Steamről minden

Szerző: Athesz, 2009. December 17., téma
Fórum » Szoftver
Csak a Steam-mel kapcsolatos dolgok.
Pontgyűjtő és hasonló témák nem ide tartoznak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arnybiro avatar
Ilyenen nem fognak meghatódni, egy könnycseppet letörölni az arcukról. És 5€ amúgy nem olyan sok, mondjuk egy CS:GO ára.
0
0
0
0
no avatar
Istenem, pedig nekem nincs rossz szándékom, csak szeretnék már egyszer CSGO-zni, eddig törtön nyomtam de az nemjó mert 29-en is vannak 1 szerveren, és nemjó a versengő, nemtudom mit kezdjek akkor 😞
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Addig míg nem veszel valamit 5€ értékben jóformán semmit nem tudsz csinálni. Ez viszont szerintem jó dolog, kevesebb a trollkodó meg spammelő hülye.
0
0
0
0
no avatar
Protein:
Akkor steam walletbe nemlehet szerezni pénzt? És abból venni CSGO-t, úgy érted? 😞 Mekkora hülyeség ez..
0
0
0
0
susguy avatar
Nem tudod a marketet használni restricted accounttal, úgy hogy ez nem fog működni.
0
0
0
0
no avatar
Hali, a kérdésem az lenne hogy van 1 steam accountom, nem vettem még játékot rajta, semmit, csak f2p gamékkal játszottam, most pedig rájöttem hogy lehet olyat hogy például van a Spiral Knights nevű játék, és abban szerzek cuccot, azt eladhatom marketen és ha megveszik kapok steam walletembe pénzt, működik ez olyan accon amin nincs még vett játék? És ha lehet, sorolja már fel valaki az összes ilyen játékot amiben így lehet szerezni pénzt a steam walletemben, és írja oda mékben a legkönnyebb. Köszönöm!
0
0
0
0
susguy avatar
Elméletben az zavar be, ami valamiféle alternatív Steam-et indít el (nem vírtuális lanra gondolok, de ha van olyanod akkor úgy is tudod, hogy melyik az), egyébként lehet akármilyen crackelt játék a gépeden, még futtathatod is közben, nem lesz semmi gond, a legrosszabb esetben csak nem indulnak el, amíg fut a Steam. Néha pedig újra kell indítani utána a Steamet, hogy újra működjenek rajta a játékok.
0
0
0
0
Bronson avatar
Lehet buta kérdés, de nem vágom egyáltalán a steam-et... lesz probléma abból ha feltelepítem tört játékok mellé? Egy cukipofa kölcsönadná a steam account-ját hogy kipróbáljam a mad maxet, csak nem tudom, bezavarna e a többi nem eredeti játék?
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Ha valaki nem tud vagy nem tudják felvenni barátnak az csak töltse ki a profil adatait, de jó részletesen és úgy fog menni. Én is nagyon sokat bajlódtam egy haverral, amíg sikerült.
0
0
0
0
Nogitsune avatar
Ingyenes a(z) Amnesia: The Dark Descent a Steam Store-ban.
0
0
0
0
susguy avatar
Liptik:
Már másodszorra lett elmondva neked: RÉGI FELHASZNÁLOKRA NEM VONATKOZNAK A KORLÁTOZÁSOK! Nem vagy te olyan különleges mint ahogy azt hiszed. Pontosabban, lehet hogy az vagy, csak nem úgy ahogy azt hiszed 😉

M3ChanicX:
Ez nem egy chat program, hanem egy online üzlet, ami chat szolgáltatást nyújt a fizető vendégeknek. Nem kell ehhez sok ész.
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Hála az égnek 😆
Haverom em tud barátokat felvenni, mert nincs jogosultsága hozzá :"D
Köcsög ez a Stím 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
Annak én boldog vagyok, hogy nem vettem semmit Steam Storon és mégis tudok chatelni. HAHA
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Halihó! Nálatok se jó? 😀
0
0
0
0
susguy avatar
Éppen bugos, néha működik, néha nem, majd fixálják, reméljük mihamarabb.
0
0
0
0
no avatar
Üdv!

Így elsőre semmi ötletem. Az elképzelhető, hogy tényleg túlterheltek a szerverek, nem túl gyakran, de bármivel megeshet az ilyen. A Steammel is. Annyit tudok javasolni, hogy nézd meg ma is 😀
0
0
0
0
Funes avatar
Sziasztok, olyan problémám volna, hogy nem rég szereztem be az F1-et, de eddig 3 alkalommal játszottam online abból egy privát liga volt, és ugyanúgy kidobott a játék mindháromszor, hogy felugrott egy Steames kisablak miután kilép a játékból, elkezdi írni, hogy telepítés 1%, aztán felugrik egy Steames hiba üzenet, hogy a szerverek túlterheltek !

Szóval, ha tud valaki tanácsot adni és találkozott már hasonló hibával, annak megköszönném a segítséget, mert biztos nem a véletlen műve, hogy mióta megvan a játék, azóta szinte mindig előfordult a dolog.. Ja még annyit leírnék, hogy a Privát versenyből csak egyedül engem dobot ki a játék, ja és a net az DiGi és eléggé gyors, ha ez segít még valamit ! 😀
0
0
0
0
winrar avatar
Nem hiszem, de elég gyakran szokott lenni. De a legtöbbször kevésbé érdekes/singleplayer játékok.
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
Minden hetvegen vannak ingyenes jatekok a steamen?
0
0
0
0
susguy avatar
A fóliás kitűző külön van, szóval megkapod az 5. szintű mellé. Viszont azért is csak 100 XP-t fogsz kapni.
0
0
0
0
susguy avatar
terepmintaHun:
Teljesen legális, semmi olyat nem tesz, amit a Steam tiltani akarna, csak olyat amit "lusták" megcsinálni, berakni maguk a rendszerbe. ~3 éve probléma nélkül működik. Egyébként is open source, szóval lehetne is látni, ha valami sumákság lenne benne.
[LINK]

SonyBl4ck:
Aktivált játékot nem lehet cserélni, nem aktivált játékot viszont lehet.
0
0
0
0
SonyBl4ck avatar
Lehetetlenség két barát között játékot cserélni?
0
0
0
0
susguy avatar
terepmintaHun:
Enhanced Steammel 5€ felett bármilyen összeget meg tudsz adni feltöltésnél
[LINK]
Egyébként is egy elég hasznos addon, sok mindent tud, könnyű kezelni, és nem kell a telepítésével sem szenvedni, erősen ajánlott mindenkinek 😆
0
0
0
0
susguy avatar
Igen is meg nem is. Csak akkor tudsz használni marketet, ha minimum 5$ értékben vásárolsz azon az accounton belül (összes vásárlással együtt), vagy ugyanennyit feltöltessz Steam Walletre.
Viszont ahhoz, hogy megvedd az operationt, mindenképp fel kell tölteni legalább 5€-t, szóval már akkor megkapnád az engedélyt.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Sziasztok.
Ha CS:GO-ban veszek egy Operation pass-t, fogom tudni használni steamen a piacot?
0
0
0
0
MrPerfecto avatar
Letöltési régió: Magyarország
Sávszélesség korlátozása: Nincs korlátozás
Letöltési korlátozások: ettől - eddig -
0
0
0
0
susguy avatar
Nézd meg a Settings->Downloads menüpont alatt a beállításokat (honnan tölt, mennyit enged maximum/minimum, stb.)
0
0
0
0
MrPerfecto avatar
Miért tölt le lassan a Steam?
CS: GO-t tölteném le, de nagyon lassú. A torrent a szokásos 1,1 Mb/s-el, jobb esetben 1,4-el tölt. A Steam meg max. (!) 200 Kb/s, ami kb. semmire sem elég. Mit lehetne tenni?
0
0
0
0
susguy avatar
Nem. Számtalan okból nem érné meg nekik csekkeket küldözgetni mindenkinek.
0
0
0
0
susguy avatar
Az adót már minden market vásárlásnál levonják (15%, minimum 3 cent), gondolom már észre is vetted ezt. Nem csinálnak semmit a címeddel.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Mai nap ingyenes a Race the Sun a steam-en... olyan mint anno a L4D2... ha beaktiválod megmarad örökre
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Akkor megnyugodtam, azt hittem már nálam van probléma.
0
0
0
0
Kehbya avatar
Ugyan ez van nálam is jelenleg.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Steam bedöglött most vagy mi van? Kb 1 órája még simán be tudtam jelentkezni, most viszont semmi. Ha böngészőből jelentkezek be akkor kiírja hogy Sikertelen bejelentkezés, ha meg kliensből akkor Nem lehet csatlakozni a steam hálózathoz.
0
0
0
0
roba1996 avatar
Ezeket a játékokat cserélném Call of Duty Advanced Warfare-re !
http://www.kepfeltoltes.hu/view/150515/1138156836K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
susguy avatar
Ez esetben meg teljesen mindegy, csak egy kódot aktiválsz amiért x pénzt kapsz. Nincs profilhoz kötve az "euró alap" (magyar euró amúgy sem is létezik, még mindig forintot használunk), fizethetsz akár zlotyiban is, csak azért mutatja euróban az árakat, mert egy EUs országban vagy, az átváltás magától megtörténik a rendszerben.
Egyébként olcsóbb megoldás ha csináltatsz egy bankkártyát és arról töltessz fel összeget, a feltöltő kártyákat jóval az érték fölötti árért lehet kapni, ráadásul bankkártyáról annyit teszel föl a Steam fiókodra amennyit akarsz (a minimum 5€ persze). Esetleg ha ajándéknak lesz feltöltő kártya, akkor persze annak megvétele a kézenfekvőbb megoldás.
0
0
0
0
IceTiger19 avatar
Feltöltő kártyára gondoltam 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Ezt inkább a banktól kéne megkérdezni, ők "döntik el", hogy az adott kártyával lehet-e majd online vásárlásra használni.
0
0
0
0
IceTiger19 avatar
Font alapú kártyát szeretnék venni Magyar Euró alapú profilhoz. Egyáltalán lehet aktiválni, ha pedig igen, akkor lehet vele vásárolni? Válaszokat előre is köszönöm 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Az lehet. Mert a modot még a Warcraft 3 után meg kelet csinálni és utána gamezni. Meg gondolom abba még nem úgy van, mint LOL-ban vagy Hots-ban, hogy ranked, hanem csak funnolásra van.
0
0
0
0
susguy avatar
Akkor sem a Blizzard fejlesztette, a játékosok csináltak hozzá egy modot, ami a Dota neve viselte. A Dota 2-vel egyébként ugyan az az ember foglalkozik, mint az elsővel, szóval senki nem lopott el semmit, csak motort változtatott a játék.
😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Warcraft 3. 😀 A Dota 1. És az a Blizzardé. Én is utánaolvastam.
0
0
0
0
susguy avatar
Liptik:
DLC-knek nem ők adnak árat, hanem a cégek akik kiadják.
Tényleg nem nagy cég, csak felsoroltad a világ egyik leghíresebb játékait (plusz ők alakították ki és azóta is fejlesztik a Steamet).
Azért nem szerepelnek E3-on mert nincs mit bemutatniuk ott. Mutogassák a pénztárcájukat hogy mennyire gazdagok? Van nekik elég hírnevük anélkül is, hogy kimennének oda.
"A Dota 2 meg LOL Coppy, a Dota 1-et nem is a Valve fejlesztette, hanem a Blizzard Akkor minek keltet a címet ellopni?" nem tudom mi rosszabb, ha viccből írod vagy ha komolyan. Még csak nem is a Blizzard fejlesztette az első részt 😢 Náluk van a jog, nem loptak el semmit.
Steamen*
0
0
0
0
no avatar
A rövid játékidő meg a pofátlan kiegészítők nem az ő saruk. Ez már egy ideje így van és így is marad addig, amíg megéri a fejlesztőknek/kiadóknak. De ezt már szerintem kiveséztük itt is, máshol is, mások is, többször is.

A várva várt játékaikkal meg az van, hogy senki nem tudja. Náluk elvileg nincs is megszabva, hogy ki min dolgozzon, a dolgozóik szabadon dönthetnek hogy melyik projekthez csatlakoznak. Azaz lényegében ők döntik el, hogy mikor lesz Portal 3, Half-Life 3 vagy akármi. De ne legyél naiv: ha nagyon megérné nekik kiadni akármelyik sorozatukból egy új részt, akkor megtennék. De valószínűleg a Steam és az általad említett és egyébként is megosztó SteamBox meg egyéb hardvereik forgalmazása egyelőre jobb lehetőségekkel kecsegtet számukra.

Ja meg ne haragudj a kis javításért de Steamen és nem Steamon 😀
0
0
0
0
Liptik avatar
Én leginkább a fizetős DLC-k és modok miatt haragszok. Mondjuk mindenhol ez van.
Meg hogy teljes árat fizessünk egy kis folytatáshoz pl Saints Row (3 óra játék volt a végiig) AC Rogue (szerintem jó játék volt, nekem a 4. rész bejött, ahogy ez is, de viszont ilyen sokat érte nem fizetnék 3 nap volt). BF Hardline (valami pocsék, kiadnak olyat, amit DLC vagy Patchként is lehetett volna, nem is játszottam vele.)
És azért írtam, hogy miért a Valve csinálja, hiszen ők nem nagy cégek csak a Half Life 1,2 meg a CS, TF miatt híresek, és akkor az E3-on miért nem szerepeltek??? Inkább a HL3-mal meg a Portal 3-mal foglalkozzanak jobban, a steam meg most jó ahogy van, csak moderálni kéne ott, meg kijavítani a hibákat, ugye kedves Valve. A GDC-n meg szerepeltek, jó a SteamBox miatt, ami szerintem értelmetlen, mivel egy rendes PC-n melyen SteamOS fut, de akkor is.
Az E3-mon miért, nem tudtak szerepelni, mivel ők a steamon a nagy urak?? Szerintem, ha ilyen nagyok, hogy a világ összes játéka rajta van a steamon majdnem, akkor miért nem köszöntek legalább be? HL3-ról meg Portal 3 nincs sehol. Jobban érdekel, mint a CSGO, meg az 1.6. A TF2 meg a CS csak funnolásra van. A Dota 2 meg LOL Coppy, a Dota 1-et nem is a Valve fejlesztette, hanem a Blizzard. Akkor minek keltet a címet ellopni?
Amúgy én a steamon csak 4-es vagyok 23 játékkal 😆
0
0
0
0
no avatar
Én sem emlékszem arra, hogy a Steam áruházában vettem volna meg akár egy címet is (ja max. az L4D2, amikor ingyen volt), mondjuk már 80 felett járok. Röhögtem volna, ha így lekorlátoztak volna 😃

Mondjuk én már a hírnél éreztem, hogy a régi felhasználókat úgysem fogják szétszívatni ezzel, a Valve valahogy nem az a cég szerintem. Csak persze a szeretett gamer sajtónknak sikerült kis pánikot/gyűlölködést kelteni ezzel...
0
0
0
0
susguy avatar
Hátha legközelebb jól jön össze ^^
0
0
0
0
Bioritmus avatar
én fogalmaztam rosszul..úgy kellett volna írnom hogy amikor van egy kis játékra szánt pénzem 😃 sajnos múlt hónapban nem volt 😃
0
0
0
0
susguy avatar
IKSZDÉ nem minden régi fiókot korlátoztak le, és valószínűleg az is besegített, hogy már volt aktivált játékod is. Új felhasználóknak már biztos nem számít be a cd kulcs.
Miért a Valve csinálja? Talán mert ők fejlesztették ki?
A tej miért a tehénből jön?

Bioritmus:
Pont egy hónappal ezelőtt indult az idei Summer Sale, amikor elméletben a fizetésed kaptad. Kellett neked kihagyni, várhatsz a következő Sale-ig.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció