Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mennyit szeretnél rákölteni?
Milyen AMD-re gondolsz?
Nem "k"-s procihoz nem kell "z"-s lap, főleg olyan fapados....
http://www.asrock.com/mb/Intel/Z97%20Anniversary/
?
vagy ami nekem van: [LINK]
Ami feltehetőleg nem olyan drága.
Spoiler!
Azt látni fogod, mikor már kevés lesz.
Spoiler!
PL ebből lealkudsz pár ezredest és 4-5 évig biztos nem lesznek processzor gondjaid: [LINK]
Szerintetek milyen procit vegyem = i3 6100 VAGY i5 6400 ?
Sok tesztet és videót néztem, de alig van fps külömbség két proci között, az i3 magasabb órajel, az i5nél több a magok száma :S Nem tudom érdemes-e azt a +20 ezret kiadni az i5 ért ha teljesítménybe nem olyan nagy a különbség. Szerintetek melyiket válasszam ? Mert pl:ha i3at veszek akkor az a +20ezret betudnám forgatni más alkatrészbe , gondolok itt a videókártyára, de viszont úgy akarom összerakatni a gépet hogy legalább 3-4 évig nem akarok lecserélni benne semmit.
Szerintetek ez miért van ?
u.i. ? bocsi, a fatrerod gépének a hűtőjét néztem! 😆 😂 😂 😂
mi szerint nézitek hogy jó-e?
[LINK]
durva hűtés kell neki?
Nekem Q9300 volt a mostani előtt.. Elég jó kis proci volt az is! 😀
Q8300 jó vétel: [LINK]
Én ha befér a keretbe inkább venném a q procit.Az hogy még most nincs szükséged 4 magra, nem biztos hogy később is így lesz.