Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Azért egy ilyen proci megfelelő vga-val csak tudja tartani a 60-at nem ?😀
Fcking: például: MSI H170 GAMING M3
Már vettem, csak az érdekelt érdemes-e fejleszteni játékra 😀 Most van 8Gb benne és venni akarok még 16-ot bele, és egy RX470 8Gb-s VGA-t. De ha nem jó a proci játékra akkor hanyagolom az egészet 😀
bszilvagyi: Igen játékra lenne alkalmazva
Sztrelok: Nem vagyok benne Biztos hogy az ki hajtaná a fent említett kártyák valamelyikét
1.: AMD FX 8320/e
2.: FX 8300
3.: FX 6300
olyan kellene ami ki hajtana egy R9 380X Vagy R9 290 / 290x-et
Szevasz földi! 😃
Jó egyébként az i5 3470-es proci, nekem is az van. Lassan, 3 éve szolgál hűségesen. 😀 De ha tudsz még most procira többet kiadni, akkor vegyél erősebbet. Gondolom, VGA-t is cserélni akarsz majd, akkor pedig jól jön egy combosabb processzor. Ámbár a 3470-es is kiváló, még gyári hűtővel is.
Nálam egy ASUS Raedon r9 280X DCTOP2 dolgozik mellette, teljesen zökkenő mentesen. Nem hangos, és nem melegszik túl, állja a strapát rendesen. Lehet húzni is, bár nem láttam még sosem szükségesnek.
Pl ez 35 ezer: [LINK]
Köszi ! Ez lesz a következő terv 😀
Ehez a procihoz egy "középkategóriás" lapot tudtok mondani ? 25e alatt
Csatlakozom: LGA1151 proci és alaplap DDR4 memóriákkal. Ezek szinte a legújabbak, és a későbbiekben a fejlesztés a csillagos ég - i5 / i7. Az előttem szólót kiegészíteném ezzel: [LINK] 😀
Helyette egy i3-as procit ajánlanék B150-es lappal. Ez még fejleszthető a későbbiekben az AM3+ os konfig már nem.
vagy mi számít nem rossz lapnak? 😀
köszönöm.
ackileus8: normális lappal nem rossz!
AMD FX 8300 FD8300WMHKBOX processzorról vélemény?
Az r7 260x-es gépembe vennék egy jobb cpu-t max 20.000ft ból az fx-4300-ast néztem ki,arra megérné lecserélni a phenom II x4-et vagy nem tudna nagyobb teljesítményt nyújtani?
inkább akkor maradnék a 30-40e procinál és az olcsóbb alaplapnál 😀
Akkor inkább 50E Proci és a lap az meg 20-ból meg van. sokkal jobban kijössz és erősebb is!
Egy 30-40.000Ft közötti processzort szeretnék venni,játékokhoz és a mindennapi élethez.
Mellé egy hasonló árkategóriában szeretnék alaplapot venni.
(Nem a legújabb és legjobb játékokhoz szeretném)
Tudnátok ajánlani mindkettőre? 😀