Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én egy Gainward Phantomot vettem és semmi panasz nincs rá. 😀
Jóval nem egy kat. a régi GTX 560-al szemben. 😀
50k környékén vehetsz Radeon 270X-et ami kicsit gyengébb.
Szerintem az említett felbontásra az a VGA bőven elég lesz.
Ha használt is játszik akkor annyiért HD7970/R9 280X is van
Jóval gyorsabb mint a mostanid és használtan pár ezerért lehet szerezni
Kis tudakozásképp lenne egy kérdésem. Azzal kapcsolatban, hogy az én kis gépemhez meg tápomhoz melyik az a kártya aminek jó az ár/érték aránya, úgy, hogy ne kelljen a tápot cserélnem. Még nem tudom, hogy a közeljövőben vagy később veszek kártyát, csak szeretném tudni, hogy mégis milyenfajta kártyá(ka)t lehetne a Hexa 400W-osomhoz hozzátenni. 😃
Köszönöm a válaszokat előre is! 😀
Esetleg MSI GTX 960 2GD5T OC?
r7 270= 7870, 270X= 7870, 265 = 7850, 260x= 7790... Régi kártyák átnevezve, nevén kívül semmi érdemi változás, azért gyorsabb az új mert gyárilag magasabb órajelen üzemel, régi azonos órajelen ugyanazt hozza. 😜
PatrikVagyok: Max 45k, többet ne adj érte, ha többre tartja alkudozz.
Enyémben egy Giga 5770 van, procihűtő az fix fordulatszámú CM T2 és van még 5db venti + a táp ventije.
100% ventilátoron meg úgyse fog pörögni így.
[LINK]
[LINK]
Tényleg jó kártya lenne, ebay-en már 55 körül lehet kapni egy 290x-et, vízhűtéshez bestbuy, de ez a referencia egy borzalom.
Egyedül talán ref pozitiv oldala hogy hátulra nyomja ki a meleglevegőt, hangját is meg lehet szokni fülessel ami zárt! 😃
Az a baj, hogy kellene már, de nem tudom eldönteni.
Nem csúcs dolog kellene, csak már terelnek arra az irányra.....
Aprón: Ref Asus R9 290X : 71k megbízható eladótól, én most azonnal lecsapnák.
Murty: Azok még csak elméletben léteznek, sok elméletben létező AMD csodáról kiderült, hogy a gyakorlatban sz@rt sem érnek. 😊
(Mondjuk a 770 tényleg nem éri meg...)
Ahány embert kérdezek, annyi félét hallok.
960:128 bittel atombrutál, a másik azt mondja ,hogy jó kártya, de lehetőségekhez mérten kicsit lassabb.
770: Egyik ember azt mondja ,hogy már majdnem 2 éves, nem éri meg. Haver ezekkel foglalkozik hosszú évek óta, azt mondja simán megéri. Másik haver is azt mondja, bőven megéri, meg neten pár ember.
R9 280X: Nem éri meg, szoftverhibás, jobb a 960. Másik azt mondja, semmi baja, ez is megéri, 770-el szinten vannak majdnem. Haver azt mondja simán jó ez is.
Közel egy árban tudnának 770, 960, r9-et újan.
Most akkor?