Téged melyik játék idegesített fel a legjobban?
Hello!Ezt a topicot azért nyitottam, hogy mindenki el tudja mondani, hogy melyik játék idegesítette fel a legjobban és miért!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Akk kezdeném:Engem a Ballance nevű játék!Kb 50x próbáltam megcsinálni a pályát!Volt h már az elején,volt h középtájt,de volt olyan is h a végén szúrtam el!XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TVRnek nálam 293 volt a vége, az AI mellettem pont ugyanolyan autóval ment el 338al
Ismerős...és utánna delete 😂
+1 😂
Frász tudja, miért.
Most a Dragon Age Inquisition, kijött az új patch, és mivel szanaszét moddoltam a játékot, nem akartam frissíteni. Hát offline módban 5 percenként zaklatott a játék, míg nem frissítettem, erre elszálltak a modok. Megjött a Mod fix, de a patch miatt bugos lett a karakterem. 120 órám ment a kukába 😃 A frissítés meg egy szirszar, részemről sosem használt opciót frissített. Mondjuk úgy, fel lettem húzva 😂
Kínai bill. volt, szóval az könnyen ment 😃
Most Wantedet és a Carbont ezért nem játszottam még ki soha. (Bár a carbont inkább csak untam...bár az mw is unalmas nekem)
winrar: Akkor eléggé felhúzhattad magad 😆 (Bár nekem azok könnyen mentek)
Viszont Mafia alatt ketté törtem a billentyűzetem (Igaz ezt CoD4nél is produkáltam, bár az nem egészen a játék miatt volt...igaz cod4 alatt tört már fejhallgató és egér is)
Egér "crash" inkább FPS-ek alatt volt jellemző.....>mondhatni ideges típus vagyok
Erre a témára lehet-e videóval válaszolni, mert ha igen akkor megtenném! Ritka az, amikor egy játék felidegesít, de ez... nézzétek meg a videőt! 😀
Prototype: Egy billentyűzet bánta a végigjátszást
Assassin's Creed részei: Volt amikor szó szerint őrjöngtem a gép előtt. Szegény Ezio-t többször is elhordtam mindennek a családtagjaival együtt. Az Ubisoftot sem kíméltem 😃
De azért megmaradtak a kedvencek között 😃
2. The bettle for the middle earth 2 LAN TUNNGLE haverokkal.
Ja és NFS Rivals életem legrövidebb játéka volt... 10 perc után töröltem mindenestül a gépemről
Rövid, semmitmondó, lineáris vacak.
Idegességemben, alig vártam hogy kijátsszam, aztán el is adtam másnap.😂
De ami jobban fel tud idegesíteni az a League Of Poláks (League Of Legends)