Mindent az Androidról
Nos a téma címe magáért beszél! Az Android, illetve az ezzel a rendszerrel szerelt készülékekkel kapcsolatos érdekességeket, élményeket, tapasztalatokat, híreket oszthatjátok itt meg egymással!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
most már 6.0 ás android van de itt sem tudok csak áthelyezni
(2. Bootloader feloldása)
3. Egyedi recovery telepítése (CWM vagy TWRP)
4. Egyedi ROM telepítése, pl. Cyanogenmod 13 (6.0-ás Androidnál már van olyan lehetőség [Adoptable Storage], hogy egyesíteni tudod a belső tárhelyet az SD kártyádéval)
vagy
1. Root
2. Xposed keretrendszer telepítése
3. Keresel modul(oka)t, amik ezt lehetővé teszik.
Egyik sem túl bonyolult, persze ha nem csináltál ilyet nem is éppen egyszerű, viszont ha nem kapsz az LG-től és a szolgáltatótól rendszerfrissítést, akkor nem igazán tudsz mást csinálni.
Valaki nem tudja megmondani nekem, hogy 5.0.2 es androidos LG G4C s telefonon nem lehet valahogyan beállítani, hogy sd kártyára mentsen? amit lehet azt áthelyezek de elég kevés a hely a belsőmemórián és nem tudok feltelepíteni semmit és frissíteni sem. és még nem lehet valahogy a kezdőlapok számát megnövelni mert csak kettő van, előző telefonomon (huawei g510) annál volt olyan opció hogy sd kártyára mentés de ebbe nincsen.
Valaki valami?köszi
Erre az lehet a megoldás, hogyha egy másik, harmadik féltől származó launchert használtok, amelyekből több tucatnyit találtok Playen ingyenesből és fizetősből is egyaránt. Pl. Nova Launcher, Apex Launcher, Google Now Launcher (ez kicsit kilóg, ha utánanéztek), Go Launcher EX. De tényleg nem akarnám felsorolni az összeset, mert rengeteg van és nem is tudhatom látatlanban, hogy mi felelne meg az igényeiteknek legjobban.
Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki android 5.0.2-n, hogy lehet beállítani úgy a háttérképet, hogy az oldalakkal együtt lapozható legyen
erre gondolok a videó elején a jobb oldali fekete telefon háttérképe
a háttérkép beállításnál viszont ott van az a fehér négyzet de csak az álló képet engedi
régi telefonomnál simán be lehetett állítani ennél viszont külön programmal lehet csak vagy én vagyok ennyire béna 😀 ? Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném, lehet elég hülye kérdés de nem nagyon értek még az új androidhoz mert nemrégóta van meg az új telefon a másikon meg 2.3.6 volt
Minden leáll rajta, rendszer ul, launcher, és a többi....
Tudtok modnani egy oldalt, ahonnan letudom tölteni az 5.1 vagy 5.2-t
Mert újra kéne telepíteni a telóm.
Amugy korábbi androidot / ujjabbat (Lollipop, Marsalmallow) rálehet tenni telomra? (mert ez borzaszto, hivás is laggol rajta)
Vagy a fölös appokat kidobni? Amiket a rendszer aléapjáraton nemenged, pl: frissités app, app center az alcatelnek, meg ilyen szutykok.
Esetleg tudtok vmi jókis izmosabb telót 20-30k körül (márkátlanabb, nagy képes is jo)
Köszi
na de ennek nem ez a helye. 😃
"Azzal önmagában semmi gond nincs, hogy fél GB RAM-ot használ alaphelyezetben."
De, van .... annyi az össz memória, abból ha elhasznál ugynannyit a rendszer akkor nemmmarad semmi.
(nálam kb 100-150 nagyon ritkán 200mb ram van de sokszor igyis laggos, 2maggal)
Azzal önmagában semmi gond nincs, hogy fél GB RAM-ot használ alaphelyezetben.
Ma volt alkalmam osztálytársam iPhone 4 ét szemügyre venni, és valami hihetetlenül jó. Nem fagy, nem laggos, szép kijelző, egyszerűen szuper volt, nem mai darab iphone verzio de nekem nagyon meghatotta a szívem. 😀
Amugy köszi
lincoln Nem launcherekre gondoltam, hanem kirootolva ráerőszakolni valahogy, mert a Kit Kat azt a fél giga ram ot egyből felemészti, mig az almás teso os-e az jobban gazdálkodna vele
Köszi
Az android helyett persze
Mivel nem találtam jobb fórumot ezért ide írom. Van egy Samsung Galaxy S5-öt bevan repedve a kijelző, illetve szét van folyva a kristály. Mennyibe kerülne a javítás?
Az lenne a problémám, hogy van egy új LG Spirit készülékem, amivel az lenne a gond, hogy néhány alkalmazáson belül a letöltés illetve online játék esetén a betöltés nagyon lassú.
Google Play-ről rendesen tölt le 1,5-2MB/s-el, de pl egy Hearthstone 5-ből 1-szer tölt be normálisan, gyorsan. Az Instagram is elég lassú néha.
Mobilnet azonnal betölti, szóval nem a telefonnal van a gond, hogy nem vinné a Hearthstone-t. Bármi ötlet?
1. Csatlakozz le a netről, majd újra.
2. Indítsd újra a telefont.
3. Ad hozzá újra a Google-fiókod.
4. Ürítsd a gyorsítótárat (cache). Esetleg próbáld meg megint újra hozzáadni a fiókod.
5. Szólj, ha ezek után sem jó.
Valaki segítene ?
Csak amcsiba van rá 5.1 de azt nagyon el cseszték..
(S5)
este rakok róla képet 😀
Gyári frissités
pl:utorrent remote,Monect PC Remote,Team Viewer meg hasonlok...
(N9005-Note3LTE)
Ahogy jött hozzá az 5.0.2 net kapcsolattal is baj van sokszor és sokszor le is fagy játékok alatt lassúnak nem lassú tehát semmi előjel nélkül egyszer csak megáll a kép és ujraindul a telefon.... szóval ahogy haladunk a korral annál szarabb lesz... sztem nagyon túl akarják már bonyolítani.
Valaki nem tudja, hogy miért lehet az, hogy ahányszor csak megpróbálom felrakni a foldermountot mindig azt írja ki , hogy nem áll rendelkezésre elég tárhely. A teló LG F60 rootolt.