Jah 😃 előfizetéssel vetted vagy kártyásan?Én most újítottam az előfizetésem (havi 2790 ft) és 45-ért megvettem az SP-t szóval jól jártam kicsit 😃
Adathasználatba lépj be és nézd meg hogy bevan-e kapcsolva a mobil adatforgalom.
credit = pénz 😆 am azt nem tudom de google fiókot nem akar hozzáadni csak wifivel..holott van net rajta amúgy is.. más lehetőséget meg nem látok mert mindig a wifit nyomatja 😆 ötlet?😆
Sziasztok!!!Két kérdésem lenne!Íme az első:Egy mobiltelefon esetében (samsung galaxy S3 mini) ha a készülék naponta több alkalommal van ki illetve be kapcsolva pl. naponta 5-6 alkalommal az okozhat-e a telefonnak valamilyen hardver ill szoftverhibát vagy semmilyen kárt nem tesz a készülékben?Gondolok itt valamilyen alaplapi vagy egyéb elektronika hibára illetve az operációs rendszer összezavarodására a sok ki/be kapcsolgatás miatt. Második kérdésem : Ugyan ennél a telefonnál azt vettem észre,hogy amikor újra van indítva vagy bekapcsolás esetén amikor kapcsol be a telefon akkor megjelenik a samsung felirat és körülötte a lila ovális formájú kör animáció+rövid kis zene.Amikor a lila kis animáció eltűnik akkor ezt követően a SAMSUNG felirat elkezd villogni halvány lilán és fehéren és ezt követően bejön a PIN kódos ablak ahol be kell írni a PIN kódot.Én arra lettem figyelmes,hogy amikor a PIN kódos ablak bejövetele előtt a SAMSUNG felirat enyhén lilán és fehéren villog akkor amikor fogom a telefont a kezembe akkor egy másodpercre egy ilyen nagyon nagyon halk kattanó hangot ad ki a telefon amikor a samsung felirat villog a pin kódos ablak behozatala előtt.Az lenne a kérdésem,hogy ez mitől lehet?Illetve ez nem-e valami hibajelenségre utal?Nagyon szépen köszönöm a segítségeket válaszokat.... Smiley
Sziasztok. Nem volt jobb kategória ennél. Megkérdezhetném, hogy aki Debrecen vagy közelében lakik és nokia lumia 520-a van új az cserélné e huawei y200-ra? tudom ez nem elég sajnos 😢 ezért mennyit kéne ráfizetni?
bocs hogy ide irok de nem találtam jobbat 😀 az a kérdésem lenne hogy nem tudtok-e programokat vagy bármilyen alkalmazást telefonra amivel szép, látványos animációkat lehet készíteni vagy beállítani,
esetleg egyedi témát készíteni? androidos telóra kéne ha tud valaki valami jót 😀 a válaszokat előre is köszönöm 😀 addig is keresgélek 😃
Kötelező mindenkinek androidra. Remek èbresztő alkalmazàs. Éjjeli óra is van benne.
Ha leszedtétek programon belül az ajánlókódba írjátok be ezt: TUX9TM0FC0Q3 (beállításokban alul)
Én kurvára beleszerettem.
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely&referrer=TUX9TM0FC0Q3[/url]
Adathasználatba lépj be és nézd meg hogy bevan-e kapcsolva a mobil adatforgalom.
Nekem hétfőn érkezik a Sony Xperia SP-m 😀
[LINK]
Nekem Sony Xperia Tipo-m van 😀
esetleg egyedi témát készíteni? androidos telóra kéne ha tud valaki valami jót 😀 a válaszokat előre is köszönöm 😀 addig is keresgélek 😃
Xperia x10 mini pro 😃
De lassan veszek egy Lg nexus 4-et vagy egy iphone 5-öst előfizetéssel 😃
Ha leszedtétek programon belül az ajánlókódba írjátok be ezt: TUX9TM0FC0Q3 (beállításokban alul)
Én kurvára beleszerettem.
[url]https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.bitspin.timely&referrer=TUX9TM0FC0Q3[/url]