Magadról
Akik beszeretnének mutatkozni, vagy már bemutatkoztak azok itt írhatnak magukról, akár képet is rakhatnak be magukról, kezdem!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
15-éves vagyok, Szigethalmon-lakok, Márk vagyok, (legyen elég ennyixd) itt egy kép!
...
Csak az szóljon a topichoz aki beszél is magáról, és ne menjünk át OFF-ba!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem álláshirdetésen vagyunk, hogy annyira bizonyítékot kell felmutatni a tanulmányi eredményről. 😆
Na ez az 😆
Nyelvi előkészítős osztályba járok, múltévben sikerült (bár elég nehezen) megszereznem az angol középfokút.
Kedvenc sportjaim a foci és a kosár, előbbiben nem vagyok valami jó, de már csak a társaság miatt is szeretem 😃 Kosárban a 194 cm-mel, elég jó vagyok 😆 Szeretek gépezni, bár magához a gépehez nem nagyon konyítok(csak az alapismereteket 😆😉 ezen kívül szeretek hétvégenkétn el menni a haverokkal valahova bulizni (vagy csak hülyülni 😃😉
egyenlőre ennyi, ha valakinek kérdése van, tegye fel bátran 😀
apetit hallottad már ezt a viccet?:
-Tudod mi történik ha megválasztják a pápát?
-Fehés füst száll fel a vatikán kéményéből.
-És tudod mi történik ha megválasztják Fico-t?
-Leég Krasna Horka 😃 😃
apetit1989 írta:
Erik94 írta:
Dunaszerdahelyről vagy? én meg nádszegről
Ém meg 22 évig somorjai voltam, pár hónapja költöztem Ekecsre!
én meg mióta élek Budapesten lakok
énmeg ujvárban születtem, de viszont ahogy hazaengedtek anyummal a szülészetről, párkányban élem az életem 😆
Dunaszerdahelyről vagy? 😲 én meg nádszegről 😆
én meg mióta élek Budapesten lakok 😃
Dunaszerdahelyről vagy? 😲 én meg nádszegről 😆
Nem is olyan rég regisztráltam ide. Veszprémből vagyok!
Ja és ami a legfontosabb: Örülök, hogy itt lehetek! 😀
Na Hellótok!
Tóth Gergő vagyok 14 éves Dunaszerdahelyről (ha nem tudod hol van:Google maps)
Ha valaki még valamit akar tudni rólam az küldjön nekem üzenetet.
Elég szűk szavú vagy😀
19 éves vagyok, végzős. Most fogok érettségizni emelt szinten minden tantárgyból. Jövőbe néző terveim a következőek:
Ha sikeresen megszerzem az érettségit utána grafikusi szakra szeretnék menni, és mellette programozást szeretnék tanulni. Alap programozást (Turbo Pascal-t) megtanultam már, és nagyjából tudom is. De szeretnék másfajta programozást is tanulni (C;C++;BASIC;stb...)
Párkapcsolatban élek, már lassan 2 éve.
Hobbim közé tartozik a számítógépezés, motorozás, quadozás. És most készülök az autójogsira, utána pedig a motorjogsira.
Szerintem röviden ennyit magamról. További információkért keressetek engem 😀
Tisztelettel.
Raptor-Z
Tóth Gergő vagyok 14 éves Dunaszerdahelyről (ha nem tudod hol van:Google maps)
Ha valaki még valamit akar tudni rólam az küldjön nekem üzenetet.
CoD4Host
gyere ide, TDM van 😃
és stb 😆
(visszaolvastam párat, én is hozzászólnék 😃 )
a mai csajoknak mi kell ?
feltételek:
1. pénz+nagy szerszám
2. pénz+BMW ( a BMW péniszhosszabító)
3. mégtöbb pénz
😆
ahogy tetcik mondani😂
de az nagyon ritka
mint a fehér holló?
talán annyira nem
feltételek:
1. pénz+nagy szerszám
3. mégtöbb pénz
😆
ahogy tetcik mondani😂
de az nagyon ritka
mint a fehér holló?
feltételek:
1. pénz+nagy szerszám
3. mégtöbb pénz
😆
ahogy tetcik mondani😂
de az nagyon ritka
feltételek:
1. pénz+nagy szerszám
3. mégtöbb pénz
😆
ahogy tetcik mondani😂
feltételek:
1. pénz+nagy szerszám
3. mégtöbb pénz
😆
ahogy tetcik mondani😂
feltételek:
1. pénz+nagy szerszám
3. mégtöbb pénz
😆
Hát sajnos ja
feltételek:
1. pénz+nagy szerszám
3. mégtöbb pénz
😆
Támogatókat keresek Virtuális Rally és Drift versenyekhez egyaránt. Évente havi szinten legalább 2-3 versenyen részt veszek általában. Eredmények is vannak most már. Támogatás nem csak anyagi lehet, bármilyen fel ajánlást el fogadok. Természetesen ezért az autón fel lennének tüntetve a támogatók logója, és ugyan úgy a pólókon amiben részt veszek a liga találkozókon. Egy-egy versenyen körülbelül 20-25 induló szokott lenni ami biztos. Ha bárkit érdekelne keressen meg itt,e-mail-ben vagy akár személyesen is.
Üdv: ADTA
am már írtam magamról 😆
Nem tom h nyomja ki, de nem hinnem h rosszul 😃 Asszem o a Schwarzi szintre akarja magat gyurni 😃 Nekem meg mar hianyzik h vkit vhogy elgyepaljak 😃 Nekem meg a nokhoz van egy sztorim... Tavaly osszejottem egy csajjal es 3 honap utan mar hajlando sem volt velem beszelni... Konyorgom 2xer mentunk el randizni, es meg o mondta h eloszor jobban meg kell ismerkednunk... Raadasul a vegen SMS-ben szakitott velem a kocsogje... Ha most itt lenne kezet labat nyakat tornem a rohadeknak 😠 A vicc az h azota egy szot nem beszeltunk, es nem is lattuk egymast... 😜
Hát ha schwarzi szintre akarja vinni magát, ahhoz nem kis edzésre lesz szüksége. A kiegészítő szerekről nem is beszélve.
En se vok kis ember 😆 Sajnos majdnem 100kg vok de birkozok mellette szal .... 😃 Egyszer 1gyerek felb@szta az agyam, finoman megloktem, es a szaja folott picivel elkapta a pad 😆 Omlott a vere rendesen de megerdemelte 😃 Abba a suliba az osztalyunkban mindenki utalta szinte a masikat es mikor megvertem vkit az isztaly kurvai mindig melle alltak, soyt meg a kis seggnyaloi is holott ok is utaltak ot 😆 Egyszer egy gyereket a padon folytogattam, de nem kaptam erte semmit 😜 Edzotarsaim is allatok, egyik gyerek 75 kg (110 kg-t kinyom fekve!) azt jatszotta a haverjaval hogy o birkozik, de a haverja barmit csinalhat... ez eddig oke volt de a tarsam megunta es lefejelte 😆 uhh meg eszembe jutott meg egy: voltam kb elsos es egy idosebb gyerek b@sztatott... lefogott 4onket de en kiszabadultam es ugy orrba b@sztam h fel napig eredt az orra vere 😆 Meg kerestek is tanarral de nem talaltak meg 😆 Vhogy az ilyesmiket szinte mindig megusztam 😆
Elég hasonló a múltunk 😃 de az a haverod nem mind1 hogy szabályosan nyomja e ki a 110kg ot 😃 mert szabálytalanul terembe srácnak ment 120kg al... szabályosan 80 al is alig ment 😃
Én 198cm hez 100kg vagyok 😃 de már nem verekedek jó 7éve 😃 mert nem szeretnék shiten ülni 😃
Én se vagyok nagy bunyós, amit általánosba kapott a gyerek ,az nem nagy durranás, meg, hogy mostanság falhoz vertem osztálytársam......
Nem szoktam fel venni dolgokat, meg halál nyugodt vagyok....
Na én sem akarok kimaradni 😜 😆
Hát 85kg, 195 cm magas srác vagyok. Hát 2 ajtós szekrény 😃 Nem vagyok nagy bunyós, mivel elég nagy a humorom, és mindenből viccet kavarok, de amikor vhogy nincs olyan kedvem, akkor mindent megértek, és hát ha bunyózni kell akkor ott vagyok, csak nem vagyok benne jártas, mivel nincs kit szétverni 😆 Meg hát mostanában ATOM kocka lettem, így nem nagyon törődöm semmi mással 😆 tom h vmi mást is kéne csinálni de hát most ez jön be nincs mit mást cisnáljak... De én belül tom, h ha nagy dolog van, és most igazából neki kell álni annak a csávónak akkor ott vagyok...
Van egy jó sztorim 😃:
Egyszer megyek az utcán a boltba és ott nagyban söröznek, volt ott cigány meg minden nem volt semmi bemenyek megveszem ami kell és amikor kijövök ott nagyban a kis köcsög cigó a hülye 50-60k-s haverjainak menőzött, h ezzel a csajjal, h bánik meg minden. Oda megyek mert láttam, h a csajnak nem tetszik és megkérdezem a köcsögtől, h te ezt élvezed? Hát ott lerakni a sörös dobozt és jött hozzám, talán meg akart fejelni nem tom 😆 Mivel azt tudom, h mindig a tied kell elgyen az 1. ütés és azután minden oké(nem mindig lehet máshogy is csinálni, de több az esélyed, ha 1. a tied) ... Ahoy jött felém jól megrúgtam mellkason, lehet h be is tört valamilyen de szartam rá, hisz
- Önvédelem volt
- Emberi társam védtem meg
Szerintem ennyi elég is lenne 😀
Tovább mentem, a csaj megköszönte és kész 😆
Na ennyi lenne 😃
Én "csak" 1év 2 hónapot, de az is elég volt, hetente 2x pártfogóhoz járkálni, 22:00 után nem lehettem kint, bár ezt nem tartottam be... 😆
Nekem is volt hasonló ügyből rendőrségi ügyem, 9 hónapig húzták, mire kiderítették, hogy benne se voltam.
Meg volt egy felfüggesztettem is, de az is önvédelem volt...
haverom most kapót 3év felfüggesztettet
Meg volt egy felfüggesztettem is, de az is önvédelem volt...
Csak ezekkel a dolgokkal is az a baj, hogy csak azt látják, amikor te csinálsz valamit! 1-2 eseten kívül, mindig én szívtam a ****! Érdekes módon mindig azt szúrják ki aki csak megvédi magát...
haver ezért volt rendőrségen mert az látták mikor a gyereknek el törte az állkapcsát de azt nem látták hogy mit csináltak vele
Általánosban 3 évig hallgattam ,hogy milyen álszent vagyok stb, mert nyomi osztálytársam pofázott, én meg 1,5 m-ről tarkón rúgtam, meg naponta kapott.......karatezott is, csak füstbe ment terv, emrt fél év után kapott 1 tockost és összeesett....
Majd 8-ik végén rájött ofő, hogy miért kap a gyerek, aztán leszállt rólam....