Segítség nem megy
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ki kellene próbálni egy-két szintetikus tesztprogramot. Azok leállnak-e, ha igen melyik fázisnál.
Aztán külön-külön stabilitástesztelő programokat is, leállnak-e, ha igen minél.
Aztán filmek/zenék is leállnak-e, vagy csak a játékok?
Hátha segítenek.
Nekem ilyen problémám lenne Utorrent közben : " Hiba:WriteToDisk: A rendszer nem találja a megadott elérési utat." Eddig minden jól ment de ma óta nem megy ... Valami ötlet ? 😀
Kitörölted közben valamelyik fájlt vagy ha torrent hozzáadása után csinálja ezt akkor ellenőrizd az elérési útvonalat lehet véletlenül átírtad.
Ja és nekem is lenne egy kérdésem bár nem ehhez a témához tartozik de jobb helyet nem találtam rá 😀 Szóval Youtube-ra feltöltöttem a csatornaképemet ami 809 KB, erre amikor beállítom hogy az legyen a csatornakép írja hogy csökkentsem a méretét mert maximum 2MB lehet. Minden a követelményeknek megfelelő.
Szóval mit csináljak hogy elfogadja? Köszi a válaszokat!
A Fifa 12-vel lenne problémám..feltelepítem,crackelem és mikor elindítom bejön a Fifa 12 felirat tölt vagy 10 percig után fekete képernyő és vége..nincs ékezet a windows profilomban és nem a letöltött verzió rossz mert vagy 6 verziót kipróbáltam és mind ezt csinálta. :/ mi lehet a gond és a megoldás? :/
Az nem elég hogy ha csak 7-el!
Royalboy: Telepítsd fel a K-lite codec pack-ot. Esetleg ellenőrizd VLC-nél a következőt. Prefences -> Audio -> Outpot module legyen Default ja és persze legyen bekapcsolva az audio 😀.
Lenne még egy kérdésem,hogy azmeg miért van,hogy a media player és a vlc semmi nemjátszik le hangot? videónál se csak magát a képet..:S a meadia player hibaüzenetet is kidob mikor leakarok valamit játszani..De máshol pl (youtube,rendszerhangok,összes játéknál mindenhol van hang).. ebbe még tudna valaki segiteni mitől lehet?
Az lenne a problémám, hogy az MSI Afterburner nem jelzi ki játékon belül a dolgokat, amit on-screen displaye-nél beállítottam + HWiNFO64. DX11-es játékoknál működik, de DX9 ÉS DX10-nél nem 😞 Valaki?!
Ma reggel elég kellemetlen dologra ébredtem: reggel bejelentkeztem Facebookra (szokásosan, Chrome-ról, már évek óta) és ez a képe fogadott. A chat csak tölt és tölt... de a többi gomb sem működik, igazából használhatatlan a Facebook. Az az érdekes, hogy a többi lapot megnyissa és használható, egyedül csak a FB nem megy. Mozzillából is bejelntkeztem, ott tökéletesen működik, semmit nem vettem észre, egyedül a Chrome-mal van valami gond. Esetleg valaki találkozott már hasonlóval, valami ötlet?
Nekem is volt hasonló problémám az új NVIDIA driverrel viszont újratelepítés után minden megy tökéletesen.