Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Tudnátok ajánlani egy új vga-t a jelenlegi gépembe, ami kb magas beállításokon viszik a GTA V-t, és a későbbiekben a Witcher 3-mat. (nem fontos a full HD) Az összeg olyan 30-35000 Ft lenne.
Előre is köszi!
Sz.gép vásárlása elött állok és nemtudom milyen videókártyát vegyek?! Tőletek szeretnék egykis segítséget kérni!
Nvidia:GTX780 OC
AMD:R9 290X
+még ha márkákat is mondanátok melyik jobb megbizhatóbb megköszönném! 😀
Még vmi: saját tapasztalat hogy az 550 watt elég kell hogy legyen neki!
H mennyit ér használtam, h úgy vedd meg, azt nem tudom. 70-80 között szerintem
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2044&psn=&lid=1&leg=0#
Akkor lehet, h megveszem az r9 270x-et, csak még kell rá gyűjtenem egy kicsit 😃
A monitorom az 1600X900-at tudja.
--Szerk--
Ha r9 270X veszel,ennek már kellene egy minöségi 450W táp is.Nemnéztem a géped,ill lentebb nemirtad az milyen,de ha megvan a minöségi táp,akkor ez téged nemérint.😃
Amúgy ez a proci limit mit jelent. Bocs, h megkérdem, csak nem nagyon vágom ezeket a dolgokat.
Amúgy köszi, h segítesz 😀
Szóval ez az R9 270x ez passzolna a mostani alaplaphoz és procihoz?
Am mennyibe kerül?
-AMD Phenom II X4 965 AM3 3,4GHz BOX Black Edition
-Kingmax 2X4GB DDR3 1600MHz
-ALAPLAP ASROCK N68-GE3 UCC AM3 milyen vga lenne jó?
Mert gondoltam veszek egy másikat, mert ez a hd7770 már nem olyan erős, mint régen.
Én most egy erős 2gb-osat szeretnék venni olyan 50000-70000 Ft között.
Tudna valaki ajánlani valami jófélét, ami kitart jó pár évig.
Mert látom jönnek ezek a magas gépigényű játékok( gta v, witcher 3 ac unity) Csak, h párat soroljak fel.
Köszi előre is a válaszokat 😀
Hozzá tudnék jutni most egy ilyen kártyához 17ért garival: http://www.pcplanet.hu/spd/E_SPH-R7250X-11229-03-20G/VGA-Sapphire-PCIe-AMD-R7-250X-1GB-GDDR5-FLEX-11229
A kérdésem az lenne, hogy megérné e megvenni, mennyit javítana a gépemen? (telefonról vagyok, a gép az adatlapomon megtalálható)
A terv ez lenne:
AMD Fx 4130(4x3.8ghz)
8 GB ram
talán egy FHD-s monitor,de ez nem biztos( a mostani 1366x768)
450w táp.
7850-7870-r9 270-r9-270x ezeket néztem most,nem akarok valami nagyon drágát,max ez az árkategória.
Akkor szerencsés vagy, a külföldi fórumok is zúgnak a hibáktól.
Jól sikerültek, tuti lett a hűtő is, én melegen ajánlom.
A sapphire-t pont kerülném, venti halott lesz elég hamar vagy szervizes és ennek tetejébe egy hősugárzó, ha nem fűteni akarsz akkor ne vedd meg.
Nincs mit! Ha a 970 állt volna szemben az R9-el akkor egyértelmű lett volna hogy GTX970, de az általad választásra ítéltek közül ha tetszik ha nem erősebb és jobb az R9.
A normális driverek hiánya a legnagyobb gond az amd-re nézve, ha nem zavar a driver gond a 2 vga közül az R9 a jobb.
-2GB alá elég a 128bit
-4GB alá elég a 256bit
-6-8GB-nál már 384bit, de ott nem 1 monitort hajtanak 1920x1080-as felbontáson
Itt egy elég jól leírt cikk, olvasd át --> [LINK]
64k-ért vetttem a GTX 960-at, és hasonló árban van az R9 280/285/280X is.
Bár a 64 k, 215 euro húsvéti akció volt.
kettő között mi a különbség?
meg jó lennének valami konfigba vagy ezen az áron van jobb is?
A tápot cseréld le egy minőségire és mehet a GTX970.