Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Linuxot(Ubuntu) rendszert használtam,de megakartam csinálni, azt,hogy legyen egy windowsom és legyen egy linuxom is egyszerre két particion...Nem sikerült...Feltelepitettem a windows 10et,de eltűnt illetve elérhetetlenné vált a linux rendszerem,nem bootol...
PEdig kellenének onnan az adatok a linux rendszeremről,na most akkor hogy hozzam vissza windows alatt azokat az adatokat amik linuxon és a linuxra(EX4) formátumra formázott particion vannak nekem? Segitsetek
Üres volt merevlemez utána raktam rá a windowst. De ha nincs rajta minek írják oda? Van aki odahaza ugy várja a gépet hogy megjött és lehet is bekapcsolni. Megjött a gép mondtam tesomnak van rajta linux csak be kell kapcsolni 😆. @nyád egy parancsor fogad...
Azért azt még mindíg nem értem hogy az a 4 laptop amit beszereztem mindegyikre az volt írva hogy van rajta linux telepítve viszot csak a konzolt kozta fel valamilyen hibával... és én nem értem hogy direkt rosszul teszik fel rá őket?
szerk: ott van a gond, hogy szerintem csak formázta a Linuxos partíciót, csak ugye ott vannak rejtett partíciók is. Ha törlöd az összes partíciót a telepítőben a HDD-ről szépen sorban, majd azt mondod neki, hogy hozza létre a win a partíciókat az immár üresre jelölt lemezen, akkor a win létre is hozza, beleértve a saját rejtett partícióját is.
Volna egy sürgős kérdésem! 😀 Nővéremnek lett véve egy új laptop szóval eredetileg linux lett volna rajta, próbáltam rá win 7-et rakni le lett formázva de nem enged telepíteni mert azt írja nem megfelelő a fájlrendszer!
Milyen program létezik amit rá lehet rakni pendrivre és azon keresztül fájlrendszert változtatni?
De végleg kitöröltem mindent ami Logitech-el kapcsolatos dolog volt és 1 héttel ez előtt került a gépre és most tökéletesen megy, még azt is beállítottam neki, hogy automatikusan induljon a Win10-el nehogy nekem megint szemétkedjen.
Most még azt is csináltam, hogy az előlapi bővítő 5,25'-ös egységből (USB 2.0) kihúztam és az alaplapiba dugtam be, és mondjuk így azt is érzem, hogy kicsit gyorsabban reagál a dolgokra, valamint az input lagg is csökkent, de ez még mindig a jelenlegi "monitorom" miatt van.
De azért köszi a segítséget!
Ahogy én most utánaolvastam, azt javasolják, hogy próbálj régebbi drivereket telepíteni (LGS 8.58, LGS 8.45), illetve próbálj másik USB-portba csatlakozni, esetleg a billentyűzetet is próbáld máshova csatlakoztatni, cserélgetni vagy hasonlók.
A supportnál találtam egy hasonló problémát, ott azt írták, hogy ahová feltelepül a progi ott töröljem ki az "LWPGames.dat" fájlt de ilyen nem létezik egyik könyvtárban se, rejtett fájlként se.
http://forums.logitech.com/t5/Logitech-G-Controllers/Driving-force-gt-problem-with-logitech-profiler/td-p/1004509
Olyan ideges vagyok emiatt, hogy a sírás kerülget lassan, és nem ez az első eset, hogy ilyet csinál a gép, általában ilyenkor egy reset meg szokta oldani a dolgokat, de most már tényleg nem tudom mit kellene tennem.
Most ez milyen jelenség akar lenni?
Mivel lehet ezt orvosolni?
Ja és a legjobb az egészben az, hogy én 180°-ra állítottam Gridre a kormányt, ennek ellenére a probléma létezése óta 220°-ot lehet forgatni rajta.
És jó lenne azért mert ETS2-t elég nehéz lenne 220°-os forgathatósággal játszani.
Win 10 64bit
Ha a Win 10 miatt van reggel nekiesek és visszarakom a 8.1-et az szent isten....
Aki tud segíteni annak nagyon szépen köszönöm előre is!
Az lenne a gondom (a mai nap merült fel), hogy a Letöltések mappa csak töltődik és töltődik de nem hoz be semmit sem...
illetve a Google Chrome lefagyott, vagyis be sem hozza, hanem egy 1 óra után.
Valami ötlet?
Letörölni sem engedi, mert az a része is le van fagyva, vagyis szintúgy nem hoz be semmi uninstaller-t a Chrome-hoz, ha a "Programok törlése és módosításánál" megpróbálom kitörölni.
Az lenne a gondom hogy mostanában kaptam egy csomó játékot és minden második valamilyen dll File hiánya miatt nem indul.. leggyakrabban ezt az mvscr100 vagy mit nem talál.
Leszedtem de nem tudom hova kell beilleszteni.
Illetve feltelepítettem valami dll fix-ert az végig ment de utána sem találta.
Mi lehet a gond vagy mi ez? miért hiányoznak dll file-ok?
Következő van pár problémám az okostévénkkel.
1. Berakom a pendrivot, megjelenik a bemeneti listánál. Rákattintok a filmre ami mkv fájl és el is indu...Viszont a felirat nem megy a filmmel együtt sőt abban a mappában a tv-n amin a filmet találom a felirat nincs. A pendrivon rajta van a film és a felirat mellette, de a tv csak a filmet mutatja a fájlok között a feliratot nem (ami srt fájl). A beállításoknál meg le van zárolva a feliratos menüpont a tvben.
Szóval az a kérdésem hogy tudom rárakni az srt feliratot az mkv fájlra a tvben. Mert a gépen csak ráhúzom ugye és megy.
2. Milyen típusú fájlokat játszik le az okos tv még pendriveról?
ötlet??
"Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: RE5DX10.EXE
Alkalmazás verziója: 1.0.0.129
Alkalmazás időbélyegzője: 4a531c50
Lefagyási aláírás: 9a24"
régen ilyet nem csinált, nemtom mit kéne megkutyulnom....
Vagy próbáljam meg újra telepíteni és megint mindent elkezdeni felrakni hátha azzal basztam el vmit?
Mikor letelne a 30 perc(annyira van állítva) akkor hirtelen lekapcsol a gép és vissza,a ventiket felpörgeti mint újraindításnál csak hogy a bejelentkező képernyő fogad.Mintha elakarna aludni,csak kb 1 másodperc alatt fel is ébred magától,ez mitől lehet??Illetve van rá valami megoldás?
Mellesleg, amit linkeltem neki rögtön az első találat a Google-ban a feltett kérdésére.
Amúgy ezek a fórumok épp azért léteznek, hogy kérdéseket lehessen rajtuk feltenni. Mindamellett a google találatai között sem mindig egyszerű eligazodni. Még mindig nem elég okos ahhoz, hogy simán be lehessen gépelni egy kérdést, tudni kell a megfelelő kulcsszavakat a megfelelő sorrendbe beírni, hogy tényleg releváns találatokat kapjál. És akkor még nem beszéltünk a sok fals információról, amivel tele van a net, mondjuk a fals információ az ilyen fórumokra is jellemző...
De egyszerűbb ugye itt megkérdezni bármit legyen az akár hülyeség, mint kicsit utána olvasni vagy, csak rákeresni.
Kicsit használhatná az eszét a mai generáció, akik felnövőben vannak, mert úgy érzem a többsége kezd átmenni az agyhalott kategóriába. (Tisztelet a kivételnek)
Spoiler!
Sziasztok van egy gépem összekötve a netes dobozzal 😜 és ahoz wifin csatlakozik a tv. A tv-n a Bandi-pc mappában (ami a gépen a számítógép->users->bandi meg nyilvános mappa van) gondolom ezek azok. Raktam egyikbe másikba a film mkv-ját az egész mappát is mindennel(vlc tudja lejátszani ha jól tudom, mert azzal megy) nem ismeri fel a tv. A tv-n üres a mappa.
Szóval áttudom valahol húzni a filmes mappát a megosztottba hogy neten keresztül "áramoljon" a film vagy a window media centerrel kell valamit varázsolni? Merthogy azzal is próbálkoztam de azt monjda (amikor a gépnél vagyok) írjam be a tv-n látható 8 számjegyet, amiből egyet se látok.
Hálás lennék ha valaki egy kis ötletet adna mit kezdjek ezzel
Már jó ideje fent áll a problémám(talán van 1 éve is már), bár nem különösebben foglalkoztam vele, de most csak rákérdezek már,mert egyre idegesítőbb!
A probléma első megnyilvánulása az volt, hogy mondjuk nem is tudom, csak simán internetezek, és egyszer csak, nem enged a tálcán kattintani semmire. Pontosabban az adott ablakon kívül semmire sem. Megoldást találtam: a jó öreg szent háromság, ctrl+alt+del, win7nél ugyebár bejön egy külön ablak, menüvel, lemégsézem és tökéletes.
A második előfordulása, amikor videót/filmet nézek pl Media Player Classiccal, akkor random beleteker a filmbe,vagy a mappában levő kövi médiafájlt játssza lem és ugyanígy nem tudok kattintani sehová sem,ezellen azt szoktam, hogy nem nézek full képernyőn semmit, a tálcára kattintok, így nem lesz aktív a lejátszó ablaka és nem ugrál a film sehová 😀
A harmadik, a Teamspeak 3 programon belül, jóformán semmit sem enged, pl a beállítások ablakban egy gombra sem tudok nyomni. Ha van jogom egy szerveren, egeres "húzd és engedd el" módszerrel nem tudok embert huzogatni.... Bár most az egész TS rossz, nem jegyez meg semmit, minden indítás előtt lincenszet kell elfogadni, és nem jegyzi meg az ip-ket, hangbeállításokat...
A negyedik, a ts-hez hasonló, általában olyan játékoknál fordul elő, ami patchert használ. 3-4 játéknál már megfigyeltem, hogy a patcher ablaka bejön, és egy gombra sem tudok kattintani, sehogy sem reagálni, egyetlen egy kivételével: a bezárós kis X.
Ugyanez jelentkezett most a mi nap, a minecraftnál is, miután bejött a java update 66....
A probléma szerintem egy és ugyan az minden esetben, de nem tudok rájönni mi lehet!
A számítógép többször is újra lett telepítve azóta, de a probléma állandó.
Szívesen meghallgatok tanácsokat! 😀 Bocsi a hosszú kérdésért, előre is köszönöm!
Egy olyan problémával találkoztam, hogy a Nokia Lumia 820 telefonom egy olyan hibát ír ki kb. 1-2 órája, hogy:
Remélem valaki találkozott evvel a hibával, vagy ismeri a megoldását.
(Sürgős lenne!)
Előre is köszönöm!