Playstation 3 (PS3)

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. November 15., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dardoc avatar
én nekem a környezetemben mindenki a ps3 ra szavaz mert az a legjobb és ez tény gyerekek
0
0
0
0
no avatar
aha csak tudod valaki szokta gyüjteni azokat a "Trophy" kat és az nemnagyon törli ki a a játékot na jó mind1.... akkor is kényelmesebb az xbox számomra
0
0
0
0
edom789 avatar
Dehogynem lehet kitörölni csak valaki bal****asz már vagy 2 éve van ps3-am! Mindig úgy csináltam hogy letörölet egy feltelepített gamet róla ha már nem játszottam vele aztán visszaraktam ha megint kedvem lett enniy és még filmek is leférnek mellette meg tömérdek zene!!!!
0
0
0
0
dardoc avatar
hogy nem tucc rajta ujj játékokat jáccani nem lehet kitörölni róla .
0
0
0
0
edom789 avatar
D4V1D: Te állat *** nekem volt még anno 120gigás ps em és az nem telt be mellesleg az xbox-ra egynél több vinyót nem lehet rákötni ja és ha nem kell egy jéták ps egyszerűen letörlöd fa****om ennyire nem lehet valaki visszamaradva! Amúgy én bírom az xbox ot is föleg a gears of wart rá de ekkora baromságot mint amit te mondtál még nem b****tam!!! 😃
0
0
0
0
no avatar
én aztmondom aki konzolt akar venni nevegyen PS3 at nekem volt PS3 am és ha betelik az a 320g is aztán már nemis tudsz rajta ujj játékokat játszani.....max ha ujj pst veszel 😃 Xbox máris jobb a Microsoft amúgyis jobb játékokat csinál + ha ott betelik akkor lehet venni rá ujj hard drive-ot...+ lehet flash-eltetni de ezt azért nem ajánlom....most fog jönni ez a sok hülyézés de én csak jót akarok 😀
0
0
0
0
edom789 avatar
LewisHamiltonF1: Veled vagyok adjál neki! Legjobb game ps3 ra sztem a metal gear solid 4 egész nap azt szoktam tolni 😃 Kívétel ha nyomom az uncharted-ot!!!
0
0
0
0
dardoc avatar
sziasztok most szeretnék venni ps3 at és de nem értek hozzá vagyon kérdésem mi az a cfw.és melyik a legjobb mert van több is ugy tudom.és mit kell vele tenni hogy vigye a hdd röl a játékokat.jelzem nem boltbol akarok hanem kéz alatt.válazokat elöre kössz
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
hardX : te aztán nyomorék vagy!:// felidegelsz b****+?:@@@
Szerintem a Szaros PC-s tört játékaiddal menjél már oda ahova akarsz a jó***********anyukádat:@@
minek feltörni a ps3-at?
Jog tiszta úton multy-zál te....:@@
Sajnálom hogy nem veszel eredeti játékokat,te bajod!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
nem kell kiírni blu ray-re csak rákell tenni a HDD-re.DE a 3.60 + játékok nem mennek egyenlőre :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nyílván nem tudsz, de aki nem akar multizni, annak teljesen mind1.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Ja és multizni se tudsz törttel mert bannolják a ps-t azt nézhetsz 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
ors11 írta:
má nm azé,de ps3-omra nem lehet ingyen letölteni azt a játékot,ameiket akarod...gépre viszont igen...így sztem. sokkal jobb a gép,bár ha nagyon jót akarsz,akkor drágább is

Le lehet tölteni, mert már feltörték a PS3-mat. Az már más, hogy ki kell írnod blue ray-re, meg sokára jön le egy játék.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Igen de a gépet egyszerrre kell kifizetned a drága gépet PS3mon meg csak mondjuk havonta 1-2 játék és az nem drága úgy 😀
0
0
0
0
ors11 avatar
má nm azé,de ps3-omra nem lehet ingyen letölteni azt a játékot,ameiket akarod...gépre viszont igen...így sztem. sokkal jobb a gép,bár ha nagyon jót akarsz,akkor drágább is
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Nincs Hiba a Sony Gépeibe😃DD
0
0
0
0
Jaga avatar
Hamilton neked is van igaz? Meg ha most belegondolsz 140ért lehet venni egy jó gépet + ahhoz még kell hd monitor is, az már 180 ezer... Ps3 meg van 80ért olyan amihez van játék is, tvm meg már van. Plusz még a Blu.-Ray lejátszó is ütős benne.. Lehet, hogy inkább ps3-at veszek, mint új gépet😃 És eddig milyen hibákat vettél észre benne?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
am. jobb ps3-n filmet nézni.Lehet aztán csak én képzelem de folyamatosabb a kép.Olyan mintha több fps-l menne a film.
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Háát alap : D Sima SD tévén se rossz 😃
0
0
0
0
Jaga avatar
Am megéri venni egy Ps3-at nem? Mert nekem a Blu-Ray lejátszó fontos lenne, meg full hd led tv-n a játékok is ütősek igaz?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Vagy letöltöm a netről és kiírom. Bár ez így se olcsó, ráaádsul egy gyors net is kell.
0
0
0
0
bazsi96 avatar
Blue ray lejátszó a legmodernebb lejátszó eddig szóval,mindent lejátszik(CD,DVD),de ha például játék van rajtuk,azzal nem mész sokra,mert a gép biztonsági rendszere nem fogja futtatni.Csak filmeket,zenéket,képeket tudsz velük lejátszani.A játékokhoz meg marad a jó öreg megrendelem a netről/bemegyek a boltba és megveszem módszer.😜
0
0
0
0
no avatar
és ez a ps 3 kizárolag csak bleu ray al működik?
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
Luneth írta:
Ps 3 slim 160 GB gépen tudok ugy játszani hogy a játékot felrakom a gép vinyójára és Lemez nélkül futatom?

Nem.
Semelyikel nem lehet ugy.
Akkor az ugy könnyű lenne pl.: kikölcsönzől egy játékot és felteszed...://
0
0
0
0
no avatar
Ps 3 slim 160 GB gépen tudok ugy játszani hogy a játékot felrakom a gép vinyójára és Lemez nélkül futatom?
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Valaki akar jönni MW2 be vagy Black Ops ba 1v1 be? bumbi1503 a nevem vegyetek fel 😀
0
0
0
0
maniacc avatar
Valakit nem érdekel csere? 😀 Burnout Paradise (Platinum) vagy Gran Turismo 5 Prologue -ot cserélném másik ps3 játékra.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Milyen a routered?Mert az se mind1...
0
0
0
0
Reptile110 avatar
igen azt hozza be..nem tudod..van net akkor ha nem lenne akkor hogyan gépeznék?😆
0
0
0
0
KeXxX avatar
nekem csak Playstation 3-am van, aki szokott multizni ilyenekkel pl: (Killzone 2, Killzone 3, Littlebigplanet 1, Littlebigplanet 2) az írjon PÜ-t, és felveszem, am még van hozzá egy csomó játékom.
0
0
0
0
hdavid avatar
Reptile110 írta:
igen 😃

Akkor nem tom mi van azt hozza be, hogy az oldal nem megjeleníthető?
0
0
0
0
hdavid avatar
úgy van ahogy hnemaria írta. Rá vagy csatlakozva a gépeddel a router-ra?
0
0
0
0
hnemaria avatar
ha neked nincs routered, akkor més hálozatára akarsz rácsatlakozni..
a wep key az olyan mint egy jelszó... ezt tudtad ugye??????
ha nem jo wep keyt irsz be soha ab dös életbe nem fog mennia net
0
0
0
0
Reptile110 avatar
hdavid: de ha beírom az alapértelmezet átjárót(84.3.80.1) akkor az internet mért nem nyitja meg?😃
0
0
0
0
hdavid avatar
ha van rajta hdmi bemenet simán!
0
0
0
0
partyzan8 avatar
Sziasztok! Szerintetek ha egy 19"-os, max. 1440x900 felbontású monitorra rákötöm a ps3-amat, akkor tudnék játszani 720p-ben?
0
0
0
0
hdavid avatar
keresed meg a neted alapértelmezett átjároját (pl. 193.555.2.1.) írd be a böngészőbe majd írd be jelszót és a felhasználót küldök egy pm-et egy oldalról ott regisztrálj és ott profibbak, mint én 😉
0
0
0
0
Reptile110 avatar
ja és a mac addres megtaláltam! 😃
0
0
0
0
Reptile110 avatar
és a routerbe hogyan kell beleírni? 😃
0
0
0
0
hdavid avatar
Reptile110 írta:
nah ezt írta ki: the attempt to obtain an IP address timed out. valaki tud segíteni?

Router-be írd be a ps3 mac adress- ét! a mac address asszem a ps3-om system information-ban van!
0
0
0
0
Reptile110 avatar
nah ezt írta ki: the attempt to obtain an IP address timed out. valaki tud segíteni?
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
A wireless,az a Wi-fi,ha nincs wifis routered akkor nem tod használni...
0
0
0
0
Reptile110 avatar
mindjárt leírom mit ír ki és XP-m van!
0
0
0
0
hdavid avatar
Reptile110 írta:
csá szóval nekem nincs routerem és rámegyek hogy wireless rámegyek hogy easy->scan ott kiválasztok egyet és kér valamilyen wep key-t ott beírom és mindig valamit ki ír..és nem tudom megcsinálni lécci segítsetek!!😃 és hol lehet megtalálni ezt a wep key-t?😜 mert én találtam egy wep keyt de lehet hogy rossz :S

Jó lenne tudni, hogy mit írki! wep key-t elvileg az admin tudja! Milyen windows-od van asszem a win7-nél meglehet nézni a wep-et!
0
0
0
0
Reptile110 avatar
csá szóval nekem nincs routerem és rámegyek hogy wireless rámegyek hogy easy->scan ott kiválasztok egyet és kér valamilyen wep key-t ott beírom és mindig valamit ki ír..és nem tudom megcsinálni lécci segítsetek!!😃 és hol lehet megtalálni ezt a wep key-t?😜 mert én találtam egy wep keyt de lehet hogy rossz :S
0
0
0
0
PrekopDavid1993 avatar
gacso : Nincs magyar nyelv !
Minek ? :S :/ 😆
0
0
0
0
hdavid avatar