Gép hiba?

Szerző: suvi, 2009. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KrisiHD avatar
Danikika94 írta:
cseszka írta:
Hali.Az a gondom,h mikor megvettem a masinát,még szüz volt,az elsö oprendszer telepités kicsit lassan ment,de nemvolt gond.
Most 2-3 napja megint ujra raktam,mert már televolt katymazzal,
gond nélkül 3X gyorsabban felment mint az elsö alkalommal,mindent ugy csináltam ahogy a nagykönyvben megvan irva,szal nem azzal van a gond.Most nonstop kékhalált kapok.Van h netezésnél,van hcsak ugy.Pl reggel mikor hazaértem a melobol,bekapcsoltam a monitort(gép dolgozott az éjszaka,mert töltööttem le.)Kivan fagyva a rendszer.Herém tele van vele,a sok ujra inditástol már lassan elszállnak a motyók.
Itt egy kép,aki tudja olvasni pliz segitsen,mert angol annyira nemmegy.Nemtom h driver gond lenne e,ezekkel a driverekkel használtam elöször is,meg a hardverek is a hejükön vannak,szal minden ahogy volt is.Akkor müködött rendesenn,most nem.
[LINK]

[LINK]

Hali amivel gond van az eggyik az op rendszered ami van. A Kernel árulta el h mi a baja. A másik meg egy Gigabytes program vagy egy hardver ami b*ssza a csőrét a winnek. Tőlts le egy új wint azzal próbáld meg.

haverom azt mondta nekem hogy ez kék halál!
ÉS valami oat is mondott hogy F8 at kell nyomogatni vagy csökentett modba kell ezt nyomni avgy mi! és hejre áll
0
0
0
0
KrisiHD avatar
toti96 írta:
Hali.Nekem van egy Intel D925-ös procim ami 3ghz-es alapból és ehelyett csak 2,4ghz-et mutat ez mért így van?

gondolom nem ismeri fel a op rendszer
0
0
0
0
KrisiHD avatar
hy all!
nekm egy problémám van segitenétek van egy ASUS Lap top om CoD4 meg iesmi jatekokkal jaccottam volna mar alig vartam hogy anyam haza hozza es bekapcsolom és ez jon ki:
Windows normal modu inditas
Csokentett mod stb..
Tök mind1 mire megyek rá mert ez jön be ujra 😞
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy amikor videót nézek, akkor kis lila, kék és piros kockák szoktak feltűnni a lejátszás közben, de ez csak videóknál van, ha játszom akkor nincs semmi probléma. Nem tudja valaki mitől lehet ez? Előre is köszönöm!

Itt egy kép róla, melyben egy piros és egy kék kocka(pixel) látható: [LINK]
0
0
0
0
Danikika94 avatar
cseszka írta:
Hali.Az a gondom,h mikor megvettem a masinát,még szüz volt,az elsö oprendszer telepités kicsit lassan ment,de nemvolt gond.
gond nélkül 3X gyorsabban felment mint az elsö alkalommal,mindent ugy csináltam ahogy a nagykönyvben megvan irva,szal nem azzal van a gond.Most nonstop kékhalált kapok.Van h netezésnél,van hcsak ugy.Pl reggel mikor hazaértem a melobol,bekapcsoltam a monitort(gép dolgozott az éjszaka,mert töltööttem le.)Kivan fagyva a rendszer.Herém tele van vele,a sok ujra inditástol már lassan elszállnak a motyók.
Itt egy kép,aki tudja olvasni pliz segitsen,mert angol annyira nemmegy.Nemtom h driver gond lenne e,ezekkel a driverekkel használtam elöször is,meg a hardverek is a hejükön vannak,szal minden ahogy volt is.Akkor müködött rendesenn,most nem.
[LINK]

[LINK]

Hali amivel gond van az eggyik az op rendszered ami van. A Kernel árulta el h mi a baja. A másik meg egy Gigabytes program vagy egy hardver ami b*ssza a csőrét a winnek. Tőlts le egy új wint azzal próbáld meg.
0
0
0
0
Krinya15 avatar
Sziasztok! Van egy elégé érdekes problémám... a HDD-m furcsa hangokat ad ki, ezt "videóra" vettem.
Itt a link, többi a leírásban szerepel!

http://www.youtube.com/watch?v=QO4vnKoxroA
0
0
0
0
toti96 avatar
Hali.Nekem van egy Intel D925-ös procim ami 3ghz-es alapból és ehelyett csak 2,4ghz-et mutat ez mért így van?
0
0
0
0
cseszka avatar
[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
roberto888 írta:
Melyik szerveren tesztelted?

Nemtom magától választotta azt ahol a legkisebb, vagy nemtom, de az a fura h ez csak akkor van ha Google Chrome-on tesztelem, Internet Explorer-nél jó a ping 5-15 között van, és az is érdekes h Chrome-nál a letöltés teszt-nél megvan a 60+ MB de amikor ténylegesen szedek le vmit pl telepítő file, 300 MB-s akkor 100kb/s-al jön csak, de Explore-nél jön szépen.
0
0
0
0
roberto888 avatar
Melyik szerveren tesztelted?
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
Sziasztok!
Újratettem a gépemet és néztem egy speedtest-et és a ping-em 500 fölött van, és nem tudom h mitől lehet ez? Vkinek van vmi 5lete?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
kipróbáltam, és tényleg megoldotta....köszi a gyors választ!
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok!
Az a helyzet hogy nem hibás a gépem csak van valami amit nem értek. Miért van az hogy akármilyen játékkal játszom, akármilyen felbontásra állítom, maximum 60 fps-sel megy a játék. nem mintha zavarna csak egyszerűen nem értem. Valaki megtudná mondani hogy miért is van ez?
0
0
0
0
Matyi10 avatar
CPL Lion írta:
Sziasztok!
Van 1 olyan gondom h játék közbe lövök és csak pár másodperc mulva jön a hang, de van amikor meg rendesen egyböl van hang..... tudja valaki h mi lehet a baj?

minden játéknél igy van?
0
0
0
0
CPL Lion avatar
Sziasztok!
Van 1 olyan gondom h játék közbe lövök és csak pár másodperc mulva jön a hang, de van amikor meg rendesen egyböl van hang..... tudja valaki h mi lehet a baj?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sanchez írta:
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, csak szarakodtam a géppel.Most minden jó... megütögettem kicsit a tápot és helyrejött.Tippem nincs, hogy mi lehetett vele.Annyira nem is érdekel mert pár nap, és az új videókártyátval új tápot is muszáj vagyok venni.
Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek. 😀

Nincs mit. Milyen tápot év vga-t veszel?
0
0
0
0
Sanchez avatar
Bocsi, hogy csak most válaszoltam, csak szarakodtam a géppel.Most minden jó... megütögettem kicsit a tápot és helyrejött.Tippem nincs, hogy mi lehetett vele.Annyira nem is érdekel mert pár nap, és az új videókártyátval új tápot is muszáj vagyok venni.
Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek. 😀
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sanchez írta:
Sziasztok!

Körülbelül egy órája kivettem a tápot, és elvittem magammal. ( Vigyáztam rá, nem dobáltam. ) Most hazaértem, visszaraktam mindent rendesen.Amikor bekapcsolom a gépet elkezd zúgni a táp.Azonnal le is kapcsolom, mert félek, hogy tönkre megy valami.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.

Ha elvitted magaddal lehet hogy kihűlt és amikor visszavitted a meleg szobába lehet bepárásodott belülről. Legalábbis én erre tippelnék. Már ha ez okozhat ilyen hibát.
0
0
0
0
no avatar
Nekem is ugyanez volt a gond, megtisztítottam a ventit, beolajoztam egy picit (nem biztos hogy ez szükséges) és már nem zúg... de az is lehet hogy kikopott.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nálam ha hideg van a szobában akkor szokott zúgni egy kicsit míg be nem melegszik
0
0
0
0
Sanchez avatar
Sziasztok!

Körülbelül egy órája kivettem a tápot, és elvittem magammal. ( Vigyáztam rá, nem dobáltam. ) Most hazaértem, visszaraktam mindent rendesen.Amikor bekapcsolom a gépet elkezd zúgni a táp.Azonnal le is kapcsolom, mert félek, hogy tönkre megy valami.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
0
0
0
0
MMPORG avatar
Üdv.

Olyan problémám adódott, hogy elment a hang és ezt a hibaüzenetet dobja ki: Hardware changes might not have been detected

Tegnap raktam újra a windows-ot, ment a hang, 2 órája még mindig ment a hang, és mikor újra bekapcsoltam, már nem volt hang. Azóta újraindítottam egy párszor, nem telepítettem semmit, és a driverek is fenn vannak.
0
0
0
0
tihi1988 avatar
hnemaria írta:
hdd memoria

ezt az én problémámra írtd? És akk mit lehet csinálni? Újat?😲
0
0
0
0
tihi1988 avatar
Sziasztok!

Elkelne egy kis segítség... Szóval mostanában kezd behüjülni a gépem. Felraktam a NFS Carbont (eredetit), elindul a játék, de rögtön ledobja a gyors indító ikonok mellé a játékot, és mikor megpróbálok visszalépni, akk hang van, de a kép fekete. Ugyanez a helyzet az 1.6-os counternál is. Left4Dead2 még megy, de az is néha-néha beszaggat, pedig nem szabadna. Ezenkívül brutálisan le van lassulva a gép, pl. elindítottam a counter instalálást, és kb. 5 PERC után kezdte el rakni, addig meg befagyott a total commander. De lassan indul a böngésző is, meg kb minden. Ma már újraraktam 1x a windowst, semmi változás. Holnap megpróbálkozom a 64bites, SP1es Win7el, de nem hixem h használ majd.

A proci nem melegszik túl, everestel terheltem 100%-on a procit 12percig, speedfan max 64 fokot mért, ami normális is. De akk mi lehet a gond? Lap, vag?

Ha vki tud segteni, annak nagyon megköszönném.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
niteforce írta:
menj be, lehet hogy az a baja hogy nem állítottad be.
állíts egyet az fsb-n vagy nem tudom.

Sikerült, de nem csináltam vele semmit csak beléptem a biosba, mindent hagytam úgy ahogy van mentettem és kiléptem. Így jó lett.
0
0
0
0
niteforce avatar
menj be, lehet hogy az a baja hogy nem állítottad be.
állíts egyet az fsb-n vagy nem tudom.
0
0
0
0
zsolty87 avatar
apetit1989 írta:
Nincs ott, hogy "press F1 to continue" ?

Nincs, csak az hogy nyomjam meg z F10-et vagy F12-őt hogy belépjen a biosba.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nincs ott, hogy "press F1 to continue" ?
0
0
0
0
zsolty87 avatar
niteforce írta:
CPU cserét érzékelt valamiért

de mit csináljak hogy elinduljon a gép? mert most nem megy tovább ennél a szövegnél.
0
0
0
0
niteforce avatar
CPU cserét érzékelt valamiért
0
0
0
0
zsolty87 avatar
Sziasztok.
kaptam egy gépet azért hogy takarítsam ki. Leszedtem a procihűtőt, a hűtőbordát. Mikor mindent visszaraktam az írja ki mielőtt a windows betölt hogy "Warning! CPU have been changed!" Ez mit jelent? valamit rosszul tettem vissza?
0
0
0
0
Davenator avatar
A telepítéssel még várok, megpróbálom a csökkentett módban való vírusirtást. Ha nem megy akkor kénytelen leszek újratelepíteni...
0
0
0
0
jumbo avatar
Primo írta:
Lehet nem ez a megfelelő hely, de most hirtelen ezt találtam. Az a helyzet hogy fertőzött a memória! HELP!
Eset smart-ot használok és minden bekapcsolásnál ezt írja ki:
A memória fertőzött!
Objektum: műveleti memória
Kártevő: Módosult Win32/Spy.Zbot.YW trójai
Információk: a megtisztítás nem lehetséges

Esetleg próbáld meg csökkentett módban kiirtani a vírust..hátha segít
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Nem kapcsol be olyankor az automatizált víruskeresés?
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Még mindig fagy a win7-em valami más 5let? :SSS
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Primo írta:
Lehet nem ez a megfelelő hely, de most hirtelen ezt találtam. Az a helyzet hogy fertőzött a memória! HELP!
A memória fertőzött!

Ha a vírusirtó nem tud ellene semmit tenni, legegyszerűbb ha újrarakod a Win-t!
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem telepítsd újra a gépet.
0
0
0
0
Davenator avatar
A memória fertőzött!
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Köszönöm majd eldől h ez volt e a baj ...
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése

-Képernyő kikapcsolása: Soha

Szerk.: Ha nem találod, írd be a keresőbe, hogy Energia és az első találat.
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Azt hol találom ?
De nem a monitor fagy hanem az egész rendszer ahogy elnéztem ...
Na mind 1 megpróbálom csak egy helyet adj ahol fellelem ezt az opciót!
0
0
0
0
cseszka avatar
energia gazdálkodási lehetöségeknél kapcsold ki a monitor kikapcsolást.
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Sziasztok!
Lenne nekem 1 nagy problémám!
Mikor elülök a gép elől lekapcsol a monitor hosszabb ideig bekapcsolva hagyom a gépet de nem használom csak torrent fut... És mikor visszaülnék kb 30p-1óra múlva le van fagyva a rendszerem se az egér nem mozog se semmi egyébre nem reagál ...
Valami ötlet nagyon fontos lenne ! 😞
0
0
0
0
Danikika94 avatar
😆 te állat vagy..😃 😆D
0
0
0
0
Krinya15 avatar