Torrentezésről minden
Minden amit a torrentezésről tudnunk kell, mi az a p2p, aktív passzív kapcsolat, seed szerverek, net sebességek, szolgáltatók, routerek, modemek és minden más ami a torrentezéssel kapcsolatos.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Tilos a warez megosztása és kérése:
- Hozzászólásod nem tartalmazhat warez (crack vagyis törést tartalmazó) oldal linkjét, elérhetőségét vagy nevét, torrent linket vagy elérhetőségét, torrent kiadás nevét, kiadás csoport nevét (warez group), segítséget a törés alkalmazásához semmilyen formában.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nagyon random jelennek meg, ha pl: lenyitsz egy torrentet, vagy ha hsz eket böngészed, változo mikor/hol jelennek meg. Nekem eddig 1sem bukkant fel. Bár amilyen szerencsés vagyok rossz figurát találok, és levesz a pontombol 😆
Én 2 éve vagyok tag, márcsak a 250GB kell seed, hogy lépjek
Karácsony fele is szoktak jódolgok történni, pl én akkor kaptam 3k pontot
Így random megjelennek torrenteknél figurák, és azokat kell gyűjtened.
Ha szerencséd van jó figurát találsz (pl: pontokat ad, stb..) de ha rosszat (pontot elvesz, stb...)
. Kb ennyi
Köszi.
Andris18: Többek között ezért nem használok vírusirtót, csak egy Malwarebyte's Anti Malware van fönt a gépen, azt lefuttatom hetente.
az lenne a kérdésem hogy régebben a eset vírusírtóm volt, most meg avast és észrevette egy torrent crackjénél hogy vírusfenyegetettség, aztán karanténba is rakta asszem, amikor másodszor lefuttattam az adott helyen azt mondta nincs vírus. Biztonságos így felrakni a játékot a a crackkel? Másik oldalról letöltött cracknél is kiírta ugyanezt.
iceman36: próbáld meg egy másik (harmadik) eszközön (2 gépet említettél, mind a kettőn ez a probléma?) Itt konkrétan csak a uTorrenttel tapasztaltad? Ha igen ajánlom a 2.2.1-est [LINK]. Emlékeszem mintha lett volna nálam is egyszer hasonló helyzet és akkor a 3.4.x-es verziónál. Úgyhogy ez a tippem. 😀
Ha ez sem akkor valószínű a szolgáltató, a T-Home-mal nem volt túl sok jó tapasztalatom (sajnos).
Van egy problémám, amit megosztanék veletek, hátha tud valaki segíteni.
Amikor nem töltök semmit, az internet kapcsolat megfelelően működik. Azonban ha elkezdek tölteni, az internet megszakad, de a letöltés a lehető legnagyobb sebességgel jön.
Szolgáltató:T-Home
Vírusírtó:ESET NOD 32 Antivirus 8
uTorrent 3.4.1
Operációs rendszer:Windows 7
Internet:10 MB
Az internet 2 gépre van megosztva.
Korábban nem tapasztaltam ilyet.
Nekem is hasonló problémáim vannak,1mb/sec-el töltök összevissz,pedgi 2-3mb/sec-el szoktam.