Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Sicu33 avatar
Nekem valami jó Zombis játék kellene.
(Dead Island,Left 4 Dead 1,2 kilőve)
Előre is köszönöm😀
0
0
0
0
czene avatar
Köszi.Közben én is erre akadtam rá.már írtam is nekik
0
0
0
0
no avatar
czene írta:
Sziasztok.Bocs,hogy ide írok.Nem tudja esetleg valaki,hogy Eredeti Gtr2 játékot honnan tudnék beszerezni??Köszönöm előre is a válaszokat.

Ezt találtam.
http://www.super gamer.hu/gtr-2-fia-gt-racing-p-3227.html

Szerk: 576 is árulja, nincs raktáron, de lehet rendelhető.
0
0
0
0
czene avatar
Sziasztok.Bocs,hogy ide írok.Nem tudja esetleg valaki,hogy Eredeti Gtr2 játékot honnan tudnék beszerezni??Köszönöm előre is a válaszokat.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Borthers in Arms korábbi részeit próbáld még ki esetleg meg a D-Day című játékot.
0
0
0
0
no avatar
eszrevetem de kozotuk van olyan ami hasonlit a borderlands hoz es koszi hogy emlekeztetsz es onan is meg van a cod 1-2 amitvegig vitem es a crasdday amik tecetek a batelfildeket ki kell probajam
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Én még korábban felsoroltam neked egy csomó játékot ami menni fog a gépeden. Még üzenetet is írtam, hogy vedd észre, hogy kaptál választ de akkor sem vetted észre. Abban van mindenféle. Lövöldözős is. Call of Duty 1-2, Medal of Honor Allied Assault, Medal of Honor Pacific Assault Battlefileld 1942 stb.....
0
0
0
0
no avatar
valaszokat elore is koszi ja es egy jo kis lovoldozos jatekot mi megy a gepemen
0
0
0
0
no avatar
valaki mond nekem olyan jatekokat amik hasonlitnak a borderlands 1 hez es ami el fut a gepemen
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Bicike írta:
Tomi: Watchmen, Street Fighter 4, Dragon Age 2

Köszi 😀 De sajnos ezek közül egyiket se viszi a gépem 😞
0
0
0
0
Bicike avatar
Tomi: Watchmen, Street Fighter 4, Dragon Age 2
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani néhány jóféle pörgős játékot? Nem érdekel a kategória, csak az a lényeg, hogy pörögjön a játékmenet, de története is legyen a játéknak (Mint pl a Painkiller). És persze az is fontos lenne, hogy elfusson a gépemen. 2005-2006 körüli játékok tuti elfutnak.

Előre is köszönöm! 😀
0
0
0
0
madchief avatar
Szabcsi írta:
Mondanátok valami Co-op-ban tolható multiplayer játékot??
Kicsit meguntam mostanság a Left4Dead első második részét...és lehetőleg ne kelljen hozzá Paks szintű gép,köszi! 😀

Jah és az se probléma ha ingyenes,szönryes szal bármilyen lehet! 😃

Borderlands
Rainbow Six Vegas 1-2
Payday The Heist
Swat 4
0
0
0
0
Szabcsi avatar
Mondanátok valami Co-op-ban tolható multiplayer játékot??
Kicsit meguntam mostanság a Left4Dead első második részét...és lehetőleg ne kelljen hozzá Paks szintű gép,köszi! 😀

Jah és az se probléma ha ingyenes,szönryes szal bármilyen lehet! 😃
0
0
0
0
gatya123 avatar
Viharvadasz írta:
gatya123 írta:
Szerintetek innen érdemes elörendelni?
[LINK]

Nekem gyanúsan olcsó minden. Én a helyedben nem vennék innen inkább, de hallgassunk meg más embereket is inkább😂
Spoiler!
Itt még BF4 Pre-Order CD kulcs is van, azt meg tudtommal csak a MoH: Warfighter-hez adnak, de még az se jött ki😲

De a BF 3-hoz meg mindenki azt írjah müködik a kulcs amit küldtek...
0
0
0
0
no avatar
gatya123 írta:
[LINK]

Nekem gyanúsan olcsó minden. Én a helyedben nem vennék innen inkább, de hallgassunk meg más embereket is inkább😂
Spoiler!
Itt még BF4 Pre-Order CD kulcs is van, azt meg tudtommal csak a MoH: Warfighter-hez adnak, de még az se jött ki😲
0
0
0
0
gatya123 avatar
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
mondanatok valami jo kis lovoldet ami el megy a haverom gepen 2.2 proci 256 mg vidikari es 1 gb ram
0
0
0
0
xXHELLERXx avatar
hali
valaki tud jó rally-s játékot ami elmegy a gépemen
pls 😃
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
marci19970425 írta:
Tudnátok mondani valami jó ingyenes vagy tört (értsd jó 😀 ) multis FPS-t ? BF-et COD-ot ne 😀

Arma részek, MoH részek, America's Army 2 és 3 (utóbbi ingyenes steamen)
0
0
0
0
marci19970425 avatar
Tudnátok mondani valami jó ingyenes vagy tört (értsd jó 😀 ) multis FPS-t ? BF-et COD-ot ne 😀
0
0
0
0
TheBalint1996 avatar
Sziasztok! 😃 Tudnátok ajánlani vmi jó kis fpst? gépem a profilnál
0
0
0
0
madchief avatar
Spector12 írta:
Valaki pls erre a gépre :
4gb ram
AMD Athlon x2 2.5ghz
Nvidia GeForce pcie 6600gt 256mb
(elég régi a gép az eredeti órajelhez képest a videókártya már csaka felén van kb vagy a három negyedén)
szóval erre kérnék jó játékot vmi gta feelinget ami medium vagy jobb grafikán fut kb de lehet más féle game is köszi

True Crime NYC
Just Cause 1
0
0
0
0
no avatar
Valaki pls erre a gépre :
4gb ram
AMD Athlon x2 2.5ghz
Nvidia GeForce pcie 6600gt 256mb
(elég régi a gép az eredeti órajelhez képest a videókártya már csaka felén van kb vagy a három negyedén)
szóval erre kérnék jó játékot vmi gta feelinget ami medium vagy jobb grafikán fut kb de lehet más féle game is köszi
0
0
0
0
no avatar
1 játékot ajánljatok nekem 😃D
Gépem :
2 Gb ram
AMD sempron prosessor 2800+
32 bites Win7 es Ox
Ati Readon 5450 HD vidikártya

Ajánlatokat köszönöm és még azt szeretném megtudni hogy tudom meg hogy hány % ba futna a gépemen.😃
0
0
0
0
madchief avatar
Raptor14 írta:
milyen szimulatorokat tudtok nem kell vonat szimulator

OMNI Bus Simulator
Garbage Truck Simulator
Farmer Simulator
0
0
0
0
no avatar
milyen szimulatorokat tudtok nem kell vonat szimulator
0
0
0
0
theavanger avatar
bobekrisz írta:
keresek vonat szimulátoros játékot ami idei 2012-es jó grafikájú és hangulatú😀

Train Simulator 2012.
képek:
https://www.google.hu/search?num=10&hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=681&q=train+simulator+2012&oq=train+simulator+2012&gs_l=img.3...118.9428.0.9786.15.9.0.6.1.0.2408.16546.0j2j9-7.9.0...0.0...1ac.2G-5ZN1xtxs
0
0
0
0
bobekrisz avatar
keresek vonat szimulátoros játékot ami idei 2012-es jó grafikájú és hangulatú😀
0
0
0
0
theavanger avatar
Spartan117 írta:
theavaneger: hát Resident Evil 4 ( nem nevezhető horrornak még ha paraziták is vannak benne 😃 )
Far Cry 1 - fps de ez hátha tetszik ha esetleg ismered a crysist akkor elárulom ugyanúgy ez is Crytekes és trópusi szigeten játszodik szép graffal 😃
Star Wars Jedi Knight 3 Jedi academy

Star Wars Battlefront 1-2

Esetleg még
Fps-ek :
Tribes Vengeance
Bet on Soldier Blood Sport
És régi nagy kedvencem az Aliens Vs Predator 2 😀 (és a kiegje a Primal hunt )

Esetleg még egy fantasztikus sci-fi RPG tps játék ami nálam top 1 a Mass Effect széria de félek csak a Mass Effect 1 indulna neked el Sajna az az a rész ami a legkevésbé sikeredett jóra nem azt mondom hogy roszz hanem azt hogy a 2-3 hoz viszonyitva roszz amugy meg fantazstikus és megéri 😀 többet nem tudom 😃

A Resident Evil-nek adok egy esélyt.Talán rájövök mért szeretik annyira.A Star Wars játékok nagy részét már kijátszottam.AVP 2-vel,a Tribes-sel és a Mass Effect-tel(Hogy értsem a sztorit gondolom akkor az 1. résszel kell kezdenem akármennyire nem lett olyan jó mint a 2-3) még teszek egy próbát.Ja és a Far Cry 1-el is lejátszok egy menetet.
0
0
0
0
no avatar
theavaneger: hát Resident Evil 4 ( nem nevezhető horrornak még ha paraziták is vannak benne 😃 )
Far Cry 1 - fps de ez hátha tetszik ha esetleg ismered a crysist akkor elárulom ugyanúgy ez is Crytekes és trópusi szigeten játszodik szép graffal 😃
Star Wars Jedi Knight 3 Jedi academy

Star Wars Battlefront 1-2

Esetleg még
Fps-ek :
Tribes Vengeance
Bet on Soldier Blood Sport
És régi nagy kedvencem az Aliens Vs Predator 2 😀 (és a kiegje a Primal hunt )

Esetleg még egy fantasztikus sci-fi RPG tps játék ami nálam top 1 a Mass Effect széria de félek csak a Mass Effect 1 indulna neked el Sajna az az a rész ami a legkevésbé sikeredett jóra nem azt mondom hogy roszz hanem azt hogy a 2-3 hoz viszonyitva roszz amugy meg fantazstikus és megéri 😀 többet nem tudom 😃
0
0
0
0
theavanger avatar
Valaki tudna nekem ajánlani olyan játékokat amik mennének a gépemen.Bármilyen stílusú jöhet kivéve stratégiai, horror és FPS.Ezt a 3 műfaj nem szeretem annyira(Persze van néhány kivétel).
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
BukoTt írta:
Valaki tudna segíteni ebben a problémában mert ezt irja ki nekem a heroes 5 telepítésénél
-A fájl verziója nem kompatibilis a Windowns versiójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg hogy a program x86 (32 bites) vagy x64(64 bites) versiójára van-e szükség ,majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával.

ha pedig rendeszergazdaként futtatom akkor meg ezt:
a windows ne találja az E:/AutoRun.exe fájlt .ellenőrizze hogy helyesen irta e be a nevét majd próbálkozzon újra.

de az a baj még hogy meg volt 1 másik heroes 5 csak az túl karcos lett és nem indul már de azt még elinditotta csak az nem volt magyarul meg ez meg igen.

és bocs hogy ide irom csak nem találtam olyan topicot hogy nem indul nem megy vagy hasonlót 😞

Kérdésedre nem tudom a választ de nem igaz h nem lehet megtalálni megfelelő topicot.... itt van ez:https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…read_id=93
meg itt van ez:https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread_…read_id=23
0
0
0
0
Camaro SS avatar
alex1997 írta:
Camaro SS írta:
Hali
ajánlanátok nekem valmi jó kis ujabb autos játékot? sok féle autoval
meg valami jó kis Fps-lövöldét lehetőleg ne Cod MW-k legyenek
köszi 😀

Fu ez nagyon nehéz kérdés. Ha tunungolni akarsz de nagyon akkor a Need For Speed Mostvanted-et ajánlanám. Viszont ha nem akkor a The Run-t Vagy a Grand Turizmo sorozatot. Remélem segítettem.

PC-re nincs Turismo meg valami ujabbra gondoltam mint a most wanted
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
Nekem bármilyen játék jöhet, ami ezen elindul!

Intel Core i3 370M 2.4 GHz (2 magos)
ATI Mobility Radeon HD 5470 (512 MB)
4 GB RAM
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Camaro SS:
Ha tuningolni is akarsz:
Juiced 1-2
NFS Underground 2
Street Legal Racing Redline
Sreet Racing Syndicate

Ha nem:
Grid
Dirt 1-2-3-Showdown
Race Injection

FPS:
Stalker
Rage
Metro 2033
Armed Assault 2
Battlefield 3

Raptor14:

Mount & Blade 1-2+rengeteg mód
Age of Mythology
War & Peace
Total War sorozat összes része

Sudden Strike 1-2-3
Panzers Phase 1-2
Call of Duty 1-2-5
Battlefield 1942
Hidden and Dangerous 2

Codename Eagle
0
0
0
0
Bukta avatar
age of mithology jut most eszembe
jó játék isteni erők meg szörnyek is vannak benne és még a gépigénye is kicsi
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tudnatok nekem olyan jatekokat mondani a tortenelemrol szol pl 1,2 VH, romaiak gorogok es hasonlok de aoe nem kelnek es ami el megy a gepemen
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Camaro SS írta:
Hali
köszi 😀

Fu ez nagyon nehéz kérdés. Ha tunungolni akarsz de nagyon akkor a Need For Speed Mostvanted-et ajánlanám. Viszont ha nem akkor a The Run-t Vagy a Grand Turizmo sorozatot. Remélem segítettem.
0
0
0
0
Camaro SS avatar
Hali
köszi 😀
0
0
0
0
Bukta avatar
Valaki tudna segíteni ebben a problémában mert ezt irja ki nekem a heroes 5 telepítésénél
-A fájl verziója nem kompatibilis a Windowns versiójával. A számítógép rendszeradatai között tekintse meg hogy a program x86 (32 bites) vagy x64(64 bites) versiójára van-e szükség ,majd lépjen kapcsolatba a szoftver gyártójával.

ha pedig rendeszergazdaként futtatom akkor meg ezt:
a windows ne találja az E:/AutoRun.exe fájlt .ellenőrizze hogy helyesen irta e be a nevét majd próbálkozzon újra.

de az a baj még hogy meg volt 1 másik heroes 5 csak az túl karcos lett és nem indul már de azt még elinditotta csak az nem volt magyarul meg ez meg igen.

és bocs hogy ide irom csak nem találtam olyan topicot hogy nem indul nem megy vagy hasonlót 😞
0
0
0
0
no avatar
vki játékot a mostani gépemre pls (lehetőleg gta feeling legyen pls de ha nem tudsz akkor tök m1)
0
0
0
0
Gerdzso avatar
MC MaRcI írta:
és a bulletrun az már teljes nem béta?

teljes verzió 😀

Amúgy pár FTP FPS:

Warrock
Soldier Front
Combat Arms
Operation 7
Genesis AD
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
és a bulletrun az már teljes nem béta?
0
0
0
0
Sonymeans avatar
MC MaRcI írta:
heló nekem ingyenes multis fps-eket tudnátok mondani tűrhető grafikával

A.V.A (Aliance Of Valiant Arms)
Unreal Engine működik alatta és sztem ez az egyik legtürhetöbb Multi FPS game
0
0
0
0
Joker avatar
MC MaRcI írta:
heló nekem ingyenes multis fps-eket tudnátok mondani tűrhető grafikával

Battlefield play4Free,Bullet Run,Call Of Duty online,
0
0
0
0
Resident Evil Fan avatar
Nekem valami mászkálós akció(Dante's Inferno, Prototype, Spider-Man Web of Shadows) /lopakodós kéne erre a gépre!

Intel Core i3 370M 2.4 GHz
ATI Mobility Radeon HD 5470 (512MB)
4GB RAM
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció