Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Telefont szeretnék venni és tálaltam egy igazán jót. Xiaomi redmi 4 pro(vagy prime) 32gb.
8 magos 2GHzen 3 GB rammal így gondolom elég gyors és fullhd 5,0 inches kijelzővel aminél nagyobbat nem is biztos hogy szeretnék. Az aksija meg kb 4000mAh ami lenyűgöző számomra. Mellesleg a kamera is szuper a vakujával és ujjlenyomatolvasó is van rajta.
Ennyi minden jó mellett az ára is jó csak nem tudja a B20-at ami csak az internetezésben fontos a telefonálásban nem?
Valaki tudna segíteni ezekkel a frekvenciákkal kapcsolatban, mert több évre szeretnék egy androidos mobilt amit nem bánok meg ha megveszem. Telenoros vagyok ha számít és csak olyan mobilnetem van ami havi 500mb adat aztán lassítva kapom a netet.
(Egyéb alternatívákat is elfogadok max 65 ezer forintig.)
Itt egy kis olvasni való [LINK]
" Ezért aztán egyre gyakrabban előfordul, hogy a felhasználó örömmel vásárolja meg friss telefonját, hazaviszi és az otthon tapasztaltak hatására csak felsír a sarokban, hogy “anya, csak EDGE van”. Mert lenne ott 4G is, de a mobilja nem ismeri a B20-at."
Köszi a segítséget! 😀
iphonet nem szeretem,ilyen hogy s7 edge se kell mert arra sincs penzem p10 re sincs 😀😉) hasznaltan vettem a z5 kb 80k forintba atalakitva szoval ezt ugyan ilyen ertekben vennek ujon,hasznaltan attol fugg
Mar egy masik helyen leirtam volt most csak bemasolom a problemamat,amibol inkabb a melegedes a fo indok a cserere:
Tokeletes telefonom lenne mert imadom mindenet kiveve a melegedesi problemait ami kihat sok mindenre
Azon agyaltam mostanában, hogy nyugdíjazom az öreg Samsung E1200at és a helyére amolyan fő telefonnak kellene valami kb 50eFT-s limittel.
Először Nokia 3-ra gondoltam, de azt nagyon gyorsan ki is vertem a fejemből Spoiler!
Jelenleg három van, ami úgy megfogta a fantáziámat:
-Huawei P8 Lite
-P9 Lite
-Huawei Y6
Ezekről mi a vélemény, illetve mit ajánlanátok?
szerk: Nálam mint referencia csak a Lenovo A536 van. Olyanom volt, nem volt rossz, de nem árt ha kicsit pörgősebb a rendszer.
-Huawei P9 lite [LINK]
-Huawei Y6 [LINK]
Szerintem a P9 lite-al jársz a legjobban.
Ilyen van nekem is. Ennyiért nincs jobb.
Egy olyan dologban szeretnék segítséget kérni, hogy melyiket érdemesebb megvenni? (a kis összegyűjtött/spórolt vagyonomból)
Samsung Galaxy S8 vagy Apple iPhone 7 Plus 128 GB
Sok fórumot olvastam, miszerint a kijelző, némely szempontból a kamera és a battery life az jobb az S8-ban, mint a 7-ben.
Árban a Galaxy olcsóbb, ahogy sok helyen láttam.
Ugyanitt 6s eladó 😜 [LINK]
Viszont egy Xiaomi-t bármikor.
Mondjuk én egy Sony Xperia SP, egy Samsung Galaxy S3, illetve egy Samsung Galaxy Mini 2 után váltottam iPhone, persze nem ebben a sorrendben (utolsó az S3). Akkor lett 4s-em, majd a tavaly évben 6s. És teljesen más, nagyon szerettem használni, bár az akkuja már gyenge volt a 4s-nek, mint az S3-nak, mégis többet bírt nála (+3 óra a 4s javára).
Xiaomi nagyon elterjedt lett a baráti körömben, személy szerint nekem nem tetszik, sajnos, nem sajnos... 😞
Amúgy, inkább iphone akkor már, de azt nem értem, hogy lehet hordani egy ekkora vágódeszkát, pl. zsebben? Az SE-nek tökéletes a mérete szerintem. 😃
Előnyei
-magasabb antutu pontszám
-full hd felbontás
-kicsit könnyebb
-több ram
-gyorsabb processzor (azt hiszem)
Samsung galaxy j5 (2017)
Előnyei
-kicsit jobb első és hátsó kamera
-amoled képernyőn szebbek a sötétebb színek
-(256gb a 128gb helyett de szerintem annyit senki se használ micro sd ben)
Én inkább a huawei-t venném. Egyedül az amoled kijelző számít a samsungban számomra.
Ha jó lenne az 5.0" képernyőátló is akkor javaslom nézd meg a xiaomi redmi 4 pro-t (valahol prime). Ennek még a másik kettőnél is nagyobb az antutu pontszáma.
egyetlen bajom, hogy használat és töltés közben eléggé melegszik, hát még használat&töltés közben.
#merazifonalegjobb
Tökéletesen megvoltam vele elegédve, jó akksi, szép kijelző stb. Mivel én nagyon kamera mániás vagyok, azért cseréltem csak a G4-re, azon kívül nagyon megvoltam vele elégedve.
Én a Huaweit ajaánlom 😀
Mobilos boltban dolgozó barátom szerint a J-szériás Samsungok egy se jók...
[LINK]
[LINK]
A sima 4X-nél tudsz választani a tárhely alapján, a termékvariációknál.
Szerintem mindkettő szuper 😀
Én a Vernee párti vagyok. 😀
Rég volt mar, hogy utoljára beléptem ide, s jo ideje nem voltam aktív szinte semmilyen formában az oldalon.
Az itt eltöltött évek alatt rengeteg mindent tanultam tőletek a Számítástechnika terén. Most újra szeretném a segítségeteket kérni.
Mint azt gondolhatjatok mobiltelefon vásárlásra adtam a fejem (újra). 😀
Szoval. A mostani telefonom, amit jelenleg is hasznalok egy Microsoft lumia 535-ös. Az ezelőtti pedig egy Telenor k510-es volt. Nem a legszerencsésebb modellek tudom. 😀 Jelenleg Samsungban gondolkodom de a neten utananezve a legtöbben temetik az egesz samsungot. Elromlik, hibás, garancia lejárta utan bajok vannak vele. Ilyenek olvastam túlnyomórészt. Tehát kezdjük az elején.
Milyen márka az ajánlott? A samsungrol ti mit gondoltok? Elore is kösz a segítséget.
Üdv! Az Acelember(ACsodalatosPokember,codmw3)! 😆
Xiaomi-t ajánlom, jó telefonok.
Én ezt venném! [LINK]
Honnan érdemes venni üvegfóliát redmi 4 primera?
Másodlagos telefont szeretnék olcsón kb max 20, netképes legyen úgy "nagyjából", legyen kicsi és lehető legjobb aksi.
Köszi előre is. 😀
[LINK]
Csoporttársamnak van meg pár hónapja, semmi gondja nem volt vele.
38 ezer forintért vettem egy olyan telefont, ami hardveresen egy IPhone szintjén van. Ami durva, hogy az egyik 300 ezer, a másik csak 38. Miután hardveresen nagyon erős, ezért az egyik hátránya az, hogy hamar melegedik (20 perc) és nagyon forró tud lenni hosszabb használat után. A másik, hogy bár a telefon erős, a képernyője fakó. Nincsenek élénk színek, ami egyeseknek eléggé szemet szúr. Illetve a kamerája is elég érdekes. Szépnek szép képet készít, de a beépített "program" nem igazán van ellátva jó funkciókkal. Jegyzettömb nincs a telefonon, ami egy újabb negatívum. A telefon kinézete amúgy elég menő, a hátlap matt. (Nagyon fogja az ujjlenyomatot) Ha már ujjlenyomat: van rajta ujjlenyomat olvasó!! A tesztek szerint elvileg gyenge minőségű, és sokszor nem jól érzékel de nálam ez nem igazán látszik. Megadtam 2 ujjlenyomatot, és azóta szinte mindig sikerül feloldanom. Igaz nem elsőre, de átlag 3 próbálkozás után már sikerül. Egy jó után egy rossz dolog, a WIFI-t elég könnyen eldobja. De valami brutális amit csinál a telefon... Ott ülök a router mellett, és egyszer csak elkezd újra csatlakozni mert ...mert nem tudom.
Összességben: A telefon ennyi pénzért bőőőven a legjobb vétel, HA képes vagy kompromisszumokat kötni. Számomra tökéletes ez a telefon, hisz hardveresen bármelyik túlárazottal felveszi a versenyt. 😀
Nézd meg jól az árakat, az Emag-on 1500-ért adják a P8-at.
Ezeken az oldalakon nézd, itt össze lehet hasonlítani az árakat
[LINK]
[LINK]
Esetleg még az Altex-en ott is jó árak vannak.
[LINK]
esetleg ha valami mast tudtok ajanlani
http://www.emag.ro/telefoane-mobile/promotii/filter/sistem-de-operare-f93,android-v295/pret,intre-1000-si-1500/sort-pricedesc/c
http://www.pcgarage.ro/smartphone/filtre/pret-900-pana-la-1500
Teljesen jónak tűnik, szép, kijelzője is rendben.
A beállítással volt egy kis gond, mivel ez az első androidos telefon a családban, de már túl vagyunk rajta.Nekem Lumia 635 van.
Lányom boldog, ez a lényeg. 😀
bszilvagyi Nekem Lumia 650-em van és nincs vele probléma. 😆
Mivel már nem bírtam a lányommal, így megrendeltük a HomTom HT16 telefont. Ennek 3000 mAh az aksija, ez döntött meg a fehér szín.
Én vennék Lumiát is, mert volt már dolgom vele, nekem bejön. 😃
A frissítések sem a legjobbak,meg 1-2 játék amit az áruházból leszedtem akad 1 kicsit.
vodafone smart platinum 7 a kiszemelt telefon,szerintetek ez jó telefon.
meg érné az árát 1ft-ért elhozhatnám,csak havi 5.000 Ft-ot kellene fizetnem.A teljes ára:110.000 Ft
Én is véleményt szeretnék kérni. Lányomnak (11 éves) szeretnék telefont venni, kb 20000ft körül.
Az elvárások, telefonálás, és 1-2 játék futtatása. 5" kijelző.
Amiket kinéztem. [LINK]
[LINK]
[LINK]
Persze ezeken felül is várok tippeket,javaslatokat.
Két telefont néztem ki, dönteni nem nagyon tudok.
A Sony Xperia XA és a Samsung A3 2016 a kiszemeltem. Szolgáltatónál mind a két telefon 20.000be fájna, szóval mind 2 megérné. Nincs sok igényem, csak annyi hogy a hétköznapi használatra megfeleljen, youtube, facebook, netezés, zenehallgatás és vállalható képeket lőjön hát és előlapi kamerával is. Játszani nem játszanék, max Terraria de az még anno a Vodafone smart 3 egymagos belépő telefonon is futott gond nélkül.😃
Annyi szólt nekem eddig az XA mellett, hogy 2 giga ram van benne és 5" kijelző amíg az A3-ban csak 1,5gb ram és 4,7". De viszont a fórumokon olvasgattam, hogy a touchwiznek teljesen megfelel az a 1,5gb ram az A3-on, viszont az XA gyári romjával problémák vannak.
Na szóval szerintetek melyik legyen?
Volt G3 nekem nagyon nem hozta a vártakat, akadt néha nagyon is, a kijelző nagy felbontása miatt pedig elég hamar merült az akku. Jelenleg P9 lite-om van, és megvagyok vele elégedve 😀 akku jó, és nem akad. Mondjuk kicsit furcsa hogy az előző P8lite-hoz képest, a szabad memória közel sosem megy 1gb fölé. De ez nem zavar semmit a sebességben 😀 Na és persze sokkal fiatalabb korszerűbb mobil is. Én a P9 lite-ot ajánlom 😀
Szerintetek megéri 1440x2560 felbontású telót venni? Vagy elég a 1080x1920 is? Előbbihez LG G3-on gondolkozom, utóbbinál meg Huawei P9 Lite-on. Nagy felbontású Youtube/Twitch videókat, közvetítéseket néznék, mást nem csinálnék rajta. Használtban is gondolkozok (Hardverapró). Ha esetleg van más ötletetek, szívesen várom!
Válaszokat előre is köszi! 😀
Meg hogy a puremobile nem-e dobja vissza 70kra és valami teljesen mást áraz majd le... :/