Ebben a videóban 30 darab olyan érdekességet fogok elmondani a karácsony ünnepéről, amit valószínűleg nem tudtál. Azért most készítettem el ezt a videót, hiszen karácsonykor nem tudtam volna elég időt fordítani ennek az elkészítésére.
Hogyha elnyerte a tetszésedet a videóm, akkor dobj egy Tetszik-et és iratkozz fel a csatornámra, hiszen ezzel együtt támogatod úgymond a videós karrieremet. Ha ezt megteszed értem, köszönöm szépen. 😃
Sziasztok!
A napokban készítettem egy YouTube csatornát, amivel egyben az egyik álmom vált valóra, hogy a házilag legyártott kis videóimat feltöltsem egy csatornára és ezzel együtt szétkürtöljem a nézőközönség felé. Most biztos gondolhatjátok, hogy egy újabb olyan "Videós" aki elkezd egy végigjátszást, és egy adott résznél abbahagyja azt. Nem, ez nem így lesz. Én egy mondásnak élek bár kissé szkeptikusnak hangzik, még pedig: "Amit elkezdesz, azt fejezd is be". És a csatornámra feltöltött további tartalomnál is így lesz, és úgymond a GTA San Andreas végigjátszásommal szeretnék debütálni, úgy hogy itt is lenne az első része. Hogyha elnyerte a tetszésedet, akkor dobj egy ... áhh hagyjuk, tipikus sablonszöveg. 😃
Elkezdtem a csatornámon a GTA IV végigjátszását, és itt is lenne az első rész. A következő már mikrofonos lesz, csak technikai okok miatt nem tudtam megoldani hogy az első rész is az legyen.
@InfernoDante: Ezen az oldalon a moderátorok csak divatból vannak. Az egész fórumon fölöslegesen vannak a témák mert mindegyikben beszélnek mindenről, csak arról nem amiről szól a topic.
A napokban készítettem egy YouTube csatornát, amivel egyben az egyik álmom vált valóra, hogy a házilag legyártott kis videóimat feltöltsem egy csatornára és ezzel együtt szétkürtöljem a nézőközönség felé. Most biztos gondolhatjátok, hogy egy újabb olyan "Videós" aki elkezd egy végigjátszást, és egy adott résznél abbahagyja azt. Nem, ez nem így lesz. Én egy mondásnak élek bár kissé szkeptikusnak hangzik, még pedig: "Amit elkezdesz, azt fejezd is be". És a csatornámra feltöltött további tartalomnál is így lesz, és úgymond a GTA San Andreas végigjátszásommal szeretnék debütálni, úgy hogy itt is lenne az első része. Hogyha elnyerte a tetszésedet, akkor dobj egy ... áhh hagyjuk, tipikus sablonszöveg. 😃
Nem akarok floodolni, de hátha valaki csak itt találja meg! 😀
Call of Duty 2 - Végigjátszás 1.rész - A kiképzés
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ehhez képest rengeteg videó van itt, nem is értem ilyenkor hol a moderálás?
https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…ead_id=871