aha csak tudod valaki szokta gyüjteni azokat a "Trophy" kat és az nemnagyon törli ki a a játékot na jó mind1.... akkor is kényelmesebb az xbox számomra
Dehogynem lehet kitörölni csak valaki bal****asz már vagy 2 éve van ps3-am! Mindig úgy csináltam hogy letörölet egy feltelepített gamet róla ha már nem játszottam vele aztán visszaraktam ha megint kedvem lett enniy és még filmek is leférnek mellette meg tömérdek zene!!!!
D4V1D: Te állat *** nekem volt még anno 120gigás ps em és az nem telt be mellesleg az xbox-ra egynél több vinyót nem lehet rákötni ja és ha nem kell egy jéták ps egyszerűen letörlöd fa****om ennyire nem lehet valaki visszamaradva! Amúgy én bírom az xbox ot is föleg a gears of wart rá de ekkora baromságot mint amit te mondtál még nem b****tam!!! 😃
én aztmondom aki konzolt akar venni nevegyen PS3 at nekem volt PS3 am és ha betelik az a 320g is aztán már nemis tudsz rajta ujj játékokat játszani.....max ha ujj pst veszel 😃 Xbox máris jobb a Microsoft amúgyis jobb játékokat csinál + ha ott betelik akkor lehet venni rá ujj hard drive-ot...+ lehet flash-eltetni de ezt azért nem ajánlom....most fog jönni ez a sok hülyézés de én csak jót akarok 😀
LewisHamiltonF1: Veled vagyok adjál neki! Legjobb game ps3 ra sztem a metal gear solid 4 egész nap azt szoktam tolni 😃 Kívétel ha nyomom az uncharted-ot!!!
sziasztok most szeretnék venni ps3 at és de nem értek hozzá vagyon kérdésem mi az a cfw.és melyik a legjobb mert van több is ugy tudom.és mit kell vele tenni hogy vigye a hdd röl a játékokat.jelzem nem boltbol akarok hanem kéz alatt.válazokat elöre kössz
hardX : te aztán nyomorék vagy!:// felidegelsz b****+?:@@@
Szerintem a Szaros PC-s tört játékaiddal menjél már oda ahova akarsz a jó***********anyukádat:@@
minek feltörni a ps3-at?
Jog tiszta úton multy-zál te....:@@
Sajnálom hogy nem veszel eredeti játékokat,te bajod!
ors11 írta:
má nm azé,de ps3-omra nem lehet ingyen letölteni azt a játékot,ameiket akarod...gépre viszont igen...így sztem. sokkal jobb a gép,bár ha nagyon jót akarsz,akkor drágább is
Le lehet tölteni, mert már feltörték a PS3-mat. Az már más, hogy ki kell írnod blue ray-re, meg sokára jön le egy játék.
má nm azé,de ps3-omra nem lehet ingyen letölteni azt a játékot,ameiket akarod...gépre viszont igen...így sztem. sokkal jobb a gép,bár ha nagyon jót akarsz,akkor drágább is
Hamilton neked is van igaz? Meg ha most belegondolsz 140ért lehet venni egy jó gépet + ahhoz még kell hd monitor is, az már 180 ezer... Ps3 meg van 80ért olyan amihez van játék is, tvm meg már van. Plusz még a Blu.-Ray lejátszó is ütős benne.. Lehet, hogy inkább ps3-at veszek, mint új gépet😃 És eddig milyen hibákat vettél észre benne?
Blue ray lejátszó a legmodernebb lejátszó eddig szóval,mindent lejátszik(CD,DVD),de ha például játék van rajtuk,azzal nem mész sokra,mert a gép biztonsági rendszere nem fogja futtatni.Csak filmeket,zenéket,képeket tudsz velük lejátszani.A játékokhoz meg marad a jó öreg megrendelem a netről/bemegyek a boltba és megveszem módszer.😜
nekem csak Playstation 3-am van, aki szokott multizni ilyenekkel pl: (Killzone 2, Killzone 3, Littlebigplanet 1, Littlebigplanet 2) az írjon PÜ-t, és felveszem, am még van hozzá egy csomó játékom.
ha neked nincs routered, akkor més hálozatára akarsz rácsatlakozni..
a wep key az olyan mint egy jelszó... ezt tudtad ugye??????
ha nem jo wep keyt irsz be soha ab dös életbe nem fog mennia net
keresed meg a neted alapértelmezett átjároját (pl. 193.555.2.1.) írd be a böngészőbe majd írd be jelszót és a felhasználót küldök egy pm-et egy oldalról ott regisztrálj és ott profibbak, mint én 😉
Reptile110 írta:
csá szóval nekem nincs routerem és rámegyek hogy wireless rámegyek hogy easy->scan ott kiválasztok egyet és kér valamilyen wep key-t ott beírom és mindig valamit ki ír..és nem tudom megcsinálni lécci segítsetek!!😃 és hol lehet megtalálni ezt a wep key-t?😜 mert én találtam egy wep keyt de lehet hogy rossz :S
Jó lenne tudni, hogy mit írki! wep key-t elvileg az admin tudja! Milyen windows-od van asszem a win7-nél meglehet nézni a wep-et!
csá szóval nekem nincs routerem és rámegyek hogy wireless rámegyek hogy easy->scan ott kiválasztok egyet és kér valamilyen wep key-t ott beírom és mindig valamit ki ír..és nem tudom megcsinálni lécci segítsetek!!😃 és hol lehet megtalálni ezt a wep key-t?😜 mert én találtam egy wep keyt de lehet hogy rossz :S
Szerintem a Szaros PC-s tört játékaiddal menjél már oda ahova akarsz a jó***********anyukádat:@@
minek feltörni a ps3-at?
Jog tiszta úton multy-zál te....:@@
Sajnálom hogy nem veszel eredeti játékokat,te bajod!
Le lehet tölteni, mert már feltörték a PS3-mat. Az már más, hogy ki kell írnod blue ray-re, meg sokára jön le egy játék.
Ps 3 slim 160 GB gépen tudok ugy játszani hogy a játékot felrakom a gép vinyójára és Lemez nélkül futatom?
Nem.
Semelyikel nem lehet ugy.
Akkor az ugy könnyű lenne pl.: kikölcsönzől egy játékot és felteszed...://
igen 😃
Akkor nem tom mi van azt hozza be, hogy az oldal nem megjeleníthető?
a wep key az olyan mint egy jelszó... ezt tudtad ugye??????
ha nem jo wep keyt irsz be soha ab dös életbe nem fog mennia net
nah ezt írta ki: the attempt to obtain an IP address timed out. valaki tud segíteni?
Router-be írd be a ps3 mac adress- ét! a mac address asszem a ps3-om system information-ban van!
Jó lenne tudni, hogy mit írki! wep key-t elvileg az admin tudja! Milyen windows-od van asszem a win7-nél meglehet nézni a wep-et!
Minek ? :S :/ 😆
mennyit fogyaszt a ps3?
Slim fele annyit mint a fat!
http://elitgamer.net/hir/592/ps3_slim_%E2%80%93_feleannyit_fogyaszt