Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali
Tudnátok valami Cross motoros játékot?
MX vs ATV Unleashed/Reflex
az Unleashed-et letöltöttem és amikro tölti be a pályát akkor kidob egy hibaüzenettel...
mi lehet a baj?
Sziasztok.Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami menne a gépemen?Mindegy milyen csak ne valami agyatlan hentelős játék legyen!!!
Portal(ügyességi logikai). Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Two Thrones, Supermeatboy(ügyességi), Colin Mcrae: Dirt, Saw: The Videogame(ez nem hentelős, persze kell benne ölni emberkéket mert csak úgy maradhatsz életben😃 de nem ez a fő dolog benne inkább elgondolkodtató, időre menő logikai feladatok vannak benne szerintem rohadt jó😃😉, Quantum Conundrum(ügyességi, logikai), Unmechanical, Mafia(kell benne ölni de jó a storyja s nehéz😃😉
Portalt már kijátszottam,a Supermeatboy-t is.Az Unmechanical, Mafia duóval is játszottam,eléggé jó játékok 😀.A Quantum Conundrum-ot,a Sawt meg a Dirt-t kipróbálom.
Kösz a választ.Ezer köszönet.
Ja és lenne még egy kérdésem.Tudsz mondani valami jó RPG-t ami elmegy a gépemen?
Hali
MX vs ATV Unleashed/Reflex
Sziasztok.Tudnátok ajánlani olyan játékokat ami menne a gépemen?Mindegy milyen csak ne valami agyatlan hentelős játék legyen!!!
Portal(ügyességi logikai). Prince of Persia: The Sands of Time, Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Two Thrones, Supermeatboy(ügyességi), Colin Mcrae: Dirt, Saw: The Videogame(ez nem hentelős, persze kell benne ölni emberkéket mert csak úgy maradhatsz életben😃 de nem ez a fő dolog benne inkább elgondolkodtató, időre menő logikai feladatok vannak benne szerintem rohadt jó😃😉, Quantum Conundrum(ügyességi, logikai), Unmechanical, Mafia(kell benne ölni de jó a storyja s nehéz😃😉
komorszabi : most nem rég jött ki valami olyan hogy Miasmata azt nézd meg meg talán még a Smaragd sziget rejtélyét 😀
Köszi😀
Sziasztok, Nekem egy olyan játék kellene ami egy hatalmas mapon játszódik,és túl kell élni gyűjtögetni stb.
WOW.😆
Hát nem olyanra gondoltam. Vmi realisztikusabbra...
Sziasztok, Nekem egy olyan játék kellene ami egy hatalmas mapon játszódik,és túl kell élni gyűjtögetni stb.
WOW.😆
köszi fekete
ezt azután mond h este ful sötétbe és full hangerőn van a füles vagy hangfal 😃 meg fog változni a véleményed 😃
köszi fekete
Hali
Tudnátok olyan játékot amiben a sztori elég erős? San, Maffia ezek kilőve... de biztos van valami ami jó és elmegy a tanyagépemen is 😀
Talán ezek:
The Saboteur
The Godfather 1-2
Köszi Megnézem őket
Heló all!😀
Egy GTA szerű játékot szeretnék ami megy a gépemen 😀😉 mert a GTA össze része megvolt már és az unalmas :/ 😃
előre is köszi 😃
Saints Row Részek , Slepping Dogs.
gta klon mégt a wheelman is
Hello lécci valami jó játék ami futna a gépemen ?
RPG,Akció,Horror,Kaland jöhet csak jó legyen és fusson a gépemen 😀
Horror : Condemned régi horror játék de még most is be tud engem sza***ni 😃
Hali
Tudnátok olyan játékot amiben a sztori elég erős? San, Maffia ezek kilőve... de biztos van valami ami jó és elmegy a tanyagépemen is 😀
Talán ezek:
The Saboteur
The Godfather 1-2
Hali
Hát nem tudom😃 Soul Reaver játékokkal játszottál már?😃 Ha nem akkor mindenképp próbáld ki őket😃 lehetőleg sorban😃 Legacy of Kain:Soul Reaver, Legacy of Kain:Soul Reaver 2, Legacy of Kain: Defiance
nem hallotam még de ezek a fantazy játékok nem a kedvenceim....
RPG,Akció,Horror,Kaland jöhet csak jó legyen és fusson a gépemen 😀
Hali
Hát nem tudom😃 Soul Reaver játékokkal játszottál már?😃 Ha nem akkor mindenképp próbáld ki őket😃 lehetőleg sorban😃 Legacy of Kain:Soul Reaver, Legacy of Kain:Soul Reaver 2, Legacy of Kain: Defiance
Sziasztok!mondjatok valami jó multiplayeres játékot,bármilyet csak elvigye az unokatesóm netbookja(intel atom,1gb ram meg vmi intel vga)
GTA: San Andreas Multi Player😃 Medal of Honor Allied Assault, Medal of Honor Pacific Assault, Star Wars Jedi knight II: Jedi Outcast, Star Wars Jedi Knight Jedi Academy, Battlefield 1942, Call of Duty, Call of Duty United Offensive.
Sziasztok!mondjatok valami jó multiplayeres játékot,bármilyet csak elvigye az unokatesóm netbookja(intel atom,1gb ram meg vmi intel vga)
Need for speed ungerground 2 ben lehet multini és szerintem nagyon jó játék élménye van .
akor call of duty 2 , counter strike 1.6 , talán még cod modern warfare 1 et is viszi ha a viedokártyája 512 es
de szerintem el kel mennie
cod 4-et már probáltam nála de nagyon szaggatott,viszont a többit kiprobáljuk kösz szépen 😀
Need for speed ungerground 2 ben lehet multini és szerintem nagyon jó játék élménye van .
akor call of duty 2 , counter strike 1.6 , talán még cod modern warfare 1 et is viszi ha a viedokártyája 512 es
de szerintem el kel mennie
Hali!
Valaki tudna mondani játékokat ami elfut a gépemen?
Pl.: RPG, FPS, TPS
Mindegy mikori, csak jó legyen 😃
Köszi!
FPS: Unreal tournament 3, Bulletstorm, Stalker, Mirrors Edge.
TPS: Gears of War, Lost Planet Extreme Condition, Lost Planet 2
RPG: Diablo 2/3, Drakensang
Esetleg egy két autósat is tudnék ajánlani mint pl GRID <- ezt mindenképp! Dirt 1/2/3/SD, WRC 2/3
Köszönöm! 😃
Ezeket mindenképpen kipróbálom 😃
Hali!
Köszi!
FPS: Unreal tournament 3, Bulletstorm, Stalker, Mirrors Edge.
TPS: Gears of War, Lost Planet Extreme Condition, Lost Planet 2
RPG: Diablo 2/3, Drakensang
Esetleg egy két autósat is tudnék ajánlani mint pl GRID <- ezt mindenképp! Dirt 1/2/3/SD, WRC 2/3
Köszi!
nekem tudna vki oylan gamet mondani ami újabb és menne a Starkiller gépemen?😀
köszi
Összes Assassin's Creed kivéve a III. Illetve a III is menni fog de elég optimalizálatlan. De menni az is menni fog. De a többi rész az gond nélkül.
már mindet végig toltam kivéve a 3mat 😃
tudtok mass effect szerű kisseb gépigényű sci fi rpg-t?
Alpha Protocol
Heló all!😀
Egy GTA szerű játékot szeretnék ami megy a gépemen 😀😉 mert a GTA össze része megvolt már és az unalmas :/ 😃
előre is köszi 😃
Saints Row Részek , Slepping Dogs.
Heló all!😀
előre is köszi 😃
Saint Row 2-3
APB All Points Bulletin
Szerk: Talán még a True Crime New York City,True Crime Los Angeles,True Crime Hong Kong
Kilőve: Stalker részek , Metro 2033 , Falloutok , Rage .
Sziasztok˘olyan játék kéne nekem ami coopozható rpg legyen inkább fable 3 kilőve Előre koszi ! 😀
Tessék keresgess:
http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html
nekem tudna vki oylan gamet mondani ami újabb és menne a Starkiller gépemen?😀
köszi
Összes Assassin's Creed kivéve a III. Illetve a III is menni fog de elég optimalizálatlan. De menni az is menni fog. De a többi rész az gond nélkül.
köszi
Hellosztok! Tudna nekem valaki ajánlani egy játékot, ami elmenne egy iskolabeli gépen? Tudjátok ezen a Pentiumos szarokon. : dd
Unreal Tournament.