@Gyrger72: Én enebán veszek ha olcsón van valami vagy humblebundlén de mindegyiken lehet egyszerre több kulcsot venni, volt hogy 3at vettem valamiből. Persze nem azért hogy tovább eladjam hanem haveroknak.
Unfortunately your payment has failed, please retry. (#F8)
Van pénz a kártyámon, az eladó se vonta vissza az ajánlatot, a böngészőm se tilt le semmit, és még számtalanszor vásároltam itt. Az OTP oldalán is nézelődtem, és náluk sincs semmi olyasmi, ami ezt akadályozná.
MasterCard a kártya. Ötlet?
Sziasztok!
Kaptam egy steames játékot, de mivel nem érdekelt gondoltam eladom. Ajánlották ezt a g2a oldalt. Viszont ahogy felteszem rögtön le is tiltják mindig. Pedig biztosan jó kódot írok be (cd tok hátulján lévő aktiváló kód)
Mi lehet a probléma?
mert amerikában olyan kuponok vannak hogy minusz x$ amivel akár 0-ára lehet vinni a végösszeget és nem olyan x% kedvezmény ami más kedvezménnyel nem vonható öszze...
volt amiért nem fizettem csak beváltottam és 150k alatt volt szerintem nem lenne nagy dádá...Spoiler!
kivéve ha (megint) megváltoztatták a róla hozott törvényt
Az nba 2k17-et szeretném a g2a-n megvásárolni. A row-os változatot . Az szeretném kérdezni, hogy azt Magyarországon lehet e aktiválni ? Elvileg nincsen a tiltott országok között Magyarország de azért inkább megkérdezem. Előre is köszönöm a segítséget.
G2A-n vettem ma egy játékot és valami oknál fogva nem vártam meg hogy az utolsó ablakban amikor számol vissza 5 percről.Az lenne a kérdésem hogy ezek alapján nem lesz meg a kódom soha vagy a megadott e-mail címre majd küldik?Már vásároltam így hogy e-mail címre küldték az aktiváló kódot.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nem kell a shield. Ha sok a pozitív értékelés akkor kb. felesleges, mert úgyse vernek át. Nem tudom az mi, persze a nevéből kikövetkeztethető, hogy valami kód ami a pénz visszatérítéshez kell. Ha kell...
Én beállítottam hogy ár: 400huf platform:steam oszt haggy szóljon(azóta is lapozok 😃😉 (végignéztem a többi platformot de steamen van így a legtöbb) (még úgy lenne jobb ha ki lehetne zárni az ingame vackokat és csak a játékokat dobná ki)
Na megvan most mit kell csinálni?(kell az a shield vagy mi nekem? 😲)
Kiválasztottam a legolcsóbb árat ahol 3575 és 99%.
phoenixfire: Kb pedig pont 2-3 hete van ez. Valahogy akkor pont az utolsó vásárlásod után jöhetett ez be.
visor261: Na hát annyi tudok segíteni, hogy menj fel a g2a oldalára, és görgess legalulra, ott lesz valahol ahol kiválaszthatod a pénznemet. Alapból HUF-ra van állítva, de ha tényleg dollárba van a kuponod, akkor az egyszerűség kedvéért állítsd át USD-re. Aztán kattints erre a linkre (ha nem állítod át a pénznemet és úgy kattintasz a linkre, akkor 1ft-ig fogod látni a cuccokat...😃😉: [url]https://www.g2a.com/?d=1&s=141[/url]
És itt kizárólag 1 dollár és az alatti cuccok vannak. Van 1 pár jó dolog, mint mondjuk
Kholat
Shelter 2
Savage Lands
Witcher 2: EE
Far Cry 3 Blood Dragon
FEAR 2
Lucius
Stalker
És stb... Nézelődj, ha nem ismered őket akkor utánuk nézel, azt ami tetszik azt megveszed. 😀 A nevük után ott van, hogy hol lehet aktiválni, erre azért figyelj (steam, origin, uplay, gog). Jobban jársz ha ezek közül szemezgetsz, mert így olyan játékot vehetsz ami tényleg érdekel, abba a random vacakba meg biztos nem olyan lesz ami nagyon érdekelne.
Mióta lett 3 euró a g2a shield? Ma akartam venni egy játékot és néztem hogy csak en nem latom jol vagy draga lenne. 2-3 hete vettem tőlük semmi gond sem volt és akkor még csak 2 euró volt mintha, és azelőtt egy fél évvel kb. 1 volt.
visor261: Én vettem már pár alkalommal ilyet, de semmi értelmeset nem dob. De nem is számítottam semmi komolyra.
Milyen játékot akarsz te 1 dollárért venni? 😃 Bundle-öket érdemes nézni. Például a bundle stars oldalán pár euróért már kapsz jó játékokat.
Sniper: Ghost Warrior Trilogy (1.89 euro):
[LINK]
Demon Bundle (1.59 euróért 6 jó játékot kapsz):
[LINK]
1. 100% hogy nem lesz baj az adóval, ha nem azt választom ki ahol lakom?
2. Hogyan lehet legit G2A accountom, azaz amikor már több, mint 10 terméket akarok eladni?
Sziasztok! Szeretném megvenni az Overwatchot G2A-ról, de megláttam, hogy az Origins Edition olcsóbb, mint az alapjáték? Ez miért van?
Origins Edition: https://www.g2a.com/overwatch-origins-edition-global.html
Alapjáték: https://www.g2a.com/overwatch-cd-key-global.html
Hát ez esetben passz. Én pár hónapja vettem innen játékot, akkor még elég volt ezt kiválasztani, majd utána e-mail cím, és tovább a bankkártyás rendszerhez...Az a baj, h a másik oldalon meg fent sincs, ahogy nézem.
Belállítottam, hogy EU-n kívülről veszem, viszont mikor bepipálom a boxot, akkor egy felugró ablakban kéri, hogy adjam meg az országot. Nem lehet kihagyni a lépést.
Ami nem baj, csak attól tartok, hogy ha más országot adok meg, nem tudom használni a kulcsot.
Szia!
Persze, hogy nem tudod megadni Mo-t, hiszen az nem az EU-n kívül van. Elég annyit kiválasztani, hogy "Outside of the European Union...", majd alul bepipálod a négyzetet, h tudomásul vettél minden fa*zágot, és fizetés! Egyébként Instant Gaming-en is érdemes körül nézni, bár nem tudom, h mit akarsz venni, de sokszor olcsóbb, és ott eleve nem kell adót fizetni!
Amikor fizetek miket kell beállítani, hogy ne legyen áfa (VAT)?
Beállítottam, hogy az eu-n kívülről veszem, így 0% az áfa, viszont nem tudom Magyarországot megadni. Ha más országot adok meg attól tudom még aktiválni és használni?
Amúgy rendes a support, ha nincs shield-ed, akkor is kapsz új kulcsot. Sose használok shield-et, sok értelme nincs. Mindig olyantól vásárolok akinek több tízezer vagy százezer pozitív értékelése van (vagy akár millió), ennél nem lehet baj.
Minél több eladása legyen és minél nagyobb százalékban legyen a pozitív értékelése, 99-100%, ezek már tényleg megbízhatóak. És érdemes rááldozni azt a plusz 300 forintot a G2A Shieldre, mert ha esetleg nem működne a kulcs vagy valami hiba lenne, akkor foglalkozni fognak veled, és ha kell új kulcsot is kaphatsz.
Helló .Szerintetek ez mi? Illetve miért csinálhatja a G2A ? Bank kártyával fizetnék,és mindig ezt írja ki: Unfortunately your payment has failed, please retry. F8
Korábban is vettem már pár játékot innen,eddig jó volt, de most meghalt... :S
Kartyarol is biztonsagos...legalabbis nekem volt ,olyan hogy kozvetlenul akkor fogyott el valami amikor rendeltem es visszautaltak a penzt a kartyara 😀
Válaszokat előre is köszönöm!
Spoiler!
Pl. ha a Mortal Kombat X -böl szeretnék 2db-ot.
Van pénz a kártyámon, az eladó se vonta vissza az ajánlatot, a böngészőm se tilt le semmit, és még számtalanszor vásároltam itt. Az OTP oldalán is nézelődtem, és náluk sincs semmi olyasmi, ami ezt akadályozná.
MasterCard a kártya. Ötlet?
Kaptam egy steames játékot, de mivel nem érdekelt gondoltam eladom. Ajánlották ezt a g2a oldalt. Viszont ahogy felteszem rögtön le is tiltják mindig. Pedig biztosan jó kódot írok be (cd tok hátulján lévő aktiváló kód)
Mi lehet a probléma?
G2A-n vettem ma egy játékot és valami oknál fogva nem vártam meg hogy az utolsó ablakban amikor számol vissza 5 percről.Az lenne a kérdésem hogy ezek alapján nem lesz meg a kódom soha vagy a megadott e-mail címre majd küldik?Már vásároltam így hogy e-mail címre küldték az aktiváló kódot.
Előre is köszönöm a válaszokat.
G2A-n el lehet adni a humble kulcsokat? Mert kinguin-en nem lehet, gondoltam itt talán igen, de ha nem akkor szépen mennek steamgiftsre. 😃
Még 10 perc mire letöltSpoiler!
Kössz a segítséget 😃
Na megvan most mit kell csinálni?(kell az a shield vagy mi nekem? 😲)
Kiválasztottam a legolcsóbb árat ahol 3575 és 99%.
Mi az a cashback code?
visor261: Na hát annyi tudok segíteni, hogy menj fel a g2a oldalára, és görgess legalulra, ott lesz valahol ahol kiválaszthatod a pénznemet. Alapból HUF-ra van állítva, de ha tényleg dollárba van a kuponod, akkor az egyszerűség kedvéért állítsd át USD-re. Aztán kattints erre a linkre (ha nem állítod át a pénznemet és úgy kattintasz a linkre, akkor 1ft-ig fogod látni a cuccokat...😃😉: [url]https://www.g2a.com/?d=1&s=141[/url]
És itt kizárólag 1 dollár és az alatti cuccok vannak. Van 1 pár jó dolog, mint mondjuk
Kholat
Shelter 2
Savage Lands
Witcher 2: EE
Far Cry 3 Blood Dragon
FEAR 2
Lucius
Stalker
És stb... Nézelődj, ha nem ismered őket akkor utánuk nézel, azt ami tetszik azt megveszed. 😀 A nevük után ott van, hogy hol lehet aktiválni, erre azért figyelj (steam, origin, uplay, gog). Jobban jársz ha ezek közül szemezgetsz, mert így olyan játékot vehetsz ami tényleg érdekel, abba a random vacakba meg biztos nem olyan lesz ami nagyon érdekelne.
Milyen játékot akarsz te 1 dollárért venni? 😃 Bundle-öket érdemes nézni. Például a bundle stars oldalán pár euróért már kapsz jó játékokat.
Sniper: Ghost Warrior Trilogy (1.89 euro):
[LINK]
Demon Bundle (1.59 euróért 6 jó játékot kapsz):
[LINK]
És sok van még az oldalon, érdemes szét nézni. 😀
2. Hogyan lehet legit G2A accountom, azaz amikor már több, mint 10 terméket akarok eladni?
Origins Edition: https://www.g2a.com/overwatch-origins-edition-global.html
Alapjáték: https://www.g2a.com/overwatch-cd-key-global.html
EUn kívül van szerbia pl. megadhatod azt is.
Vagy vásárolsz sztímen.
Belállítottam, hogy EU-n kívülről veszem, viszont mikor bepipálom a boxot, akkor egy felugró ablakban kéri, hogy adjam meg az országot. Nem lehet kihagyni a lépést.
Ami nem baj, csak attól tartok, hogy ha más országot adok meg, nem tudom használni a kulcsot.
Persze, hogy nem tudod megadni Mo-t, hiszen az nem az EU-n kívül van. Elég annyit kiválasztani, hogy "Outside of the European Union...", majd alul bepipálod a négyzetet, h tudomásul vettél minden fa*zágot, és fizetés! Egyébként Instant Gaming-en is érdemes körül nézni, bár nem tudom, h mit akarsz venni, de sokszor olcsóbb, és ott eleve nem kell adót fizetni!
Beállítottam, hogy az eu-n kívülről veszem, így 0% az áfa, viszont nem tudom Magyarországot megadni. Ha más országot adok meg attól tudom még aktiválni és használni?
Köszönöm előre is!
Korábban is vettem már pár játékot innen,eddig jó volt, de most meghalt... :S
Valaki tud segíteni?