Sziasztok!
Új vagyok ebben a "G2A" dologban.
A kérdésem az lenne, hogy ti kiszoktátok fizetni a 27% áfát vagy nem? Lehet abból gondom ha nem fizettem ki, mivel meg kell adni a lakcímet stb...?
Nekem egy olyan kérdésem lenne, ha originen megvettem egy játékot és már meguntam, el tudom adni csak a játékot? Természetesen a termék kódra gondolok.
Előre is köszönöm a választ! 😀
Sziasztok!!Érdeklődnék hogy ha veszek valami játékot akkor ott ki lehet választani hogy magyar adóval fizetek vagy adó nélkül!Lesz belőle valami a nem választom ki a a magyar adód? Köszi!!
Barátnőmnek most onnan bogarásztam ki az összes Dragon Age-t, full packos mind. 19k-ért bemákolta a 3 játékot+minden DLC-t, egyedül a "shield" jött rájuk, tehát a végösszeg 20k lett.
Ő azonnal megkapta az összeset.
nem regibe vasaroltam g2an csgo skint es azt írja hogy atadva de se csgoba se steam profilomba nem latom..
vissza igenyelhetem a penzt?(es ha igen hogyan?)
osszesen 2krol van szo
Én sok játékot vettem már g2a-n és én prémium első helyet adok neki.Egyszer se vertek át én összesen 30 játékot vettem bazi olcsón.Szerintem megéri nem vernek át.
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy rányomok a vásárlás gombra és kiírja hogy "a kosarad üres" és mellette egy kis pipa, pedig telefonon teljesen jó?
Sziasztok! Vásároltam a G2An .Le is ment a tranzakció. A kulcsot is megkaptam. De szeretném kitörölni a kártyaadataimat. Hol tehetem meg? Mert nem találom a profilomon belül. Tudtok ebben segíteni?
Én a BTURBO-t írtam be, és 30ft kedvezmény, 908Ft végössz
Abbol nemlehet baj ha outside van beirva? Hun helyett, mert csak 27% adó az is, NAV rámrugja az ajtót, Postal 2 money cheat miatt 😆
*A Steam ajándékot elfogadhatsz, és az ajándékkészletedhez adhatod, vagy hozzáadhatod a könyvtáradhoz. Az első esetben később hozzáadhatod a játékaid közé, vagy másnak is odaadhatod. Ő elfogadhatja, és beteheti az ajándékkészletébe, így ő is továbbadhatja, vagy hozzáadja a játékkönyvtárához.
*Steam-es kulcsot pedig aktiválhatsz a saját fiókodon, vagy megadhatod másnak a kulcsot, hogy ő aktiválja. Egy kulcs csak egyszer aktiválható.
Válassz ki egy olyan régiót, ahol nincs adó. Illetve ha kiveszed a kétszer 300 forintos shieldet, akkor rögtön olcsóbb lesz a játék. Ha olyan személytől rendelted, akinek 100%-os értékelése, és sok eladása van az úgysem fog átverni, hiszen még sosem tette.
Hátsz végülis akor mindegy h key v gift, mert magamnak lessz.
Ez mind adó volna? o.O Kódot is írtam be, az pár forintot levesz, de 1k volna kb a játék, és 2k a végösszeg, ennyi az ado?
Megbízható az oldal, de nem kell ész nélkül vásárolni. Attól vegyél, akinek 100%-hoz közel áll az értékelése, és sok eladása van. Ha RU/CIS van odaírva akkor csak azokban a régiókban lehet aktiválni a kulcsot, és játszani a játékkal. Ezt egyébként ki is írja az oldal, ha rámész arra az ajánlatra.
Javaslom vedd meg a GLOBAL változatot, azzal ugyanis bármelyik régióban játszhatsz.
Sziasztok! Szeretnék egykis információt kérni az oldalról, megéri e ott vásárolni, megbízható stb?
Mert szeretném megvenni a Postal 2 + DLC t, egybe vagy külön, mivel itt töredéke az ára steamhoz képest.
Néztem, és RU/ valami volt írva, akkor az most orosz nyelvű, lehet magyar acc on aktiválni? Ha megveszem, akkor mailbe küldikk kódot vagy hogy?
Bocsi csak, nemigazán vágom, köszi ha válaszol vki!
amugy en se szoktam soha 😀
Új vagyok ebben a "G2A" dologban.
A kérdésem az lenne, hogy ti kiszoktátok fizetni a 27% áfát vagy nem? Lehet abból gondom ha nem fizettem ki, mivel meg kell adni a lakcímet stb...?
Előre is köszönöm a választ! 😀
Ő azonnal megkapta az összeset.
vissza igenyelhetem a penzt?(es ha igen hogyan?)
osszesen 2krol van szo
lehet hogy régi a böngésződ ? vagy hiányzik valami modul.
Azt szeretném kérdezni hogy ez a teljes játék és pc re https://www.g2a.com/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-cd-key-global.html
Bocsi a hülye kérdésért de nem nagyon értek hozzá
Abbol nemlehet baj ha outside van beirva? Hun helyett, mert csak 27% adó az is, NAV rámrugja az ajtót, Postal 2 money cheat miatt 😆
Nagyon köszönöm, bocsi ha értetlennek tűnök, csak biztosra szeretnék menni! 😀
*A Steam ajándékot elfogadhatsz, és az ajándékkészletedhez adhatod, vagy hozzáadhatod a könyvtáradhoz. Az első esetben később hozzáadhatod a játékaid közé, vagy másnak is odaadhatod. Ő elfogadhatja, és beteheti az ajándékkészletébe, így ő is továbbadhatja, vagy hozzáadja a játékkönyvtárához.
*Steam-es kulcsot pedig aktiválhatsz a saját fiókodon, vagy megadhatod másnak a kulcsot, hogy ő aktiválja. Egy kulcs csak egyszer aktiválható.
Válassz ki egy olyan régiót, ahol nincs adó. Illetve ha kiveszed a kétszer 300 forintos shieldet, akkor rögtön olcsóbb lesz a játék. Ha olyan személytől rendelted, akinek 100%-os értékelése, és sok eladása van az úgysem fog átverni, hiszen még sosem tette.
Ez mind adó volna? o.O Kódot is írtam be, az pár forintot levesz, de 1k volna kb a játék, és 2k a végösszeg, ennyi az ado?
Link: https://www.g2a.com/postal-2-steam-cd-key-global.html
Link2: https://www.g2a.com/postal-2-paradise-lost-dlc-steam-cd-key-global.html
Steam gift: az amikor kódot kapok, és akár ismerősnek is odatudom passzolni
Digital key: csak saját fiokomon?
Köszi am
Javaslom vedd meg a GLOBAL változatot, azzal ugyanis bármelyik régióban játszhatsz.
Mert szeretném megvenni a Postal 2 + DLC t, egybe vagy külön, mivel itt töredéke az ára steamhoz képest.
Néztem, és RU/ valami volt írva, akkor az most orosz nyelvű, lehet magyar acc on aktiválni? Ha megveszem, akkor mailbe küldikk kódot vagy hogy?
Bocsi csak, nemigazán vágom, köszi ha válaszol vki!