molfer98 írta:
mondjuk csak netezésre használnám 😀
Az a gép sajna ami neked van nem egy mai darab. Vagy veszel még 1Gb RAM-ot, vagy nem érdemes felrakni W7-et. Egyáltalán azt a gépet nem W7-re találták ki :/
molfer98 írta:
Ha az én gépemre feltenném a windows 7-et akkor milyen lenne?
Magával az OP rendszerrel valszeg nem lenne gond, viszont 1Gb RAM mostanában elég kevés, más programoknál, játékoknál okozhat gondot az erőforrás igénye miatt.
FoLey-v írta:
Köszönöm a válaszokat akkor visszatérek XP-re 3 év után 😀
Amúgy az elöző hozzászólásokat olvastam,h sokan az XP-t szídják,mert ósdi meg lassú meg bla bla,ha nem lenne XP akkor nem lenne 7,mert nincs miről áttanulmányózni ha megjönne a win 8 akkor a 7 lesz a szar? 😊
Nem hinném, mert az eddig alpha veriójú Win7 egy rakás huladék volt, bár ez persze még változhat...
Az Xp már tényeg elavult, de attól még nem rossz. Akinek Dx10-es vagy annál jobb videókártyája van legalább 2 GB társaságában, annak érdemes váltani Win7-re.
Kisebb gépekre Xp is jó. A retró gépekre meg Win98 SE.
Igen XP azoknak jó akinek nincs meg a 2GB ram mint nekem és feleslegesen használtam a win 7-et játékokra jah meg DX 9
A win 7 inkább újabb cuccoknak jó választás,mert jobban kihajtja mint az XP
FoLey-v írta:
Amúgy az elöző hozzászólásokat olvastam,h sokan az XP-t szídják,mert ósdi meg lassú meg bla bla,ha nem lenne XP akkor nem lenne 7,mert nincs miről áttanulmányózni ha megjönne a win 8 akkor a 7 lesz a szar? 😊
Nem hinném, mert az eddig alpha veriójú Win7 egy rakás huladék volt, bár ez persze még változhat...
Az Xp már tényeg elavult, de attól még nem rossz. Akinek Dx10-es vagy annál jobb videókártyája van legalább 2 GB társaságában, annak érdemes váltani Win7-re.
Engem személyesen nem érdekel a win 8... Bevált a win 7.
Ha nem játékra kell a gép 1.6 -os procival, és egy giga rammal is működik, gyors stb.
Tapasztalatból beszélek, nem egy helyen raktam fel win 7-et. Mind elégedett. Nehezebb megölni a win 7-et mint az XP -t.
Én amíg nem jött a win 7 hónaponta kellet újraraknom a gépem mert lassult le, hibák keletkeztek, stb. Vistáról nem is beszélve... az már ahogy felraktam rá 1 napra sz*r volt...
Én kis gépre ajánlom csak az XP -t
Gamer125 írta:
Igen,én is leszedtem,de a gép már nem bírta,de tényleg szebb lett.
Am a win7 32-bites az mennyit foglal?
Ultimate 32bitesem van, a Windows mappa 12,5GB...de azért minimum 15Gb jó ha van neki. 😃
A Microsoft oldala is ezt írja: 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) szabad lemezterület
Én arra lennék kíváncsi hogy létezik XP-re DirectX 10?? Mert nekem XP-m van és letöltöttem egy directx 10 for windows xp fájlt és szerintem tényleg szebb lett néhány játék tőle.
3 giga ramod van, erre még a 32 bites a legjobb.
Mindegy melyik verziót teszed fel, mert csak a funkciókban különböznek amik külön nem terhelik a géped. A Starteren kívül az összes jó szerintem.
Win7 64bit gyors megbizható könnyen kezelhető csak ajánlani tudom ,netem is sokkal stabilab gyorsan fellál a kapcsolat inditáskor xp nél ez 40 másodperc volt buutólás után még win7 nél meg egyből van netem
meszes17 írta:
szerintem a windows fajtak legjobb tulaja szerint:
linux(pl ubuntu,kubuntu,xubuntu...) - legbiztonsagosabb rendszer(nehéz feltorni)
mac/macintosh(snow leopard...)- leggyorsabb,persze mac-s gépen
windows 7- egyszerü és jo a jatekokra
windows xp-nem kell hozza atomgép de mar regi rendszer,de akinek még jo annak jó
windows vista-ez is gyors és egyszeru tul.képp majdnem win7
A linuxnak nem az a legfőbb erénye, hogy nehéz feltörni. Hanem az, hogy stabil és ingyenes. Én nem szeretem, de fent van a gépemen, netezni szoktam rajta, hogy ne kapjak be ostoba vírusokat.
A windows vistáról mindenki tudja, hogy elfuserált szemétdomb. Nagyot néztem, mikor megláttam, hogy a vista mellé azt írtad, hogy gyors. Még maga az isteni microsoft is elismerte, hogy egy elrontott oprendszer lett.
linux(pl ubuntu,kubuntu,xubuntu...) - legbiztonsagosabb rendszer(nehéz feltorni)
windows xp-nem kell hozza atomgép de mar regi rendszer,de akinek még jo annak jó
Üdv Nekem az lenne a kérdésem hogy most xp-t használok...Mivel jobb a win7...Légyszi nézzétek meg a gépemet és adjatok egy jó tippet....Játékra használom a gépet.
Köszi még 1x 😃
Az a gép sajna ami neked van nem egy mai darab. Vagy veszel még 1Gb RAM-ot, vagy nem érdemes felrakni W7-et. Egyáltalán azt a gépet nem W7-re találták ki :/
Vagy Rakd fel akkor a windows 7 home basic-et annak kissebb a gépigénye csak az a gáz vele hogy egyszeree 3 program futtatható azon:S
Magával az OP rendszerrel valszeg nem lenne gond, viszont 1Gb RAM mostanában elég kevés, más programoknál, játékoknál okozhat gondot az erőforrás igénye miatt.
rajta lenne és lassú lenne😜 készülj rá hogy kb 700mb memóriát ot fog enni átlagban
Az Én gépemen hogy menne a Win7?
amíg 1 giga ramod van nem érdemes feltenni.
de szerintem ha a ramot bővíted még mindig érdemes az XP-t hagyni.
Igen XP azoknak jó akinek nincs meg a 2GB ram mint nekem és feleslegesen használtam a win 7-et játékokra jah meg DX 9
A win 7 inkább újabb cuccoknak jó választás,mert jobban kihajtja mint az XP
Ha nem játékra kell a gép 1.6 -os procival, és egy giga rammal is működik, gyors stb.
Tapasztalatból beszélek, nem egy helyen raktam fel win 7-et. Mind elégedett. Nehezebb megölni a win 7-et mint az XP -t.
Én amíg nem jött a win 7 hónaponta kellet újraraknom a gépem mert lassult le, hibák keletkeztek, stb. Vistáról nem is beszélve... az már ahogy felraktam rá 1 napra sz*r volt...
Én kis gépre ajánlom csak az XP -t
Hali szerintetek egy ilyen gépen melyik oprendszert érdemes felrakni win xp vagy win 7-et ?,most jelenleg win 7 van fenn
Szerintem elég a Win Xp sp3
Én is találtam a régi gépemben lévő alaplaphoz 😀
Ezért kérdeztem,majd akkor felrakom a 7-et.
Hali!
Kérdésem az lenne,h Xp-n keresgélni kellett a kisebb drivereket (pl.HD audio),úgy hallottam Win7-nél nem kell.
Ez igaz?
Win 7-nél nem kell. De érdemes felrakni a szoftvert is, mert anélkül pl az én alaplapim nem tud 5.1-et, és van benne sok hasznos dolog is.
Kérdésem az lenne,h Xp-n keresgélni kellett a kisebb drivereket (pl.HD audio),úgy hallottam Win7-nél nem kell.
Ez igaz?
DCMAN:kösziiiii😀
Nincs mit!!😉
Amúgy szerintem érdemes 2 op.rendszert fenntartani. Xp-t a régebbi játékok miatt, Win7-et pedig az újabbaknak.
Igen,én is leszedtem,de a gép már nem bírta,de tényleg szebb lett.
Ultimate 32bitesem van, a Windows mappa 12,5GB...de azért minimum 15Gb jó ha van neki. 😃
A Microsoft oldala is ezt írja: 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) szabad lemezterület
Mindegy melyik verziót teszed fel, mert csak a funkciókban különböznek amik külön nem terhelik a géped. A Starteren kívül az összes jó szerintem.
Sziasztok!
Egyszer én felraktam a win7-et de ami xp-én ment 80 fps-el a win7-en ment 20-al.
Nincs nagy gépem de miért szaggatnak enyire a játékok.
Ennyire leszivná a gépemet??
És melyik win7 a legjobb gameléshez ami nem szivja le 90%-ba a gépet
64bites Ultimate legalábbis szerintem!!!
Egyszer én felraktam a win7-et de ami xp-én ment 80 fps-el a win7-en ment 20-al.
Nincs nagy gépem de miért szaggatnak enyire a játékok.
Ennyire leszivná a gépemet??
És melyik win7 a legjobb gameléshez ami nem szivja le 90%-ba a gépet
Kell Xp is, mert némelyik játék telepítője meghal a 64-bites Win7-től.
A linuxnak nem az a legfőbb erénye, hogy nehéz feltörni. Hanem az, hogy stabil és ingyenes. Én nem szeretem, de fent van a gépemen, netezni szoktam rajta, hogy ne kapjak be ostoba vírusokat.
A windows vistáról mindenki tudja, hogy elfuserált szemétdomb. Nagyot néztem, mikor megláttam, hogy a vista mellé azt írtad, hogy gyors. Még maga az isteni microsoft is elismerte, hogy egy elrontott oprendszer lett.
Melyik windows7-et tegyem fel amin jobban mennek a játékok, mert hallottam, hogy valamelyiken jobban mennek.
Nem nagy cucc.
Lehet de azért parázok egy kicsit tőle meg úgye nem gyári a win és van egy csomó változat!
Köszi még 1x 😃