juhika96 írta:
Kiírtam xboxra de Disc unreadable...
Hallom sokaknak ez a problémája, de hogy lehet ezt megoldani???
KÖSZI!
(LT3.0 van megy minden játék csak ez nem)
Nálam még azis számított hogy hányas dashboard van a gépen.
Lehet hogy neked csak egy frissités kell.
marko99 írta:
Annyi lenne a kérdésem, hogy van olyan program amivel letöltött teljes játékokat eltudjuk indítani flash nélkül? Akár pendriveról vagy hdd-ról.
Most kiírtam a sleeping dogs nevű játékot és megint frissítés kell neki!
LT 3.0 van a boxomban!
Ha már frissítettem MW3-ról akkor most is frissíthetek?
KÖSZI!
(13599-es a dashboardom)
Szerintem lite-on meghajtóval verbatimt vegyél,egyébként nekem is lite on van és vitte a maxell dvd-ket jól,még attól szarabbakat is.Hitachi meghajtó a legjobb,nah annak mindegy milyen a dvd...
Na jó a boxom viszi a játékokat.
Egy kérdésem lenne:Lite-On meghajtó van a Boxomban, ez olvassa jól a maxell dvd-t? 😀
Mert jóval olcsóbb mint a Verbatim, személyesen verbatimot veszek de rendelni akarok és úgy a maxell+postakölcség, olcsóbb mint a verbatim személyesen.
ha 3ledes a boxom és a szervizben azt mondták hogy a proci megolvadt akkor új proci kell bele vagy alaplap cserére szorul? és ez kb mennyibe fájna nekem mert ott nem mondtak árat vagy csak ne kérdeztem nem tudom
Nem, de már frissítettem, tökéletesen megy! 😀
Csak még BO irja hogy this disc is not supported, mert azt régebben irtam ki imgburnel és nem calculate optionnal a write-nál, meg nem abx-el!
KÖSZI 😀
De hogyan kell patchelni?
Abx360-al? 😲
Amugy COD BO-nál is ezt irja, meg akkor gondolom MW2nél is!
De MW 3nál frissítést akar!
12599-es dashom van.
És pathelni abx360-al kell.
Amugy aztmondja aki csinálta hogy frissítsem nyugodtan, meg valami rgh2-t beszélt....
MW 3 milyen dash-t tesz rá? 😀
juhika96 írta:
Sziasztok.
Most flasheltettem a boxomat. elvileg LT3.0 van benne, és 12599-es dashboard van rajta ezt látom is 😃
Na de ha beteszek egy régi játékomat nem patcheltem őket viszi szépen.(PL.:GTA 4)
De ha beteszem az AC brotherhood--ot akkor azt irja hogy this disc is not supported.
Ha bbeteszem a COD MW3-at akkor kérdezi hgoy frissítem e a dashboardot dvdről...
Mit tegyek? 😞
KÖSZI!
(Elvileg vinnie kellene minden játékot)
Az AC brotherhood-hoz lehet hogy újabb dashboard frissités kellene az MW3-hoz meg ne telepítsed fel a frissitést mert tönkre teheti a flasht😀
Sziasztok.
Most flasheltettem a boxomat. elvileg LT3.0 van benne, és 12599-es dashboard van rajta ezt látom is 😃
Na de ha beteszek egy régi játékomat nem patcheltem őket viszi szépen.(PL.:GTA 4)
De ha beteszem az AC brotherhood--ot akkor azt irja hogy this disc is not supported.
Ha bbeteszem a COD MW3-at akkor kérdezi hgoy frissítem e a dashboardot dvdről...
Mit tegyek? 😞
KÖSZI!
Én holnap flasheltetem LT3.0-ra. A régi játékokat(pl.:GTA4, COD5,6,7)patchelni kell abx360-al?
Nembaj csak az a sok új játék menjen rajta 😃D (amazing spiderman,MW3, AC rev.,Prototype2, F1 2011, 😃😉
molfer98 írta:
A dirt 3-at vagy a max payne 3-at hogy tudnám kiírni lt 2.0-ra?' (eddig más emberrel irattam és neki sikerült valahogy) Mert kb fél gigával több mint a dvd. 😞
És az nem baj ha a dvd-fájlban más számsor van írva?
molfer98 írta:
A dirt 3-at vagy a max payne 3-at hogy tudnám kiírni lt 2.0-ra?' (eddig más emberrel irattam és neki sikerült valahogy) Mert kb fél gigával több mint a dvd. 😞
Eladó vagy cserélhető: xbox 360 Slim(kinect) 250GB winchester.
Van hozzá 7db eredeti játék.
Formula 1 2011
Grand Theft Auto IV
Forza Motorsport 4 (limited collector's edition)
Fifa Stree 3
Smack Down vs Raw 2011
Meg a kinecthez van:
Adventures
Microsoft Kinect Esports
Ennyi játok van hozzá
Van hozzá még 1 joytick vezeték nélküli.
Akit érdekel írjon Privátba vagy vegyen fel xfire-re ott: danielsubicz a felhasználónevem.
Vagy akár írjon emailt: danielsubicz@gmail.com vagy gtone@citromail.hu
Akármilyen ajánlatokat meghallgatok, CSERE IS ÉRDEKEL!
Kinectkel együtt adom!
Kiírtam xboxra de Disc unreadable...
KÖSZI!
Nálam még azis számított hogy hányas dashboard van a gépen.
Lehet hogy neked csak egy frissités kell.
KÖSZI!
http://www.***/index.php?product=1504
és ha 3ledes a boxom és jtagolt is akkor a jtaggal lesz valami amikor megcsinálják mert haverom azt mondta hogy akkor a jtag nem lesz rajta má?
Azt kérdezném hogy lehet e a 3ledtől az hogy nincs kép?
Tudom h nem lehet multizni flashelt boxal😀
És kösz a választ
Nincs mit, ez a legköltséghatékonyabb módszer.😀
És kösz a választ
Annyi lenne a kérdésem, hogy van olyan program amivel letöltött teljes játékokat eltudjuk indítani flash nélkül? Akár pendriveról vagy hdd-ról.
Ahoz rgh kell
Üdv! Flashelt xbox hoz lehet venni kiirt játékokat valahogy? Vagy meg kell venni a játékot multiplayerrel együtt
Multizni ne akarj Flashelt boxal.😉
Amúgy meg letöltöd, aztán kiírod.😆
LT 3.0 van a boxomban!
Ha már frissítettem MW3-ról akkor most is frissíthetek?
KÖSZI!
(13599-es a dashboardom)
Pedig az fele annyiba kerül 😃
TDK az jó féle? MOndjuk majdnem annyiba van mint verbatim, úgyhogy akkor inkább verbatim 😀
Hamarabb elkopik a meghajtó vagy mi? 😀
Egy kérdésem lenne:Lite-On meghajtó van a Boxomban, ez olvassa jól a maxell dvd-t? 😀
Mert jóval olcsóbb mint a Verbatim, személyesen verbatimot veszek de rendelni akarok és úgy a maxell+postakölcség, olcsóbb mint a verbatim személyesen.
Csak még BO irja hogy this disc is not supported, mert azt régebben irtam ki imgburnel és nem calculate optionnal a write-nál, meg nem abx-el!
KÖSZI 😀
Abx360-al? 😲
Amugy COD BO-nál is ezt irja, meg akkor gondolom MW2nél is!
De MW 3nál frissítést akar!
12599-es dashom van.
És pathelni abx360-al kell.
Amugy aztmondja aki csinálta hogy frissítsem nyugodtan, meg valami rgh2-t beszélt....
MW 3 milyen dash-t tesz rá? 😀
ezt:AC brotherhood
Aztmondta az ember hogy lt3.0 minden játékot visz! 😞
HELP!!!
Sziasztok.
Mit tegyek? 😞
KÖSZI!
Az AC brotherhood-hoz lehet hogy újabb dashboard frissités kellene az MW3-hoz meg ne telepítsed fel a frissitést mert tönkre teheti a flasht😀
Mit tegyek? 😞
KÖSZI!
Honnan tudom hogy JTAG-elt?
Onnan hogy ha fel van telepítve XeXMenu
felakartam, látszódik a mappában, de egyszercsak eltűnik, nem lehet rámenni.
próbálj meg mást
azt az FSD-t is próbáltam, az is eltűnik.
próbálj meg mást
Nembaj csak az a sok új játék menjen rajta 😃D (amazing spiderman,MW3, AC rev.,Prototype2, F1 2011, 😃😉
Na a játékok kiírása megvan. Én itthon valahogy nem tudom frissíteni a flash-t ? Mert régi van rajta és nem olvassa a mostani játékokat:S
2.0.14719.0 Dashboard van most
milyen drive van benne?
ja és ne frissitsed fel a legújabra mert akkor nincs visszaút.
2.0.14719.0 Dashboard van most
az nem lehet hogy már az lt 3.0 kell
Elöre köszi a választ
Van hozzá 7db eredeti játék.
Formula 1 2011
Grand Theft Auto IV
Forza Motorsport 4 (limited collector's edition)
Fifa Stree 3
Smack Down vs Raw 2011
Meg a kinecthez van:
Adventures
Microsoft Kinect Esports
Ennyi játok van hozzá
Van hozzá még 1 joytick vezeték nélküli.
Akit érdekel írjon Privátba vagy vegyen fel xfire-re ott: danielsubicz a felhasználónevem.
Vagy akár írjon emailt: danielsubicz@gmail.com vagy gtone@citromail.hu
Akármilyen ajánlatokat meghallgatok, CSERE IS ÉRDEKEL!
Kinectkel együtt adom!
Elöre köszi a választ