Milyen merevlemezt vegyek?
Hello merevlemez vásárlás előtt állok és az a kérdésem hogy kinéztem magamnak egy Western Digital 640GB 32mb Caviar Black et és szerintetek megérné azt a+6-7000 forintot egy Western Digital 1TB 32mb Caviar Black??
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
5 év garancia van rájuk szóval én az 1TB osban gondolkodom szerintetek?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
(ezekből van nálam háromféle is 😀 )
Esetleg valakinek van valamilyen tapasztalata Seagate FireCuda 3.5" 7200RPM, vinyóval?
Szerintetek melyiket vegyem?
1 TB Western Digital Caviar AV-GP HDD (3,5", SATA2, <7200 RPM, 64MB Cache)
Vagy
WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
De amúgy valami hasonlókat szoktak ajánlani, most hirtelen csak így, mert melózok: [LINK]
[LINK]
[LINK]
Vagy más alternatíva?
Azon belül a HGST... 😃
Mondjuk aki még most csöppent bele az informatika világába az nem.
Egyikkel sem lősz mellé. Nekem az előbbi van, 2TB méretű, teljesen rendben van, és kellően gyors is USB3-on.
[LINK]
vagy amit te linkeltél.
ezekben nem igazán vagyok otthon melyik a megbízható
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_western-digital-elements-1tb-k%C3%BCls%C5%91-usb-3-0-2-5-hdd-wdbuzg0010bbk-1129925.html
ezt néztem ki
Ismerős nkm is ... 😠😊 csak nekem ez Seagate val volt, egy 2 hete kb. Amin volt a szerver OS az a HDD behalt, előzőleg még ment, aztán kövi indítás, mondom miért nem talál a BIOS OS-t, aztan hallgatom felsem pörög, mondom faxa, kuka. Azóta egy lapos Maxtor megy helyette
Egy esélyt adok még neki.
WD merevlemezek a legjobbak nálam 100%-os nem egészen 7 év használat után is és lassulás sem tapasztalható. Az meg előfordulhat bármelyik Winyónál, hogy 2 év után beadja a kulcsot, sajna mint minden tömeggyártásban itt is lehet széria hiba. Én még a helyedben újra megpróbálkoznék a WD-vel.
Ha másnem még a Toshiba 500-ast tudom mondani az is egy jó ár/érték arányú Hdd és elég megbízható !
Ez az:[LINK]
Egyszóval, én: WD-t ajánlanám továbbra is! 😀
Ez korrekt nak tűnik
Csak nem értek hozzá hogy most ezek jónak számítanak vagy sem.
Mellé meg egy WD Blue vagy egy gyorsabb WD Black.
Most kezdek építeni egy gépet 3-4 év kihagyás után és sajnos nem vagyok túl up to date benne.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e hibrid SSD/HDD-t építeni, vagy elég egy HDD játékra? Sok helyen olvastam, hogy nyilván gyorsabban beolvas dolgokat a SSD, de nem elég csak az op rendszert arra tenni? Vagy kell egy akkora, amire ráférnek a játékok is, ha gyorsabbnak szeretném tudni őket? Illetve megéri-e?
Köszi 😀
Szívesen 😀
Köszönöm hogy írtál
15k ért lehet már kapni WD Blue HDD t, ami tökéletes
Andris: Nekem Samsung M3 Portable m van 1TB os és lassan 2éve teljesít szolgálatot, és semmi baja hála az égnek. Am USB3 mas is és gyors valóban. 17k volt akkor.
Megnézve, ebből van Seagate és Maxtor lelkű is, nah nekem Seagates van. 😀
Egyéb feltétel az usb 3.0-ás csatlakozó amihez kábel is kéne ha tudtok ajánlani. Max kb 23k-ért ezeket találtam (pcland-es árak)
[url]http://kulso-merevlemez.arukereso.hu/fn:termekek-osszehasonlitasa:western-digital-elements-2-5-1tb-usb-3-0-wdbuzg0010bbk-eesn-p167262634,western-digital-my-passport-ultra-2-5-1tb-usb-3-0-wdbgpu0010bbk-eesn-p283736371,western-digital-my-passport-ultra-2-5-1tb-usb-3-0-wdbgpu0010bwt-eesn-p284302905,western-digital-my-passport-ultra-2-5-1tb-usb-3-0-wdbgpu0010bbl-eesn-p283736373/[/url]
És még valami FONTOS : a fehér my passport hdd-nek úgy látom 32MB cache áll rendelkezésére mint a többi mypassportnak amiknek csak 16MB. Szerintetek lehet pár száz forint miatt ekkora eltérés vagy cssak elírták? Mennyire számít a cahe mérete? (a teljesítményre megyek csak hát fehér szín...)
Egy 250-320Gb-s Satás merevlemezt keresnék, ötlet?
(samsung kilőve, éppen haldoklik)
(Amúgy az miért van, hogy egy 250Gb-s és egy 1TB-s cucc között 2.000Ft a különbség? 😆 😃 )
ha veszek egy külső merevlemezt azt tudom konzolhoz használni?