nekem egy fél perc kb. talán kicsivel több.
valaki nem tud valami programot a bootolás gyorsitására? mert én még nagyon régen találtam egyet, és a bootoláskor amikor bejön az XP/Vista logó (már akinek pl nekem semmi😜) alig ment 2-3-szor végig az a csik.
pomrum írta:
Ez megint egy "hülye" téma, mert lehet hogy egy jól optimalizált P2-es gyorsabban bebootol mint egy jól telepakolt Quad rendszer.😊
Ez így igaz! Mikor újraraktam a rendszert, hihetetlen gyorsan felállt a Windows. Most, hogy van rajta 400 giga miegymás, így egy kicsit időigényesebb! De még így is viszonylag gyors mert optimalizáltam a Windows-t, és ezt észrevenni rajta!
Nekem olyan 10-15mp, most mivel újra lett húzva a rendszer kb. 4-5mp 😃
ezt komolyan mondod?😲😲😲
Nekem olyan 10-15mp, most mivel újra lett húzva a rendszer kb. 4-5mp 😃
az durva
valaki nem tud valami programot a bootolás gyorsitására? mert én még nagyon régen találtam egyet, és a bootoláskor amikor bejön az XP/Vista logó (már akinek pl nekem semmi😜) alig ment 2-3-szor végig az a csik.
1; nincs órám
2; nem szoktam bekapcsolni a gépet
😃😃😃
Ez megint egy "hülye" téma, mert lehet hogy egy jól optimalizált P2-es gyorsabban bebootol mint egy jól telepakolt Quad rendszer.😊
és annak mivolt az értelme hogy 10es skálán hanyasra értékelnéd a crysist pfffffffffffffffffffff 😆
homerun és annak miaz értelme hogy idegesitesz a honlap készítésnél 😆 meglesz minden nyugodj 😆