Braha írta:
Üdv / Sziasztok !
Nemrégiben hozzájutottam egy LT 3.0 -ás Xbox 360 slimhez.
Kérdésem merülne fel azzal kapcsolatban, hogy amikor letöltenék játékokat a Jtag féle játékok megegyeznek az LT 3.0 -val, azaz a flashelt gépekkel?
Ha nem azonos a két fogalom, akkor a Jtag mit jelent?
Esetleg a flashelt alapgépen lehet Jtag modosítást végezni (végeztetni).
Válaszotokat előre is köszönöm.
A Jtagos játékok nem működnek a flashelt gépeken a jtag lehetővé teszi hogy akár CD nélkül is elinduljon a játék ha fel van telepítve egy külső HDD-re és lehet Jtag-ot rakni flash-elt gépekre de a dashboard verziótól függ.
(Nem mindegyikre lehet rakni)
De van már RGH ugyan az szinte.
Üdv / Sziasztok !
Kérdésem merülne fel azzal kapcsolatban, hogy amikor letöltenék játékokat a Jtag féle játékok megegyeznek az LT 3.0 -val, azaz a flashelt gépekkel?
BukoTt írta:
Sziasztok! Az baj ha 3ledes abox és ügye ne ad képet se hangot és ha megnyomom a meghajtó nyitó gombját akkor nem adja ki a meghajtot akkor mst a meghajtóm is r ossz lett?
Sziasztok! Az baj ha 3ledes abox és ügye ne ad képet se hangot és ha megnyomom a meghajtó nyitó gombját akkor nem adja ki a meghajtot akkor mst a meghajtóm is r ossz lett?
sztetek vegyek xbox360 at?? milyen a grafika mert youtubon nem valami jó és én sztetem a grafikát😆😀 ezek a játékok kellenének bf3 cod 9 far cray 3 gta 5 vagy várjak a next gen konzolokra ? mert még az 1 év plussz nem 60 e be lessz hanem 130 e be (sztem)
Sziasztok
Kiírtam BO 2-t
Átfuttattam abx-el kiírtam ImgBurnel ahogy kell.
Lt 3.0 van a boxomon.
De mikor rámentem a multiplayer részre a :This disc unreadable feliratot kaptam :/
Miért? Vagy hogy tudnám ezt megoldani???
Köszi!
Sziasztok
Van nekem egy RGH Xbox 360 Slim-em és nem akar bekapcsolni.
A zöld gomb zölden világít és azon kívül semmi mást nem csinál.
Valaki tudja mi lehet a baja?
Sziasztok.
Segítsen valaki kérem! 😀
AC 3-at akarom kiírni xboxra, de 2DVD-s!
Ez úgy van, hogy az egyik dvd a single másik a multiplayer igaz?
Ha tudnám melyik-melyik csak egyiket kell kiírni?
Vaagy mind a 2-t muszály? 😀
Ha igen akkor azt hogy kel? Kiírom mind2-t az 1.dvd-t feltegyem vinyóra és utána 2. vagy hogy? 😀
KÖSZI!
Hello nekem most az lenne a kérdés em hogy azbaj ha táp pirosan villogmert van egy 3ledes boxom de ha megcsináltatnám és akkor is pirosan villagna akkor új tápot kell vennem ja és nem nyilik a meghajtó se az a 3ledtől van?
molfer98: Kábelt nem kell, ugyanis nem lehet, egy adaptert kell pontosabban a neve Xbox 360 Wireless Reciever. Mivel nem sztem nem érdemes belinkelnem mert kicsillagozza ezért írd be ezt a recievert (teljesen) a google-be és már ki is don kismillió találatot. Árgépen ilyen 5ezer körül van, anno én is vettem és megérte, csak jóval drágábban 😆
Xboxra tudnátok nekem ajánlani valamilyen jó játékot?? Pl. Resident Evil 5, Sillent Hill, Alan Wake... Ezekhez hasonlókat.. Lehet autós is, csak ne FPS legyen, azt nem olyan jó joystickkal játszani.. Előre is küszönöm.. :-)
De persze a külső nézetes horror-akció előnyben...
Amennyiben Xbox360 slim-et veszel, akkor abban már beépített wifi van. Ha nincs net nem gond, tudsz játszani, csak a live-ot nem éred el, és nem tudsz multiba játszani. Igaz a multihoz gold előfizetés kell. Annyi hátrányod lesz még, hogy a játékok archimenteket oldanak fel a live-on keresztül, ez net nélkül kimarad...
Srácok!Xbox 360 vásárláson töröm a fejem és pár dolog nem világos!Úgy tudom,hogy az ujabb változatok már beépitett wifivevővel vannak szerelve?A másik,hogy állandó internet kapcsolat kell a box-hoz, vagy cak a netes játékokhoz és a frissitésekehez?Úgy értem ha nem akkarok neten játszani akkor net nélkül csak bekapcsolom és mehet a game.Mert én is unokatesomtól veszem a netet usb vevőn keresztül de csak akkor tudom továbbitani a jelet ha be van kapcsolva a gép.
Gondolkoz xbox360 vásárláson, de nem tudom ,hogy érdemes-e már. A következő xbox/ps generáció mikorra várható? Mert ha a közel jövőben akkor tuti nem veszek.
dzsanni94😃e honnan frisssítsek? Elvileg tökéleteesen működnie kellene! 😀
Nem is akarok frissíteni agyon nehogy elrontsak valamit! :/
De ez engem nagyon idegesít hogy kiírja ezt a fifa...
Üdv / Sziasztok !
A Jtagos játékok nem működnek a flashelt gépeken a jtag lehetővé teszi hogy akár CD nélkül is elinduljon a játék ha fel van telepítve egy külső HDD-re és lehet Jtag-ot rakni flash-elt gépekre de a dashboard verziótól függ.
(Nem mindegyikre lehet rakni)
De van már RGH ugyan az szinte.
nem rosz a meghajtód csak a gép ami 3 led
Múlt pénteken én is csatlakoztam a konzolosok táborába 😃
Nem rossz-nem rossz 😆
Ezt nem értem.
Ha lenne egy I7-es gépem rá se néznék egy xbox-ra 😆
Nem rossz-nem rossz 😆
Kiírtam BO 2-t
Átfuttattam abx-el kiírtam ImgBurnel ahogy kell.
Lt 3.0 van a boxomon.
De mikor rámentem a multiplayer részre a :This disc unreadable feliratot kaptam :/
Miért? Vagy hogy tudnám ezt megoldani???
Köszi!
Hol lehetne olcsón rgh-tatni xbox 360 slimet? Olyan hely kéne ahol postával megoldható és van garancia 😀
Manapság semmit sem lehet olcsón....
PM-ben küldök 1 linket, nézd meg.
Van nekem egy RGH Xbox 360 Slim-em és nem akar bekapcsolni.
A zöld gomb zölden világít és azon kívül semmi mást nem csinál.
Valaki tudja mi lehet a baja?
Sziasztok.. akarok venni egy 360-at... és ha kíírók egy cd-t akkor beteszem és simán megy? vagy ki kell csipeltetni azt is mint a ps-t?
Előtte ki kell Flashelni
Hacsak nincs már ki Flashelve...
Milyen meghajtó van benne?
Sziasztok.. akarok venni egy 360-at... és ha kíírók egy cd-t akkor beteszem és simán megy? vagy ki kell csipeltetni azt is mint a ps-t?
Előtte ki kell Flashelni
Segítsen valaki kérem! 😀
AC 3-at akarom kiírni xboxra, de 2DVD-s!
Ez úgy van, hogy az egyik dvd a single másik a multiplayer igaz?
Ha tudnám melyik-melyik csak egyiket kell kiírni?
Vaagy mind a 2-t muszály? 😀
Ha igen akkor azt hogy kel? Kiírom mind2-t az 1.dvd-t feltegyem vinyóra és utána 2. vagy hogy? 😀
KÖSZI!
Nyilván nem lenne nagy üzlet a Microsoftnak, ha simán lehetne másolt játékot futtatni 😂😊
Oké köszi 😃 látod tudsz normális lenni ha akarsz? 😃
Helló mindenki!😀
Honnan lehet letölteni XBOX360 játékokat és tenném pendrivre-ra és játszanák vele 😃 az xbox ki van flasheltetve😀
Ahhoz rgh/jtag kell :/
Pendrivre-ról már tolom a Sainst Row3-at szóval van 😃
Helló mindenki!😀
Honnan lehet letölteni XBOX360 játékokat és tenném pendrivre-ra és játszanák vele 😃 az xbox ki van flasheltetve😀
Ahhoz rgh/jtag kell :/
Xboxra tudnátok nekem ajánlani valamilyen jó játékot?? Pl. Resident Evil 5, Sillent Hill, Alan Wake... Ezekhez hasonlókat.. Lehet autós is, csak ne FPS legyen, azt nem olyan jó joystickkal játszani.. Előre is küszönöm.. :-)
De persze a külső nézetes horror-akció előnyben...
Amennyiben Xbox360 slim-et veszel, akkor abban már beépített wifi van. Ha nincs net nem gond, tudsz játszani, csak a live-ot nem éred el, és nem tudsz multiba játszani. Igaz a multihoz gold előfizetés kell. Annyi hátrányod lesz még, hogy a játékok archimenteket oldanak fel a live-on keresztül, ez net nélkül kimarad...
köszi mà azt hittem nincs is rá
és tudna valaki linket adni hol vannak magyarosítások?
magyarítások:
[LINK]
[LINK]
és tudna valaki linket adni hol vannak magyarosítások?
Ha Flashelt az XBOX-om akkor milyen formátumba kell letölteni és milyen DVD-re kell kiírni hogy mennyen?😊
[LINK]
Köszi szépen 😉
Igen
csatlakoztats a hdmi kábelt a konzolhoz és a tv-hez berakod a singel player DVD elindítod és megkérdezi majd.
Hdmi kábellel a bf3 grafikája szebb lesz?
És a hd textura packot hogy kell feltelepíteni (250 gigás a box)
a játék eredeti?
És a hd textura packot hogy kell feltelepíteni (250 gigás a box)
Nem is akarok frissíteni agyon nehogy elrontsak valamit! :/
De ez engem nagyon idegesít hogy kiírja ezt a fifa...