3DMark Teszteredmények és Tapasztalatok
A korábbi 3DMark témák mintájára
Megjelent az új [LINK]! :)
A megszokott módon két CPU-Z, egy GPU-Z ablakkal jöhetnek az eredmények. És a csalókat elkerülendő, javaslom, hogy csakis online eredményeket lehessen megosztani. Tehát a CPU-Z és GPU-Z ablakok mellett a böngésző is legyen nyitva, amiben látható a hivatalos oldalon az eredmény a gép adataival illetve a teszt részeredményeivel.
DX11: Fire Strike
DX10 és mobil eszközök: Cloud Gate
DX9 és Windows RT/Android/iOS eszközök: Ice Storm
A lista szerkesztésére meg felkérném egy vállalkozó szellemű fórumtársunkat! ^^
Megjelent az új [LINK]! :)
A megszokott módon két CPU-Z, egy GPU-Z ablakkal jöhetnek az eredmények. És a csalókat elkerülendő, javaslom, hogy csakis online eredményeket lehessen megosztani. Tehát a CPU-Z és GPU-Z ablakok mellett a böngésző is legyen nyitva, amiben látható a hivatalos oldalon az eredmény a gép adataival illetve a teszt részeredményeivel.
DX11: Fire Strike
DX10 és mobil eszközök: Cloud Gate
DX9 és Windows RT/Android/iOS eszközök: Ice Storm
A lista szerkesztésére meg felkérném egy vállalkozó szellemű fórumtársunkat! ^^
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
Timespy: [LINK]
Csak azért kérdeztem,mert a cpu eredmény nem lett jobb mint az enyém.
[LINK]
[LINK]
5GHz-en 1,435V már elég volt, hogy a Cinebench R15 lefusson, illetve abban a pár játékban sem tapasztaltam fagyást amikben próbáltam. 1,480V mellett használtam kicsit huzamosabb ideig, Geekbench, Cinebench, FireStrike plusz még néhány CPU igényes játékot is ráeresztettem (Bf1, Shadow of the TR, AC Odyssey stb), ezzel a feszültséggel biztosra merem állítani, hogy 5GHz-en stabil. Tapasztalataimból adódóan viszont megkockáztatom, hogy 1,440-1,450V is elég kell, hogy legyen.
24/7-es használatra max 1,52V-ot mondanak ami biztonságos, ha normálisan van hűtve a proci. Szóval még viszonylag emberi feszültséggel és hűtéssel elérhető lehet az 5.2-5.3GHz is.
Bár én ezt a jelenlegi hűtésemmel biztosan nem fogom megpróbálni... 😃
Néztem a TUF lapokat is,de sajnos azokonn nincs optikai kimenet a hang karin,én meg nemakarok ezer vezetéket hátul.....
AIDA64 memória olvasás is sokat ugrott. 😃
Egyelőre nekem ez elég ha majd lesz kedvem akkor beujítok Ryzenre. FullHD-ra tökéletes az FX is nemkell itt benchmark mániákusnak lennem. Amúgy is kocajátékos vagyok. 😀
[LINK]
3DMark11 [LINK]
[LINK]
[LINK]
Az lényegtelen, hogy Fire Strike-ot futtattam egy ilyen gépen, Spoiler!
[LINK]
2K
1080p
És igen kis méregzsák ez a pentium!
[LINK]
[LINK]