Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
http://www.britishshop.hu/index.php?categoryID=229
Grat 😀
Képet 😆
Gardener: Tudom, hogy van online😀 pénzem nincsen csak 😞
Én olyan 1000-1200as árra tippelek, de szerdán kiderül, amikor megyek. Mondjuk nem az összeset veszem, mert a Java vanillia light megvan, de így is 5000 Ft-t ott fogok hagyni kb.
messze lakóknak pl Bicike van online is British store most néztem ... http://www.britishshop.hu/
jaja, de hát most nincs nagyon semmi újság energiaitalok terén!
Tudtok valamit, arról, hogy lesz -e R* kis hazánkban? 😃
Meg remélem, hogy pontosak leszek és a 6.-a tényleg 6.-a lesz!!
Az 500 ml-es Hell a z alu dobozos!
Augusztus 6-tól új Monster energiaitalok várhatók a British Store-ba!
Íme a lista:
Monster Java Vanilla Light
Monster Java Mean Bean
Monster Java Irish Blend
Monster Muscle Chocolate
Monster Muscle Vanilla
Monster Ultra Blue
Mountain Dew Kickstart
Mountain Dew Voltage
Készíthetitek a pénzeteket. 😀 Én szerdán megyek is megvenni őket, ha addigra megjön a fizetés. Valaki velem tartana közületek? 😀
Egy kisebb vagyon lesz ez a 6db Monster (4800 Ft). Vagyis jobb esetben, mivel ezek nem Angliából jönnek, hanem Amcsiból. Szóval lehet, hogy még ennél is drágább lesz.
Valakit érdekel az 500 ml -es Hell? 😃
cod4ultra: Miskolcon nézz be a Kárpátia csemegébe, hátha van valami új ott...elég fail, hogy az Avas lakótelep mellett van 😂
Valaki tudna abban segíteni, hogy Miskolcon, Diósgyőrben hol lehet "különleges italokat kapni? (boltokat, helyeket)
Arra gondoltam, hogy mivel itt Kalocsa környékén már nem kapni új dobozokat, ezért szeretnék cserélgetni, vagy megvenni tőletek! Nekem nem sok különleges dobozom van, de hátha találtak, ha nem akkor esetleg fizetéses módon meglehetne oldani, ha valaki úgy dönt, hogy cserélne, akkor írjon! 😀
Bicike: Én már megszereztem és meg is kóstoltam, nekem nem volt valami nagy szám, de azért nem rossz! 😀
Amire ide eljut a Burn...
Valaki látott már Adrenalin Fruit Mixet? A városban nem lehet kapni, a külvárosban meg igen.
Károly körúton láttam kiplakátolva hogy új burn, bementem tőle 20 m-re a sparba, de ott nem volt 😃
És a zöld Bomba jellel ellátott Bomba milyen ízt ígér? 😃
[/img]
amúgy rohadt finom 😀
Személyesen nem menne, nyíregyházi vagyok...posta jó lesz, csak nem értek az efféle dolgokhoz, hogy mibe csomagoljam? Mennyiért viszik el?
Bicike: a ritkaság relatív dolog mert ép lehet sosem járok goods market közelében😀 pl a kalocsai mintás dobozokat is Pesten a déliben tudtam csak megvenni mikor ott dolgoztunk véletlenül találtam meg. úgyhogy semmi gond 😀 ha úgy van írd meg üziben hogy hogy gondolod a cserét pl postai úton és akkor címet is tudunk cserélni😀