Forma 1

Szerző: PrekopDavid1993, 2009. May 29., téma
Fórum » Sport
Minden, ami az F1-el kapcsolatos!
Esély latolgatások, tippek, kedvenc pilóták, videók, szabályok stb...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Unalmas verseny volt tényleg, 16 előzés volt, de legalább Hamilton nyert... 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
robot fiu írta:
Ez a fettelke már megint grimaszkodott!😂

a grimaszjait figyeled mindig ?😂

DavidGuetta87:

az utolso 2 futamon egy csepp sem volt 😜
csak edzéseken de az nem lényeg
versnyre kell az eső 😂

DÖGunalom volt a verseny mint mindig, miért nem volt eső? 😞
0
0
0
0
unknown user avatar
feszegeti a húrt a Red Bull, próbálnak minél többet kihozni a kocsikból ezért kicsit szegésbe futnak...
Megérdemeltnek éreznék egy jó kis kimaradást részükről. Mondjuk egy verseny eltiltás. Az már elég is lenne nekik, hogy összeomoljanak és elgondolkozzanak.
0
0
0
0
no avatar
Hajoljon le fettelke...megint csaltak.😶

[LINK]
0
0
0
0
unknown user avatar
Szépen ment Hamilton, el kell ismerni. De remélem Alonso hozni fogja a formáját.
0
0
0
0
no avatar
Nagyon jól ment a Király (😉), csak versenyre is el kéne menteni ezt a formát. Eső meg inkább ne jöjjön, elég eső volt az utolsó 2 futamon... 😜
0
0
0
0
19ati93 avatar
ja szépen ment! de a meki itt mindig jó! holnap jöjjön az eső és akkor jó futam lesz 😃
0
0
0
0
banyai2000 avatar
Nagyot ment Hamilton megérdemelte a pólt 😀 .
0
0
0
0
19ati93 avatar
szerintem Button fog! Alonso és a Red Bull se valami jó itt,Hamilton most meg eléggé hullámvölgybe van,Button meg jön ki belőle most szépen! és itt mindig jól megy 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
valenciában 2010-ben sok vót nekik a redbúl 😂

de ezt most megérdemelte vettel 😜
0
0
0
0
no avatar
Nézd meg következő futamon hol lesznek...sehol, középmezőnyben, ott ahol kezdték az évet, sz@r az autó csalni kell, hogy vigyék valamire.

Igaz még a mai napig sem értem, hogyan nyertek 2VB címet, előtte sehol sem voltak, aztán hopp nyertek egyfolytában, tudom a redbull szárnyakat ad, na de ennyit ?! 😆
0
0
0
0
no avatar
Helyesbítek: csaló népművészeti tárolóedény, szakadjon ki a gumija, legyen apa.😆
Bár a nyomoronc csak kipufogó lyukat láthatott.😂
0
0
0
0
no avatar
Ez az büntit kapott vettelke...5. 😂
0
0
0
0
GAMER2 avatar
robot fiu írta:
Hát azért elég furcsa hogy Hamiltonnak kellett érdekessé tennie a futamot amikor ő lekörözött volt!Nagyon segített Buttonnak én szeretem az ilyet látni,és jó bekevert ott mindenkinek Hami,ideges lett fettelke is és Alonso is!De nagyon örülök hogy Alonso nyert,már nagyon ott tartunk hogy világbajnokok leszünk!😃Egyedül Hamilton esett ki,de szerintem így is ő miatta volt ez érdekes futam.

Azért még nagyon sok van hátra az idényből,pont a fele,még simán utolérheti Vettel Fernando-t.😎(Remélem is😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
haha Ali nyert

ceni98 írta:
jihíííí Alonso nyert 😃 és a Ferrari első 😃 (ha jól tudom persze 😃 nem biztos mert volt egy 7 év szünet az f1nél (nálam) szal a pontozást elfölödtem 😃

konstruktőriben másodikok,egyéniben Ali az első 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Elég uncsi futam volt,Vettel jól versenyzett,viszont Alonsonak sikerült még így is nyernie.😕Legközelebb remélem odaveri Fernando-t.😀
0
0
0
0
ceni98 avatar
jihíííí Alonso nyert 😃 és a Ferrari első 😃 (ha jól tudom persze 😃 nem biztos mert volt egy 7 év szünet az f1nél (nálam) szal a pontozást elfölödtem 😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
FFFFUUUUUUUU ne már :S
http://f1-[LINK] pedig Schumacher a 2. helyről rajtolhatott volna :S
0
0
0
0
no avatar
apetit1989 írta:
Szokásos, a Red Bull mindenáron megragad minden lehetőséget, főleg, hogy most a befújt diffúzor nem jött be, és Vettel nem nyer 1 perccel a 2. előtt futamot. De sajna Horner bácsi úgy is ki magyarázza magát.

Már meg is tette...😠
[url]http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=54547[/url]

Vicc, minden szabály kőbe van vésve, persze kifogásokat lehet találni, undorító amit művelnek, ráadásul fapofával.

Előtte meg ilyeneket nyilatkoznak, férgek...
[url]http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=54541[/url]

Remélem kiesik mindkét pilóta.😆
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Szokásos, a Red Bull mindenáron megragad minden lehetőséget, főleg, hogy most a befújt diffúzor nem jött be, és Vettel nem nyer 1 perccel a 2. előtt futamot. De sajna Horner bácsi úgy is ki magyarázza magát.
0
0
0
0
no avatar
Superlompos írta:
Lehet, hogy bannolják a Red Bullokat, pontosabban fenn áll a lehetőség, hogy a bokszutcából indulnak.

[LINK]

Ezen már meg sem lepődöm, nem a takony miatt nyertek VB-t, akkor is csaltak azóta is csalnak, mocskos banda el kéne tiltani az egész csapatot...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Lehet, hogy bannolják a Red Bullokat, pontosabban fenn áll a lehetőség, hogy a bokszutcából indulnak.

[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Na jó, Alonso tényleg nagyot ment/megy idén.😀
0
0
0
0
no avatar
Schumi 3. többieket lesz@rom essenek ki.😊 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
a 2. az müszaki fail volt :/
0
0
0
0
19ati93 avatar
ha nyernek a spanyolok akkor tényleg nem lesz boxkiállása alonsonak majd silverstoneban 😆
0
0
0
0
Adam996 avatar
Remélem Alonso a Ferrárisokkal fogja nézni az EB döntőt mindenki Olaszországnak fog szurkolni csak ő fog Spanyolországnak 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
Hamilton is védte a lehetetlent inkább engedte volna el a francba és egyikőjük versenye sem kuka! Maldonado meg teljesen értelmetlenül még gázt ad neki a pályán kivül és oldalról telibe! Maldonado 80% Hamilton 20%-ban kb bűnös szerintem az eset miatt!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Amúgy meg kell mondjam, hogy idén hamilton pozitív csalódás volt eddig számomra. Tavaly esett kelt, most meg egyenletesen teljesített. Az, hogy most összeakadtak, az nem világvége. Ebben a balesetben nem lehet egyértelműen az egyikre, vagy a másikra mutogatni.

Amúgy sejtettem, hogy valami ütközés lesz a dologból, mert mindketten forrófejűek.
0
0
0
0
Joker avatar
ceni98 írta:
a futam utolsó 20 körét nem láttam de örültem Alonsonak de Schumachernek ez már kijárt: D nem tom mért de Hamilton nekem k**vára unszimpatikus...1x nyer rögtön azt hiszi h ezzel megnyeri a világbajnokságot de végre megmutatták a kiscigánynak h nem föltétlen kell 1 futam után azt hinni h innentől nyerni fogja az egész VB-t 😃

Jó nagy baromságokat írsz hallod😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Attól, hogy még nem szimpatikus, nem kell cigányozni. Mondjuk nekem nincs most nagyon favoritom.
0
0
0
0
ceni98 avatar
a futam utolsó 20 körét nem láttam de örültem Alonsonak de Schumachernek ez már kijárt: D nem tom mért de Hamilton nekem k**vára unszimpatikus...1x nyer rögtön azt hiszi h ezzel megnyeri a világbajnokságot de végre megmutatták a kiscigánynak h nem föltétlen kell 1 futam után azt hinni h innentől nyerni fogja az egész VB-t 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Kár találgatni így utólag. Azért Hamilton annyira nem lépett meg Alonsotól, mint Vettel a többiektől. Egyébként, ha nem romlik el alatta az autó, akkor tolatva is nyert volna, bár a volnának a sportban nincs helye.
0
0
0
0
Adam996 avatar
de safety-car után ott lett volna mögötte 😃 hát jó kis meccs lett volna 😃
0
0
0
0
no avatar
Nem hiszem 😃 messze volt Hamilton tőle, max a végére érte volna utól, de szerintem nem előzte volna meg 😜
0
0
0
0
Adam996 avatar
DavidGuetta87 írta:
Hamilton is nyerhetett volna, ha nem b.sszák el a kerékcseréjét, mert előtte Alonso előtt volt.... hát ez van.

Alonso megelőzte volna pályán 😆
0
0
0
0
no avatar
Hamilton is nyerhetett volna, ha nem b.sszák el a kerékcseréjét, mert előtte Alonso előtt volt.... hát ez van.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Superlompos írta:
Ez a valenciai futam volt eddig talán a legjobb az idei futamok között. Végre történt valami. Azért örülök, hogy Shchumi dobogóra állhatott, bár kellett hozzá némi szerencse, mert önerőből ez nem sikerült volna. 😀

Én is örültem ezt már 100%-ig megérdemelte rengetegszer esett már ki idén a csapat vagy az autó miatt monacoba is dobogós lehetett volna ha nem büntetik meg és az első helyről indul 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ez a valenciai futam volt eddig talán a legjobb az idei futamok között. Végre történt valami. Azért örülök, hogy Shchumi dobogóra állhatott, bár kellett hozzá némi szerencse, mert önerőből ez nem sikerült volna. 😀
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Joker020 írta:
De az ilyen embereket nem értem. 😃 néger vs. roma 😃 😆 köze sincs a kettőnek egymáshoz...

nekem hami roma s kész 😆 de csak azért hivom igy mert:
1.utalom a romákat
2.mert ugyanolyan a bőre mint egy romának😃

amúgy én sem szertem nagyon maldonadót hanem hamit utálom
0
0
0
0
Adam996 avatar
hát ja ha nincs safety car akkor csak 2. de ha boxba nem előzi meg hamiltont akkor is megelőzte volna utána meg végül is hamilton végig se ment😃 de az tény hogy alonso nagyon szépen ment grosjean-t is hogy megelőzte 😃 Schumi is friss gumikon hogy végig előzött mindenkit a végén😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
most mit kell Maldonadot leromázni? (Hamilton se az!) oké ő hibázta a nagyobbat de Hamiltonnak is lehetett volna annyi esze hogy hagyja a francba az egészet ugyis gyorsabb Maldi! 😃 😜 ezvan ilyen a versenyzés! aki már életében gépnél letolt egy online versenyt akármilyen játékkal mások ellen tudja hogy milyen érzés 😆
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Rohadék Maldonado 😠 . Hamilton ezért vesztett jópár pontot.... 😠
0
0
0
0
Adam996 avatar
Ma Alonso nagyon jól ment végig előzte a mezőnyt kivéve vettelt ő kiesett előle😃
0
0
0
0
AlwinHD avatar
De az ilyen embereket nem értem. 😃 néger vs. roma 😃 😆 köze sincs a kettőnek egymáshoz...
0
0
0
0
no avatar
Inkább Maldonado a ''roma''... (amúgy is úgy néz ki) Nem az F1-be való a görény....
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Gratula Maldonadonak 😀 😉 kiütötte a roma gyereketl😆😉
Teljes szivemböl örülök neki😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
robot fiu írta:
Örüljünk mi Ferrarisok hogy fettelkének nem jött össze,és a szerencse a mi oldalunkon állt!😎De morci volt fettelke,de megértem őt,állandóan csak nyerni akarna,mert ez egy verseny! De mindenkinél mindig van egy jobb!😂

Ferrari the best ! 😃 😀 😉
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Ja, én inkább nem is mondom hogy-hogy nevezném tettét.😜
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció