, és lehet hogy idővel beruháznék egyre.
0
0
0
0
thug85 avatar
niteforce írta:
gyurmi írta:
Hát igen április végére ígérték a Jelly Beant is azt sehol semmi.Sárgulást szerencsére megúsztam.

Sárgulást? Mire gondolsz? 😲
Sztem nem rosszak a Sony telefonjai, kifejezetten tetszenek. Nem a legjobbak a piacon ez tény, de azért ott vannak az mezőny elején. Várom a Sony következő nagy dobását ami júliusban kerül bemutatásra és akkor válik el igazán milyen lesz a következő telefonom.

az egy kisebb gond, a másik hogy teljesen sima TFT van az xperia Z-ben is. fakó színekkel és oldalról már nem is lehet látni rendesen.
A szoftver akad, lassú, és rossz használni, rengeteg hiba van benne.

Az a gond az Xperia Z-t bírálókkal, hogy gyakorlatilag azon kívül, hogy megnyomkodtak egy kiállított darabot első szoftverrel, vagy esetleg olvastak pár tesztet az első megjelenéskor semmi egyéb tapasztalatuk nincs. Az azóta megjelent .253-as build-al érkezett rengetek javítás, köztük a kijelző optimalizálása is, amivel rengeteget javult a cucc. A feleségemnek pár napja vettem egy S4-et, de semmi pénzért nem cserélném el vele a Z-t, bár az S4 is tetszik. Imádom a Z-t, nagyon stabil, és kellemes készülék. Ha nyomon követnéd a fórumokat, szerintem nem bírálnád ennyire a cuccot. A One, és az S4 tulajok sokkal elégedetlenebbek mint a Z tulajok, TFT ide vagy oda. De Te biztosan jobban tudod.😉
De nem is értem miért is reagáltam erre.
0
0
0
0
niteforce avatar
A jelly beant szerintem normalisan megcsinaltak, bar eleg keson jott, es meg nem is jott meg mindegyik keszulekre. De legalabb jo.
Nekem egy LG Optimus L5 II telefonom van, alapbol mar jelly bean van rajta, teljesen elegedett vagyok vele, a rendszer nagyon jo, akksi sokaig birja, nekem tobb nem kell
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Haveromnak Arc S van ISC-l de úgy akad neki h rossz nézni,am. meg nagyon jól néz ki az a teló.
0
0
0
0
niteforce avatar
orodreath írta:
niteforce írta:
orodreath írta:
niteforce írta:
gyurmi írta:
Hát igen április végére ígérték a Jelly Beant is azt sehol semmi.Sárgulást szerencsére megúsztam.

Sztem nem rosszak a Sony telefonjai, kifejezetten tetszenek. Nem a legjobbak a piacon ez tény, de azért ott vannak az mezőny elején. Várom a Sony következő nagy dobását ami júliusban kerül bemutatásra és akkor válik el igazán milyen lesz a következő telefonom.

az egy kisebb gond, a másik hogy teljesen sima TFT van az xperia Z-ben is. fakó színekkel és oldalról már nem is lehet látni rendesen.

Háát én nem így vettem észre 😃 tán van Xperia Z-d és tesztelted? vagy csak olvastad valahol. 😃

megnéztük sony-ban, a kijelző színei nem méltóak egy csúcskészülékhez... osztálytársam volt xperia S-e, és az én volt xperia minim pedig alátámasztják hogy mennyira botrányosan rossz az android rá (legalábbis a 4.0).

Háát nem tudom nekem semmi bajom az XPeria-Z-vel mondjuk Xperia mini meg Xperia S nem egy kategória a Z-vel 😀 minin meg persze h. szar a 4.0 mivel nem arra tervezték 😀

Más, tudom nem ide tartozik de a PS Vita-n az a másik hely ott ahova a játék kártyát kell betenni, az mellett az mi a tököm? mert még nem jöttem rá, h. az mire jó.

a Z-t csak a kijelzővel kapcsolatban említettem meg.
De ha már ezt említetted, az Xperia S-ben 2 magos, 1 GHz fölötti processzor van, és olyanoktól képes lefagyni hogy kitörölsz valakit ismerösök közül fb-n.
Az xperia miniben is egy 1 GHz-es processzor van, nem kéne akadni a zenelejátszásnak is azért... (mert az is előfordult) Ha meg nem tudják megcsinálni rá normálisan, ne adják ki, de kiadták
0
0
0
0
gabee97 avatar
Sony régebbi modelljeiből az U és a sola jó újabbak közül SP,L.Z az nagyon fakó rengeteg embertől hallottam már.
0
0
0
0
niteforce avatar
orodreath írta:
niteforce írta:
gyurmi írta:

Háát én nem így vettem észre 😃 tán van Xperia Z-d és tesztelted? vagy csak olvastad valahol. 😃

megnéztük sony-ban, a kijelző színei nem méltóak egy csúcskészülékhez... osztálytársam volt xperia S-e, és az én volt xperia minim pedig alátámasztják hogy mennyira botrányosan rossz az android rá (legalábbis a 4.0).
0
0
0
0
bukta2 avatar
Sony Xperia U-m van már kb fél éve megvan, semmi baj vele, újszerű állapotban van, vigyázok rá, tokban tartom, minden játékot vitt eddig. semmi bajom vele, Szép képernyő, stb.stb. 1 rosz szavam nincs rá.Remek választás volt!! 😉
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció