DeanRain írta: Quadgame94 Szia! Értem! Köszi! Már valaki írta,hogy jobb a 4 magos,mint amit beírtam. Valószínűleg a VGA val kezdem majd.Az a legrégebbi és eléggé visszafogja a gép teljesítményét. Chieftech CTG500 csak 12 ezer! Nem rossz ár.
FSP még olcsóbb. 11 ezer! 😀
Köszi még egyszer a tanácsot.😀
Nem jobb az X4-es Phenom az X6-nál csak játékokba kevesebb FPS-t produkál, tömörítésnél, renderelésnél sokkal jobb a négymagos társánál, 17%-al nagyobb a relatív teljesítménye.
Egy jobb VGA mellé inkáb az 1055T-t ajánlanám! 😉
Quadgame94 Szia! Értem! Köszi! Már valaki írta,hogy jobb a 4 magos,mint amit beírtam. Valószínűleg a VGA val kezdem majd.Az a legrégebbi és eléggé visszafogja a gép teljesítményét. Chieftech CTG500 csak 12 ezer! Nem rossz ár.
DeanRain írta: Osynho Szia!
Még nem tudom milyet is akarok pontosan.Csak felmérem a terepet.
A "tervezett gép" címszó alatt ott van a konfig. amit elképzeltem,de persze nem végleges.Még változhat a dolog.
Oda egy Gigabyte 550W-os Odin GT aktív PFC-t írtam be.De valaki fentebb írta,hogy nem a legjobbak a Gigabyte tápegységek .
Még a gépház sem biztos.Mindig látok egy másikat ami jobban tetszik és olcsóbb is. Belegondolva egy ideig az újításra nem is lesz lehetőségem.Majd elválik.
Ne vegyél 6magos Phenomot a 955 X4 csak 25k, és tudsz venni jobb VGA-t.
Tápnak meg FSP Hexa 500W/Chieftec CTG500W.
Osynho Szia!
A "tervezett gép" címszó alatt ott van a konfig. amit elképzeltem,de persze nem végleges.Még változhat a dolog.
Oda egy Gigabyte 550W-os Odin GT aktív PFC-t írtam be.De valaki fentebb írta,hogy nem a legjobbak a Gigabyte tápegységek .
Még a gépház sem biztos.Mindig látok egy másikat ami jobban tetszik és olcsóbb is. Belegondolva egy ideig az újításra nem is lesz lehetőségem.Majd elválik.
DeanRain írta:
FSP ZEN 400W Fanless Active PFC Ez mennyire jó minőségű?
Az ára minden estre elég magas.Ahhoz képest,hogy csak 400 Wattos.
Jó minőségű, mivel FSP 😀 Viszont nem mai fejlesztés már (bár lehet azóta van új 400-as Zen is 😀 )
Az árat nem a W-ok száma határozza meg, egy passzív felépítésű táp mindig drágább, mint egy aktív hűtésű. A másik meg, hogy jól meg kell gondolni, hogy milyen házba, konfigba építed be, mert nem árt a szellőzés.
Mindenképpen passzív tápot keresel? Egy nagyon lassan forgó, minőségi ventilátort tuti, hogy nem hallanál ki a házból. Vagy léteznek 20% alatti terhelésen passzívan működő fajták is, ezek csak komolyabb igénybevétel esetén indítják be a hűtést. Persze ezek se olcsók 😀
Én ilyen tápot szeretnék venni phenom II X2 555 BE-hoz gigabyte HD4850-hez és 4gb ddr2 ramhoz. A processzort lehet 4 magosítani fogom! Elméletileg 500W elég lesz neki. Jó táp ?
Azért az se mindegy hogy megy az a codegen. Mert nálad is azt a kis 100-150w fogyasztású gépet viszi 400w ha ráküldenél egy komolyabb gépet pár óra alatt megfőne és eldurranna
jokerke96 írta:
De amúgy ha ez OEM akkor a kábelekt nem adják? Vagy mit nem adnak hozzá?
OEM = nincs doboza, sem tapkabel 😀 (ilyenkor egy ilyen pukkasztos csomagolasban adjak oda. legalabbis az edigital nekem ugy adta az OEM chieftec tapomat 😜
psychosocial írta:
aki olcsó, de nagyon jó tápot szeretne vásárolni, az vegyen egy LC Power LC6600GP2 600W. Én is ilyet vettem, megéri, nagyon jó, halk, és van hozzá videókártyákhoz külön ellátás: 1db 6pin, 1db 6+2pin(a 6+2 az az ilyen GTX580-hoz kell, persze kell mellé a sima is) nézzetek róla adatokat, szerintem nagyon jó!
LCPower tápegységet még akkor sem szabad ha ingyen az ember után dobják. A tápegységek legalja az LC-nél még a Codegen, Mercury, Deer és társai is jobbak talán egy fokkal. 😀
jokerke96 írta:
Igen, nem kapsz kábelt és dobozt.
Olcsó és jó minőségű tápegység: CHICONY Hipro 430W HP-D4302RWR2 BOX ár: 5.728.- Ft
Végül is kibírná mert annak a gépnek nem kell olyan sok áram így annyira nem lenne terhelve az a szutyok táp. Bár nem is az hogy kibírná csak a géped élje túl
Amúgy ha esetleg van még egy kevés pénzed akkor itt van ez a táp ez már egy jó minőségű táp!
[url]http://www.***/termek/hipro-400w-oem-tapegyseg-74053[/url]
pcx psychosocial Attól hogy szép meg jó meg halk meg van kábele attól még nem tudod mi van benne és nem a legjobb márka a LC
aki olcsó, de nagyon jó tápot szeretne vásárolni, az vegyen egy LC Power LC6600GP2 600W. Én is ilyet vettem, megéri, nagyon jó, halk, és van hozzá videókártyákhoz külön ellátás: 1db 6pin, 1db 6+2pin(a 6+2 az az ilyen GTX580-hoz kell, persze kell mellé a sima is) nézzetek róla adatokat, szerintem nagyon jó!
Karácsonyig kibírná ezzel a Mercury táppal? Mert most jobbra nincs pézem ,karácsonykor vennék akko FSp 500W-ot. Amúgy Mercury vagy Codegen karácsonyig?
Én ilyen tápot szeretnék venni phenom II X2 555 BE-hoz gigabyte HD4850-hez és 4gb ddr2 ramhoz. A processzort lehet 4 magosítani fogom! Elméletileg 500W elég lesz neki. Jó táp ?
Ui: A csillag helyén pcx szerepel.
Ez egy rohadt szar táp hiába van védelme rossz a hatásfoka zabálja az áramot nagyon szarok az alkatrészei tápon tilos spórolni mert ha szar a táp könnyen meghal és a szar táp a másvilágra küldi az alkatrészeid. Ezzel a táppal 1-2 év után vehetnél új alaplapot mert kinyírja
Ha pont annyid vanh megvedd akkor jó a Hipro. 400W simán elviszi, tuning is belefér.
Phenom II x4 955BE
4gb ddr3
Geforce gtx460 1gb
Elég lenne a chicony hipro 430-as?
a konfig kb 280w fogyasztana elvileg
Miért neked mi kéne 1055+HD5750 vagy 955+HD6850? egyyértelmű
Quadgame94 Szia! Értem! Köszi! Már valaki írta,hogy jobb a 4 magos,mint amit beírtam. Valószínűleg a VGA val kezdem majd.Az a legrégebbi és eléggé visszafogja a gép teljesítményét. Chieftech CTG500 csak 12 ezer! Nem rossz ár.
Nem jobb az X4-es Phenom az X6-nál csak játékokba kevesebb FPS-t produkál, tömörítésnél, renderelésnél sokkal jobb a négymagos társánál, 17%-al nagyobb a relatív teljesítménye.
Egy jobb VGA mellé inkáb az 1055T-t ajánlanám! 😉
Osynho Szia!
Ne vegyél 6magos Phenomot a 955 X4 csak 25k, és tudsz venni jobb VGA-t.
Tápnak meg FSP Hexa 500W/Chieftec CTG500W.
FSP ZEN 400W Fanless Active PFC Ez mennyire jó minőségű?
Jó minőségű, mivel FSP 😀 Viszont nem mai fejlesztés már (bár lehet azóta van új 400-as Zen is 😀 )
Az árat nem a W-ok száma határozza meg, egy passzív felépítésű táp mindig drágább, mint egy aktív hűtésű. A másik meg, hogy jól meg kell gondolni, hogy milyen házba, konfigba építed be, mert nem árt a szellőzés.
Mindenképpen passzív tápot keresel? Egy nagyon lassan forgó, minőségi ventilátort tuti, hogy nem hallanál ki a házból. Vagy léteznek 20% alatti terhelésen passzívan működő fajták is, ezek csak komolyabb igénybevétel esetén indítják be a hűtést. Persze ezek se olcsók 😀
Van most 1 420W osom a szarból elvinne egy hd 5670et?
Ahogy viszaolvasok van aki szerint jó és van aki szerint szar,ti mit gondoltok?
Gigabyte 450W Aktív PFC GE-C450P-A2
El, de vannak jobb alternatívák.
Például? 😀 Ilyen 500Wos Chieftec nm lenne sok nkm (A-80 CTG-500-80P)?
http://***/termek/mercury-500w-12cm-tap-41020
Mercury-t sose vegyél...
Inkább FSP, Chieftec! 😉
OEM = nincs doboza, sem tapkabel 😀 (ilyenkor egy ilyen pukkasztos csomagolasban adjak oda. legalabbis az edigital nekem ugy adta az OEM chieftec tapomat 😜
LCPower tápegységet még akkor sem szabad ha ingyen az ember után dobják. A tápegységek legalja az LC-nél még a Codegen, Mercury, Deer és társai is jobbak talán egy fokkal. 😀
Igen, nem kapsz kábelt és dobozt.
Olcsó és jó minőségű tápegység: CHICONY Hipro 430W HP-D4302RWR2 BOX ár: 5.728.- Ft
Amúgy ha esetleg van még egy kevés pénzed akkor itt van ez a táp ez már egy jó minőségű táp!
[url]http://www.***/termek/hipro-400w-oem-tapegyseg-74053[/url]
pcx
psychosocial Attól hogy szép meg jó meg halk meg van kábele attól még nem tudod mi van benne és nem a legjobb márka a LC
Ez egy rohadt szar táp hiába van védelme rossz a hatásfoka zabálja az áramot nagyon szarok az alkatrészei tápon tilos spórolni mert ha szar a táp könnyen meghal és a szar táp a másvilágra küldi az alkatrészeid. Ezzel a táppal 1-2 év után vehetnél új alaplapot mert kinyírja
mercury szar táp! Nézz FSP-t vagy Chieftech-et!
HD5670 GDDR5 1GB 775/1000 OC@ 875/1120
AMD Athlon x2 5200+ 2600mhz
2GB DDR2 800mhz
😃 szal csak +2gb ram meg új proci meg ez a vga úgyse zabál sokat full terhelés alatt is max 80wattot eszik 😃
HD5670 GDDR5 1GB 775/1000 OC@ 875/1120
AMD Phenom II 965 3,4GHZ
4GB DDR2 800mhz
Tehát a vga-n lenne 1 kis tuning de alapfeszen menne szerintetek fogja vinni? 😃
Röhögve vinné.
Kösz!
Curcial DDR3 1333Mhz 2Gb
Sapphire RadeOn HD4890 OC Vapor-X 1GB
Ezt a gépet elbíra egy CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM??
Háj!
Szerintetek egy HD5830 Xtreme 1gb-nak és egy Phenom II X2 555-nek majd később négymagosítva elég lesz 400 watt? (gigabyte márkájú)
Tapasztalatból mondom hogy ha, valami gyengébb tápot raksz alá nem lesz elég de márkásabbal elég lesz!
Szerintetek egy HD5830 Xtreme 1gb-nak és egy Phenom II X2 555-nek majd később négymagosítva elég lesz 400 watt? (gigabyte márkájú)