Fejhallgatót szeretnék,mert a GENIUS HS-05A fejhallgatóm szól minden oké csak néha előfordul,hogy a jobb hangszórója hallványan betorzít.
Ezt néztem ki magamnak szerintetek ez jó lesz játékra és Teamspeakezésre?
Anyagminőség nemérdekel,mert tudok vigyázni rá.
[url]http://mikrofonos-fejhallgato.***/genius/hs-g500v-p43778774/velemenyek.html[/url]
5K alatt szeretném megúszni.
Sziasztok én egy headset et szeretnék venni nem túl drágát ha lehet de nem is valami bóvlit hanem azért minőségit mit tudtok ajánlani? azért jó nem recsegős mikrofon jó hangzás strapabíró compizició
volt már füledben kerékpározás közben nyitott füles? A szél ugy besüvít a füledbe, hogy egy nagy kupac fekáliát kapsz végeredménykét és se a zenét, se a forgalmat nem fogod hallani, de próbáld ki ha akarod. Szerintem a forgalom meg a zene hallása egyben nem fér össze...
Én most rendeltem egy Maxell Wild nevű fejhallgatót. Én még nem kaptam meg , de nagyon sokan dícsérik, ezért is válaszottam ezt. A másik, amin gondolkoztam az a Canyon Tattoo LE CNL-THP02.(ezen van hangerőszabályzó)
Ez is olyan 6 ezer körül van. Ha mindenképpen drágábbat akarsz akkor nézelődj magasabb érték körül, de én szerintem nincs különbség jó és drágább, de ugyanolyan jó fejhallgató közt. Az igazi különbséget az 50 ezer Ft-nál is többe kerülő fejesek mutatnák meg, de ott sincs nagy különbség hagnzásban, bár kétség kívül tovább bírják a strapát. 😀
Hali! Fülest szeretnék venni zenehallgatáshoz mobilról, kerékpározáshoz. Szeretném hallani a körülöttem lévő járműveket, de a hangminőségről sem akarok lemondani, és a fülest sem szeretném elhagyni. Tudtok ajánlani valamit max 20E-ért?
jaa 😃 nekem creative fatality gaming van de az csak 10 ezer 😃 30 ért nem tudom melyik lenne jó mikrofonosban 😃 szerintem amúgy inkább vegyél ilyen Creative Headsetet és azt a hangkarit. Az pont 30 ezer környékén lesz 😃
Hála a bolt garancia részlegének, most headset nélkül maradtam, így szeretném ha mondanátok egy párat ami jó lenne: Filmezésre, Zenehallgatásra valamint játszásra.
Eddig egy Corsair Vengeance 1500 V2-m volt, de most többen mondták hogy lehet jobban járnék ha nem USB-s beépített hangkártyásat vennék, hanem egy jack-est és mellé egy Asus hangkártyát.
Szóval bármi ötletet, javaslatot elfogadok.
A legfelső határ 30.000Ft.
Ajánlom bárkinek aki nem akar tizen ezreket költeni rá,teljesen kényelmes,a pántja műbőr szerű hatást keltő borítást kapott,ebbe 2db szerintem fémes szalag van,mint a biciklisek lábára kell pattintani kb olyan,,, csak meg van határozva a keménysége,szilárdsága és hajlékonysága, belső pánti része puha komfortos,füles párnái rendkívűl puhák....
90°-ban lehet mozgatni előrefele,kihúzni fejméretre és pluszban a maga a hangszóró 90°-ban befelé mozdítani.
KB:1CM-es törésgátló, ahogy kijön a fülesből,a vezetéke nagyon rugalmas műanyag....
van hozzá egy hosszabító kábel ami kb 3/4 vastagságú az eredetihez képest.
1.2M-es, +6.2 csatlakozó adaptert tartalmaz.
A felületének matt hatása van.
Egy idő után elkezd fájni benne a fülem megfogom átcserélem és már nem fáj.....4-6 óra
Nekem van ilyen a hangszóró tulajdonságokban:
Ami tetszett benne, néztem egy filmet és ahogy fújt a szél és a madarakat lehetett hallani tisztán benne.Relaxációs,meditációs,film,játék és zene hallgatásra tökéletes.Logitech Z323 hangfalra kötve plusz hangerő és még tulajdonságokban fentébb amik vannak rengeteg hatás.
Aranyozott csatlakozó..
Csak ajánlani tudom bárkinek.
Roam your urban jungle with these unique overheads.....
Hivatalos oldala a műszaki adatok:
[LINK]
ndaver: Egy Invotone hd 2000-es fejhallgató. Mellé meg egy zalman csíptethetős mikrofon. Sokkal jobban járnál így, mint bármelyik másik headsettel. Már ha a hangminőség számít.
Sziasztok, szeretnék venni egy új headsetet mert ami volt az megdöglött sajna. Játékra, zenehallgatásra és filmnézésre használom őket általában. Valami olyan kéne aminek a kábelének a belseje nem szakad szét egy év alatt, intenzív használat mellett, aránylag jó hangázása van és nem túl magas az ára (maximum ilyen 13-4 ezer forintra gondolok). Mit ajánlanátok?
Valaki tudna ajánlani egy olyan NEM agybadugós fülhallgatót ajánlani 5k alatt, ami legalább úgy szól, mint a régi bass reflexes sony ericsson (nem tudom a pontos nevét) fülhallgató?
Superlux hd 681 evo. Mély ki van emelve benne eléggé. Mivel félnyitott így a tere is jó. Minden zenéhez jó, de csakis jó minőségű felvételekhez.
Vagy Takstar pro-80.
Nekem egy Genius HS500X-em van és nagyon megvagyok elégedve vele. Ár/értték arányban sztem a legjobb és mint hangzásilag, mint mikrofon ügyben nagyon jol szerepel. Szoval ezt a fülest mindenkinek ajánlom. 😀
A 3 közül inkább a Pioneer. De még megnézheted a hd2000-es fejhallgatót.
CITRONIC MH50
CHORD MH50
DENOX DNX 1250
IDANCE IBIZA 101
INVOTONE HD2000
LDSYSTEMS HP700
NEU HX6000
REDROCK KP30
SOUNDSATION HD40
STAGG SHP5000H
Ezek mind ugyanazok, de csak némelyik kapható magyarországon, viszont a hangja nagyon megéri.
oro:
logitech g430 is pont olyan 😃 (zöld+rózsasz. jack megy egy kis "átalakítóba" (gondolom abban van a hangkártya is) és onnan jön ki egy usb. )
Megnéztem amiket ajánlottál de g430 masszívabbnak tűnik mint a többi. (minden hajlítható + kábele szőt és leszedhető a fülesről.)
slender:
Én nem ajánlanám v2-őt szerencsém volt kipróbálni és szigetelése szinte (zaj) nincs is és mellé elég halk is.
Nem beszólásnak meg piszkálódásnak szántam, csak nem tartom túl sok értelmét 7.1-nek amikor közvetlenül a füleden van, és abból jó esetben 2 van 😀 Főleg azokon a fejhallgatókon amikben csak 1-1 hangsugárzó van. Láttam már olyat amibe nem, de annak se nagyon van értelme. Az, hogy ezek most hogy néznek ki, azt én nem ítélném meg, meg hogy van-e értelme azt sem, de kaphatóak elég jó fejhallgatók amik zenei téren is jól teljesítenek nem csak a játékok zajainak visszaadásában 😀
Kedves niteforce !
Nem értem hogy minek kell megjegyzéseket tenni 😕
Én hozzáértőket kérdeztem nem pedig hozzá nem értőket 😉
Ha értelmes válasszal is tudsz szolgálni azt megköszönném...
Köszönöm a válasz.
Lenne még egy kérdésem:
Haverom mondta hogy ne Roccat Kave-et vegyek (az alapvető hibái miatt) hanem inkább egy Logitech g230-at vagy egy g430-at. Azt mondta hogy ezekbe beépített hangkártya van és ha g430-at vennék (ami ugye 7.1-es) akkor nem kéne a gépbe 7.1-es hangkártya.
Ez igaz ?
Csak egy biztonsági kérdés: roccat kavehez kell ugye a 4+1 bemenet de én úgy láttam hogy nincs sárga bemenetem hanem +2 zöld nem tudom hogy ez lehetséges-e. összesen 6db dugasz van hátúl (ASUS M4A77TD alaplap)
Ha mégse lenne jó 20-30 ért milyen jó gamer fülesek vannak amik jól szigetelnek és a hangzásuk is jó ?
15000Ft körül melyik a legjobb headset? Elb@szódott a mostani Creative Fatality szar... kéne egy másik. Nem értek hozzá, szóval jöhet bármilyen tanács hogy milyet vegyek.
Sziasztok.
Fülest szeretnék venni meg is van a márka stb de nem tom hogy melyiket vegyem meg a 2 közül legyetek szívesek leírni melyik jobb esetleg hogy ha valakinek ilyen fülese van vélemény tapasztalat
A két füles pedig : Razer Kraken 7.1 - Razer Kraken Pro
A választ előre is köszönöm 😃
Úgynézki Corasir Vengeance 1300 lesz a kiválasztott, de ha válaszol az emberem lehet megtudok boltolni egy új siberia v2-t 20k-ért és akkor az lenne majd 😃
A Shure azért mégis egy nagyon minőségi cucc, a kettő közül biztos hogy a Shure-t venném a helyedben!
Hacsak nem szeretnél nagyon őrült basszust kapni, amibe beletörik még a fejed is 😃
Fejhallgatót szeretnék,mert a GENIUS HS-05A fejhallgatóm szól minden oké csak néha előfordul,hogy a jobb hangszórója hallványan betorzít.
Ezt néztem ki magamnak szerintetek ez jó lesz játékra és Teamspeakezésre?
Anyagminőség nemérdekel,mert tudok vigyázni rá.
[url]http://mikrofonos-fejhallgato.***/genius/hs-g500v-p43778774/velemenyek.html[/url]
5K alatt szeretném megúszni.
Én most rendeltem egy Maxell Wild nevű fejhallgatót. Én még nem kaptam meg , de nagyon sokan dícsérik, ezért is válaszottam ezt. A másik, amin gondolkoztam az a Canyon Tattoo LE CNL-THP02.(ezen van hangerőszabályzó)
Ez is olyan 6 ezer körül van. Ha mindenképpen drágábbat akarsz akkor nézelődj magasabb érték körül, de én szerintem nincs különbség jó és drágább, de ugyanolyan jó fejhallgató közt. Az igazi különbséget az 50 ezer Ft-nál is többe kerülő fejesek mutatnák meg, de ott sincs nagy különbség hagnzásban, bár kétség kívül tovább bírják a strapát. 😀
Hála a bolt garancia részlegének, most headset nélkül maradtam, így szeretném ha mondanátok egy párat ami jó lenne: Filmezésre, Zenehallgatásra valamint játszásra.
Eddig egy Corsair Vengeance 1500 V2-m volt, de most többen mondták hogy lehet jobban járnék ha nem USB-s beépített hangkártyásat vennék, hanem egy jack-est és mellé egy Asus hangkártyát.
Szóval bármi ötletet, javaslatot elfogadok.
A legfelső határ 30.000Ft.
Ajánlom bárkinek aki nem akar tizen ezreket költeni rá,teljesen kényelmes,a pántja műbőr szerű hatást keltő borítást kapott,ebbe 2db szerintem fémes szalag van,mint a biciklisek lábára kell pattintani kb olyan,,, csak meg van határozva a keménysége,szilárdsága és hajlékonysága, belső pánti része puha komfortos,füles párnái rendkívűl puhák....
90°-ban lehet mozgatni előrefele,kihúzni fejméretre és pluszban a maga a hangszóró 90°-ban befelé mozdítani.
KB:1CM-es törésgátló, ahogy kijön a fülesből,a vezetéke nagyon rugalmas műanyag....
van hozzá egy hosszabító kábel ami kb 3/4 vastagságú az eredetihez képest.
1.2M-es, +6.2 csatlakozó adaptert tartalmaz.
A felületének matt hatása van.
Egy idő után elkezd fájni benne a fülem megfogom átcserélem és már nem fáj.....4-6 óra
Nekem van ilyen a hangszóró tulajdonságokban:
Ami tetszett benne, néztem egy filmet és ahogy fújt a szél és a madarakat lehetett hallani tisztán benne.Relaxációs,meditációs,film,játék és zene hallgatásra tökéletes.Logitech Z323 hangfalra kötve plusz hangerő és még tulajdonságokban fentébb amik vannak rengeteg hatás.
Aranyozott csatlakozó..
Csak ajánlani tudom bárkinek.
Roam your urban jungle with these unique overheads.....
Hivatalos oldala a műszaki adatok:
[LINK]
Vagy Takstar pro-80.
Esetleg mellé milyen hangkártyát ajánlanátok?
CITRONIC MH50
CHORD MH50
DENOX DNX 1250
IDANCE IBIZA 101
INVOTONE HD2000
LDSYSTEMS HP700
NEU HX6000
REDROCK KP30
SOUNDSATION HD40
STAGG SHP5000H
Ezek mind ugyanazok, de csak némelyik kapható magyarországon, viszont a hangja nagyon megéri.
logitech g430 is pont olyan 😃 (zöld+rózsasz. jack megy egy kis "átalakítóba" (gondolom abban van a hangkártya is) és onnan jön ki egy usb. )
Megnéztem amiket ajánlottál de g430 masszívabbnak tűnik mint a többi. (minden hajlítható + kábele szőt és leszedhető a fülesről.)
slender:
Én nem ajánlanám v2-őt szerencsém volt kipróbálni és szigetelése szinte (zaj) nincs is és mellé elég halk is.
Nem értem hogy minek kell megjegyzéseket tenni 😕
Én hozzáértőket kérdeztem nem pedig hozzá nem értőket 😉
Ha értelmes válasszal is tudsz szolgálni azt megköszönném...
Lenne még egy kérdésem:
Haverom mondta hogy ne Roccat Kave-et vegyek (az alapvető hibái miatt) hanem inkább egy Logitech g230-at vagy egy g430-at. Azt mondta hogy ezekbe beépített hangkártya van és ha g430-at vennék (ami ugye 7.1-es) akkor nem kéne a gépbe 7.1-es hangkártya.
Ez igaz ?
Ha mégse lenne jó 20-30 ért milyen jó gamer fülesek vannak amik jól szigetelnek és a hangzásuk is jó ?
Előre is köszi !
Fülest szeretnék venni meg is van a márka stb de nem tom hogy melyiket vegyem meg a 2 közül legyetek szívesek leírni melyik jobb esetleg hogy ha valakinek ilyen fülese van vélemény tapasztalat
A két füles pedig : Razer Kraken 7.1 - Razer Kraken Pro
A választ előre is köszönöm 😃
Hacsak nem szeretnél nagyon őrült basszust kapni, amibe beletörik még a fejed is 😃