Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Teszkó nemigazán 😞 Max ha mek suliba szerdán, akkor ott a városban megnézem sparban hátha 😀 Egyszerűen ilyenekk kellenek 😃
Ezek sajátjaid? Szépek. Pac-Man 😃 ok 😆 Uhh, gears of war olyan is kell 😃
Más játékos itallal még nem találkoztam. 😃 De ahogy nézem van más féle is.
Az a CoD MW az nagyon jól néz ki!
Ezt feltétlen megnézem boltban, kb 350FT ? rég vettem már monstert
Köszi
Esetleg van még ilyen játékos energiaital?
Köszi 😀
Tesóm a hónapban jön haza látogatóba Ausztriából, majd szólok neki, hozzon pár különlegességet kintről.
Meg jött! 😀
Az is jó és igen, rendszerint elfogadható árban szokott lenni.
ma vettem multivitaminos hellt,jò rég ittam màr,ràadàsul csak 180 ft volt![img][/img]
ami jól is néz ki azokat megtartom..az összes közül a CoD-os a kedvencem :3
energyfan
Én ma már a 2.-at iszom. 😀
[img][LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK][/img]
ma egy almàs körtés wattot ittam,àràhoz képest finom,bàr wattbol az összes izlik egyébként,de ritkàn veszek,olcso edrinkek közűl kedvencem még az x act is![img][/img]
ma vettem 330 ml-es hellt,0,5 l-es t akartam de az nem volt,jò ez is![img][/img]
COD BO III-as Monstert talált már valaki ? Szerintem egész jól néz ki. Komolyan mondom én az utóbbi években, csak is azért várok egy újabb COD megjelenésre, hogy vele együtt jöjjön a limitált Monster is. 😀
ma vettem 1 literes kx energiaitalt a tescoba,szerintem finom,a szokàsos tutti frutti iz,kicsit édeskésebb talàn mint mondjuk a hell,de nem zavaròan,plusz 300 ft körűl volt asszem,és a koffein tartalma is a szokàsos 32mg/100 ml,nagy kiszerelésben eddig ez jön be legjobban![img][/img]
De 1-et meghagytam.. egy Monstert (ráadásul a The Doctor-t)... amint lesz pénz rá, feltankolok ismét, valami újakkal 😃
Pedig jó lenne kipróbálni valami újat 😃
Mi a helyzet veletek ? Egy ideje már megint inaktív a csoport... Lendítsük újra fel, szóval kivel mi a helyzet ? Augusztusban olyan szépen beindult, próbáljuk meg újra hozni a szintet. 😀
winrar...inozitol asszem a bombàba is van,szerintem nem helyettesiti a taurint,mert a taurinos monster szerintem jobban pörget mint amibe inozitol van taurin helyett,tapasztalat!
[img][/img]
Az inozitol egy B vitamin fajta. A Taurin pedig aminosav. Az igazi, hamisítatlan eredeti energiaitalokban található hatóanyag a Taurin. De ez már nagyon ritka sajnos, mivel már Arginin-al helyettesítik a Taurin-t. Így már csak azok vannak, amiket felhalmoztak anno. Bár lehet hogy némelyik országban még mindig Taurin-t használnak összetevőként, de úgy tudom, ezt már mellőzik, mint összetevőt.
Amúgy Taurinos-t én eddig csak egy boltban láttam, egy keleti fűszeres boltban. Amúgy mennyivel rosszabb az inozitol a taurinnál?
Itthon lehet több helyen is kapni taurinosat. Szerintem ez nem az áruházi láncoktól függ csak. Gondolom több helyen is van raktáron felhalmozva. Kiskereskedők is szokták felvásárolni.
Itt ahol élek, 2 helyen futottam vele össze. Egyik egy Nemzetközi Dohánybolt a másik egy pékség. 😀 + 1-szer egy kis maszek boltban. 300-350 Ft között van az ára. Mindjárt megyek is veszek egyet. 😀
az a 0,5 l-es ronin az sima tuttis vagy izesitett?[img][/img]
http://kepfeltoltes.hu/150819/20150819_223606_www.kepfeltoltes.hu_.jpg