Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Flashtool-al akarom a telefonom Sony Xperia U frissíteni de ezt írja.
http://www.kepfeltoltes.hu/130115/N_vtelen_2_www.kepfeltoltes.hu_.png
Pedig rendszergazda módban futtattam telepítettem a drivereket de nem akar összejönni.
így dugtam rá. Telefon kikapcsolva, hangerő gomb lenyomva tart és rádugtam de nem megy. Tipp?
Alex1997 : oké hogy segitőkész akarsz lenni, de nem ez az első hogy hülyeséget írsz, ha nem értesz hozzá, inkább akkor ne is szój hozzá, mert félrevezető.
Vissza lehet állítani akármilyen romot odinnal. Akár a legelső 2.2-t is.
A rootot meg tudom hogy lehet visszavonni, a kérdés az, hogy az akku statokat hogy lehet custom recovery nélkül törölni.
Alex1997 tényleg hülyeséget írkálsz,de neharagudj 😆 (röhögnöm kellett)
Amúgy itt egy oldal ahol telefonokról van szó hátha ez hasznodra váll 😀
[LINK]
Vissza lehet állítani akármilyen romot odinnal. Akár a legelső 2.2-t is.
A rootot meg tudom hogy lehet visszavonni, a kérdés az, hogy az akku statokat hogy lehet custom recovery nélkül törölni.
Sziasztok. Galaxy minire fel lehet rakni egy régebbi szoftvert? Mert amióta fel lett frissítve nem működik a kikapcsológomb.
Persze főzött romot gyáit nem.
Sziasztok!
Szeretnek csinalni egy battery stat resetet. Tudom hogy CWM-el lehet, de szeretnem gyari allapotban tartani a telefont. Lehet ezt valahogy mashogy? Rootolni oke, mert vissza lehet vonni ha az kell.
SE xperia mini st15i
Vagyis hogy lehet-e Unrootolni? szerintem igen a rendszerviszaálitással.
Szeretnek csinalni egy battery stat resetet. Tudom hogy CWM-el lehet, de szeretnem gyari allapotban tartani a telefont. Lehet ezt valahogy mashogy? Rootolni oke, mert vissza lehet vonni ha az kell.
SE xperia mini st15i
Sziasztok :)
Valaki nem tudja hogyan tudnám leszedni a telomról a 4.04-et (ICS). Vissza szeretném rakni a 2.3.7 rá ha lehet. Sony Ericsson WT19i a telefonom.
Hivatalosan sehogy szerintem de főzöt romot lehet Cyanogen Mod 7.1 szerintem nagyon is jo. Sony hoz nem értek de google a barátod. Vagy keress valakit aki ért hozzá. :-(
Valaki nem tudja hogyan tudnám leszedni a telomról a 4.04-et (ICS). Vissza szeretném rakni a 2.3.7 rá ha lehet. Sony Ericsson WT19i a telefonom.
kérem valaki help.Mit kell tennem hogy telepitse a 750 mg-t? a sony xperia j van nekem,nekem azt iria ki hogy tedd bele a sd kartyát vagy csinálj helyet,de van hely es van sd kartya benne még van 7-gb szabad hely.
o_O Nemtudom de mostanába a sonyk meg nokia telefonoknál egyre öbbször jelenkezik ez a probléma :'(
De én úgy tudom,hogy a ruszkiknál már kint van, de ide csak március környékén fog jönni... remélem nem igaz...😞
Ha a cikket elolvasod akkor látod hogy a srác magyar és 8-9.-én kapta rá a frissítést itthon tehát hamarosan megkapjuk mi is 😀
Samsung galaxy S Advance I9070P-re mikor fog kijönni a Jelly Bean 4.1? Nem lehet előre tudni?
A kártyafüggetlen telokra már lassan felmegy 😀
http://mobilarena.hu/hir/galaxy_blog_s_advance_jelly_bean_alapokon.html
Én is várom már 😀 😊
Játékok alatt lassabb Meg amikor gépelek akkor is lassabb:/
User error? Mert nekem ICS-vel szépen futnak a játékok Nfs MW 2012-ön is Sony Xperia U T-mobile,hivatalos frissítéssel van
És azzal mit tok csinálni? Ehhez nem értek.
Tudtok-e nekem információt ZTE Grand X IN telefonról? Pntosabban hogy várható-e rá 4.1 frisítés és hogy hogyan is kell megcsinállni? Vagy vigyem be a szolgálltatóhoz és kérdezzem meg ott? Kösz előre is. Üdv Alex
Játékok alatt lassabb Meg amikor gépelek akkor is lassabb:/
User error? Mert nekem ICS-vel szépen futnak a játékok Nfs MW 2012-ön is Sony Xperia U T-mobile,hivatalos frissítéssel van
am eddig picit szagattot a GTA3 most ha felrakom az a Chainfire 3D progit akkor mennyire fog jobban menni?
Én annak idején a mobilaréna fórumon tanultam meg. Ott általában részletesen kitaglalják az adott típus rootolási léehetőségeit, és segítenek is ha elakadtál. Olvass rendesen utána mielőtt belevágnál. Én egyébként annak idején a Galaxy Ace-t is szinte azonnal rootoltam, és az Xperia P-t is.
találtam egy épen erre írő leírást 😀
amúgy elvész a garancia de elvileg ehez a telóhoz van unroot is tehát ha lesz valami baja akkor unroor és szervíz 😃 megpróbákozok vele drukoj 😆
Ha olyan a root akkor unrootolható ahogy írtad is, és akkor érvényesíthető a garancia. A környezetemben volt is erre példa, és semmi gond nem volt.
Sok sikert a roothoz, remélem nem lesz semmi fennakadás.
Én annak idején a mobilaréna fórumon tanultam meg. Ott általában részletesen kitaglalják az adott típus rootolási léehetőségeit, és segítenek is ha elakadtál. Olvass rendesen utána mielőtt belevágnál. Én egyébként annak idején a Galaxy Ace-t is szinte azonnal rootoltam, és az Xperia P-t is.
találtam egy épen erre írő leírást 😀
amúgy elvész a garancia de elvileg ehez a telóhoz van unroot is tehát ha lesz valami baja akkor unroor és szervíz 😃 megpróbákozok vele drukoj 😆
EDIT:ha minden igaz sikerült
Oke, nem feltetlenul az kell, de akkor miket tudsz ajanlani? Allitolag Sennheiser cx 300 nagyon jo, bar nem tudom hogy megerne-e egy fulesert
Nekem volt egy hasonló paraméterekkel bíró telefonom, egy Galaxy Ace. Én annak húztam a prociját, cserélgettem rajta a főzött tuningolt romokat, de érdemleges teljesítmény növekedést nem tapasztaltam. Kisebb hardverigényű játékoknál előfordulhat javulás, de egy komolyabbnál kétlem. Az is változó, hogy melyik telefon mennyi húzást bír el. Van amelyik minimálisat, van amelyik többet, de olyan is van amelyik semmit.
hát ezt fel lehet húzni 1Ghz ig.
am a GTA3 még x8 is fut csak root olni kell meg +150mhz
De ha ezt így tudod, akkor miért kérdezel rá?
Ha jobb lesz, akkor csináld meg. Nem nagy tudomány. Majd kiderül, hogy mennyire bírja a húzást a telefon. Nálam 5-10 percenként kifagyott húzott procinál játék közben. Ha szerencséd van neked bírni fogja.
Egyébként a főzött romok majdnem mindegyike már eleve rootolt, és akad amelyik húz is a telefonon.
na de itt a problem nem tudom hogy kell root-olni soha nem csináltam igazából félek tőle de a szórakozásért mindent megteszek!
Nekem volt egy hasonló paraméterekkel bíró telefonom, egy Galaxy Ace. Én annak húztam a prociját, cserélgettem rajta a főzött tuningolt romokat, de érdemleges teljesítmény növekedést nem tapasztaltam. Kisebb hardverigényű játékoknál előfordulhat javulás, de egy komolyabbnál kétlem. Az is változó, hogy melyik telefon mennyi húzást bír el. Van amelyik minimálisat, van amelyik többet, de olyan is van amelyik semmit.
De ha ezt így tudod, akkor miért kérdezel rá?
Ha jobb lesz, akkor csináld meg. Nem nagy tudomány. Majd kiderül, hogy mennyire bírja a húzást a telefon. Nálam 5-10 percenként kifagyott húzott procinál játék közben. Ha szerencséd van neked bírni fogja.
Egyébként a főzött romok majdnem mindegyike már eleve rootolt, és akad amelyik húz is a telefonon.
Nekem egyvolyan kerdesem lenne hogy a Skullcandy fulesebol melyiket tudnatok ajanlani ami max 8ezer forint korul mozog de nagyon brutal? Van nekem egy Win Phone-os agyba dugos fulesem, csak azt lekell ragasztanom. Esetleg mondhatnatok meg effele jo fuleseket, elore is koszi :-)
Sziasztok! MyAudio Mint tablet minőség szerintetek milyen? Bocs dez most rohadt fontos lenne ha.pehet gyorsan. :-(
szerintem nem olyan rossz :D
nem muszály mindig túlárazot SAMSUNG-ot venni!
edigitál-ba kapni 29.000Ft 2 magosat! :D
am megéri root-olni?
mert most nem igazán futnak a game-k! ha root-olnék és ráraknék valami costum ROM-ot akkor szagatásnélkül futna a GTA 3 is!
Milyen telefonról van szó?
Huawei Ascend Y200
900mhz felé szerintem ne nagyon.
Sziasztok! MyAudio Mint tablet minőség szerintetek milyen? Bocs dez most rohadt fontos lenne ha.pehet gyorsan. :-(
szerintem nem olyan rossz 😃
edigitál-ba kapni 29.000Ft 2 magosat! 😃
am megéri root-olni?
mert most nem igazán futnak a game-k! ha root-olnék és ráraknék valami costum ROM-ot akkor szagatásnélkül futna a GTA 3 is!
Huawei Ascend Y200
Majd ha laptop hazakerül,azon próbálkozom! 😀
U.I:mostanság meg elkezdett szaggatni a telefonom pl:mikor a Pou nevű játékban eldobom a labdát laggol mint az atom(Play-ről szedtem,viszont haverom Mini2-én simán megy)
Valaki valami megoldást/okosságot tud mondani? 😳
Kösz!!! Amúgy valakinek nincs véletlenül? My Audio tabletje?
am megéri root-olni?
am megéri root-olni?
Hali van egy Sony Xperia U-m 2.3.7. (GingerBread)
és tudom hogy van rá ICS de amikor frissíteni akarom Sony PC Companion 2.1-el de azt írja ki hogy a telefonja napra kész. Amikor csak 2.3.7.-es droid van rajta... És ha telón szoftver frissítésre kattintok akkor is ez van :S valaki valami tipp?
Szerintem ne rakd fel a 4.0-t. 2.3.7-el sokkal jobban jársz. Amúgy ha valami kell akkor szerintem itt érdeklődj 😀 :http://prohardver.hu/tema/re_sony_xperia_u_a_kis_herceg/hsz_1-50.html
Oké köszi de mi a baj a 4.0.4.-el?😃
Ha rendesen megcsinálod a frissítést akkor nem lenne szabad rosszabbnak lenni. Frissítés után célszerű egy gyári visszaállítást csinálni. Talán nem kártyafüggetlen a telefonod, és az ICS meg arra jött ki. Nálam is ez volt a P esetében, több hónap után jött ki a szolgáltatói frissítés. De én nem vártam, hanem felraktam a független romot flashtoollal.