Igaz még csak magyar felirattal, de még így is valami eszméletlen jó lett a Creed apolló fia. Egy csomó visszautalás volt benne. És kiderült pár érdekes dolog is. Szerintem ez az a film ami megérdemelte volna az Oscar díjra való jelölést!
Az Oscar díj nyertesei:
[url]http://www.imdb.com/awards-central/oscars/?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2418612722&pf_rd_r=1DJDQF3ABXSWRTC1TXHC&pf_rd_s=center-1&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage&ref_=hm_ac_acd_ph_lk11[/url]
Végre Leo is megkapta,meg persze van egy újabb magyar Oscar díjas filmünk 😀
Jason Bourne, csak Matt Damonnal létezhet !
X-men-ből nekem még mindig Farkas hiányzik...😢 remélem valami meglepit tartogatnak vele kapcsolatban ! 😂 Csak az a baj, hogy a szereplők között sem látom Hugh Jackmant...
A Civil War az meg lényegében egy 3. bosszúállók film. 😀
Jason Bourne-t nagyon várom. Örülök, hogy Matt Damon visszatér, mert a Legacy nélküle kb semmit nem ért.
X-Men jó lesz, bár a Day of the Future Past színvonalát biztos nem fogja hozni. Ott elég magasra tették a mércét.
Captain America - Civil War is ütős lesz. Jó kis évnek nézünk elébe.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Creed: Apollo fia című filmben mikor a végén Creed felmegy a ringbe, mi a bevonuló zenéje? Néztem soundtrack-et is, de nem találtam.
Beverly Hills-i zsaru 4-ről tudtok valamit? Mert én szerintem a forgatást sem kezdték még nagyon el, sztem elsem vállalta Eddie Murphy ezt a részt, mert a 3 nem tetszet neki. 😕
Tudtok erről valamit hogy mi is van? Mert idén már kikéne jönnie a filmnek.
Köszi
=
Azért januárban is van / lesz egy pár jó film, pl: Pofázunk és végünk 2: Miamiban ; Megjött apuci! ; Aljas nyolcas ; Nagyfater elszabadul ; Steve Jobs
Várom már őket 😃
A párbaj kissé Sergio Leone-sre sikerült, de jó kis film.
[url]http://www.imdb.com/awards-central/oscars/?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2418612722&pf_rd_r=1DJDQF3ABXSWRTC1TXHC&pf_rd_s=center-1&pf_rd_t=15061&pf_rd_i=homepage&ref_=hm_ac_acd_ph_lk11[/url]
Végre Leo is megkapta,meg persze van egy újabb magyar Oscar díjas filmünk 😀
Ez is jó lesz biztos 😃
😲
Elég jó elemzés ki is győzhet a batman vs superman-ben.
X-men-ből nekem még mindig Farkas hiányzik...😢 remélem valami meglepit tartogatnak vele kapcsolatban ! 😂 Csak az a baj, hogy a szereplők között sem látom Hugh Jackmant...
A Civil War az meg lényegében egy 3. bosszúállók film. 😀
X-Men jó lesz, bár a Day of the Future Past színvonalát biztos nem fogja hozni. Ott elég magasra tették a mércét.
Captain America - Civil War is ütős lesz. Jó kis évnek nézünk elébe.
Nehezen tudom már kivárni,szerintem nagyon jó lesz 😃
Köszi szépen.
UI. random rámentem egyre és pont az volt. 😆
Mégegyszer köszi.
2016 Oscar díj jelölések:
[LINK]
Na meg van 2016-ban a legjobban várt filmem.
[LINK]
Szerintetek lesz e Alien vs. Predator 3?
Tudtok erről valamit hogy mi is van? Mert idén már kikéne jönnie a filmnek.
Köszi
=
Azért januárban is van / lesz egy pár jó film, pl: Pofázunk és végünk 2: Miamiban ; Megjött apuci! ; Aljas nyolcas ; Nagyfater elszabadul ; Steve Jobs
Várom már őket 😃
Alap film lesz 😀
o.O
Köszönöm a segítséged!
Cím: Steve Jobs: The Man in the Machine (2015)
Köszönöm
Erre is kíváncsi vagyok 😃
Hát egy biztos... látványos lesz.
Köszönöm szépen, segítettél 😃