humerot: Ez inkább a szolgáltató hibájának tűnik, sajnos erre nem nagyon tudok megoldást. Jelentsd be a hibát, hátha a modem rossz és akkor lecserélik.
PatrikVagyok. Ha telepíted a win8-at és nem formázod újra a vinyót, akkor a régi fájljaidat berakja egy külön mappába a C meghajtóra a telepítő. De azért én inkább kiírnám egy lemezre, vagy külön vinyóra a dolgaim, mert nem bízok a Microsoftban, bár nekem rendben megtartotta a dolgaimat.
Sziasztok, vettem egy új videokártyát és hozzá egy DVI átalakítót és alapból a monitoron semmi furcsaság nem látszik, de játékok kicsit, de láthatóan pislákolnak és idegesítő. Ez az átalakító miatt lehet?
humerot: Szerintem nem fogod tudni helyettesíteni, mert az IP TV miatt a szolgáltató speciális beállításokat alkalmaz az általa adott eszközökön. Mi az ok, amiért helyettesíteni akarod? Hátha arra van más megoldás.
Hali . Adott egy a T-Home által hozott Cisco epc 3925 ös router ezt szeretném helyettesíteni egy Tp-link routerrel és ehhez olyan kellene amelyiken ugyan úgy tud rf kábelen keresztül jönni a "jel " . Konkrétan ez a cisco cucc osztja a jelet mind az iptv mind a telefon felé . Valaki ismer olyan típust amelyik ez helyettesíteni tudná ?
Jó kis lap,megéri az árát.Nekem msi 970a-g46 lapom van,öt is merem ajánlani,ill az "msi 970a gaming" lapot.Bár a g46 lapnak nincs usb3 csatlakozása a frontpanelhoz,vagyis ha a házadon van elölapi usb 3.0 azt nemtudod használni,de a gaming lapnak viszont már van.
bartos666: Nyugodtan hagyhatod azt a ventit! Jó lesz az bele! Nem hiába van az előlapi venti szabályozón 3 pöckös! pl mint itt! Nem kell oda 4 pöckös venti ha nem akarsz venni mivel a 3 pöcköst is lehet szabályozni!
cseszka ha csak egy bizonyos játéknál indul újra akkor nem a tápegység a hibás.
Futtass le egy stressz tesztet ami 100%on dolgoztatja a géped.
okozhatja ezt túlmelegedés is vagy sok miden.
Hali.Lenne egy olyan gondom,h gta V alatt spontán ujra indul a gépem.Nem mindig de már 2x elöfordult,de csak az emlitett játék alatt.Lehet h a tápom nem birná???Ez van,de birnia kéne neki...[LINK]
Gondolkodtam a cserén,az egyik amit kinéztem az a corsair cx750M,a másik meg chieftec a-135 series 850w,mindkettö moduláris.A corsair 45Eu,a Chieftec meg 60Eu....
cseszka: Fogalmam sincs,win 7 64biten nem működött,most újra raktam a gépet 8.1 64bitre,beletettem,és egyből jó volt,nem értem,mi lehetett win7-nél. A pendriveot ma nézem meg,mert eddig nem volt rá időm. 😀
Caymane: Azt a töredezettségmentesítőt nem ismerem. A CHKDSK a win beépített lemezjavítója, ami a lemez hibáit javítja. Ha az hibákat javított, akkor érdemes lecserélni a HDD-t, de azért előtte egy HD sentinellel nézd meg, tényleg gond van-e vele. Ha gond van a HDD-vel az okozhatja az említett problémát, mint ahogy az is, ha rossz a töredezettség mentesítő szoftver.
kb másfél év után először csináltam töredezettségmentesítést (piriform deraggler progival), ami simán lement, viszont rebootnál, még a windows betöltése előtt előjön ez a CHKDSK valami, ami talál egy csomó hibát, amit ki is javít. ezután el is indult a win7, viszont most nem indul néhány progi, mert nem találja a megfelelő DLL-t, ami kéne neki (war thundernél pl dbghelp.dll).
parancssorban futtattam valami ellenőrzést (sfc /scannow), de nem talált semmi hibát.
egyébként ha jól emlékszem csináltam már ilyet egyszer csak azóta újra lett telepítve a rendszer és akkor is ugyan ez volt. csak a windowsos alap töredezettségmentesítés után nem csinálja.
Köszönöm, szerkesztettem a linket 😀 Hát az elsődleges cél sulis dolgok illetve gaming :/
De láttam videókat (pl: https://www.youtube.com/watch?v=-ic69AY-e68 ) ahol azért elég jól megy a gaming. 😃
Szerintetek ebben az árkategben ez lenne a legjobb? (lenovo z50-70, i7, 8gb ram, geforce gt 840M 2gb)
Laposokban nemigazán vagyok otthon,uncsitesóméknak a lenovo van i7 procival,(amit linkeltél te a lenovorol,az a link nemjó,ha tudod szerkeszd,ill a laposrol egy direkt linket ha tudsz)nagyon gyors,én raktam nekik fel a wint,és sebességben nincs vele gond.Játékokat is viszegeti,de ha te csak irodai,ill sulira akarod használni,nemlesz vele gond az biztos.Gyorsan bootol,fürgén dolgozik,gond nélkül futtatja a progikat,nem gondolkodik.
Az a helyzet, hogy borzasztó amatőr vagyok, ezért kérem a segítségetek! 😃
Szóval kiszemeltem 3 laptopot/notebookot.
Az egyik:
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Z50-70.jpg- ebből a legalsó(220 000)
A másik:
http://www.radium.hu/asusakcio/asus-x550ze-dm071d.html
A harmadik pedig:
http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_X550LNV_X555LD.jpg (ebből is persze a legalsó)
A kérdésem pedig az lenne, hogy melyiket érné meg, megvenni?
Hosszú távra tervezek, tehát nem valószínű, hogy 2-3 év múlva újat veszek :/
Az egyik célom az lenne, hogy minimum 40fps el vigyen egy GTA5 -öt, akár low -on. 😃
Esetleg ha tudtok jobbat ebben az árkategóriában (max 220 000ft), akkor azt nagyon megköszönném. 😀
Hello
Valaki meg tudná mondani hogy erre a problémára mi a megoldás?
A gépböl HDMI kábelt belevezetem az LGP Lite-ba és onnan egy hdmi kimenettel átalakítom VGA-ra és ugy a monitorba. Viszont akkor Fekete lesz az egész kép. Ha pedig a videókártyából hdmi-t átalakitom VGA-ra ugy van kép.
Sziasztok! Kis segitségre lenne szukségem. Mivel számitogép asztalban tartom a gépházam, igy valamiért felerösiti a ventiknek a hangját, és elég idegesito a hangja terhelés alatt 😃 Tudtok ajánlani valami jóféle hangszigetelést? 😀
Sziasztok. Nemtudom mi a gond lehet. Megvedtem a gépem és a játékoknál (pl BF3 fix 60fps és igy hirtelen leugrik 30-40fps és vissza aztán megint, ugyanigy a csgonál is.) Mi gond lehet?
Sziasztok!
Kb egy hónapja felraktam a laptopomra windows 7-et.
És hát mivel nem az eredetit raktam rá telepítés után kért kódot,hogy héj,aktiválni kéne!
Mondom ráér majd holnap.Elfelejtettem,A napokban használtam és egyszer csak nem lett háttérkép és a jobb alsó sarokban megjelent,hogy a windows nincs aktiválva.Mondom semmi baj keresünk kulcsot.
Rengeteget próbáltam,de egyiket sem fogadta el.
Valakinek valami ötlet?
PatrikVagyok. Ha telepíted a win8-at és nem formázod újra a vinyót, akkor a régi fájljaidat berakja egy külön mappába a C meghajtóra a telepítő. De azért én inkább kiírnám egy lemezre, vagy külön vinyóra a dolgaim, mert nem bízok a Microsoftban, bár nekem rendben megtartotta a dolgaimat.
attól lehet, hogy ki van kapcsolva a vsync a játékokban, nekem is olyan
mi a véleményetek az asus m5a97 evo r2.0 alaplapról?
a régi lapom asrock 970 extreme 3 volt de behalt
Futtass le egy stressz tesztet ami 100%on dolgoztatja a géped.
okozhatja ezt túlmelegedés is vagy sok miden.
Gondolkodtam a cserén,az egyik amit kinéztem az a corsair cx750M,a másik meg chieftec a-135 series 850w,mindkettö moduláris.A corsair 45Eu,a Chieftec meg 60Eu....
[LINK]
THONET-VANDER Spiel - 11k
ár érték /arányban egész jó!
kb másfél év után először csináltam töredezettségmentesítést (piriform deraggler progival), ami simán lement, viszont rebootnál, még a windows betöltése előtt előjön ez a CHKDSK valami, ami talál egy csomó hibát, amit ki is javít. ezután el is indult a win7, viszont most nem indul néhány progi, mert nem találja a megfelelő DLL-t, ami kéne neki (war thundernél pl dbghelp.dll).
parancssorban futtattam valami ellenőrzést (sfc /scannow), de nem talált semmi hibát.
egyébként ha jól emlékszem csináltam már ilyet egyszer csak azóta újra lett telepítve a rendszer és akkor is ugyan ez volt. csak a windowsos alap töredezettségmentesítés után nem csinálja.
valami ötlet, hogy mi a baj?
De láttam videókat (pl: https://www.youtube.com/watch?v=-ic69AY-e68 ) ahol azért elég jól megy a gaming. 😃
Szerintetek ebben az árkategben ez lenne a legjobb? (lenovo z50-70, i7, 8gb ram, geforce gt 840M 2gb)
Az a helyzet, hogy borzasztó amatőr vagyok, ezért kérem a segítségetek! 😃
Szóval kiszemeltem 3 laptopot/notebookot.
Az egyik:
http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Z50-70.jpg- ebből a legalsó(220 000)
A másik:
http://www.radium.hu/asusakcio/asus-x550ze-dm071d.html
A harmadik pedig:
http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_X550LNV_X555LD.jpg (ebből is persze a legalsó)
A kérdésem pedig az lenne, hogy melyiket érné meg, megvenni?
Hosszú távra tervezek, tehát nem valószínű, hogy 2-3 év múlva újat veszek :/
Az egyik célom az lenne, hogy minimum 40fps el vigyen egy GTA5 -öt, akár low -on. 😃
Esetleg ha tudtok jobbat ebben az árkategóriában (max 220 000ft), akkor azt nagyon megköszönném. 😀
Válaszaitokat előre is köszönöm! 😀
Üdv
Valaki meg tudná mondani hogy erre a problémára mi a megoldás?
A gépböl HDMI kábelt belevezetem az LGP Lite-ba és onnan egy hdmi kimenettel átalakítom VGA-ra és ugy a monitorba. Viszont akkor Fekete lesz az egész kép. Ha pedig a videókártyából hdmi-t átalakitom VGA-ra ugy van kép.
avc a márka, már ha annak mondható 😆
de leginkább attól függ mire kell neked 😜(meg hogy mennyid van rá 😆😉
Aspire E15 / 15,6"-os FHD LED Matt kijelző / Intel® Core™ i5-4210M / 4GB DDR3 / 1TB HDD / NVIDIA® GeForce® GT 840M 2GB
Valaki tudna segíteni hogy kell kitölteni a videokártya adatait ? pl órajel
Köszönöm a segítségeteketa problémám megoldódott!😀
Kb egy hónapja felraktam a laptopomra windows 7-et.
És hát mivel nem az eredetit raktam rá telepítés után kért kódot,hogy héj,aktiválni kéne!
Mondom ráér majd holnap.Elfelejtettem,A napokban használtam és egyszer csak nem lett háttérkép és a jobb alsó sarokban megjelent,hogy a windows nincs aktiválva.Mondom semmi baj keresünk kulcsot.
Rengeteget próbáltam,de egyiket sem fogadta el.
Valakinek valami ötlet?
Köszi a választ 😀