Saját Videóid Publikálása
Ezt a Témát azért nyitottam ,hogy itt megoszthassuk egymással a saját kézzel készített videoinkat és kommentelhesük azokat ... :D Szóval bátran lehet a saját készített videodat linkelni :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Eredeti, teljes videó(k) a videó leírásában!
Végre elkészültem a GTX 1080 tesztvideóval, amiben 19 játékot teszteltem végig. (GTA 5, Dying Light, Crysis 3, BF4, Batman Arkham Kinight, Mad Max, Far Cry 3-4, F1 2015, Metro 2033 Re, Metro Last Light Re, Witcher 3, NFS 2016, Project Cars, Watch Dogs, Splinter Cell: Blacklist, Far Cry Primal, AC: Syndicate, Doom)
Remélem tetszeni fog! 😀
Meg kell mondjam kellemesen csalódtam! 😀
Itt vannak az új GTX 1080 Strix kártya fényeffektjei, különböző beállításai akit érdekelnek! 😀 Ehhez az egészhez az AURA programra van szükség, és már működik is! Remélem tetszeni fog! 😀
Elkészült első fifás videóm. 😀 Olyan lett amilyen, de mit tegyek kezdő vagyok. 😃 Ha van bármilyen javaslatotok (nem okoskodás, hogy én mennyivel jobban csinálnám meg ilyenek) akkor osszátok meg velem.
Zoz780: Jó videó lett. Remélem a megtekintők között valamikor kisorsolod ezt a kártyát! 😃
Új unboxing videó került fel, remélem tetszeni fog! 😀
Fejembe vettem, hogy bemutatok néhány érdekes androidos játékot. Ez előtt sose csináltam még ilyet, így várok visszajelzéseket a videóval kapcsolatba.
Itt az első bemutatóm
[LINK]
Főképp call of duty Veteran végigjátszásokkal foglalkozom,ha érdekel iratkozz fel a csatornámra!
Egyik barátom nem régen kezdett el videózni, és arra kért hogy kicsit dobjam fel a csatornája nézettségét.
Ha bármi kritikátok van írjátok le kommentbe neki, és ha tetszik amit csinál iratkozzatok fel.
https://www.youtube.com/channel/UCpgOF_s8vtruvb341qXOSHg/videos
[LINK]
[LINK]
Előre is köszi 😀
[LINK]
[LINK]
Ha tetszik amit csinálok akkor likeold a videókat és iratkozz fel még több ilyen tartalomért a csatornára! Írhattok építő jellegű kritikákat is!