Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
(Dead Island,Left 4 Dead 1,2 kilőve)
Előre is köszönöm😀
Sziasztok.Bocs,hogy ide írok.Nem tudja esetleg valaki,hogy Eredeti Gtr2 játékot honnan tudnék beszerezni??Köszönöm előre is a válaszokat.
Ezt találtam.
http://www.super gamer.hu/gtr-2-fia-gt-racing-p-3227.html
Szerk: 576 is árulja, nincs raktáron, de lehet rendelhető.
Tomi: Watchmen, Street Fighter 4, Dragon Age 2
Köszi 😀 De sajnos ezek közül egyiket se viszi a gépem 😞
Előre is köszönöm! 😀
Mondanátok valami Co-op-ban tolható multiplayer játékot??
Kicsit meguntam mostanság a Left4Dead első második részét...és lehetőleg ne kelljen hozzá Paks szintű gép,köszi! 😀
Jah és az se probléma ha ingyenes,szönryes szal bármilyen lehet! 😃
Borderlands
Rainbow Six Vegas 1-2
Payday The Heist
Swat 4
Kicsit meguntam mostanság a Left4Dead első második részét...és lehetőleg ne kelljen hozzá Paks szintű gép,köszi! 😀
Jah és az se probléma ha ingyenes,szönryes szal bármilyen lehet! 😃
Szerintetek innen érdemes elörendelni?
[LINK]
Nekem gyanúsan olcsó minden. Én a helyedben nem vennék innen inkább, de hallgassunk meg más embereket is inkább😂
Spoiler!
De a BF 3-hoz meg mindenki azt írjah müködik a kulcs amit küldtek...
Szerintetek innen érdemes elörendelni?
[LINK]
Nekem gyanúsan olcsó minden. Én a helyedben nem vennék innen inkább, de hallgassunk meg más embereket is inkább😂
Spoiler!
[LINK]
valaki tud jó rally-s játékot ami elmegy a gépemen
pls 😃
Tudnátok mondani valami jó ingyenes vagy tört (értsd jó 😀 ) multis FPS-t ? BF-et COD-ot ne 😀
Arma részek, MoH részek, America's Army 2 és 3 (utóbbi ingyenes steamen)
Valaki pls erre a gépre :
4gb ram
AMD Athlon x2 2.5ghz
Nvidia GeForce pcie 6600gt 256mb
(elég régi a gép az eredeti órajelhez képest a videókártya már csaka felén van kb vagy a három negyedén)
szóval erre kérnék jó játékot vmi gta feelinget ami medium vagy jobb grafikán fut kb de lehet más féle game is köszi
True Crime NYC
Just Cause 1
4gb ram
AMD Athlon x2 2.5ghz
Nvidia GeForce pcie 6600gt 256mb
(elég régi a gép az eredeti órajelhez képest a videókártya már csaka felén van kb vagy a három negyedén)
szóval erre kérnék jó játékot vmi gta feelinget ami medium vagy jobb grafikán fut kb de lehet más féle game is köszi
Gépem :
2 Gb ram
AMD sempron prosessor 2800+
32 bites Win7 es Ox
Ati Readon 5450 HD vidikártya
Ajánlatokat köszönöm és még azt szeretném megtudni hogy tudom meg hogy hány % ba futna a gépemen.😃
milyen szimulatorokat tudtok nem kell vonat szimulator
OMNI Bus Simulator
Garbage Truck Simulator
Farmer Simulator
keresek vonat szimulátoros játékot ami idei 2012-es jó grafikájú és hangulatú😀
Train Simulator 2012.
képek:
https://www.google.hu/search?num=10&hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=681&q=train+simulator+2012&oq=train+simulator+2012&gs_l=img.3...118.9428.0.9786.15.9.0.6.1.0.2408.16546.0j2j9-7.9.0...0.0...1ac.2G-5ZN1xtxs
theavaneger: hát Resident Evil 4 ( nem nevezhető horrornak még ha paraziták is vannak benne 😃 )
Far Cry 1 - fps de ez hátha tetszik ha esetleg ismered a crysist akkor elárulom ugyanúgy ez is Crytekes és trópusi szigeten játszodik szép graffal 😃
Star Wars Jedi Knight 3 Jedi academy
Star Wars Battlefront 1-2
Esetleg még
Fps-ek :
Tribes Vengeance
Bet on Soldier Blood Sport
És régi nagy kedvencem az Aliens Vs Predator 2 😀 (és a kiegje a Primal hunt )
Esetleg még egy fantasztikus sci-fi RPG tps játék ami nálam top 1 a Mass Effect széria de félek csak a Mass Effect 1 indulna neked el Sajna az az a rész ami a legkevésbé sikeredett jóra nem azt mondom hogy roszz hanem azt hogy a 2-3 hoz viszonyitva roszz amugy meg fantazstikus és megéri 😀 többet nem tudom 😃
A Resident Evil-nek adok egy esélyt.Talán rájövök mért szeretik annyira.A Star Wars játékok nagy részét már kijátszottam.AVP 2-vel,a Tribes-sel és a Mass Effect-tel(Hogy értsem a sztorit gondolom akkor az 1. résszel kell kezdenem akármennyire nem lett olyan jó mint a 2-3) még teszek egy próbát.Ja és a Far Cry 1-el is lejátszok egy menetet.
Far Cry 1 - fps de ez hátha tetszik ha esetleg ismered a crysist akkor elárulom ugyanúgy ez is Crytekes és trópusi szigeten játszodik szép graffal 😃
Star Wars Jedi Knight 3 Jedi academy
Star Wars Battlefront 1-2
Esetleg még
Fps-ek :
Tribes Vengeance
Bet on Soldier Blood Sport
És régi nagy kedvencem az Aliens Vs Predator 2 😀 (és a kiegje a Primal hunt )
Esetleg még egy fantasztikus sci-fi RPG tps játék ami nálam top 1 a Mass Effect széria de félek csak a Mass Effect 1 indulna neked el Sajna az az a rész ami a legkevésbé sikeredett jóra nem azt mondom hogy roszz hanem azt hogy a 2-3 hoz viszonyitva roszz amugy meg fantazstikus és megéri 😀 többet nem tudom 😃
Valaki tudna segíteni ebben a problémában mert ezt irja ki nekem a heroes 5 telepítésénél
-A fájl verziója nem kompatibilis a Windowns versiójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg hogy a program x86 (32 bites) vagy x64(64 bites) versiójára van-e szükség ,majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával.
ha pedig rendeszergazdaként futtatom akkor meg ezt:
a windows ne találja az E:/AutoRun.exe fájlt .ellenőrizze hogy helyesen irta e be a nevét majd próbálkozzon újra.
de az a baj még hogy meg volt 1 másik heroes 5 csak az túl karcos lett és nem indul már de azt még elinditotta csak az nem volt magyarul meg ez meg igen.
és bocs hogy ide irom csak nem találtam olyan topicot hogy nem indul nem megy vagy hasonlót 😞
Kérdésedre nem tudom a választ de nem igaz h nem lehet megtalálni megfelelő topicot.... itt van ez:https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…read_id=93
meg itt van ez:https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…read_id=23
Hali
ajánlanátok nekem valmi jó kis ujabb autos játékot? sok féle autoval
meg valami jó kis Fps-lövöldét lehetőleg ne Cod MW-k legyenek
köszi 😀
Fu ez nagyon nehéz kérdés. Ha tunungolni akarsz de nagyon akkor a Need For Speed Mostvanted-et ajánlanám. Viszont ha nem akkor a The Run-t Vagy a Grand Turizmo sorozatot. Remélem segítettem.
PC-re nincs Turismo meg valami ujabbra gondoltam mint a most wanted
Intel Core i3 370M 2.4 GHz (2 magos)
ATI Mobility Radeon HD 5470 (512 MB)
4 GB RAM
Ha tuningolni is akarsz:
Juiced 1-2
NFS Underground 2
Street Legal Racing Redline
Sreet Racing Syndicate
Ha nem:
Grid
Dirt 1-2-3-Showdown
Race Injection
FPS:
Stalker
Rage
Metro 2033
Armed Assault 2
Battlefield 3
Raptor14:
Mount & Blade 1-2+rengeteg mód
Age of Mythology
War & Peace
Total War sorozat összes része
Sudden Strike 1-2-3
Panzers Phase 1-2
Call of Duty 1-2-5
Battlefield 1942
Hidden and Dangerous 2
Codename Eagle
jó játék isteni erők meg szörnyek is vannak benne és még a gépigénye is kicsi
Hali
köszi 😀
Fu ez nagyon nehéz kérdés. Ha tunungolni akarsz de nagyon akkor a Need For Speed Mostvanted-et ajánlanám. Viszont ha nem akkor a The Run-t Vagy a Grand Turizmo sorozatot. Remélem segítettem.
köszi 😀
-A fájl verziója nem kompatibilis a Windowns versiójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg hogy a program x86 (32 bites) vagy x64(64 bites) versiójára van-e szükség ,majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával.
ha pedig rendeszergazdaként futtatom akkor meg ezt:
a windows ne találja az E:/AutoRun.exe fájlt .ellenőrizze hogy helyesen irta e be a nevét majd próbálkozzon újra.
de az a baj még hogy meg volt 1 másik heroes 5 csak az túl karcos lett és nem indul már de azt még elinditotta csak az nem volt magyarul meg ez meg igen.
és bocs hogy ide irom csak nem találtam olyan topicot hogy nem indul nem megy vagy hasonlót 😞
és a bulletrun az már teljes nem béta?
teljes verzió 😀
Amúgy pár FTP FPS:
Warrock
Soldier Front
Combat Arms
Operation 7
Genesis AD
heló nekem ingyenes multis fps-eket tudnátok mondani tűrhető grafikával
A.V.A (Aliance Of Valiant Arms)
Unreal Engine működik alatta és sztem ez az egyik legtürhetöbb Multi FPS game
heló nekem ingyenes multis fps-eket tudnátok mondani tűrhető grafikával