Ez a Denzel Whasington nem öregszik,szerintem ránézésre senki nem mondaná meg,hogy decemberben már a 60. születésnapját fogja ünnepelni 😃
Szerintem neki van a legjobb magyar szinkron hangja(persze az eredeti mindig jobb) de neki szinkronosan is megnézem a filmjeit 😀 Nagy kedvenc 😀
Értem, de a sztori igencsak Taken utánérzés, pár kavarással... a szinkron nem igazán izgat, eredeti hanggal nézem, de valóban jól játszik Liam, legutóbb a Non stop-ot néztem amiben szerepelt. Nem mondom hogy eldobtam az agyam olyan jó film, de izgalmas volt végig!
Itt inkább gyilkosság után nyomoz, akit elraboltak már halott, a tetteseket keresi. De felölem egy elrablós film is lehet, élvezet nézni Liam-ot. A szinkronja is rohadt jó.
Nem tudom Liam Neesonban még hány 'elrablós-utána magam mindenkit kinyírós-nyomozós' film van még 😃 de trailer alapján mindenképpen megér majd egy próbát, a végén befigyel a Soundgardentől a feldolgozott Black hole sun...
Ian McShane és John Hurt miatt nézős nálam ez a Hercules. Csak nem lesz olyan gyenge mint a The Legend of Hercules. Nagyon kellene egy vagy több olyan film ahol az előbb említett színészek a főszereplők. Ian-t nagyon megkedveltem a Deadwood-ból.
Planet of the Apes (1968)
Beneath the Planet of the Apes (1970)
Escape from the Planet of the Apes (1971)
Conquest of the Planet of the Apes (1972)
Battle for the Planet of the Apes (1973)
Planet of the Apes (2001) (ez remake a 68-asnak)
Rise of the Planet of the Apes (2011)
Dawn of the Planet of the Apes (2014)
Illetve van még két sorozat: Planet of the Apes (1974)
Return to the Planet of the Apes (1975–1976)
Nem tudja valaki, hog van előzménye a majmok bolygója forradalomnak? Most szombaton nézzük meg a forradalmat, holnap megnézem a lázadást de ha van még rész ami fűződik ezekhez a részekhez annak a címét leírnátok?
djwarp: Egy Bay féle látvány filmtől nem kell sokat várni. A szintjéhez képest az a 6.5 még jó is.
Bronson: Én csak az első két Mad Max-et láttam, azok tetszettek. A harmadik részt akkor nem is érdemes megnézni? Sok mindenről nem maradhatók le ezek szerint 😆
A This means war nekem tetszett, egyszer nézős laza komédia.
Én megnéztem moziba a transformers 4 et és szerintem egy 7.5 simán megérdemelne. De imdb-n eddig 7.2 volt a legnagyobb értékelés amit láttam róla. Ez még csütörtökön volt azt hiszem
djwarp" ahogy haverom mondaná, (Ő Batman mániás) "Ha Batman-ék ülnének egy asztalnál és egész végig kártyáznának akkor is jó film lenne a Batman"
Nos én így vagyok a Transformers-el, nem lehet el***, mert aki szereti az szereti úgy is ha ez most pont nem sikerült olyan jóra mint az eddigiek, de mivel az eddigiek sem okoztak csalódást véleményem szerint ez sem fog! 😀
Mad Max 4... erről már meg is feledkeztem majdnem! 😃 remélem nem lesz egy katyvasz mint a 3. rész, azt nagyon nem szerettem, az első kettő viszont nálam alap és kult... Tom Hardy elég jó filmekben szerepel (na jó, a This means war szerintem egy bűnrossz film... 😆 ) szóval bizakodó vagyok... Charlize Theron meg megint akkorát változott a film kedvéért mint a Monster-ben...
Én sajnos vagyok olyan hülye, hogy végig nézek bármit, csak, hogy elmondhassam magamról 😆 Nem nézek olyan sok-sok filmet (köszönhetö annak, hogy alig jön ki olyan stílusú film amit szeretek), de néha becsúszik ilyen említésre se méltó cím.
Régebben én is végigültem az ilyen fos filmeket, de aztán bevezettem a 20perces szabályt 😆 ha már annyira érződik a filmen az első 20percben, hogy bizony nem lesz jó vége, kitörlöm a francba 😆 legalább nyugodtan alszok és nem kell írnom a producereknek hogy kérem vissza azt a majd 2 órát az életemből 😂
Ebben egyetértek, még mindig több kreativitás van abban mint egyes filmekben, és még szórakoztató is.
Úgy látszik ezeknek a lényeknek újra szezonjuk van. Volt Frankenstein, most Dracula, a következő tuti farkasember lesz 😆 Az I,Frankenstein-t én is megnéztem nem olyan rég, megbántam, rég untam ennyire egy filmet.
Beelzebul : szerintem sem lett a legjobb filmje a 2Guns, de még mindig a bőven korrekt kategória! erről a Dracula cuccról még hány bőrt lehet lehúzni? 😶 ezek a modern újragondolások meg önálló próbálkozások egy nagy kalap kakát nem érnek... nemrég adtam egy esélyt az I,Frankenstein c. filmnek... nem kellett volna, 20 perc után úgy ment a kukába mint a huzat! 😆
Én is kedvelem Denzel Washington munkásságát, hogy említsek is párat: Training Day, The Hurricane, Man on Fire, Glory. A 2Guns szerintem az egyik leggyengébb filmje..
Bronson: Ez szerintem azért lehet mert megválassza, hogy mihez is adja a nevét. Akármire nem mond igent.
Közben nem rég került ki egy új Dracula film poszterje, ahol Dracula Batmennek állt 😆
nekem inkább az olyan filmek miatt van a legjobbak között mit a Malcolm X, The Hurricane, Man on fire, vagy az American Gangster... de rossz filmet szinte nem is lehet mondani amiben szerepel, ritka az ilyen egyenletes karrier!
ez nagyon frankó filmnek igérkezik! Denzelnek mindig jól álltak ezek az egyszemélyes hadsereg stílusú filmek 😃 nem vagyok egy nagy akció rajongó de amikben ő szerepel, garancia hogy nem lesz egy unalmas vacak!
Nem tudom ki hallott róla, és ki nem, de 2006-ban elkezdtek forgatni egy elég nagy költségvetésű magyar sci-fi horrort, amit nagyon sokáig nem sikerült vászonra vinni, valószínűleg a pénziány miatt. Sokakban meghalt a remény, de pár órája megjelent egy kép facebookon:
És itt van a lassan 3 éves trailer is, plusz egy szintén pár órája feltett videó.
Még a Star Wars VII-nél is jobban várom ezt a filmet.
Most találtam IMDb-n,nekem annyira nem jönnek be a dokumentum filmek,de mivel gyerekkoromban imádtam a Jurassic Park filmeket,ezért lehet megnézem ezt is 😀
Kb olyan,mintha lenne folytatása a Saving Private Ryan című filmnek 😂
[LINK]
Szerintem neki van a legjobb magyar szinkron hangja(persze az eredeti mindig jobb) de neki szinkronosan is megnézem a filmjeit 😀 Nagy kedvenc 😀
Szerintem ez a Hercules film nem lesz valami nagy szám 😞
Köszi szépen 😀
Beneath the Planet of the Apes (1970)
Escape from the Planet of the Apes (1971)
Conquest of the Planet of the Apes (1972)
Battle for the Planet of the Apes (1973)
Planet of the Apes (2001) (ez remake a 68-asnak)
Rise of the Planet of the Apes (2011)
Dawn of the Planet of the Apes (2014)
Illetve van még két sorozat: Planet of the Apes (1974)
Return to the Planet of the Apes (1975–1976)
Nem tudja valaki, hog van előzménye a majmok bolygója forradalomnak? Most szombaton nézzük meg a forradalmat, holnap megnézem a lázadást de ha van még rész ami fűződik ezekhez a részekhez annak a címét leírnátok?
szerk.: [LINK]
Érdekes lesz olyan színészeket látni egy filmben mint Channing Tatum,Mark Ruffalo és Steve Carell 😆
Bronson: Én csak az első két Mad Max-et láttam, azok tetszettek. A harmadik részt akkor nem is érdemes megnézni? Sok mindenről nem maradhatók le ezek szerint 😆
A This means war nekem tetszett, egyszer nézős laza komédia.
Nos én így vagyok a Transformers-el, nem lehet el***, mert aki szereti az szereti úgy is ha ez most pont nem sikerült olyan jóra mint az eddigiek, de mivel az eddigiek sem okoztak csalódást véleményem szerint ez sem fog! 😀
IMDb-n aggasztó az a 6.5-ös értékelés 😕
Ha már a lerágott csont és a lenyúzott bőr a téma akkor itt egy új példány 😆
Látványos meg minden, de a sztori nem valami erős a látottak alapján. Elnézve itt is jó fiúnak állítják be Draculát.
Mad Max Fury Road képek:
Spoiler!
Októbertől a mozikban! 😀
Ez a Robert Duvall,nem semmi,hogy még a pályán van 😀
Hát ez nagyon komoly! 😆DDD
A vége fele elég durván szét szedi a kamiont
Úgy látszik ezeknek a lényeknek újra szezonjuk van. Volt Frankenstein, most Dracula, a következő tuti farkasember lesz 😆 Az I,Frankenstein-t én is megnéztem nem olyan rég, megbántam, rég untam ennyire egy filmet.
Bronson: Ez szerintem azért lehet mert megválassza, hogy mihez is adja a nevét. Akármire nem mond igent.
Közben nem rég került ki egy új Dracula film poszterje, ahol Dracula Batmennek állt 😆
The Expendables 3 full trailer
[url]https://www.youtube.com/watch?v=4😆0junWlFc[/url]
Elég komolynak néz ki 😆
Kill The Messenger Októberben a mozikban! 😀
És itt van a lassan 3 éves trailer is, plusz egy szintén pár órája feltett videó.
Még a Star Wars VII-nél is jobban várom ezt a filmet.
Most találtam IMDb-n,nekem annyira nem jönnek be a dokumentum filmek,de mivel gyerekkoromban imádtam a Jurassic Park filmeket,ezért lehet megnézem ezt is 😀
9 nap és bemutató! 😀