Akos1998: hivatkozni lehet, de átmásolni a forrásból már nem.
Ha például egy játékról látsz egy grafika összehasonlító videót, akkor hivatkozhatsz rá, hogy ebben a videóban is látszik ez meg ez... Ezért a likjét belerakhatjuk a tesztbe.
De a videót csak abban az esetben tudjuk lejátszható vagyis beillesztett formában a tesztbe rakni ha az a saját készítésed.
Vagyis röviden ami nem a saját kezed munkája arra lehet hivatkozni, de a tesztben nem szerepelhet a tartalma, mivel nem te vagy a szerző és így a tulajdonosa annak a tartalomnak.
Ha a te kezed munkája, akkor természetesen gond nélkül szerepelhet a tesztben, ha az az adott témához tartozik.
A hivatkozás és a plagizálás nem ugyanazt jelentik.
nem tudtok valami olyan oldalt ahol játékteszt író verseny, vagy beküldési verseny vagy valami hasonló dolgokkal foglalkozó oldalt ?? ... tehát ahová játéktesztet lehet küldeni, vagy versenyeket rendeznek kezdő,haladó játékíróknak ??? .. akár ha ujságoknál vannak ilyenek ??
Neked már válaszoltam, hogy az ki fog kerülni. Míg egy másik tag ugyanabban a percben írt egy kommentet, mint te. Na neki válaszoltam a triológiás ötlete végett. 😀
Konkrétan a Mass Effect trilógiáról akarnák írni, de 1 játéknak tekintve az egészet. Sokkal átfogóbb tesztet lehetne így írni egy szériáról, ha már az egész végig 1 történet.
És a teszt legfontosabb szabálya hogy először word-be írd be a szöveget másold ki és ha kész vagy másold be ide nehogy amikor leírtál kb. 3000karaktert újra töltődjön az oldal és elvesszen minden írás😃
CrucioIsAwesome írta:
Ha szeretnék módosítani egy játéktesztet, akkor azt hogy tudom megtenni? Nevezetesen a Bad Company 2 tesztemet frissíteném, amit még nem raktak ki. Nem írnék át semmit, csak hozzá tennék
Ha szeretnék módosítani egy játéktesztet, akkor azt hogy tudom megtenni? Nevezetesen a Bad Company 2 tesztemet frissíteném, amit még nem raktak ki. Nem írnék át semmit, csak hozzá tennék
Ha küldök be játéktesztet menyi idő míg kirakják vagy irnak hogy nem jó??
Ha például egy játékról látsz egy grafika összehasonlító videót, akkor hivatkozhatsz rá, hogy ebben a videóban is látszik ez meg ez... Ezért a likjét belerakhatjuk a tesztbe.
De a videót csak abban az esetben tudjuk lejátszható vagyis beillesztett formában a tesztbe rakni ha az a saját készítésed.
Vagyis röviden ami nem a saját kezed munkája arra lehet hivatkozni, de a tesztben nem szerepelhet a tartalma, mivel nem te vagy a szerző és így a tulajdonosa annak a tartalomnak.
Ha a te kezed munkája, akkor természetesen gond nélkül szerepelhet a tesztben, ha az az adott témához tartozik.
A hivatkozás és a plagizálás nem ugyanazt jelentik.
A tesztírásnál lehet használni külső linkeket amik más oldalra hivatkoznak???😀
Nem lehet. A tesztnek a sajátodnak kell lennie úgyhogy más munkája nem kerülhet bele.
Spoiler!
https://gepigeny.hu/submit.php?stype=ut
Lehet hogy benne van a szabályzat nem láttam de milyen szinttől lehet írni játéktesztet?
Egyetlen kritérium, hogy jól tudj fogalmazni. A többi csak részletkérdés 😀
Ha kedvet kaptál a cikkíráshoz akkor privátban írj és a többit megbeszéljük
Word-ben íírod? Vagy itt az oldalon? Mert ha itt, akkor egy idő után automatikusan frissít az oldal, s akkor kútba esik az egész műved.
leírok pár karaktert olyan 250-300-at és fogja magát azt kilép.
mi a baja?
De kérdezd meg Nruhtastól, ő biztos választ tud ani neked ezzel kapcsolatban.
már a teszt nagy része kész, csak az utolsó simítások maradtak
Például Assassin's creed 2, brotherhood, revelation.
Ha igen, melyik játékhoz kerül a cikk?
Elküldöd a szöveget Nruhtas-nak egy üzenetben