Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
FreddyD avatar
Gerdzso írta:
FreddyD írta:
Hali
Tudnátok valami Cross motoros játékot?

MX vs ATV Unleashed/Reflex

az Unleashed-et letöltöttem és amikro tölti be a pályát akkor kidob egy hibaüzenettel...
mi lehet a baj?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Ha bírod az RPG-ket, a Fallout 3-as szerintem kötelező darab a műfajban
0
0
0
0
theavanger avatar
TaylorXIII írta:
theavanger írta:
Sziasztok.Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami menne a gépemen?Mindegy milyen csak ne valami agyatlan hentelős játék legyen!!!

Portal(ügyességi logikai). Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Two Thrones, Supermeatboy(ügyességi), Colin Mcrae: Dirt, Saw: The Videogame(ez nem hentelős, persze kell benne ölni emberkéket mert csak úgy maradhatsz életben😃 de nem ez a fő dolog benne inkább elgondolkodtató, időre menő logikai feladatok vannak benne szerintem rohadt jó😃😉, Quantum Conundrum(ügyességi, logikai), Unmechanical, Mafia(kell benne ölni de jó a storyja s nehéz😃😉

Portalt már kijátszottam,a Supermeatboy-t is.Az Unmechanical, Mafia duóval is játszottam,eléggé jó játékok 😀.A Quantum Conundrum-ot,a Sawt meg a Dirt-t kipróbálom.
Kösz a választ.Ezer köszönet.
Ja és lenne még egy kérdésem.Tudsz mondani valami jó RPG-t ami elmegy a gépemen?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
FreddyD írta:
Hali

MX vs ATV Unleashed/Reflex
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
theavanger írta:
Sziasztok.Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami menne a gépemen?Mindegy milyen csak ne valami agyatlan hentelős játék legyen!!!

Portal(ügyességi logikai). Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Two Thrones, Supermeatboy(ügyességi), Colin Mcrae: Dirt, Saw: The Videogame(ez nem hentelős, persze kell benne ölni emberkéket mert csak úgy maradhatsz életben😃 de nem ez a fő dolog benne inkább elgondolkodtató, időre menő logikai feladatok vannak benne szerintem rohadt jó😃😉, Quantum Conundrum(ügyességi, logikai), Unmechanical, Mafia(kell benne ölni de jó a storyja s nehéz😃😉
0
0
0
0
sunray20 avatar
Sziasztok. Valami RPG esetleg kaland játék de akár FPS t is mondhattok. A gépigénye mind 1 . Előre is köszi.
0
0
0
0
theavanger avatar
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Motocrossmadness 2😃 FUEL.
0
0
0
0
FreddyD avatar
Hali
0
0
0
0
Thomeee111 avatar
Tudnátok nekem ajánlani néhány beteg pörgős játékot ami menne a gépemen? 😃 Olyan Painkiller vagy Serious Sam féle kéne, de lehet akár vagdalózós is mint a DMC. Úgy 2006 körüli vagy régebbi játékok jöhetnének 😀 Előre köszi
0
0
0
0
komorszabi avatar
Spartan117 írta:
komorszabi : most nem rég jött ki valami olyan hogy Miasmata azt nézd meg meg talán még a Smaragd sziget rejtélyét 😀

Köszi😀
0
0
0
0
no avatar
komorszabi : most nem rég jött ki valami olyan hogy Miasmata azt nézd meg meg talán még a Smaragd sziget rejtélyét 😀
0
0
0
0
komorszabi avatar
Synda Rebirth írta:
komorszabi írta:
Sziasztok, Nekem egy olyan játék kellene ami egy hatalmas mapon játszódik,és túl kell élni gyűjtögetni stb.

WOW.😆

Hát nem olyanra gondoltam. Vmi realisztikusabbra...
0
0
0
0
no avatar
komorszabi írta:
Sziasztok, Nekem egy olyan játék kellene ami egy hatalmas mapon játszódik,és túl kell élni gyűjtögetni stb.

WOW.😆
0
0
0
0
komorszabi avatar
0
0
0
0
Kyrito avatar
Spartan117 írta:
Horror : Condemned régi horror játék de még most is be tud engem sza***ni

köszi fekete

ezt azután mond h este ful sötétbe és full hangerőn van a füles vagy hangfal 😃 meg fog változni a véleményed 😃
0
0
0
0
no avatar
Horror : Condemned régi horror játék de még most is be tud engem sza***ni

köszi fekete
0
0
0
0
FreddyD avatar
alex13 írta:
FreddyD írta:
Hali
Tudnátok olyan játékot amiben a sztori elég erős? San, Maffia ezek kilőve... de biztos van valami ami jó és elmegy a tanyagépemen is 😀

Talán ezek:
The Saboteur
The Godfather 1-2

Köszi Megnézem őket
0
0
0
0
no avatar
klaas20 írta:
Bioritmus írta:
Heló all!😀
Egy GTA szerű játékot szeretnék ami megy a gépemen 😀😉 mert a GTA össze része megvolt már és az unalmas :/ 😃
előre is köszi 😃

Saints Row Részek , Slepping Dogs.

gta klon mégt a wheelman is
0
0
0
0
Kyrito avatar
Spartan117 írta:
Hello lécci valami jó játék ami futna a gépemen ?
RPG,Akció,Horror,Kaland jöhet csak jó legyen és fusson a gépemen 😀

Horror : Condemned régi horror játék de még most is be tud engem sza***ni 😃
0
0
0
0
alex13 avatar
FreddyD írta:
Hali
Tudnátok olyan játékot amiben a sztori elég erős? San, Maffia ezek kilőve... de biztos van valami ami jó és elmegy a tanyagépemen is 😀

Talán ezek:
The Saboteur
The Godfather 1-2
0
0
0
0
komorszabi avatar
Sziasztok, tudnátok egy olyan játékot mondani ami olyan mint az arma2 DayZ?
0
0
0
0
FreddyD avatar
TaylorXIII írta:
FreddyD írta:
Hali

Hát nem tudom😃 Soul Reaver játékokkal játszottál már?😃 Ha nem akkor mindenképp próbáld ki őket😃 lehetőleg sorban😃 Legacy of Kain:Soul Reaver, Legacy of Kain:Soul Reaver 2, Legacy of Kain: Defiance

nem hallotam még de ezek a fantazy játékok nem a kedvenceim....
0
0
0
0
no avatar
Hello lécci valami jó játék ami futna a gépemen ?
RPG,Akció,Horror,Kaland jöhet csak jó legyen és fusson a gépemen 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
FreddyD írta:
Hali

Hát nem tudom😃 Soul Reaver játékokkal játszottál már?😃 Ha nem akkor mindenképp próbáld ki őket😃 lehetőleg sorban😃 Legacy of Kain:Soul Reaver, Legacy of Kain:Soul Reaver 2, Legacy of Kain: Defiance
0
0
0
0
FreddyD avatar
Hali
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
cika67 írta:
Sziasztok!mondjatok valami jó multiplayeres játékot,bármilyet csak elvigye az unokatesóm netbookja(intel atom,1gb ram meg vmi intel vga)

GTA: San Andreas Multi Player😃 Medal of Honor Allied Assault, Medal of Honor Pacific Assault, Star Wars Jedi knight II: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight Jedi Academy, Battlefield 1942, Call of Duty, Call of Duty United Offensive.
0
0
0
0
cika67 avatar
feketemetin írta:
cika67 írta:
Sziasztok!mondjatok valami jó multiplayeres játékot,bármilyet csak elvigye az unokatesóm netbookja(intel atom,1gb ram meg vmi intel vga)

Need for speed ungerground 2 ben lehet multini és szerintem nagyon jó játék élménye van .
akor call of duty 2 , counter strike 1.6 , talán még cod modern warfare 1 et is viszi ha a viedokártyája 512 es
de szerintem el kel mennie

cod 4-et már probáltam nála de nagyon szaggatott,viszont a többit kiprobáljuk kösz szépen 😀
0
0
0
0
Kyrito avatar
cika67 írta:

Need for speed ungerground 2 ben lehet multini és szerintem nagyon jó játék élménye van .
akor call of duty 2 , counter strike 1.6 , talán még cod modern warfare 1 et is viszi ha a viedokártyája 512 es
de szerintem el kel mennie
0
0
0
0
cika67 avatar
0
0
0
0
kicsikissdavid avatar
Hali. Pc-re nincs valami rendes boxolós játék?(olyan is jó lenne ami fut pcsx-en)
0
0
0
0
tothkristof98 avatar
MonsterKillerB írta:
tothkristof98 írta:
Hali!
Valaki tudna mondani játékokat ami elfut a gépemen?
Pl.: RPG, FPS, TPS
Mindegy mikori, csak jó legyen 😃
Köszi!

FPS: Unreal tournament 3, Bulletstorm, Stalker, Mirrors Edge.
TPS: Gears of War, Lost Planet Extreme Condition, Lost Planet 2
RPG: Diablo 2/3, Drakensang

Esetleg egy két autósat is tudnék ajánlani mint pl GRID <- ezt mindenképp! Dirt 1/2/3/SD, WRC 2/3

Köszönöm! 😃
Ezeket mindenképpen kipróbálom 😃
0
0
0
0
MonsterKillerB avatar
tothkristof98 írta:
Hali!
Köszi!

FPS: Unreal tournament 3, Bulletstorm, Stalker, Mirrors Edge.
TPS: Gears of War, Lost Planet Extreme Condition, Lost Planet 2
RPG: Diablo 2/3, Drakensang

Esetleg egy két autósat is tudnék ajánlani mint pl GRID <- ezt mindenképp! Dirt 1/2/3/SD, WRC 2/3
0
0
0
0
tothkristof98 avatar
Hali!
Köszi!
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Splinter Cell játékokat próbáld ki😃 Azok is tök jók😃 Meg az új Hitmant😃
0
0
0
0
ceni98 avatar
TaylorXIII írta:
ceni98 írta:
nekem tudna vki oylan gamet mondani ami újabb és menne a Starkiller gépemen?😀
köszi

Összes Assassin's Creed kivéve a III. Illetve a III is menni fog de elég optimalizálatlan. De menni az is menni fog. De a többi rész az gond nélkül.

már mindet végig toltam kivéve a 3mat 😃
0
0
0
0
Klaas avatar
jumpen97 írta:
tudtok mass effect szerű kisseb gépigényű sci fi rpg-t?

Alpha Protocol
0
0
0
0
jumpen97 avatar
tudtok mass effect szerű kisseb gépigényű sci fi rpg-t?
0
0
0
0
Klaas avatar
Bioritmus írta:
Heló all!😀
Egy GTA szerű játékot szeretnék ami megy a gépemen 😀😉 mert a GTA össze része megvolt már és az unalmas :/ 😃
előre is köszi 😃

Saints Row Részek , Slepping Dogs.
0
0
0
0
alex13 avatar
Bioritmus írta:
Heló all!😀
előre is köszi 😃

Saint Row 2-3
APB All Points Bulletin

Szerk: Talán még a True Crime New York City,True Crime Los Angeles,True Crime Hong Kong
0
0
0
0
Klaas avatar
Sziasztok! Csak olyan játékot ajánljatok légyszíves , ami posztapokaliptikus , lehet fps , tps , vagy fps-rpg keverék .

Kilőve: Stalker részek , Metro 2033 , Falloutok , Rage .
0
0
0
0
alex13 avatar
Hanso írta:
Sziasztok˘olyan játék kéne nekem ami coopozható rpg legyen inkább fable 3 kilőve Előre koszi ! 😀

Tessék keresgess:
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok˘olyan játék kéne nekem ami coopozható rpg legyen inkább fable 3 kilőve Előre koszi ! 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ceni98 írta:
köszi

Összes Assassin's Creed kivéve a III. Illetve a III is menni fog de elég optimalizálatlan. De menni az is menni fog. De a többi rész az gond nélkül.
0
0
0
0
ceni98 avatar
köszi
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
sizz írta:
Hellosztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy játékot, ami elmenne egy iskolabeli gépen? Tudjátok ezen a Pentiumos szarokon. : dd

Unreal Tournament.
0
0
0
0
sizzpreme avatar
Hellosztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy játékot, ami elmenne egy iskolabeli gépen? Tudjátok ezen a Pentiumos szarokon. : dd
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek melyiket vegyem ?? assassin Creed 3 vagy Black Ops 2 ????
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tudnátok mondani olyan új játékokat amik elfutnának a gépemen köszönöm! pl:Fifa12 Assain Screed 3
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció