XP vs. Vista
Hello!
Gondoltam megnyitom ezt a témát, leginkább kíváncsiságból. Mindenki leírhatja hogy milyen oprendszert használ, és hogy miért. Szívesen várok érveket és ellenérveket az XP vagy Vista mellett/ellen.
Én még nem használtam Vistát csak XP-t, ezért kíváncsi vagyok hogy megéri-e az új oprendszer. Tudom hogy sokat "eszik" a Vista a gépből, kérdés hogy marad e elég kakaó a játékoknak, programoknak?!
(Tudom hogy egyik 32 bites oprendszer sem használ 4Gb memóriát, szóval ezekre nem kell kitérni....amúgy elég gáz hogy az ember hiába vesz 4 gigát....)
Gondoltam megnyitom ezt a témát, leginkább kíváncsiságból. Mindenki leírhatja hogy milyen oprendszert használ, és hogy miért. Szívesen várok érveket és ellenérveket az XP vagy Vista mellett/ellen.
Én még nem használtam Vistát csak XP-t, ezért kíváncsi vagyok hogy megéri-e az új oprendszer. Tudom hogy sokat "eszik" a Vista a gépből, kérdés hogy marad e elég kakaó a játékoknak, programoknak?!
(Tudom hogy egyik 32 bites oprendszer sem használ 4Gb memóriát, szóval ezekre nem kell kitérni....amúgy elég gáz hogy az ember hiába vesz 4 gigát....)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A mai DX11-es karikat, a többi nem tudja kihasználni, akkor minek. Egyre több ember tér át Windows7-re, aki teheti tegye ugyan ezt, én azt mondom.
De Vistára senki se, sokan panaszkodnak, hogy instabil lett, bár nem tudom, sose volt, de ismerőseim, barátaim, tönkretettek 1-2 gépházat miatta.😀
Én még mindíg XP párti vagyok... és ki mondta, hogy a Dx 10 nem megy fel XPre? Én a vidkarim miatt Dx 11-et használok rajta...
Az XP még mindig stabil (Főleg a kevésbé legális EE-k /készül a sajátom/) és megbízható. A Vista egy vakvágány volt... a 7-ben pedíg nemes egyszerűséggel nem bízom... Inkább Ubi (ubuntu). Csak játékokhoz meg csak Win kompatibilis pogrgamoknál Bootolok XPvel.
XP-n Dx11-et? nah azt hogy oldottad meg? 😜
A 10est elhiszem mivel Nekem is volt fenn DX10-em XP-n ([LINK]) de a 11esről csak ennyit [LINK]
(kell egy kis angol tudás)
Én még mindíg XP párti vagyok... és ki mondta, hogy a Dx 10 nem megy fel XPre? Én a vidkarim miatt Dx 11-et használok rajta...
Az XP még mindig stabil (Főleg a kevésbé legális EE-k /készül a sajátom/) és megbízható. A Vista egy vakvágány volt... a 7-ben pedíg nemes egyszerűséggel nem bízom... Inkább Ubi (ubuntu). Csak játékokhoz meg csak Win kompatibilis pogrgamoknál Bootolok XPvel.
XP-n Dx11-et? nah azt hogy oldottad meg? 😜
Én win7-et raknék fel csak a hardvereim nem támogatják 😞 és már unom az xp-t szal csak vistám lehet max
A te gépedre nyugodtan tedd fel a win7-et.
Ha választani kell akk inkább XP vagy WIn7! 😆
Hey hey XP nem kalap!nagyon is király!Windows7-nek még annyi kompatibilitis hibája van!EzéRt sem használom most!
Am. Vista tényleg szemét!
Milyen Windows 7 kompatibilitási problémákról tudsz?
Csak mert én nagyon kevésről és már egy éve használom....
Ha van 2 giga ramod, akkor nyugodtan tedd fel, 5 másodperccel lassabb mint az XP betöltéskor, de utána minden másban jóval gyorsabb!
XP egy picivel jobb de az is már a WIN 7 mellet egy nagy darab szar, már kiment a divatból 😃
Amúgy azért használom, mert a 32 bites rendszerek címtartománya szűk, és mivel 4 giga RAM-om van, az XP csak 3 at látna, és a fene se akarja a memória 1/4ét elveszteni.
De a játékok indítása néha...Idegesítő!
De van egy olyan is, hogy sokkal stabilabb, mint az XP.
Azt 1 évente max ujra kellett telepíteni, ezt meg már nem raktam újra 1,5 éve és tökéletes (sose lesz😞 ) , de elmegy mostanában
Am. Vista tényleg szemét!
Az xp meg nyers erőt jelenti, mivel nem eszi meg a gépet.
Igaz a win7 se annyira.
A vista egy félkész próbálkozás volt. Mint annó a Millennium az XP előtt. A kérdésre egyértelműen XP!
(amugy a kérdésre VISTA )
láttam én már minden félét Win2000-től SuSe Linux-ig Win7-tel együtt de akkor a világ legjobb oprendszere az xp!
PL. : [LINK]